Arlanda here we come!

Om 30 minuter står mamma här ute och väntar för att skjutsa oss till Arlanda. Morgonen har bestått av en hel del fix som ni säkert förstår. Plocka upp diskmaskinen, dammsuga det sista, tömma sopor och så måste jag hoppa i några kläder återstår fortfarande. Säkert lite annat skit som man kommer på i sista sekunden också. Men mycket snart är vi påväg. Dags att sätta fart, lite stressigt men ville bara kika in en sista gång innan vi åker.

Ha en fantastisk vecka här hemma alla där ute. Vi får säkert tag på en data någon gång under veckan och uppdaterar lite från, förhoppningsvis, soliga Turkiet.

/ Sandr0o


Imorgon bär det av, kalas!!!!

Imorgon sticker vi. Kan ni förstå det? Hur skönt mina vänner?
Fixat med lite smågrejer men nothing major utan det sista blir klart imorgon, som det sig brukar. Vi håller tummarna för att vi inte glömmer något superviktigt hemma. En sväng ner på Ica och en städrunda innan vi beger oss mot Arlanda står på schemat. R ska tydligen tvätta lite smått imorgonbitti också. Vid tvåtiden imorgon satsar vi på att befinna oss på Arlanda, checka in och sedan sätta oss och käka någon smarrig mat. Låta lillis springa omkring som en vilde så att hon är avsprungen och redo för att sitta på ett flyg i cirka 4 timmar, förhoppningsvis slumrar hon till en stund då hon inte kommer kunna sova på dagen. Håll tummarna för att flygresan och allt flyter på någorlunda smidigt så är ni snälla!



Marmaris.

Jag är ofattbart trött. Vilade ögonen lite idag när Evelyn sussade men det ringdes i telefonen, daotrn satte på musik på högsta volym ifrån ingenstans och annat som gjorde att min vilostund blev kortvarig. Det kanske dock var positivt eftersom jag är trött som en gnu nu och kan lägga mig och förhoppningsvis slumra in på någon sekund, vilket jag nu tänker göra. Imorgon gäller det att ha laddat batterierna ordentligt för att orka hela långa dagen/kvällen och en bit in på natten innan vi är framme.

/ Sandr0o


Låång dag.

Evelyn sussar och jag har precis slängt i mig lite mat. Jag lyxade till det lite idag och köpte med mig thaimat hem från centrum. Gottigott!
I samma stund som jag lade ner Evelyn i sin säng blåste orken ur mig. Jag som skulle fixa och dona lite nu var det tänkt. Istället tänker jag slänga mig i soffan framför tvn och läsa tidningen och HM Magazine som jag fick idag. Härligt! Jag tar tag i lite packnig, plockning och städning när lilla bus har vaknat igen.

Denna dagen kommer bli LÅÅÅÅÅÅÅÅÅNG tror jag. Som vi längtar efter att få åka iväg imorgon och R som jobbar till 22. Blä blä!

/ Sandr0o


Toker.

Vi har packat en del här hemma. Dessvärre var det ingen av oss som riktigt orkade men jag skulle tro att det mesta är nedpackat nu, förutom everydaystuff som måste packas på lördag. Handbagaget är inte packat ännu heller men det som ska ner där är iallafall framställt. Ska sätta mig och slå in några paket till Evelyn imorgon när hon sover. Jag har köpt några små grejer att slå in som vi kan ta till under flygresan ifall damen inte alls vill vara med längre. En bil, en minidocka och en lustig slajmig "boll".



Evelyn hittade en chipspåse (!) på morbror Robins rum. Hon tog chips, hoppade upp i hans säng, lutade sig tillbaka och satte på tvn. Lilla knäppsöta du!


Åka dammsugare, jippii!


Våran stora lilla tjej med sin nya väska. Där ska det packas ner kuliga saker inför semestern.

Apropå nya väskan och packa så satt jag och Evelyn och packade ner hennes elefant och lite annat bara för att visa att man ska packa ner stuff där typ. Då sitter hon och packar & packar och helt plötsligt försöker damen själv få plats i ryggsäcken och krypa ner däri. På riktigt så har vi världens tokigaste tjej, en riktig liten buse!  

Nu är det snart sängdags men först räkningar. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra av morgondagen. Pappa R jobbar 11.45 till 22. Blää bläää bläää! Jag hatar dessa långpass och imorgon vet jag inte hur vi ska få dagen att gå. Slå in paket, en tur till centrum och lite småplock har jag planerat men det tar ju knappast hela dagen.

/ Sandr0o


Soooon.

Tjohej!

Vi startade dagen med en långprommis hem till mina föräldrar, visserligen är ingen hemma men jag hade saker att uträtta här. Kopiera våra pass så att dem finns på min mail ifall det skulle behövas och så har jag skrivit ut våran biljett.

Inte lång tid kvar nu inte. Om ganska exakt två dygn befinner vi oss ute på Arlanda.
Kollade hur vädret är där borta och 29 grader och solsken väntas på söndag när vi ger oss ut till beachen på den första semesterdagen. Vi håller tummarna för att vi får fint väder hela veckan.

    
Igår var hela familjen en sväng förbi Teds Tattoo för att pappa R skulle boka tid och sen på centrum. Evelyn och pappa R mumsade Sandwich. Smarr tyckte Evelyn!

Vi stannade till på Barnens Hus och kikade på våran promenix idag. Köpte en flytstol till Evelyn som hon kan guppa omkring med i poolen, vi får se om den är nå bra men vi testar iallafall. Engångsunderlägg och en "mellanmåls"-flaska från Bambino som jag spanat in och tyckt verkar jättesmart.


Flaska med sugrör som har ett litet fövaringsfack längst upp för frukt, kex, smörgås och ja vad man vill. Skitsmart!

