Mat VS välling? SEGER!

Jag måste skriva om hur duktig Evelyn varit med maten idag.
När vi vaknade åt hon gröt och några fyrkanter med smörgås och leverpastej. Till lunch fick hon en flaska välling eftersom vi var iväg och inte hade möjlighet att mata henne ordentligt. Sedan åt hon inte förns vi kom hem vid fem och då åt hon det som var kvar av potatisen med köttbullar och sås från igår och biffstroganoff för att fylla upp. Till efterrätt fick hon en halv "yoghurtförpackning" med fruktpuré. På kvällen fick hon gröt med frukt och nu det sista hon fått innan läggdags är två flaskor välling inom loppet av en timme. 

Hon har verkligen varit sååååå duktig mot vad hon brukar vara. För det första brukar hon inte tycka om gröt utan hon bara kniper med munnen. För det andra så brukar hon inte hålla sig mätt på maten utan vilja ha flaska direkt efter.

Våran BVC-tant sa till mig igår när vi var där att jag skulle försöka att inte ge henne flaskan precis efter maten för att hon då lär sig att hon inte behöver äta för hon får ändå flaskan då och blir mätt. Det är ju lättare att dricka ur flaskan än att äta. Så istället tyckte hon att jag skulle hellre då ta fram mat igen och försöka på nytt om hon visar att hon är hungrig.

Duktiga duktiga tjejen som bara ätit välling vid två/tre tillfällen idag och klarat sig på vanlig mat. Imorgon kör vi samma igen, visst hjärtat?

Vi åt lax med potatis och romsås idag till middag och det har jag mosat iordning till lillans lunch eller middag imorgon. Ska testa nu om hon tycker om att äta samma mat som vi äter, himla enkelt det skulle vara då minsan.


/ Sandr0o


Evelyns rum.

Jag kan surfa runt i timmar när jag kikar på saker till Evelyns nya rum.
Det finns så mycket fint så man kan ju bli galen. Jag har helt snöat in mig på prinsesskronor och dylikt, så har jag iofs varit länge but still. Hennes rum kommer vara fullt med prinsesskronor och annat puttenuttigt. Ett typiskt tjejrum med andra ord skulle jag nog tro.
Dessa saker skulle jag inte in a millions years tacka nej till.

              
Hänga på dörren saker (vad det nu heter kommer jag inte på nu). Leksakslåda med hjul. Lektält.

    
Wallies (som man kan flytta runt som man vill på väggarna). Prinsesskronekrok.

    
Finaste fotoramen. Wallies.

      
Förvaringslåda. Tidningsställ.

    
Tavellist. Prinsessvimpel.

Min absoluta favorit som jag hittade häromdagen är denna Lära-gå-vagn från Brio. Den första oktober så kommer en specialutgåva med Hello Kitty ut av några av Brios klassiska leksaker. Bland annat denna underbara Lära-gå-vagnen. TO DIE FOR! Den ska vi köpa så fort jag får tag på den. Got to have! 




Som ni ser, jisses så puttenuttigt allting kommer vara när jag varit i farten. Men jag vill samtidigt få det lite tufft också och inte bara en massa sött. Den karamellen tåls att suga på ett tag.


/ Sandr0o


Flyttlängtan.

Mina favoriter ligger och snarkar i soffan, helt slut båda två efter dagens turer. Vi har ju som sagt varit iväg och kikat på tapeter och färg för att få någon liten idé av hur vi vill ha det i nya lägenheten.
Vi har kommit fram till hur vi vill ha det på ett ungeäfr med färger och så men inte exakt vilka tapeter men vi har ju tid på oss om man säger så. Men vi vill vara ute i tid att titta så vi hittar det som vi verkligen vill ha.

I köket vill vi ha någon mörk mönstrad tapet, det lutar åt en svart. I vardagsrummet vill vi även där ha en mörk mönstrad fondtapet och att de andra vägarna är ljusare. I vårat sovrum skulle det vara roligt med lite inslag av någon färg, vilken färg det skulle vara har vi inte riktigt kommit fram till. I hallen är det tänkt att det ska målas i någon brun (cafe latte-aktig) färg men idag hittade jag en färg som var to die for, brunglittrig var den eller kanske snarare skimmrande. My oh my!!!
I Evelyns sovrum ska vi också måla, där vill vi ha en rosa vägg och resten vita. Jag tror det kommer bli så himla bra alltihopa, längtar!

Åhhh jag vill verkligen flytta, nu nu nu!

/ Sandr0o


Fotomodell or what?






Tror ni inte att våran lilla tjej kommer bli fotomodell? Vilka poser hon kör redan vid 8 månaders ålder.

/ Sandr0o


Finally, BILDER!

Efter mycket om och men har jag nu lyckats rotera en del bilder, även fast det tog sin lilla tid.
Idag har jag och lillan haft en mysdag hemma. Vi vaknade vid 10, gick upp och åt frukost och hoppade sedan in i duschen. Efter lite morgonbus så somnade Evelyn och sov i hela två timmar (ungefär), fantastiskt skönt. Då satt jag i soffan och njöt av att göra ingenting. När R kom hem strax efter fyra så hade jag lagat kycklinggryta med kantareller som vi åt. Nu ligger lillan och sover och vi kikar på Hells Kitchen. Imorgon är R ledig så då ska vi åka och titta på tapeter och sånt till nya lägenheten. Yääääääjjjj vad roligt, det ser vi fram emot!!!


         
Favoritplatsen hemma hos mormor och morfar är soffbordet.


    
Sötaste tjejen åker bil.


    
På promenix med morfar.

    
Påväg hem från mormor och morfar i full mundering. Bustroll!

/ Sandr0o


IDOTDATORER!

Jag har fått arslet ur vagnen och letat fram min usbsladd till kamera. Congrats Sandra!
Med andra ord så tänkte jag bjuda på lite bilder nu från dagarna som gått, jippi.

         
Lillan på kalas hemma hos min morbror. Massa bus i soffan hemma hos mams och paps.


Jag blir så jävla förbannad. Tror ni inte att den här datorn också slutat fungera i syftet att rotera bilder? JOOOOO självklart! Jag får allvarligt talat panik. Så tyvärr kan jag inte bjuda på fler bilder än så för dom andra är helt åt fel håll. Jag som har massor med bilder att visa.. Jag känner hur paniken och ilskan växer inom mig, fyfan vad arg jag blir. Dumma idiotdatorer som inte funkar som dom ska! GAAAAAAAAH!

/ Sandr0o

    


BVC.

Jag har lovat bilder från dagarna som gått MEN min dator har slutat att fungera som den ska så jag kan inte vrida bilderna som jag vill. Onödigt att lägga ut bilder som är upp och ner. Imorgon ska jag leta upp min kamerasladd så att jag kan ladda upp bilderna på våran stationära dator istället. 

Ikväll var jag och pappa som sagt på derby - så göra vi när vi krossar djurgården, krossar djurgården!

Jag har helt glömt bort att tala om att vi varit på BVC-besök idag. 8260 gram vägde lillskiten nu och 68 centimeter lång var hon minsan. Vi pratade mest mat under besöket. Nu ska jag verkligen köra stenhårt med maten, det bestämde jag mig iofs för redan igår men ändå. 
När vi kom hem från BVC så städade vi som tusan, skakade mattan och flyttade soffan tillochmed. 
Sen ställde jag mig och gjorde matlåda till R och samma mat mosade jag ihop till lillan, köttbullar med potatis och sås som hon ska få smaka imorgon. Jag tänkte försöka ge lillan samma mat som vi äter nu, så långt det går dvs. 

