Gbg.

Herrejisses vilken värdelös morgon. Ena bussen åker för tidigt, andra bussen åker förbi trots att bussen som stod vid busshållsplatsen går mot Sergels Torg och inte stationen. Kassa jävla bussar! 

Sen till jobbet wiiihoooo. Skjut mig. Tidig morgon som tusan också. 
MEN jag jobbar bara till 13 idag så hur illa kan det bli på dem få timmarna tänker jag och jag lär få ångra de tankarna, som vanligt. 

Efter jobbet styr vid kosan mot Göteborg och Fitnessfestivalen. En hel helg i Gbg. Det är inte fy skam. Tävlingar, mässa och hotellfrukost med min man.. Jaaaa ni hör ju, det kan aldrig bli fel! 


Kommer sakna ihjäl mig efter de här små bara som jag inte får träffa förns på tisdag.. Tror aldrig jag varit ifrån dem så länge tidigare.. BEBISAR ❤️ 

/ Sandr0o 


Zombielike.

Alltså min gårkväll blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Istället för chill i soffan började jag plocka och fixa hemma (som vanligt) och plötsligt så blev det lyfta och kånka med en soffa upp för trapporna. Men nu är en soffa på plats  i vardagsrummet. Det blev superbra. 


När vi skulle lägga oss igår fick jag hysteriskt ont i magen och det blev ett samtal till vårdguiden men efter en timme och två alvedon lugnade det sig så jag kunde somna. Helt otrolig jävla skit smärta alltså!
Vaknade helt slut i kroppen idag så jag har spenderat hela min dag i den där nya soffan, kikat på tv och slumrat till om vartannat. Inte lyft ett finger och inte gjort något alls hemma. Jag kan inte ens minnas när jag tog det lugnt senast. Jag vet inte riktigt hur man gör det, alltid är det något som ska göras, plockas och fixas. Slappna av människa!!! 
Så denna dagen var nog välbehövlig.. 

Walkin' around like a zombie.

Vet ni? Denna helgen fyller jag år. Nästa helg rivs köket. Helgen efter det ska det sättas upp ett nytt kök och jag åker till Göteborg för att gå på Fitnessfestivalen. Jiippiiiiiii!! 

/ Sandr0o

In och finn.

Guds gåva till mänskligheten kan man säga, in och finn. 
Dem har såååå mycket fint. Jag skulle utan några som helst problem kunna bli ruinerad i den affären. 
Har gått och förälskat mig totalt i en provdocka därifrån, kan låta lite knäppt men den är sååå fin och skulle passa som handen i handsken i mitt sovrum. 


Alla är jättefina tycker jag men den beiga med vitt där alltså.. Haha! 


Helt uuuuunderbar tavelram, den bara måste jag ha. 


Finaste lamporna.

Lite synd att man inte är gjord av pengar bara. Men allt eftersom att plånboken tillåter så. Lite i taget sådär. 

/ Sandr0o Crapy day.

Kort dag på jobbet idag och det tackar vi för just idag. Jag känner mig som en påse nötter. Min kropp har strejkat lite fram och tillbaka på senaste tiden, ont i skuldror, nederdelen av ryggen som strålar ner i benen osv om vartannat lixom och poff så försvinner det för att komma tillbaka igen. 
Igår hade jag ont "inuti" ena skuldran och under natten försvann den smärtan men istället har jag nu jobbigt att andas, tungt över bröstet och ont i typ vad som känns som lungorna och där hjärtat skulle sitta om det skulle sitta på höger sida. Snurrigt och jobbigt! 

Så istället för att bege mig att träna efter jobbet sitter jag på tåget hem. Jag har köpt några barnfilmer och tänker mig att vi kan mysa ner oss i soffan och kika på lite film. Laga köttgryta ska jag göra också faktiskt. Så det så! Med trattisar.. Mums! 


Såhär gör Millie när man kommer hem sent och frågar om Millie är trött och vill gå och sova.. Springer mot sängen, skrattar och försöker klättra i. Haha min älskade lilla busunge ❤️ inge problem med att försöka få henne att sova för kvällen inte.

/ Sandr0o 


Light.


Och så här blev det. Har inte riktigt bestämt mig om jag ska ha en ljusslinga som på bilden eller en lampa. Hade mina ögon på att ha en gallerlampa liggandes där men gallret var för stort så det kanske får bli en sådan lampa i taket istället. 

Jag älskar mitt rum. 

/ Sandr0oWell hello there.

Say hello to mina nya fina sängbord.


Det kommer bli såååå bra i mitt sovrum.. Hoppas jag! Har en bild i mitt huvud men vet inte alls hur det kommer se ut när allt väl kommer på plats. Fluffiga mattor, skinnfällar, gallerlampor, ljuslyktor, speglar osv osv. 
 
/ Sandr0o