Evelyn sussar middag förtillfället. När hon vaknar ska vi promenixa hemåt igen eller om vi kanske tar bussen, det får vädret avgöra. Ikväll är det packning som gäller för hela familjen, det kan bli en salig röra tror jag.

Nu ska jag fortsätta surfa runt om Marmaris och att resa med barn ;)

Just det.. Ni som bor i Sollentuna måste hålla utkik efter tidningen Mitt Sollentuna (tror det var så den hette). För när vi var i Edsbergsparken förra veckan(?) intervjuade en kille från tidningen oss om vad vi skulle göra i sommar. I want it, kan någon vara snäll och klippa ut eller någe? THANK YOU!

/ Sandr0o


Resesäng?

Goder morgon!

Jag blev väckt av att Kimmi ringde mig. Sanna har nämligen gått och blivit utan mobil så hon hade genom facebook hälsat Malin att säga till Kimmi att ringa mig och tala om för mig att jag skulle gå in på facebook så att vi kunde få kontakt. Haha jaa på den vägen är det, roligt. Vad gör man inte när man är utan mobil?

Igår var jag som sagt iväg och handlade inför Turkietresan, mat till Evelyn, underhållning på flyget till tösen och en massa välbehövligt. Så nu tror jag att vi har det mesta hemma, måste ner på apoteket idag och hämta ut fler tabletter till mig själv för dem var nästan slut upptäckte jag.

Imorgon ska det packas ordentligt för R jobbar 12-22 på fredag så då blir det inte mycket till att packa och på lördag sticker vi ju.

Har ett litet dilemma dock, om vi ska ta med resesäng eller inte? Den väger ju och gör att vi inte får ta med oss lika mycket bagage då. Satan!

/ Sandr0o


SATC.

Tuddeluuu.

Vi startade dagen med en ordentlig storstädning här hemma - torka ur kyl, skaka matta och annat tråkigt ni vet. MEN nu är det åtminstonde gjort och så behöver jag bara svepa lite snabbt med dammsugarn och lite dammtorkning på fredag innan vi sticker iväg på lördag. Vi vill ju komma hem till ett rent hem sen såklart.

När städningen var klar gick vi ut en sväng och kilade förbi Ica och handlade till middagen. Rs föräldrar har varit här på middag. Vi fixade marinerat kött och kyckling, grillspett med godsaker och till det smarrig sallad och sås. Nammiiii!

Rs mamma gick ut med Evelyn en stund i lekparken medans vi andra slöade framför tvn och sen blev det fika innan de så småningom drog sig hemåt igen strax före nio.

Nu har jag och R spenderat 2 timmar och 20 fantastiska minuter framför tvn. Vi har kikat på Sex And The City filmen. Ohhhh I love it. Nu blev jag inte alls mer sugen på att se tvåan som har premiär på torsdag, nej nej verkligen inte!!!! Jag måste se den så fort vi kommer hem från Turkland.



Imorgon slutar R tidigt så då ska jag sticka iväg och handla förhoppningsvis det sista inför avfärden på lördag. Måste passa på för sen jobbar R sent alla dagar tills vi åker. Sen lämnar vi Evelyn hos mina föräldrar och åker på förskolemöte, ska bli intressant.

/ Sandr0o


Ååååskar.

Regnet öser ner utanför fönstret. Vi har haft en mysig innedag idag. Jag minns inte ens när vi var inne hela dagen senast men idag har det faktiskt varit riktigt skönt.
Evelyn har ätit fiskpinnar med lite majonäs och pasta, satans potatisen var visst slut här hemma. Hon verkade tycka det var smarrigt och nu sover hon middag minsann.

Jag ska passa på att äta lite och så småningom göra mig iordning lite smått. När R kommer hem från jobbet ska jag sticka iväg till centrum en snabbis och byta en väska som jag köpt till Evelyn.

Oj satan i gatan vad det åskar helt plötsligt. Det där var inte att leka med!

Strax före sextiden kommer Sanna och plockar upp mig och så hämtar vi Kimmi påvägen för att styra hela vägen till Hässelby och hälsa på Sussie. Ska bli trevligt!

/ Sandr0o


Jag och min lilla buse till dotter var ner...

100media_imag012 (MMS)

Jag och min lilla buse till dotter var nere på ängen i närmare två timmar och busade tills damen blev trött och vi knallade hemåt för att äta lunch och sova middag. Sedan dess har jag varit parkerad på våran balkong, bläddrat i tidningar, skrivit packnings & att köpa- lista och jobbat på brännan som verkligen börjar arta sig nu. Livet som mammaledig är bra härligt. Just nu sitter jag och spanar ut över innergården och alla som rör sig där, barn som leker och människor som grillar. Om en vecka så sitter vi ute på Arlanda och väntar på att få boarda flyget till Turkiet som avgår om 35 minuter. Lovely. Mycket att se fram emot framöver. Till att börja med är R ledig på måndag. Vi ska på föräldramöte på dagis på tisdag, fira min mormor på onsdag och sen måste vi nog se till att packa lite. Hela 10 underbara lediga dagar tillsammans. Jag längtar!!!


Jag och min lilla buse till dotter var ner...

100media_imag012 (MMS)

Jag och min lilla buse till dotter var nere på ängen i närmare två timmar och busade tills damen blev trött och vi knallade hemåt för att äta lunch och sova middag. Sedan dess har jag varit parkerad på våran balkong, bläddrat i tidningar, skrivit packnings & att köpa- lista och jobbat på brännan som verkligen börjar arta sig nu. Livet som mammaledig är bra härligt. Just nu sitter jag och spanar ut över innergården och alla som rör sig där, barn som leker och människor som grillar. Om en vecka så sitter vi ute på Arlanda och väntar på att få boarda flyget till Turkiet som avgår om 35 minuter. Lovely. Mycket att se fram emot framöver. Till att börja med är R ledig på måndag. Vi ska på föräldramöte på dagis på tisdag, fira min mormor på onsdag och sen måste vi nog se till att packa lite. Hela 10 underbara lediga dagar tillsammans. Jag längtar!!!