Bilder får vänta tills imorgon eftersom teknikens värld inte vill vara på min sida!

/ Sandr0o

    


Derbytime.

Närsomhelst sticker jag iväg på derby, gnaget mot judegården. Jag har inte varit på en enda match det här året så det ska bli kul. Jag ska åka dit med min far och jag har fått låna ett årskort, kalasbra!
R kommer och hämtar Evelyn när han slutar här hemma hos mamma.
Det var i stort sett det enda som jag hinner med att skriva just nu.

/ Sandr0o


Sunday it is.

Dålig uppdatering från mig igår men jag hade verkligen inte lust eller tid heller kanske för den delen. Vi storhandlade och spenderade eftrmiddagen/kvällen hemma hos Evelyns farmor och farfar.
Lillskiten var hur glad som helst hemma hos dem igår, heelt hyperaktiv satt hon på golvet och hoppade hur högt som helst och flaxade med armarna. Hon kröp omkring och kikade runt, världens upptäcksfärd var hon på minsan. Roligt att se när hon är så himla glad den lilla trollungen.

Nu sitter jag hemma hos mams och paps och har precis tittar klart på One Tree Hill, I love it. Evelyn sitter i soffan bredvid mig och leker med min mobiltelefon. Om en kort stund ska vi åka och hämta R på jobbet för att sedan styra kosan hem. Jag tänkte ta en snabb vända med dammsugarn och sedan slänga mig i soffan och kika på filmen Hitch som visas på tv ikväll, den filmen tycker jag om.

Ikväll kommer det in lite bilder på bloggen, förhoppningsvis. Det är så tråkigt att blogga utan bilder och nu var det ett tag sedan jag visade några bilder.

Dags att packa ihop vårat pick och pack, klä på lillan sina ytterkläder och hämta R om en kort kort stund.

/ Sandr0o


Skittv.

Ikväll har vi varit och firat Sussie med världens största familjepizza (som vi hade problem med att få plats i bilen), chips + dipp och så hade Cattis bakat fina och goda tårtan som såg ut som en bröllopstårta typ med flera våningar. MUMS!
Lillan sover sött i sin säng och jag ska snart göra henne sällskap, jag sitter och slöglor på riktig skittv. Men mina ögon är inte riktigt trötta ännu så jag avvaktar en liten stund till men sedan ska jag försöka sova.

Imorgon kommer det lite bilder från kvällen plus lite andra bilder som jag inte orkat lägga upp ännu skulle jag tro.

Nu ska jag drunkna i tvn ett tag till innan jag beger mig till sängen. 

Hoppas ni haft en bra kväll!

/ Sandr0o 


Städa städa städa.

Det här visade sig bli en riktigt pissig dag. Jag och lillan håller på och storstädar men just nu går det inte alls för att hon inte vill sitta på golvet själv, typiskt.


"Do you see the danger creeping up beside?

'Cause you're turning me inside out,
You're breaking all these promises we made.
Maybe time will make it right.
Yeah, you're turning me inside out.
It's taking all my strength and will to stay.
Maybe time will make it right."

Satte igång iTunes för första gången på hundra år och sitter och lyssnar på Rs, mestadels, skitmusik. Lite nostalgitrippar blir det också när man hittar gamla pärlor.

Nej nu ska jag och lillan pumpa Takida och städa lite till, förhoppningsvis.

/ Sandr0o


kalasande.

Home at last. Vi har ätit bullar, kakor och ätit tårta på födelsedagskalaset. Vi kom hem för en stund sedan och jag ska sova tidigt ikväll vilket innebär typ nu.
Imorgonkväll ska jag och lillan åka och fira Sussie som fyller år idag, grattis grattis! R ska på "personalfest", vet inte riktigt om det kan kallas personalfest när man ska träffas hemma hos någon sent på kvällen för att dricka alkohol utan jag skulle nog mest kalla det en anledning för att få supa men visst vi säger väl personalfest, haha. Iofs så har jag nog själv aldrig varit på någon ordentlig personalfest när Donken varit inblandat så vad kan man vänta sig egentligen, nada skulle jag tro.

Sen på lördag är R ledig så då ska vi storhandla och göra ingenting änsålänge, vi får väl se om vi hittar på något roligt eller om vi bara slappar.
På söndag ska jag och lillan på kalas hemma hos min morfar som fyller år så lite har vi allt att göra under detta veckoslut.

Egentligen tänkte jag slänga in lite bilder men vid närmare eftertanke så orkar jag faktiskt inte. Jag kryper istället ner i min varma sköna säng och slumrar sött!

/ Sandr0o


Tittut.

Vi har precis kommit innanför dörren. Jag, mamma och Evelyn har varit en liten sväng till Stinsen bara för att ha något att göra ungefär. Man blir ju dum i skallen om man sitter inne hela dagarna.

Vi är alltså hemma hos mams och paps idag igen. Idag ska vi nämligen gå på kalas hos min morbror då hans sambo fyller år. R tränar på Sats i Väsby idag så jag hinner komma hem ifrån kalaset innan han hämtar oss.

Nu måste jag slänga i mig något att äta, min mage kurrar högt!

/ Sandr0o 


Spyis.

Jag hade precis satt mig i soffan och tänkte slänga in ett litet inlägg och just då piper lillan till ifrån sovrummet. R går in för att titta till henne och utbrister i "Ohh shit". Jag går dit och möts av en liten tjej med spya i hela ansiktet och en säng som är alldeles nerspyd. Stackars liten! Då var det bara att tvätta av lillan och skölja upp påslakanet och hänga täcket på vädring/torkning. Det har aldrig hänt förut att hon har spytt i "sömnen" och nu var det faktiskt ett tag sedan hon spydde någon stor spya som nu ikväll. Stackars liten, det kan inte vara roligt att vakna till av att man spyr och sedan ha spya i hela ansiktet.

Vi har som sagt varit hemma hos mams och paps idag medans R jobbat. Vi har rensat svamp och kikat på Idol. Vi fick med oss en hel del svamp hem, mums.

         
Gosungen i den finaste klänningen i manchester från Zara.


Lillebror och Evelyn.

Det här inlägget har tagit mig ett bra tag att skriva för att min minipc är efterbliven. Varenda gång jag skulle rotera bilderna jag ville lägga in i bloggen så hakade den upp sig, jag tror jag provade en sju gånger. När jag då skulle starta om datorn för säkert 10 minuter sedan så är den helt seg, den har fortfarande inte startat upp ordentligt ännu. Så under tiden jag skrivit det här inlägget har jag hunnit bli måttligt förbannad, är det något som stör mig så är det sega datorer. Så nu har jag istället satt mig vid våran stationära dator men härifrån kan jag inte ladda in några kort då det inte finns en minneskortsgrej på den. SUCK! Med andra ord så blir det inga fler bilder idag, jag får visa fler imorgon.

Nu tänker jag gå och lägga mig för jag blev redigt trött och irriterad på min skitdator!

 

/ Sandr0o


Good morning.

Heej heej hallå!

jag fick världens underbaraste sovmorgon imorse, halv elva blev jag väckt. Alldeles lagom till Våra bästa år som jag följer när jag är hemma, det är så dåligt att det är bra.
Hurra för sovmorgon!

