Lilltösa.

Lilla bebisen börjar bli stor. Hon blir ju 4 månader nu i dagarna. Det ska bli så spännande att få börja med smakisar. Det är en väldigt hungrig liten tös vi har och det vore toppen om hon höll sig lite längre sedan när vi fått in smakisarna ordentligt, speciellt på natten då hon ibland vaknar två gånger för att äta nuförtiden.
 
 
På söndag är det dags för dop för lillfröken och imorgon ska vi åka och träffa prästen. Dags att sätta fart och planera ordentligt nu kanske, haha. Men vi blir inte lika många denna gången så det ska nog gå bra!
 
/ Sandr0o
 
 

Rygg & bicce.

Startade dagen med veckans andra rygg & bicepspass. Det var hur kul som helst, lite nya övningar, några nygamla och sedan favoriterna. Jag hade lätt kunnat vara där hur länge som helst idag men R hade gått med på att börja 2 timmar tidigare så det blev inget med det.

Jag längtar så efter helgen som står på glänt. Jag ska nämligen få träna med min kärlek.. Båda dagarna. Var längesedan nu så det ska bli skitkul.
Sedan ska barnen sova hos farmor & farfar mellan lördag och söndag. Det betyder SOVMORGON. Herregud så skönt det ska bli.. Det betyder ju såklart att jag och R har hela lördagskvällen för oss själva också men sovmorgon är nog snäppet vassare ;) hahah..


BOOTYCAMP.

Hel plötsligt så sov båda barnen, tidigare än vanligt. Det var helt omöjligt att hålla Millie vaken längre vid 18.30. När klockan sedan blev 19 ville Evelyn också gå och sussa. En massa egentid över till mig med andra ord. Pappan i familjen jobbar till 22 så jag kikar på The Big Bang Theory och njuter lugnet i väntan på min middag. Hungrig som ett djur!

Imorse körde jag ben och extra mycket rumpa med min vän Jessica. Det var sjukt roligt och JOBBIGT såklart, alltså typ kräla på golvet jobbigt till slut. Underbar känsla det där. Vi körde en miljon övningar ungefär och 2 1/2 timme senare var vi klara. Lite lagom mör i benen nu vill jag lova!
Det är så roligt att träna med någon verkligen, speciellt roligt när det är någon som verkligen är intresserad som en själv. En massa skratt kombinerat med grym träning - top notch!




Högst upp på min önskelista.

Jag har ett sådant förbannat craving just nu. Jag vill verkligen ha ett par trådlösa Beats By Dre. Tyvärr är det ingenting som jag går och spontanköper bara sådär då dem kostar någon tusenlapp. Dumt att vara så förbannat dyra. Min födelsedag kan inte komma nog så snabbt nu känner jag.

 

 

 I died and went to ljud&snygghets-heaven.

 

Sedan finns det en miljard småsaker som står på min vill ha-lista. Kanske att man skulle satsa på att vinna på lotto?

 
 
 
 
 Snart dags att knalla mot förskolan och hämta hem storasyster, ska förbereda lite mellis först bara. Ja vardagen är igång, hej vad det går.
 
 
JUST DREAM AWAY!
/ Sandr0o

 

 


Crazyeyes.

Jag utlovade ett litet resultat av det jag pysslade med igårkväll, jag förlängde nämligen mina ögonfransar.
Ni kan ju bara ana hur skönt det var att vakna imorse och slippa se ut som en zombie. När vi sedan skulle ge oss utanför dörren var det inte mycket piffning som behövdes. Jag kan helt klart vänja mig vid det här, bokade påfyllning på en gång faktiskt. Jag måste verkligen ha fransar när vi är i Thailand i vinter alltså, fräsch gånger tusen. Frälst tjej har ni här!

En fullt normal bild på mig också som vanligt. Men fransarna syns iaf :)


Sista semestertisdagen.

Gooooooood morning.
Pappan i familjen är snart hemma från träningen. Vi andra håller på och gör oss redo för att dra ut på lite äventyr. Igår lekte Evelyn med sin bästis från förskolan och idag kidnappar vi henne för att åka till Mulle Meck-parken. Det ska bli så kul, har packat ner lite picknick till tjejerna.

Jag har precis ätit typ världens godaste frukost, chokladig jordnötssmörsgröt med jordnötssmörssås. Fatta den! Jag ääääälskar jordnötssmör.. Bästa köpet någonsin måste ju vara mina burkar med pb2. Blir nog en beställning snart igen skulle jag tro..

Ikväll ska jag göra något som jag längtat efter i evigheter, uppspelt tjej. Återkommer med resultatet!


Still in the vacaymode.

Semestern börjar lida mot sitt slut. Nästa vecka är Rs sista vecka hemma med oss. Herregud så fort tiden har gått, då är 6 veckors ledighet slut.
Det gäller att passa på att ta tillvara på tiden tillsammans nu innan vardagen kommer som en käftsmäll kan jag tro.
Jag är så glad att vi har Thailand att se fram emot, när R börjar jobba igen så är det bara 3 månader kvar till 3 veckors sol & bad. Det känns helt klart överkomligt!

Millie har precis slumrat till en stund här, Evelyn hänger med morfar och R är och tränar. Jag sippar en Celsius i soffan. Snart dags att dra igång dagen, startar med en pw med Jessica följt av ett gympass. Idag är en sådan dag då jag känner att jag skulle kunna spendera flera timmar på gymmet. Vi får se hur det slutar, haha. Jag vill gärna hinna boka tatueringstid idag också, två nya på gång för mig och tre nya på gång för R. LÄNGTAR!