Fredagskväll.

Hallå där.

Jag har precis lagt en tröttis i sin säng för att sussa. Nu sitter jag här och väntar på att Kimmi, Marcus och Cribbe ska dyka upp. Blev en liten spontan get-together ikväll, trevligt värre.

Det står en lasagne i ugnen (dock färdigköpt) som jag ska bjuda Cribbelito på, han som skulle hem och baka pizza efter gymmet egentligen :) Lasagne är inte helt fel det heller. Så har R matlåda till jobbet imorgon också, bra tänkt Sandra!

Update - dessvärre var den där färdigköpta lasagnen inte allt för mycket att hänga i julgranen. Den jag gjorde igår var SÅ förbannat mycke godare. Jaja det funkar i nödfall.

/ Sandr0o


Vi har kidnappat mina föräldrars baksida...

Vi har kidnappat mina föräldrars baksida idag igen. Jag och Evelyn har städat bilen här, eller snarare sanerat bilen. Så skitig var den. Nu sussar damen så jag njuter av solen. Den underbara solen.. Its a wonderful wonderful life som Gwen Stefani sjunger.


Vilken gåva.

Den mest underbara dagen har vi haft. Först några timmar i Edsbergsparken som ni redan vet. Vi hade bunkrat upp med bland annat sallad, macka, yoghurt, dricka och banan för att alla skulle vara nöjda och glada. Mys, lek och UPPTÄCKANDE!
Att se våran lilla tös upptäcka livet är oslagbart. Att se henne sitta och undersöka en liten sten, noggrant och länge, för att sedan slänga den i vattnet för att se vad som sker. Hon fortsätter att slänga små stenar i vattenbrynet samtidigt som hon flaxar med armarna och småskrattar, för det var minsann kul. Plötsligt dyker det upp en pinne i vattnet och genast får pinnen all uppmärksamhet. Kan man gräva med den? Plaska med den? Man kan göra både och, vilken lycka. En hund springer rakt ner i vattnet och plaskar vilt efter ankorna som badar, Evelyn tappar helt fokus från den fantastiska pinnen och koncentrerar sig på hunden... För stunden. Snart hittar hon något nytt att fästa sin blick på, något nytt att upptäcka. Älskade lilla unge!



    
Man blir törstig nu när värmen är här.


Evelyn Sandra Largo.

    


KÄRLEK!



/ Sandr0o


Solsken och glädje.

I tisdags låg vi nere vid stranden i Rotebro och mös med Sanna och Vanessa.

    
Gosungar!

    

    

Igår var vi hemma hos mina föräldrar och njöt av solen. Så bortskämda vi blivit med det fina vädret, I love it!

    
Testa åka sparkcykel var helkul.

/ Sandr0o


Wonderfuuuuuuuuuul life.

Vilken fantastisk dag vi har haft. Med vädret på våran sida åkte vi som planerat iväg och hade picknick i Edsbergs parken. Härligt så in i norden. Det är obeskrivligt hur underbart det är att sitta vid strandkanten och njuta av solen samtidigt som världens finaste tjej sitter bredvid med sina små fossingar i vattnet och kastar sten och gräver i gruset. Åhh vad livet är härligt och i det fina vädret blir det himmelskt!

Mer om dagen senare. Nu står en lasagne i ugnen och puttrar, den blir lagom klar tills Halv åtta hos mig är slut.  Hungrig som tusan är jag.

/ Sandr0o


Senare än senast.

Bättre sent än aldrig brukar man säga. Vi har haft annat för oss helt enkelt plus att jag köpte min efterlängtade nya mobil igår när vi åkte till Expert. Det har inneburit att jag suttit och pillat med den på kvällarna i två dagar nu, istället för att sitta vid datan och blogga. Inte helt enkelt att vänja sig vid den nya telefonen I must say men det börjar arta sig. Jag har inte haft en smartphone förut så jag är minst sagt ovan. Men det börjar rulla på sakta men säkert, måttligt irriterande att jag inte kan koppla upp mig mot vårat trådlösa nätverk här. Hemma hos mamma och pappa fungerade det direkt, hmm. R får kika på det imorgon.

Lite pics från i måndags.


         
Vanessa & Sanna kom och hängde med oss på mina föräldrars baksida.



    

    
Låna studsmatta.

         
Gostjejer. Gungeligung.

    
Hemma igen efter en cykeltur.

Imorse blev jag väckt och direkt ivägskickad till gymmet där mamma befann sig. Vi var hemma en stund efter det och sen körde pappa R oss till mina föräldrar där vi spenderat resten av dagen och kvällen.
Lekt i lekparken, åkt sparkcykel och en massa bus har vi haft för oss.
Jag blev inbjuden på grillning hos Sanna med vänner men jag hade ingen ork att ta mig dit plus att vi behövde komma hem i form av skjuts eftersom jag inte hade någon vagn med mig och R slutade 22. Nästa gång!!!

Imorgon är pappa R ledig så vi håller tummarna för vackert väder så att vi kan bege oss mot Edsviken för lite picknick. Håll tummarna för vädret!

/ Sandr0o


Snabbis.

Nu är vi hemma en kortis. Evelyn har fått middag precis och nu tutar jag och min fina familj iväg för att kika efter telefonen jag vill ha. Wish me luck!
När vi kommer hem blir det smarrig middag och sen massa bra på tvn hela kvällen. Life is wonderful!