Evelyn och R duschar så jag passar på att spana bloggar. Ska se till att ta fram kläder till lillan vilken sekund som helst. Sen hoppar jag in i duschen, lagar matlåda åt R för att sedan glida mot Coop en stund innan R börjar jobba. Ska nämligen titta på deras utförsäljning av bebisgrejer och tapeter + färg och så till vårat nya hem. Skadar ju inte att kolla om man hittar något och när det är så himla billigt också.
När vi spanat klart där åker jag och lillan hem till mams och paps.

Kläder till lillan var det.

/ Sandr0o


One tree hill.

Jag ligger i min säng och njuter samtidigt som jag tittar på One tree hill som jag missade i söndags eftersom jag var på babyshowern. Life is good!
Lillan lugnade sig då sist jag skrev att hon sov, thank god. Så hemma hos mamma och pappa gick det fint, skönt skönt skönt. Det behövdes verkligen efter den dagen vi haft tillsammans, skrikdagen.

Nu har nog Evelyn somnat hos sin pappa som tittar på förbannad fotboll. Jag tror det varit fotboll på tv vareviga dag hur länge som helst nu. Fy!

Imorgon har R lovat mig en sovmorgon och det ska bli så fantastiskt skönt. Speciellt efter den dag jag och lillan haft idag. Hallelulja för sovmorgon!

Nu ska jag fortsätta njuta av världens bästa serie.

/ Sandr0o


Sleeping beauty.

Evelyn lugnade ner sig lite för en timme sedan och det höll i sig i sisådär en timme för då vart hon arg och fick mat och nu ligger hon och sover. Ska bli spännande att se hur hon är när hon vaknar, jag hoppas på gladskit!

Jag sitter och väntar på att min pappa ska komma och hämta oss. Vi åker med hem till dom och kikar på Idol och så tills R kommer och hämtar oss efter tio. Usch min mage kurrar, jag som hade stått och stekt pannkakor för att äta till middag och det hinner jag inte med nu inte. Min mage får förbli hungrig ett tag till.

/ Sandr0o


Mentalsjukhus nästa?

Jag blir galen. Varenda liten sekund av denna dag har gått åt till skrik förutom när hon är i min famn då hon hejdar sig en stund men så fort jag sätter ner henne någonstans skriker hon hysteriskt. I detta ögonblick sitter hon och gapskriker på golvet. Jag kan inte bära på henne hela dagen lång ända tills R kommer hem igen. Det är bara mer än 8 timmar kvar tills han kommer innanför dörren igen, jippi. Jag kommer bli galen, redan nu håller jag på att gå i tusen bitar. Inte har jag någon bärsele hemma heller för den har R tagit med till jobbet då den låg i bilen, det kan ju inte bli bättre. Fy fan för den här dagen!!!!!!!!!!!!!!!!

/ Sandr0o


Hösten är här.

Jag sitter i soffan framför Våra bästa år och känner hur det blåser kall luft på mig från den öppna balkongdörren. Det lockar inte direkt att gå utanför dörren. Tyvärr så är jag illa tvungen att någon gång under dagen bege mig ut på en liten promenix med Evelyn för att hon inte ska bli uttråkad och få sig lite frisk luft. Jag hade så gärna sluppit med tanke på att jag är förkyld som en gnu och iomed det känner mig sliten till max men you gotta do what you gotta do.

Trollungen vaknade vid åtta imorse så då var det bara att pallra sig upp motvilligt men tur som jag hade så skickade R mig tillbaka till sängen igen i en timme eftersom han inte går och tränar förns vid nio. Hallelulja för den extra timmen sömn!

Jag får en känsla av att den här dagen kommer bli riktigt lång och tråkig. R åker till jobbet när som helst och kommer inte hem förns efter tio. Usch vad jag hatar dessa dagar!

Jag återkommer säkert mer under denna långa dag.

/ Sandr0o


En bra måndag som avslutas med lite skrikfest.

         
Världens sötaste i några av sina nya kläder idag påväg till Stinsen.

När vi gick utanför dörren idag var det kallt och grått men när vi sedan kom ut från Stinsen igen när vi var färdiga så var det blå himmel och strålande sol. Jag och lillan tyckte det var väldans varmt och fick plocka av oss lite kläder. Världens väderskiftning!

    
Bärselen är våran bästa bästa vän. Liten paus i shoppandet.

    
Lipa till pappa. Leka "fånga sugröret".

Evelyn har precis somnat efter en skrikfest. På samma sätt såg det ut igår, jag förstår inte vad det är som är problemet? Det är precis som att hon blir hysteriskt galen över att det är läggdags så idag blev det senare än vanligt. Skrik skrik och åter skrik. Jag har haft en äcklig huvudvärk under hela kvällen trots huvudvärkstabletter och efter allt skrik nu på kvällen känner jag mig mer död än levande. Jag tänker lägga mig i min säng och sova så förbannat gott nu!

/ Sandr0o


Bebisshopping.

Vi har shoppat lite höstkläder till lillan. Igår tog vi en sväng på Väsby centrum efter att vi suttit och skrivit på papper i mer än en timme gällande lägenheten. Idag har vi varit en sväng på Stinsen då R var ledig och ville klippa sig, den karln klipper sig oftare än alla människor i världen.

         
Gosig kofta. Rosa raggsockor. Sötaste mössan.

    
Benvit body med söt rosett. Skjortklänning.

Nu har vi lite mer varma gosiga kläder till Evelyn i höst/vinter. Koftan som vi köpte igår är verkligen to die for, I love it. Jag skulle vilja ha en precis likadan själv.


/ Sandr0o


Babyshower del 2.

Nu blir det en bildbomb från gårdagens babyshower. Enjoy!


    
Massa rosa smarrigheter. God bål.

    
Cattis, Malin och Cribb. Alla fikar i soffan.

    
Den blivande mamman svullar och surplar på sin paraplydrink.

         
Presentöppning. Cribb byter blöja på gosegrisen.

         
Sanna hade problem med att komma upp under blöjbytet. Fia byter blöja. Esperansa byter också blöja på lilla grisen.

         
Dags att gissa Sannas mages omkrets. Cattis leker lite cool ;)

    
Sanna, Cribb, Fia och Kim.

    
Packet påväg hem i min lilla bil. Hur många får plats i baksätet på en liten Colt? FYRA!


Avslutsningsvis har vi en fin bild på the mother to be Sanna. Hon har fått en riktig bebismage nu, det tog sin tid innan den växte till sig ordentligt men nu är den här i all sin prakt. Haha.

/ Sandr0o



Babyshower.

Vi har haft babyshower för Sanna hela långa dagen i stort sett. Idag klockan två träffades vi hemma hos Sanna och dekorerade med rosa ballonger och serpentiner. Bakverk, godis, chips och bål dukades fram. Alla inbjudna gästerna kom en efter en och tillslut kom även Sanna.
Vi började med att fika Kimmis alla smarriga bakverk och att dricka bål. Sanna öppnade presenter och sedan drog lekarna igång - gissa barnmaten, byta blöja på tid och gissa Sannas mages omkrets. Jag och Cattis delade första plats på barnmatsleken, jag toppade byta blöja leken och kom sist på gissningen om Sannas mage. Allt som allt av alla lekar vann den blivande mamman.

    
Det var Sannas present som var det hemliga projektet som jag och Cattis pysslade med på Stinsen igår. Vi upptog Panduros tygbord i mer än en timme för att fixa presenterna.