Lite bilder från igår och idag ska jag nog kunna slänga in också, när vi hängt med Sanna & Nessan.

/ Sandr0o


Dagen på Skansen.

Inte sjutton har jag haft någon tid att visa er några bilder från i lördags när vi var på Skansen idag inte. Solen har ju strålat som aldrig förr. Helt lovely. Jag och Evelyn cyklade hemifrån vid elvatiden och kom hem alldeles nyss. Jag har varit ute hela långa dagen, Evelyn har sussat inne men annars varit ute hon också. Så underbart! Man skulle kunna säga att solen tar som bara tusan vilket nu har resulterat i att jag har en ganska osmickrande bränna, nämligen en shortsbränna. Inte alls så fagert kan man tycka, även jag. MEN det betyder åtminstonde att någonting blir brunare. Röd i facet är jag med, rött blir brunt gott folk. Fresh!

Bilder var det.. Från dagen på Skansen!

         
Världens tuffaste.

         
Egen påklädningsassistent.

         
Picknick.

         
Kika på djuren med de andra barnen.

    
Hoppla!

    
Jag & Evelyn åkte veteranbilarna.

    
Käka glass efter en heldag på Skansen.


♥ Vad livet vore värdelöst utan er ♥

Hemma från Skansen gick vi ut i lekparken och busade.

    
Världens bästa.


Pappa & dotter.

    
Leka leka leka.

/ Sandr0o


I love to see you laugh.

Dåligt med bloggning i helgen men jag har haft mycket för mig som varit så mycket trevligare än bloggen.
I fredagskväll kom Cattis, Ella och Kim hit och käkade tacos. Evelyn var på sitt allra busigaste humör (som alltid) och flörtade järnet med gänget. Efter middagen satte vi på The Holiday som varken Kim eller Cattis sett, jag älskar den filmen. Det är en riktig mysfilm som man bli sådär lagom lycklig av, precis min typ av film. Haha!

I lördags väcks vi av att min mamma ringer och vi flyger upp ur sängen och börjar fixa oss för att åka iväg till Djurgården med dem. Det hela slutade med en riktigt jäkla härlig dag på Skansen, timmarna springer iväg när man är där. Vi var inte ensamma där om vi säger så. Vi hade ju verkligen sommar i lördags och det kändes i ansiktet vill jag lova när vi kom hem igen. Lite fräsch färg har ingen dött av. När vi kom hem slängde vi bara i oss lite snabb middag och gick ut i lekparken och lekte alla tre. Jag sprang omkring barfota och jisses då är det verkligen sommar. LOVE IT!

Idag har vi varit hemma hos Rs familj och käkat mat. Evelyns faster Bella har varit där och hälsat på under helgen och det händer inte allt för ofta :) Kvällen har R spenderat i tvättstugan och såklart kikat på när Barcelona vunnit ligan. Jag själv har kikat på mitt kära Gossip Girl.

Jag har fina bilder att visa från Skansendagen men det tar vi imorgon för nu tänker jag slänga mig i soffan och mysa framför tvn med R. Imorgon är det tillbaka till vardagen igen, suck. Bara 12 dagar kvar till 10 underbara dagar av ledighet tillsammans, de flesta i Turkiet. Hallelulja!

/ Sandr0o


Bildbomb från dagen.

Vi startade dagen med en prommis. Stannade till på stora ängen påvägen tillbaka så Evelyn kunde springa omkring och leka medans jag njöt i solen. Sablarns vad varmt det var, tillomed riktigt kvavt.
Många fina kort ute i solen.



         

         

Pratade med mamma som talade om att dem skulle ut och cykla så vi gick hem och hoppade på cykeln och hojade hem till dem. Vi cyklade ner till Norrviken (vädret började se illa ut så vi tog oss inte längre än så) där vi fikade med kaffe, mackor och kakor. Lekte lite i lekparken, kikade på ankorna och annat spännande för lilldamen innan vi cyklade tillbaka till mina föräldrar igen.


         






    

Evelyn sussade gott medans jag surfade vidare efter en ny mobiletelefon. Jag har nu bestämt mig för desiren (om den inte mot all förmodan känns helt åt helvete när man håller i den) men kruxet är bara att den är slut precis överallt. Förhoppningsvis får de in den nästa vecka, håll tummarna!

    

Evelyn fick en grogg och en halv glass hemma hos mormor och morfar. Vi grillade, första ordentliga för i år för mig. MUMS! Min mormor och morfar var över en sväng på kvällen också innan det blev dags för mig och lillis att tuta hemåt igen.

Det blev ju en riktigt bra dag det här trots att vi inte hade några planer för dagen.

/ Sandr0o


HTC?!

Efter att ha suttit och surfat efter en ny mobil igårkväll och imorse tror jag att jag nästintill har bestämt mig. Valet står mellan en HTC Desire och en HTC Legend som det ser ut nu även om Desiren väger tyngre. Måste åka och klämma på dem i butik också. Allra helst skulle jag vilja ha en Iphone (som resten av universum) men eftersom tele2 inte erbjuder det så skiter det sig. Tänker inte byta operatör då alla jag känner har tele2 typ = billigt!
Det närmaste man kan komma en Iphone är ju just en HTC lur, så får det bli.

    


Legenden.



Desireluren.


Nu måste jag ut och klämma och känna lite på deras telefoner så fort jag bara kan så att en ny mobil kan införskaffas.
Någon som har erfaranheter av någon av dessa telefoner? Mottages tacksamt :)

Nu ska vi ut på promenad och dagens planer är tomma. Det kommer bli en lång dag. usch. R jobbar till 22, blääää!