         
Blöjkort. Bra-att-ha-boken. Prinsessram.

Istället för att skriva på ett vanligt kort så skrev vi våran lilla hälsning på en blöja. Det gäller att slå på stort när det är babyshower, verkligen gå in för temat. Haha. Vi dekorerade en anteckningsbok och skrev ett personligt meddelande till Sanna i, en bra att ha bok helt enkelt som hon kan skriva om förlossningen, bebisens utveckling och allt sånt innan man kanske för in det i en Mina Första År bok eller så. För vem kommer egentligen ihåg vad det finns för rubriker och frågar i dessa böcker? Inte jag iallafall!
Vi hade gjort egen play doh lera och gips till det så att hon kan göra bebisfotavtryck eller bebishandavtryck och sedan sätta in i den fina ramen som vi pyntade. Två hjälmmössor, ett par supersöta rosa fluffskor och ett par vantar fanns också med i paketet.


Den slutliga inslagningen såg ut som så.


Cattis påväg hem till Sanna.

Jag kom inte hem förns vid åtta idag men då hade jag stannat en stund hos mina föräldrar innan jag åkte hem. Jag har längtat som en tok efter Evelyn idag. Jag kom på mig själv med att småspringa från parkeringen för att komma hem snabbare och pussa på min lilla tjej.

Resten av bilderna får ni se imorgon för nu måste jag verkligen sova. Min förkylning behöver försvinna omgående. Godnatt!

/ Sandr0o


8 månader.


Idag firar Evelyn 8 månader ute i stora världen.
De absolut bästa månaderna i våra liv.



Stora stora tjejen som nu på kvällen tryckte i sig 350 ml fullkornsvälling nu på kvällen inom loppet av en timme. I vanliga fall brukar hon max dricka 180-200 ml. Hungrig tjej! Det borde hon verkligen sova hela natten på om det inte är den snoriga näsan som spökar dvs.

/ Sandr0o


Fixtrix.

Det har varit dåligt med bilder på senaste så därför kommer nu ett inlägg med övervägande bilder.


Evelyn fick en overall av sin mormor och morfar.

    
Evelyn leker med sin mormor och gammelmormor.

    
Bustrollet dricker vatten ur en äggkopp.


Jag skrev ju häromdagen att lillan blivit förkyld och tur är väl att hon inte blivit mer förkyld än att hon är snorig i näsan. Det får gärna hålla sig till det så vi slipper feber och hela baletten. Hoppas hon blir fri från sin snoriga näsa snart. Jag har också gått och blivit förkyld, igårkväll kände jag hur det kliade i halsen och ögonen som det alltid gör kvällen innan jag vaknar upp med halsont dagen efter. Imorse hade jag mer än gärna legat kvar i sängen och sovit. Imorgon blir det inte heller sovmorgon eftersom vi ska skriva kontrakt på lägenheten ganska tidigt imorgonbitti. På måndag kanske för då är R ledig också! Jag måste sova bort mina förkylningar, så är det bara.


Idag har vi som sagt varit i stinsen med Cattis. Fixat och trixat lite med små hemlisar som snart avslöjas. Roligt var det också! Men mer om det en annan dag men liten bilder kan ni allt få se.

         
Evelyn gosar med Cattis medans jag slängde i mig lite mat. Hon har ju blivit bra duktig på att vara hos andra alltså mot vad hon var förut.

Nu ska jag ta mig i kragen tänkte jag och fixa lite sista saker här hemma. Imorgon ska vi upp tidigt så bäst att komma i säng i tid.

/ Sandr0o


Halsont.

Ännu en dag som vi spenderat hemma hos mams och paps. Imorgon ska jag och lillan träffa favoritcattis, det ser vi fram emot. På söndag blir det först till att skriva kontrakt på lägenheten och sedan iväg på kalas. "Kalaset" var tänkt som ett surprisekalas men till min stora besvikelse så har det tydligen talats högt om det helt plötsligt, fy! Så nu ska jag inte på surprisekalas utan bara kalas helt enkelt. Det blir nog trevligt hoppas jag!

Jag har fått ont i min förbannade hals så jag ska nog ta och krypa till kojs snart. Något halsont har jag verkligen inte lust med, usch!

/ Sandr0o


OHH HAPPY DAY!

Nu är vi hemma efter en heldag hemma hos mams och paps. R har jobbat och jag och Evelyn har varit där.

Idag fick vi reda på BIG NEWS. Vi ska flytta!
Från och med den 1 december kommer vi att vara bosatta i Väsby igen. Det är iallafall så gott som klart, det är bara kontraktskrivning kvar för att seal the deal och det ska vi väl göra så fort som möjligt här nu.
Ni kan inte ana vad härligt det känns, äntligen äntligen! Lillan kommer få ett eget fint rum, 5/10 minuters promenad från centrum/stationen och vi kommer slippa ha det så himla trångt. SKÖÖÖÖÖÖÖÖNT!

Idag är som jag skrev tidigare en bra jäkla dag! Hallelulja!

Nu ska jag ta mig ett glas saft för att fira och slänga mig i soffan.

/ Sandr0o


Idag är en bra dag.

Som rubriken lyder. Idag är en bra dag. Tralalalalalalaaaaaaaaaaaa.


/ Sandr0o


Förkyld eller ej? Time will tell.

Evelyn har bökat ett bra tag inne i sin säng vid läggdags nu. Anledningen - hon har gått och blivit lite förkyld tror vi. Jag märkte att det rann lite ur hennes näsa nu på kvällen. När hon skulle sova i sin säng så hörde man hur det lät när hon andades genom näsan.
Vi får väl se imorgon om det är så att hon gått och blivit förkyld eller inte. Jag tänker iallafall gå och lägga mig nu för jag kan tänka mig ifall det är så att hon är förkyld så vaknar hon nog under natten och jag tar hellre det säkra för det osäkra och inkasserar lite extra sömn nu medans jag kan.

För övrigt så vaknade Evelyn inte förns klockan tio imorse, vilken lyxsovmorgon! Vi har det nästan för bra för att vara sant om man ser till hennes sovvanor. Det tackar vi för.

God natt!

/ Sandr0o


Evelyn <3


Är hon inte världens sötaste lilla unge? Jo minsan.

Jag håller på och surfar runt efter lite inspiration. Inspiration till vad tänker jag inte tala om men jag tror att det kommer bli himla bra när det väl är färdigt. Imorgon ska jag bege mig till apoteket av alla ställen för att införskaffa en sak som behövs till mitt lilla projekt. Tids nog kommer jag visa er vad mitt lilla projekt är. Jag behöver leta efter flera idéer men just nu står det still så jag tror att sängen skulle sitta fint.

/ Sandr0o


Lillan älskar att stå och gå. [VIDEO]

Idag har vi som sagt varit på Lejondal med Rs föräldrar. Vi har grillat och njutit av det fina vädret. Det var helt sjukt varmt idag verkligen, puh men så himla skönt att få njuta av den sista värmen innan hösten smyger sig långsamt på.

         
R och Evelyn. Evelyn försöker äta gräs. Evelyn och hennes farmor ser något spännande?


Ett litet klipp på vårat hjärta när hon går med hjälp av pappa. Hon älskar verkligen att stå och gå.