/ Sandr0o


En solig dag = tomatoface

Igårkväll när jag skulle gå och lägga mig skulle jag sätta min mobil, som höll på att dö, på laddning men upptäcker då att mobilen inte reagerar när jag stoppar i laddaren så mobilen dör bara. Ingen laddning där inte!
Idag hade jag och Sanna bestämt en picknickdate men det var lättare sagt än gjort utan någon mobil och nummer. Åkte hem till min mamma och fick efter mycket om och med låna en laddare till telefonen men självklart visar det sig att det är i själva mobilen felet ligger och inte i min laddare. Undra vem det är som har pillat sönder det tro? Evelyn är boven! Haha.. Min nästa mobil ska damen inte få röra, knappt ens titta på tror jag.
Har iallafall fått låna min morfars gamla mobil nu som är från 1937 kanske, haha. Jag kommer dö på att använda den, allting går så segt om man jämför med min Touchwiz. Tur att jag ändå planerat att kirra en ny telefon till nästa månad, får göra det lite tidigare bara. No biggie!

I vilket fall som helst kunde jag då få tag på Sanna när jag äntligen hade en fungerande mobil igen. Hon och Nessan kom och gjorde oss sällskap på mina föräldrars baksida. Så himla härligt att sitta där i solen och ett bra tag var det vindstilla och riktigt jäkla varmt. Irriterad man blir på dumma moln som kommer och förstör lite då och då. Men vi var nog ute från 12 till minst 17 åtminstonde. Trots att picknickdaten blev inställd blev dagen riktigt bra ändå.
Resultatet av dagen är att jag är alldeles knallröd i ansiktet. Men rött blir brunt som man brukar säga ;)




Tuffingen i skinnjacka.


    
Ett tag var det så varmt att Evelyn sprang omkring i bara blöjan. "Solar" lite med mormor och busar med Vanessa.

         
"Sluta fota nu mamma!"


Sötnosen Nessan.

    
Den obligatoriska Sannaposen ;)


Vanessa fick hälsa på hos min mamma.

Nu ska jag surfa efter en ny mobil och sen sussa.

/ Sandr0o


Passfoto.

Vaknade 9.50 imorse och kände en störande huvudvärk längst in i skallen typ. En sväng i lekparken, mata Evelyn och sen var det dags för damen att sova. Jag slängde i mig två alvedon och passade sen på att sova jag också- Välbehövligt men dessvärre så var huvudvärken kvar när jag vaknade upp igen. Inte okej! Jag får väl helt enkelt dras med den idag men imorgon får det vara nog.
När Evelyn vaknade var pappa R hemma från jobbet så vi gick ut i lekparken alla tre. Hur skönt väder som helst nu på kvällen också, helt vindstilla och solsken. Härliga tider!
Nu vankas sen middag för oss. Lax med fetaostsallad och romsås. Yummie!


Tänkte att jag skulle visa hur Evelysn passfoto blev så här får ni.


Fick inte till någon bra bild dock men kortet blev väldigt cuuuute.

/ Sandr0o


Kvällsprommis.

God kväll.

Blev inge Hollywoodfruar för mig ikväll. Tog en timmes promenix med min vän Fia istället. Får se till att kolla på reprisen istället. Det är så härligt att ta sig en tur såhär på kvällen och snacka lite skit samtidigt.

Nu tänkte jag faktiskt krypa till kojs, hör och häpna. Vi som aldrig lägger oss innan 24. 

/ Sandr0o

Baggy.

Usch så besviken man blir när man vaknar upp på morgonen och ser vilket pissväder det är ute. Kallt, blåsigt och regnet ligger i luften. Brrr! Idag har jag iallafall varit iväg och tränat och sen tog vi en sväng till centrum, förbi banken och Ica. Jag och R slumrade till i hela två timmar när Evelyn också sov, lagom seg i huvudet när jag vaknade till igen. Ytterligare en sväng förbi Ica på andra sidan vägen, då vi är lite bakom flötet och glömmer att handla saker till middagen så står nu middagen och puttrar på spisen. Rs deffkycklinggryta med ris, haha. Inget ris för mig då men I really love den där kycklinggrytan. Så enkel och god!



Jag kommer i mina coola halvbaggy replayjeans som jag hade i gymnasiet. De sitter hur bra som helst och känns inte alls tighta som de alltid gjort tidigare. Heja heja!


Nu väntar snart middag framför Halv åtta hos mig. Ikväll är det Hollywoodfruarna. Jag avgudar Maria Montazami.

/ Sandr0o

Lily Lolo.

Det blev middag i Kista med några vänner. Lite snabbspaning i några butiker och sedan hem igen. Mitt mineralfoundation från I.d tog precis slut idag så det var alldeles passande att de hade 25 % utförsäljning på Phasion. Har velat testa Lily Lolos mineralfoundation så det köpte jag med mig hem idag, mycket billigare och jag har hört så mycket bra om det så nu håller jag tummarna på att jag ska slippa punga ut för I.d sminket i framtiden. Jag fick med mig en foundation och matt finish powder för typ 100 spänn mindre än vad en foundation kostar från I.d! Mycket bra tycker plånboken.

Jag och R har precis kollat klart på en film. Vi hyrde film med boxen idag för första gången, mycket smidigt må jag säga. Vi kikade på Den vita massajen och jag tycker den var riktigt bra. Har läst de där böckerna för hundra år sedan och älskade dem också. Skitbra men riktigt hemsk! Vi har det så bra..



Nattinatti!

/ Sandr0o


Cooooling.

Tjohej!

Vi tog en liten promenix och mötte upp mina föräldrar och farfar. Stannade till på centrum och köpte med fika hem (smörgås med mörkt bröd till mig) som vi sen gick hem och mumsade i oss.
Idag har jag och Cattis planerat in en dejt och nu blir vi nog några fler som sticker till foodcourten i Kista och äter. Trevlans!