Nu kurrar min mage så jag ska slänga i mig min nutrilett som jag förberedde alldeles nyss. Jag skrev ju tidigare att jag börjat mitt nya liv. Detta nya liv innebär att jag ersätter två mål om dagen med nutrilett och äter ett mål mat om dagen. Det har ju fungerat förut så nu kör jag igen. Nu jäklar ni!

En sista sväng i tvättstugan ska jag hinna med också. Usch vad jag hatar att tvätta.

/ Sandr0o


Varför sänds inte Idol på måndagar? Mycket dåligt.

Tjingeling.

Ni ska bara veta hur besviken jag blev när jag kom hem idag och knäppte igång tvn för att kika på Idol, tji fick jag för inte visades det något Idol inte. Jag trodde verkligen det men istället blev det Tinas cookalong, inte fel att få lite inspiration till matlagningen här hemma inte.

Vi har som sagt varit iväg på två visningar idag, en i Kärrdal och en i Väsby. Den i Kärrdal känns väldigt off och det området tilltalade oss inte riktigt så den har vi lagt ner. Men den i Väsby var det annat med. Den tyckte vi om även om den inte var i toppskick, man kan inte få allt är väl det nya mottot tror jag.

Evelyn lever rövare i soffan. Hon har precis tryckt i sig lite mild fullkornsvälling. Vi handlade idag påvägen hem och eftersom våran välling var slut plus att hon inte ens vill ha den om det inte är så att hon "sover" typ när hon vaknar till på natten/morgonen ibland så fick jag för mig att handla hem en fullkornsvälling från 8 månader istället. Hon blir ju trots allt 8 månader redan på fredag. Till min stora förvåning så åt hon faktiskt hela 100 ml av den. Vanligtvis brukar hon bara suga på flaskan tillräckligt länge för att upptäcka att det är välling i och sedan sluta. Om man då gör ersättning så slukar hon det direkt så det handlar inte om att hon inte är hungrig, det är bara vällingen som varit problemet.
Jag håller tummarna för att denna välling ska fungera bättre. Nu tror jag inte hon var ordentligt hungrig när hon åt så resten av flaskan slinker nog ner den med om en liten stund.

Imorgon ska vi nog åka med Rs föräldrar till Lejondal och grilla. På kvällen ska vi tvätta, puh vad tråkigt men behövligt. Nu ska jag sätta mig i soffan och gos med min fina fina familj.

/ Sandr0o


Scones & smoothies, Im in love.

Hejsan hopp!
Dagen startade tidigt hos oss. Lillan vaknade redan vid 08 så då låg vi alla tre och drog oss i sängen ända fram tills klockan nio. Evelyn har hållit på och bökat en himla massa under natten. Hon kryper lixom omkring i sängen medans hon sover och så piper hon till när hon ligger som en liten korv upp mot kanten av sängen. Måttligt frustrerande när man är trött och vill sova men vad gör man? Gillar läget!
Lilla skitungen vaknade tidigt igår med, 07.40. Igår skulle vi ändå upp vid den tiden men idag var det inte lika roligt när vi hade kunnat sova ut allihopa. Jag undrar om det har någonting att göra med att hon sovit längre nu på eftermiddagarna i två dagar, både jag och lillan har somnat till i 1 ½ timme. Inte så att det är sent på eftermiddagen för igår vaknade vi igen vid 16.30 men kanske är det för mycket sömn vilket resulterar i att hon vill gå upp en timme tidigare på morgonen. Idag blir det till att hon enbart får sova i en halvtimme istället.

Jag bakade scones till frukost idag, mycket gott. Scones och smoothie, fantastiskt!
Nu duschar Evelyn och R så jag passar på att surfa lite.

Denna låt har gått på repeat hos oss i flera dagar. Hans röst är ju helt otrolig. Jag har hittat ett flertal guldkorn från Idol som jag med spänning längtar efter att få fortsätta följa. Spännande! Jag är en riktig liten idol-sucker.




Nu är det dags att sätta fart och fixa innan vi ska åka på visning.


/ Sandr0o


Movietime.

Vi kan bocka av storstädning på listan, puh. Det behövdes verkligen. Vi har hunnit med att äta middag också, chicken tikka masala blev det. Jag hade ingen lust att göra något speciellt och blev lycklig när jag hittade en påse med tikka masala-pulver i ett av skåpen här hemma. När det enligt påsens baksida skulle vara klart tyckte jag att det saknades något då det bara skulle vara olja, vatten och pulver så jag slängde ner creme fraiche, garam masala krydda och spiskummin. Riktigt gott blev det, jag måste med andra ord köpa hem flera färdiga påsar som jag kan plocka fram när tiden inte finns eller inspirationen är bortblåst.

Om en liten stund börjar någon film på femman, The forgotten, som vi tänkte kika på. Jag får en känsla av att jag redan sett den förut men R vägrar bestämt att se på Notting Hill så vad gör man?

Nu ska jag slänga in en popcornpåse i micron och bänka mig framför tvn. Evelyn är påväg att somna så nu tar vi kväller.

Imorgon ska jag börja mitt nya liv men mer om det en annan gång.

/ Sandr0o


Busungen med snart tre tänder.

    
Bilder från igår.


Jag sitter just nu i soffan hemma hos mina föräldrar och tittar på repriserna av Idol, thank god att det är något bra på tv. Anledningen till att jag sitter här idag igen är att vi skulle gå på visning men mamma och pappa är kvar i Örebro så det blir ingenting med det idag inte. Vi får gå imorgon istället, då är R ledig också så han kan följa med och titta.

Alldeles nyss så hade en liten bus-Evelyn varit i farten. Hon kröp omkring medans jag kikade på tv och plötsligt ser jag hur allting som tidigare legat på nedre våningen i tvbänken nu låg på golvet. Lilla bus, hon är ju för himla rolig.


    
Bustroll.


Vet ni vad jag nyss upptäckte? En till liten bissing som är påväg upp men denna gången i överkäken. Det var en ren slump att jag ens såg det. Evelyn ligger och sover bredvid mig i soffan men innan hon somnade så tittade jag bara snabbt på henne när hon hade munnen öppen när hon låg ner här, då såg jag rakt in i munnen och tyckte det såg ut som en liten tand som skymtade genom tandköttet. Åhh vad spännande så snabbt som tusan var jag där med fingrarna och pillade och javisst är det en liten tand som är påväg.

R slutar vid 17 så då hämtar vi honom och styr kosan hemåt med några stopp påvägen. När vi kommer hem blir det storstädning och sedan middag. R är ledig månddag-tisdag så då får vi allt se till att hitta på något roligt.


/ Sandr0o


A trip down memory lane.

Jag satt och läste igenom hela min kategori "Gravid med vårat smultron". Det är så fantastiskt att kunna gå tillbaka och läsa om allt möjligt som hänt under mina år med bloggen, speciellt att kunna gå tillbaka och läsa om när jag gick omkring med prinsessan i magen. Man glömmer så fort så det är guld värt att kuna kika tillbaka lite och minnas.

Här är ett litet utdrag från hur jag kände det en dag när jag hade lillan i magen. Detta är skrivet när jag befann mig i vecka 32.