Igår var vi som sagt hemma hos mina föräldrar på middag. R och Evelyn åkte hem vid halv nio för läggdags och mucho importante Barcelonamatch ;) Jag stannade kvar och spelade en omgång TP och en omgång Alias. Spel är kul!



Evelyn i sina nya balla brillor. Hon verkar älska dem!

/ Sandr0o


Städa städa städa.

Evelyn vaknade tidigt imorse. Det hör inte till vanligheten att vi kliver upp strax efter klockan åtta men idag gjorde vi det. Drog oss i sängen en stund men sen startade dagen med dunder och brak. Både jag och Evelyn tog ett bad som gick förvånansvärt bra med tanke på "bad&dusch-fobin" lillis fått. Dock måste man verkligen underhålla henne varje sekund för att slippa att hon ska bli ledsen men jaja.

Sedan satte storstädningen igång. Byta lakan, plockan undan, sortera i skåp, möblera om Evelyns rum (IGEN!), dammsuga och allt som hör till ni vet. Nu är det bara att moppa golvet kvar men jag ska ta det lugnt i soffan en liten stund först. Vi har inte hunnit med något annat än att städa sedan vi satte igång, jo lite mat till Evelyn men inte mer än så. Ska försöka få i mig någon form av mat nu så magen slipper skrika av hunger och kika på Teen Mom. Sen är det golvens tur att bli rena minsann. Imorgon står toaletten på schemat, det är det enda som blev kvar och jag orkar faktiskt inte göra den nu. Någon måtta får det vara!



Snart kommer R hem från jobbet. Då är det dags för hela familjen att göra iordning sig för att åka hem till mina föräldrar på middag med min farfar och min kusin plus flickvän. Ett litet stopp för att köpa blöjor påvägen måste vi göra, dem var visst helt slut här hemma.. Ooooops!

/ Sandr0o 


Fredagen är snart förbi.

Tandläkaren idag gick bra, dock behöver jag börja använda tandtråd. Det är mer än vad dom någonsin sagt till mig under alla besök hos tandläkaren. Annars har det bara varit frågan om att "röntga" och sen "det ser fint ut" och så tack och adjö! Tack och lov blev jag inte ruinerad iallafall, 400 pix gick det på eftersom jag hade två tandvårdsbidrag (eller vad det nu heter) sparade. 

En sväng i Täby centrum med mamma hann vi med också innan lillis blev allt för trött och då var vi hemma så hon kunde sussa skönt. Min farfar kom på besök från Örebro idag också så jag och Evelyn åt lite mat där innan pappa R kom efter jobbet vid åtta.


Nu ska jag njuta i soffan.




Sikken söt klänning från Sears jag fick upp ögonen för. Om man ändå befann sig i the states.

/ Sandr0o


Vulkanjävel.

Vad är det för skit jag läser?
Den där sablans vulkanen får för i helvete ta och lägga ner nu!
Om 3 veckor sticker vi till Turkiet och då vill vi inte veta av någon vulkan inte. Det går jag inte med på överhuvudtaget!

STOPPA VULKANEN!

/ Sandr0o


Körsbärsträd är vackra.

Tudels.

Som ni redan vet har vi varit i stora staden idag med Sanna och Nessan. Vi mötte också deras vänner Anna och lilla Tilma. Blev en sväng upp på Djurgården och sen satte vi oss på ett café som för övrigt var det sämsta typ ever. Jag betalade 89 spänn för en grekisk sallad som serverades på en assiett och utan dressing. Världens minsta lilla sallad med andra ord. Sanna beställde våfflor och fick en liten fjuttig våffla med sylt (som dessutom smakade sprit tydligen) & grädde så hon var fortfarande hungrig när vi gick därifrån, tur att det finns billiga cheese på donken ;) Nej ni, nästa gång blir det mysig picnic istället!

Jag lämnde tillbaka sakerna på Åhlens för inte fanns det så att vi bara kunde byta storlek inte. Hittade dock lite annat roligt på HM för samma pengar så det kvittade väl egentligen. MEN jag hade gärna velat ha de ubersöta shortsen från Åhlens men nej nej.

När vi åkte hemifrån så kändes det som att det skulle börja regna när som helst och var ganska kyligt men väl inne i stan var vädret lovely. Som vi älskar solen!!!


Stockholm är ofantligt vackert när solen skiner. Kungsträdgården är lovely nu när körsbärsträden blommar, man blir lycklig av att bara gå förbi.


Bussresan hem var allt annat än roligt. Proppfull buss med folk som står precis överallt och en ledsen och gapig Evelyn. Fråga mig inte varför hon gapade för full hals under i stort sett hela vägen hem, det hör inte riktigt till vanligheten att hon skriker sådär men något störde henne tydligen.

Vi har bara myst hela kvällen. Jag har träningsvärk som heter duga efter gårdagen plus att jag haft ont i ryggen sedan i tisdags. Ryggvärken is killing me idag. Det gör sablans ont på min högra sida vid ryggslutet. Ska försöka få R att trycka och massera lite när han kommer hem. Wish me luuuck!

Imorgon ska jag till tandläkaren så Evelyn får vara med min mamma en liten stund. Hoppas jag inte blir ruinerad efter det besöket men det har aldrig varit några problem förut så jag håller tummarna!

/ Sandr0o


Morgondagens planer.



Imorgon sticker vi in till huvudstaden med Sanna & Nessan. Jag ska passa på att byta det som inte passade och sen skulle jag mer än gärna vilja hitta en passande maxiklänning. Jag har varit på jakt hur länge som helst tror jag men aldrig hittat rätt så lite span efter det ska jag nog ta mig tid till men annars tror jag faktiskt inte att jag ska kika på något speciellt. Ser fram emot att bara strosa omkring och en liten promenix någonstans inne i smeten kanske? Kollade upp vädret nyss och det verkar som att det ska vara soligt iallafall, det hoppas vi på.