"Jag glömde en sak som hänt sedan sist. Hör och häpna:
Jag har blivit fasligt mycket tjockare. Sådant är ju alltid trevligt, eller?
Nu jävlar skulle jag vilja sätta en ny betydelse på uttrycket smidig som ett kylskåp. JAVISST, vi kan säga att jag verkligen har checkat av det på listan. Känner mig allt som oftast så otymplig att det tillomed ibland är svårt att ligga i soffan och titta på tv och ha det bekvämt samtidigt. Sådana problem har man väl aldrig haft förut inte, inte ens i närheten men sånt är livet på en pinne antar jag."


    
Självklart stötte jag på våra 3D ultraljudsbilder. Här är Evelyn i magen i vecka 29. Lilla gosunge!


Det ultraljudet var helt fantastiskt att gå på. Det kostade en del pengar men helt klart så värt det. Det var en så stor skillnad mot det vanliga rutinultraljudet vi var på. Det kunde jag inte riktigt förstå innan att det kunde vara så stor skillnad, lite magiskt var allt det besöket. Lyckorus i hela kroppen, det var det ju iofs nästan jämt då förresten.


Åhh vad jag älskar att sitta och läsa om tiden som varit - gymnasietiden, prinsessan i magen, lillans första tid osv. Wonderful!
Men just idag blev det gravidläsning, myspys.

/ Sandr0o


Skitvälling.

Efter att nyss ha spillt ut en hel förbaskad flaska med välling över hela köksbänken så att det droppade ner i precis varenda jäkla utdragbara låda tänker jag nu säga godnatt till denna skitdag.

Nu kryper jag till kojs så jag slipper mer elände.

/ Sandr0o


Bildbomb.

Igår var vi som sagt på lite lunch-fikamys hos Hanna. Tiden gick så himla fort och jag tycker verkligen att vi borde ses oftare. Vi som umgicks jämt förut, vore roligt om vi iallafall sågs lite oftare än var tredje månad ;) Så långt är det inte mellan Kalhäll och Märsta egentligen att man inte kan ses oftare än så, haha.


         
HannaPannaPudding.

         
Jag & min fina tjej. Gladisen Evelyn i sin nya tröja från Zara.

         
Hanna & Evelyn busar.

    
Mys i soffan och krypa på golvet.

När vi hade varit hos Hanna åkte vi hem till mina föräldrar i väntan på att R skulle sluta jobba så att vi kunde åka hem. Just det, innan vi åkte till Hanna så hämtade jag och mamma hem våran odugling till bil. Så nu är den åtminstonde hel igen och utan gnissel. Skönt det!

    
Evelyn på mina föräldrars framsida.

         
Vilken stil damen har när hon sitter i matstolen.

         
Världens gladaste tjej. Och hennes mamma.

Idag gör vi just ingenting annat än att mysa hemma. Titta lite på tv, leka och se till så att Evelyn får i sig mat ordentligt. Jag ska tamigfan försöka få henne att äta. Så idag kör vi för fullt.

/ Sandr0o


Från blond till brunette.

Nu har jag äntligen fått arslet ur vagnen och tagit ett kort på hur jag ser ut i håret numera, eller iofs är det inte jag som ligger bakom kortet utan det är Hanna.

 
Ni kan ju bortse från min galna min och att kamerablixten fångade mitt ansikte så att jag ser alldeles likblek ut. Det var faktiskt bara håret jag ville visa.

Blondie goes brunette.

/ Sandr0o


Zara-begär.

Tjena hopp!

Idag startade vi dagen med frukost och sedan satte jag och Evelyn igång och städade. Eller det var mest jag som städade medans hon kröp omkring eller satt och tittade på gummibjörn-musikvideorna.
När R kom hem från träningen och städningen var klar gjorde vi iordning oss för att åka mot Täby och handla lite kläder till lillan.
Herrejisses vad mycket fina babykläder Zara har. Det är helt hysteriskt vad mycket man vill köpa med sig hem, eller förresten inte köpa utan bara stoppa ner i väskan och gå därifrån. Annars blir det lite väl dyrt för plånboken.
Lillan fick nya strumpbyxor, benvärmare, halv polotröja, hängselklänning i manchester och lite annat smått och gptt. Nästa inköp blir en vinteroverall till gosungen men det tar vi en annan dag.

Jag sitter just nu bänkad framför Idol medans vi zappar över till Bachelorette när det är reklam. Imorgon ska jag och Evelyn åka hem till HannaPannaPudding. Det blev hastigt bestämt nu på kvällen. Jag har inte träffat den underbara människan sedan Evelyns dop så det är verkligen på tiden. Vi lämnar av R på jobbet och styr kosan på Hanna där det blir lunch och mys.

Någongång under morgondagen ska jag hämta våran bil också, jippii. Den är hel igen. Vi får se imorgon när jag får hämta hem Pärlan.


/ Sandr0o


Idol!!!

Nu sitter vi bänkade framför premiären av Idol. Jag älskar det! Det är ju så himla roligt med förnedrings-tv.

Idag har jag och Evelyn varit hemma hos Sanna och målat vaggan till lilla bebben. Den blev så fin såå. Lillan satt och lekte och kröp omkring lite, helt plötsligt hade hon tagit tag i vaggan så då fick vi springa och tvätta lilla handen. Jag blev bjuden på både middag och fika, det tackar vi för. 


Nej nu måste jag återgå till Idol för det här vill jag verkligen inte missa.

/ Sandr0o 


<3

Ni skulle bara veta hur stolt jag blir i mitt mammahjärta när jag ser Evelyn krypa fram på golvet. Jag blir så stolt att jag nästan skulle kunna spricka av stolthet. Våran lilla tjej har blivit så stor. Hon kan ta sig fram för egen maskin, hon kan ställa sig upp mot något föremål, hon kan klappa händerna men framförallt gör hon mig och R till jordens lyckligaste och stoltaste föräldrar och bara det räcker ju så himla långt. Jag kan inte förstå vart tiden tagit vägen? Lilla bebisen som låg inne i magen har blivit stora tjejen!

VILKEN LYCKA!


Evelyn i bärselen ute på promenix ikväll.

/ Sandr0o


SKITBIL!

Igår var vi och åt middag på Kista då jag inte hade någon lust att laga mat. Jag hade tid hos Sanna vid sex också för att fixa mitt hår så då spenderade R lite tid hos sina föräldrar med lillan.
Att fixa håret tog längre tid än väntat då Emelie hade så förbaskat mycket hår på skallen ;)
Ni får se resultatet imorgon för jag har inte tagit några kort idag då jag varit i farten hela dagen i stort sett.
När mitt hår blev klart igår lämnade jag Emelie på stationen och körde sedan hem till Rs föräldrar för att fika. Jag hade tagit med mig persikopajen som inte gick åt på kräftskivan, den var god den!

Idag hade jag och Sanna bestämt oss för att åka till IKEA för att kika på lite bebisprylar och så. Knallade omkring där ett tag och fortsatte sedan vid outletet där. Åt lite mat och spanade på bebiskläder, dock hade dem inte så mycket annat roligt än Mexx där men alltid något.