Nu är det nattadags.

/ Sandr0o


Shopping.



Resterande shopping gjorde vi på Åhlens men där kunde jag inte hämta några bilder och visa er. Blev ett par bikinitrosor, shorts och en ball tisha med texten ROCK BABY! Dessvärre är både bikinitrosorna och shortsen för stora. Jag hade nog kunnat stoppa ner två Evelyn i shortsen. Så dem åker tillbaka. Stl 86 är för det mesta alldeles för stort för lilldamen men ibland funkar det, tyvärr inte just idag bara för att jag tänkte att vi skulle vara smarta och ta lite större så att det håller sommaren igenom. Självklart!

/ Sandr0o


Täby.

Idag har vi varit i Täby centrum och spanat runt. Evelyn har fått ytterligare lite kläder inför resan/sommaren. Vi stack nämligen iväg till Stinsen med mina föräldrar igår och då fick hon lite bra grejer då med - solhatt, badbyxa, linne osv. Så idag har vi som sagt fyllt på ännu lite mer med nödvändigheter. Hittade en sån där UV-tröja också som vi ska slå till på en annan dag. Ingen brådska ännu direkt.

Vi passade på att äta lunch i Täby, hundra år sedan vi käkade ute tillsammans. Asiatisk mat blev det så nu har jag smarrig soppa att se fram emot ikväll.. Hmpf!

När vi kom hem slängde jag på mig träningskläder och stack ner till gymmet. Nu sitter jag här svettig och ska snart hoppa in i duschen. Både R och Evelyn sussar, sömntutor.

När lilldamen vaknar blir det en sväng med dammsugarn som vi missade igår eftersom vi hämtade pass och åkte till Stinsen. Sen vill vi ut ut ut i det änsålänge fina vädret. Lite lekparken kanske? En promenad? Time will tell..

/ Sandr0o


Alejandro.. Tralalalalaaaaa.

Det fina vädret är som bortblåst. Vi var ute på en härlig promenix innan R började jobba vid 14-tiden.
Evelyn sussar sött i sin säng. Jag hade planerat att gå ut till lekparken när hon vaknar men det känns inte så lockande längre då solen inte skiner längre. En sväng med dammsugaren skulle behövas iallafall. Jag förstår inte hur skitigt det blir så snabbt?

Jag fick sms från polisen för någon timme sen att våra pass är klara för avhämtning. Det gick ta mig tusan riktigt fort, på en dag bara. Vi får hämta ut dem imorgon när R är ledig och vi ändå ska ta en sväng i Stinsen.

Jag tror bestämt att jag ska pallra mig ner till gymmet imorgon och dra igång med träningen nu när dieten är slut. Visserligen äter jag inte normalt med mat ännu men jag tror nog det ska gå bra ändå. Får se till att gå upp i tid så jag hinner innan vi ska ut och spana. Måste verkligen komma igång!!!!!!

Ikväll är det min favoritkväll på hela veckan - Ugly Betty, Desperata Hemmafruar och Cougar town. Lyckliga jag!


/ Sandr0o


Tjoff tjoff.

Jag har suttit och suktat efter en systemkamera. Fy alltså.
Fototokig som jag är skulle det ju sitta perfekt med en systemkamera, speciellt när vi ska åka iväg. Jisses sikka fina bilder man skulle ha med sig hem igen. Usch usch usch!!!!!

Någon som har en systemkamera till låns? Hahaha.
Nejmen jag drömmer vidare..

Nu är det läggdags.

/ Sandr0o


Mysigt värre.

Jag har lyckats ringa länsförsäkringar och kirrat med reseförsäkringen och ringt Veritaskliniken och checkat när jag ska dit nu i maj, lyckades slarva bort lappen såklart. Smartskaft! Skönt att det är gjort iallafall, brukar alltid glömma när jag behöver ringa någonstans.

Sen har jag suttit och surfat runt och läst om Marmaris och så. Det är alltså dit vi ska om 26 dagar. Jag har varit där en gång förut men det var säkert för 8 år sedan kanske? Minst? Det var där jag träffade min fina vän Hanna. Så jag kommer ihåg typ nada därifrån förutom att dem hade en jättemysig marina.


Hur mysigt ser det inte ut?


Poolområdet på hotellet vi ska bo på. Vi längtar!

S
nart borde älsklingsungen vakna. Då gör vi oss klara för att hämta upp pappa R snabbt och svänger förbi Barnens Hus för att kika på en bra resevagn för en sådan måste vi ju minsann ha. Våran stora klumpiga vagn kan man ju inte släpa på direkt.

/ Sandr0o


Passfix.

Hej hej hallå!

Inom några få dagar har förhoppningsvis både jag och Evelyn våra pass hemma. Det flöt på hur bra som helst och vi var nästan ensamma på polisstationen. Evelyn blev hur gullig som helst på fotot tycker jag, vi får väl se hur det ser ut när det väl kommer. Kortet på mig blev ju allt annat än bra men så är det väl alltid?

Vi fick med oss våra favorit vapendragare Sanna & Nessan. När passen var klara tog vi en sväng i Sollentuna centrum precis som det var tänkt. Ett par shorts till Evelyn fick det bli och så spanade jag på lite annat som kan behövas inför resan. Men det får bli en annan gång när pappa R är med och kikar.

Vi käkade lunch i foodcourten, ceasarsallad för mig. MUMS! Nu blir det soppa till middag.

Nu sitter vi hemma hos mina föräldrar, eller ja, Evelyn sover faktiskt. När hon vaknar är det nog lagom att åka och hämta pappa R på jobbet som slutar vid 17.


Tröttisen innan sovstunden nyss.

/ Sandr0o


Seg dag.

Usch.. Denna dagen blev inte alls som det var tänkt.
Inte blev det någon match för mig idag inte då min kropp sa ifrån. Illamående, ont i magen och huvudvärken har kommit och gått under dagen. Jag slumrade till en stund på eftermiddagen/kvällen och det gjorde mig nog gott. Känner mig fortfarande lite skum i kroppen men helt klrt bättre. Imorgon när jag vaknar förväntar jag mig att må som vanligt igen, annars jäklar!

R och Evelyn har varit ute och promenixat och tvättat medans jag legat i soffan endast halvt levande. Vi får ta igen den här dagen på onsdag när R är ledig igen.

Imorgon är planerna att lämna R på jobbet när han börjar, svänga förbi Cattis och hämta mina kort och sedan vidare till polisstationen för att fixa pass till mig och skruttisen. Jag tror vi tar ett varv på Sollentuna centrum också när vi ändå är i dem krokarna. Spana lite på vad vi behöver köpa inför resan!

Vi har även fått våran pisshylla såld idag. 500 pix fick vi den och en ny på IKEA kostar 699 kr. Ingen dålig affär tyckte vi!

Nu ska jag snart nanna kudden och samla lite välbehövlig sömn.

/ Sandr0o


Gnaget.


Dagens planer blev ändrade när jag vaknade imorse. Istället för Stinsen sticker jag iväg och kikar på när AIK möter Djurgården på Råsunda. Min pappa kommer och hämtar mig om inte allt för lång tid så dags att sätta lite fart nu tror jag.


Heja heja!

/ Sandr0o


010510

När Evelyn vaknade imorse så gick R och hämtade in henne till våran säng så att vi alla kunde ligga och dra oss lite. Jag kände att jag närsomhelst skulle somna om men när R slänger fram mobilen och visar smset han fick från sin chef gällande att hans semesterändring gått igenom sprang jag nästan till datorn för att boka resan vi spanat på. Ett litet hallelulja-moment det där! Lyckliga vi!

Vi tog en sväng hem till mina föräldrar för att lämna flyttkartonger då min lillebrur gjort om på sitt rum. Fastnade där en stund men brummade sen hemåt. Lillis slocknade. Jag & R fastnade framför tvn då dem visade Toy Story, nostalgi någon? Mysig film det där I must say.

Vi passade på att städa och sedan förberedde vi middagen. Eftersom R inte var med och åt middag igår utan fick äta när han kom hem från jobbet passade vi på att använda bordsgrillen även idag nu när vi ändå har lånat den av mina föräldrar. Men idag blev det marinerad kyckling, champinjoner, sparris och sallad. Mums det med! Det är himla mysigt att sitta och pilla med allting på grillen och äta lite smått då och då. We like!

Nu kikar R på Barcelona så jag tänkte surfa runt och kika lite inför den kommande resan och sen call it a night. Imorgon ska vi hämta några saker hos Cattis som jag glömde i hennes väsk igår och sen ta en sväng på Stinsen för att till sist åka hem och tvätta. Det sista skulle jag gärna hoppa men you gotta do what you gotta do som det brukar heta.

Hoppas alla haft en mysig lördag!

/ Sandr0o


Valborg 2010.

Igår blev det riktigt jäkla smarrig middag hemma hos oss med gänget. Kräftcocktail till förrätt och fruktsallad med mascarponekräm till efterrätt. Till huvudrätt hade jag ordnat en massa olika saker som vi grillade mitt framför näsan på oss på en bordsgrill. Grillspett med paprika & champinjoner, majskolvar, baconinlindad currybanan, lök, ananas, rödvinsmarinerad fläskfile och vitlöksmarinerad fläskfile. Till detta serverades greksallad, chilibea & pepparsås. Så förbannat jäkla gott var det, jag tror det gick hem rejält hos allihopa!
Men iomed att jag fortfarande trappar upp från cambridgedieten hoppade jag förrätten och smakade på kanske fem bitar frukt till efterrätt.

    

    





Jag har tjuvat lite bilder från Kimmi-san då mina minneskort är fulla och jag inte har någonstans att göra av bilderna ännu.

Efter maten igår hoppade vi in i bilen och for till Skytteholmsparken i Solna för att kika på lite brasa. Evelyn fick stanna hemma med pappa R så att hon kunde sussa sött vid läggdags.
Min gamla vapendragare Fia hängde med också, skitkul. Hon bor bara snett över gatan och vi ses allt för sällan. I högstadiet och gymnasiet satt vi ju nästan ihop. Haha.
Jag lyckades springa på min kusin i parken också, inte var dag man gör det inte.

/ Sandr0o


YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!

Jag är överlycklig just nu!
För vet ni?
Den 29 maj sticker hela familjen till Turkiet.

Det var det ni skulle hålla tummarna om häromdagen och vi fick svar av pappa Rs chef nu på morgonen att det gick bra att flytta 1 vecka av hans semester. Jippii!
Alldeles underbart. Perfekt att åka nu när det inte är allt för varmt så att Evelyn också klarar värmen men 25-30 grader låter väl bra va? ;D

Så på måndag måste jag och Evelyn sticka till polisen och fixa pass till både mig och henne. Mitt hade tydligen gått ut och lillpluttis har ju inget.

Det blir väl typ min tionde gång i Turkiet eller något sånt skulle jag tro? Mina föräldrar har nu större koll än mig för jag har nämligen tappat räkningen. Haha.


Om 28 dagar är vi påväg.

LOVELY!

/ Sandr0o