Påvägen hem skulle vi hämta upp Sannas karl när han slutade jobba. När vi nästan var framme vid hans jobb så smäller det till lite i bilen och efter en stund märker vi hur det stinker bränt och att det ryker från motorhuvuden. Vi tror typ att vi kommer dö. Styrningen blev helt seg och jag fick verkligen ta i för att kunna svänga, skitläskigt. Hämtar upp Andrés och kör vidare mot min pappas jobb då vi befann oss i närheten. Där ser vi att drivremmen har gått av. Till saken hör att vi har hållt på och smörjt in den där jäkla remmen med silikon flera gånger nu för att den skulle sluta gnissla men det hade inte riktigt blivit bra. Mycket bättre men inte bra, UPPENBARLIGEN. Så då när vi körde så hade det gnisslat lite hela vägen men då när det sa pang så slutade det eftersom skiten gick av.
Det var inte mycket annat att göra än att lämna bilen på pappas jobb för den bilen kunde man inte köra mer med inte. Tur att vi var så nära pappas jobb när det hände för bilen går tydligen bara någon kilometer till innan det lägger av helt. Det har ju varit lagom roligt att stå där mitt ute i gatan någonstans med en bil som inte går framåt. Mamma fick åka och hämta oss och nu har vi lånat min brorsas bil för att R ska kunna komma till jobbet och så. Vi får hoppas att det går att laga ganska fort.

När jag kom hem så satte jag igång med maten, paella. MUMSIMUMSI!
Efter det tog vi en promenix till affären för att handla lite smått och få lite frisk luft.
Nu har jag sorterat under skötbordet med två nya korgar som jag fick med mig hem idag så nu är det snyggt och prydligt där, äntligen!

Pirates Of The Caribbean går på nian så nu ska jag slänga mig i soffan och njuta av filmen. Imorgon åker jag med R när han åker så vi kan vara hos mina föräldrar. Vi tar nog en sväng upp till Sanna och hälsar på också!

/ Sandr0o 


Evelyn kryper. [VIDEO]


Jag fick för mig att jag skulle filma när Evelyn kryper så här kommer förstås ett litet videoklipp på det.
Filmen blev lite längre än jag tänkt mig men men..



Ni ser ju vilken rolig stil hon har ibland när hon kryper. När hon släpar efter med ena benet.
Just nu sitter jag och skrattar åt R som måste jaga Evelyn i soffan. Hon kryper iväg så att han får slänga sig efter henne när hon kommer till kanten.  BUSUNGE!


/ Sandr0o


Kräftskiva.

Nu är årets kräftskiva avklarad. Vi höll till i en lokal för att få plats allihopa. Alla hade tagit med sig det man ville äta själva och så hade vi delat upp resten så att det blev lite knytkalas. Jag stod för efterrätten och det var alltså därför som jag bakade halva dagen. Jag gjorde som sagt fyra pajer, äppelpaj med hasselnötter, jordgubbspaj med kokos, persikopaj med mandel och hallonpaj med maräng. Hallonpajen med marängtäcke fick stanna kvar här hemma då den blev klar precis innan vi gick hemifrån. Det tog lite längre tid än jag tänkt mig.
När jag dukat fram två av pajerna på bordet och folk började ta av dem så vart det inte så mycket kvar. Jag tänkte att det kanske var tur att jag gjorde tre pajer då iallafall även fast det kändes mycket. Alla höll med om att jag nog skulle värma på den tredje pajen också men så fort den kom fram på bordet ungefär så kände sig alla proppmätta (inklusive mig). Så jag fick med mig persikopajen hem igen. Det står alltså två hela pajer i vårat kylskåp, jag tror jag ska ta och ge bort en av dom för annars blir vi aldrig av med dom. Äppelpajen med hasselnötter tyckte jag verkligen om och då brukar jag inte ens gilla äppelpaj. Den får jag nog göra fler gånger.


         
PreggoSanna pyntar. R och Evelyn busar. Det är smarrigt med bröd.

         
Busen får sitta på bordet. Kim & Emelie. R, Evelyn och Emelie.

         
Ser ni vad fint pyntat vi hade det? Evelyn tog en liten nap och R gömmer sig från kameran.

         
KRÄFTOOOOOOOOOOOOOOOR!

    
Cattis. Emelie.

    
Kimmi. Gladskiten Cattis.


    
Jag och Evelyn kikar när duktiga Sanna diskar. Dags att tänka på refrängen?

    
Diskhäng. Marcus, Emelie, R och Evelyn.

Efter maten hamnade jag verkligen i matkoma. Jag var så mätt, så mätt.
Det var en till liten tjej som också var väldigt mätt visade det sig. Hon glupsade i sig mera mat bara en kort stund efter att hon ätit massor med mat och då kom minsan allt innehåll i den lilla magen upp igen över hela henne, Rs kläder och golvet. Stackars lilla tjejen. Såklart hade vi inte packat några extrakläder men som tur var så hittade jag faktiskt en body i skötväskan som hon fick ha på sig. Vi fick vira in henne i en filt när vi skulle åka hem så hon inte skulle frysa. Nu ligger hjärtat och sover i sin säng sedan ett tag tillbaka. Vi trodde hon skulle somna sent idag så hon slumrade till en stund på kräftskivan men vi hade tur verkar det som, skönt det.
Dags för sängen för oss med nu. Imorgon blir det några visningar för våran del och efter det ska jag till Sanna och fixa håret. SPÄNNANDE!


En trött tjej gosade med filten i soffan och somnade.

/ Sandr0o


Örebro [BILDER]

Dags för lite uppdatering med bilder från Örebrotrippen.


         
Hemma hos mams och paps innan vi stack iväg för en liten shoppingrunda med Cattis i Stinsen. Direkt efter shoppingturen åkte vi hem till mams och paps och hoppade in i bilen mot Örebro i princip.


    
Lilla busen var väldigt intresserad av farmor och farfars tv-bänk. Busfröken leker i resesängen.

         
Tittut bakom soffkanten. Evelyn med sin morfar.

         
Dagen efter serverades det ordentlig frukost. Lillan sussade på sitt gosiga täcke en stund efter frukosten.

         
Jag, pappa och Evelyn tog en sväng ner på stan och spande lite. Här kikar vi på pippifåglarna.


        
Evelyn lekte på golvet medans middagen lagades.


         
Evelyn med sin gammelfarfar lekandes på golvet. Vad är det man brukar säga? Ju fler kockar desto bättre soppa ;) Evelyn tycker det är roligt att klättra på morfar.

         
Klättrandes på den där spännande Tv-bänken. Rese sig mot soffan var också en hit.


Det var roligt att komma iväg lite och hälsa på farmor och farfar även om det inte var en så lång stund. R jobbade ju ändå 12-22 här hemma så vi hade inte direkt något spännande för oss här hemma inte.

/ Sandr0o


Krypisen.

Vill ni veta en sak?
Igår hemma hos min farmor och farfar lärde Evelyn sig att krypa. Hon kör lite olika stilar på sin krypning, ibland kryper hon på ett knä och släpar efter det andra benet och ibland "går" hon som en apa på alla fyra famåt. Lilla sötnosen våran!

Idag har Evelyn krypit från köket ut till mig på balkongen, Duktiga tjejen!


Jag kände att jag var tvungen att kika in och berätta det en snabbis nu innan vi åker iväg på kräftskiva med en massa vänner. Jag har bakat pajer halva dagen, haha. Det blev flera än vad jag tänkte mig från början om vi säger så men jag hade pajdeg över så då var det ju dumt att slänga den tyckte jag.

Vi hörs senare ikväll eller imorgon med uppdetering från trippen till Gnällbältet och från kräftskivan.

/ Sandr0o


Örebro.

Just nu sitter jag hemma hos min farmor och farfar i Örebro. Det blev hastigt beslutat igår när min pappa ringde och frågade om jag och lillan skulle följa med. Sagt och gjort så nu sitter vi alltså här. Jag har precis kommit ur duschen, lillan ligger och sover. Dags att göra iordning sig för att sedan ta en liten tur på stan tror jag bestämt.

Jag är hemma igen ikväll eller imorgonbitti, det får vi se.

/ Sandr0o


Kuddarna.


Prinsesskuddar.


Två så fina kuddar följde med hem idag. Priset var inte fy skam då de enbart kostade 34 kronor styck.

Jag köpte en ny sänghimmel också. En rosa med små glittriga prinsesskronor på men det är en sådan som man fäster i taket så den ska lillan få ha en vacker dag när vi äntligen kan flytta. Den orkar jag inte ta kort på för den ligger förpackad och det får den fortsätta göra tills den ska användas.


/ Sandr0o


Krypa kanske?

Puh!
Jag kan inte påstå att jag njuter av att tvätta. Jag har sprungit upp och ner för trappan som en liten tok nu på eftermiddagen/kvällen för att tvätta bort den sablans tvätthögen som vällde ut ur tvättkorgen. USCH!
Jag blev klar för en halvtimme sedan lite drygt och då var jag alldeles svettig efter att ha sprungit upp och ner säkert 4-5 gånger och sedan sorterat in i garderoberna plus att jag bäddat rent i våran säng och lillans säng.
PUH PUH PUH!
Nu vill jag inte tänka på tvättmaskiner, sköljmedel och allt som hör tvättning till på ett bra tag.

Idag åkte vi som sagt till mina föräldrar ett tag. Min mormor och morfar kom in och fikade med mig, mamma och Evelyn en stund. Men sedan bar det iväg till Stinsen. Jag skulle byta byxorna som jag bytte till lillan häromdagen. Jag bytte "fel" om man säger så. Jag hade glömt bort hur opraktiskt det är med byxor utan muddar, helt j*kla värdelöst verkligen till små bebisar när byxbenen glider upp hela tiden. Så nu bytte jag jeansen utan muddar till ett par jeans med muddar. De jag kom hem med idag var dessutom mycket finare och till samma pris. Inte illa!

         
Lilla busen tog en liten vilopaus precis vid bordsbenet.

         
Min lillebror och Evelyn leker med en liten Alien.

    
Stå vid bordet är poppis. Sötunge.

Vi svängde förbi Jysk också påvägen hem för jag hade nämligen skummat igenom deras reklamblad på morgonen och hittat ett par jättefina kuddar som jag ville ha till lillan. Som tur var så fanns det två stycken kvar. Underbart fina små prinsesskuddar. Jag ska fixa en bild på kuddarna och visa under kvällen.

Vill ni förresten veta en sak?
Evelyn tog sina allra första krypsteg idag när vi satt på golvet hemma hos mina föräldrar. Hon tog ytterligare några steg här hemma i sängen när vi höll på och sorterade tvätt. Duktiga lilla unge, det dröjer kanske inte så länge innan hon kryper.


Duktiga liten försöker krypa.

/ Sandr0o





Godmorgon världen!

Om lite drygt en timme kommer min lillebror och hämtar mig och Evelyn. Vi spenderar några timmar där tills R slutar jobba vid fyra. Just nu ligger busfröt helt utslagen rätt upp & ner på soffan. Vi har haft världens lugnaste och mysigaste morgon. Jag vaknade av att Evelyn låg i sin säng och snackade för fulla muggar. Eftersom hon bara låg där och snackade så lät jag henne vara och låg och drog mig en bra stund innan jag fick arslet ur vagnen och gick upp. Frukostdags för Evelyn, frukt med yoghurt och lite macka med leverpastej. Jag smaskade i mig lite frukost innan vi hoppade in i duschen. Sedan dess har vi lekt och tittat på Våra Bästa År.

Nu ska jag speeda lite så jag blir helt klar innan pluttungen vaknar och det är full fart igen.




Jag kan inte tänka mig ett bättre sätt att vakna på än till mitt hjärtas underbara lilla röst.

/ Sandr0o


Vårat busfrö.



         
Riva ner saker från soffbordet var helkul. Det fanns massa roligt att upptäcka där, som ett filmfodral. Sedan hittade lilla damen minsan tidningskorgen och där fanns det ju massor med saker att riva ner.

Lilla bustroll <3


En sköldpadda på vift.

Igår var vi som sagt hemma hos Rs föräldrar och åt middag. Innan dess gick vi en liten sväng på centrum för att byta ett par byxor till lillan och kika lite.

    
Vi fick med oss Pluto hem från Rs föräldrar. Han åkte snålskjuts på mig till bilen.

Idag har jag och Evelyn haft en riktigt bra dag tillsammans. Vi gick en promenad till affären för att posta ett paket till hemlig mottagare. Jag kan ju inte avslöja det hela här i bloggen innan paketet ens kommit fram. När vi kom hem igen lekte vi lite och sedan satte vi igång och städade för hela slanten. Evelyn lekte på golvet och diggade till "vart ligger landet där man böjer bananerna" och "jag är en gummibjörn"-låtarna. Det var riktigt kul att städa faktiskt (surprise surprise) när Evelyn var så glad och tyckte det var jätteroligt när jag dansade omkring här hemma samtidigt som jag städade. Vi tog en liten paus för att Evelyn skulle äta lite ordentlig mat, lite åt hon allt men det är ju inte direkt några stora mängder egentligen. Hon kommer leva på välling tills hon är vuxen men vi får vara glada för att hon äter lite trots allt.



En busig liten tös som vilar i soffan efter all lek.

Evelyn har varit hur lätt som helst att ha och göra med idag. Suttit på golvet jättemycket själv och busat runt. Det är underbart nu att hon klarar sig lite mer själv så att hon kan sitta och leka på golvet och så när jag behöver ha armarna fria till annat. Det går så mycket fortare att fixa och dona här hemma då.


Evelyn redo för en liten promenix i det fina vädret. Det var ju hysteriskt varmt ute. Jag trodde jag skulle svettas ihjäl och lillan med så hennes tjockare tröja flög av illa kvickt.


När vi traskade ner för den slingriga backen påväg hem från affären igen så möttes jag av denna lilla filur...


    
En sköldpadda.

 Mitt på gatan bara sådär. Ska dessa små djur verkligen springa omkring i det fria på det här viset? Jag är inte så påläst om sköldpaddor direkt. När jag hade kommit ner för backen fick jag nästan dåligt samvete för att jag lämnat den där alldeles ensam. Ingen närhet till vatten fanns det heller. Den stackars lilla kraken vill väl till vattnet?

Imorse vaknade jag förresten av att Evelyn står upp i sin säng så nu är det ta-mig-sjutton dags att sänka sängen. För det har aldrig hänt tidigare att hon själv satt sig upp för att sedan ställa sig utan vi har alltid satt henne och så har hon rest sig själv. R kommer hem om en timme ungefär så då måste vi ta tag i det projektet för några olyckor vill vi inte vara med om inte.

/ Sandr0o


Söt overall.


Klickade runt på nelly.com med anledning av att de för ett tag sedan även börjat sälja barnkläder. Jag fastnade direkt vid denna underbart söta overall. Det är nog bland de sötaste jag sett någonsin. Men att punga ut med 799 :- för en liten overall till tösen är nog lite väl magstarkt. Det är väl en annan femma när hon blir äldre, rör sig och busar och behöver en ordentlig overall som hon dessutom kan ha längre än nu.


Förbannat söt var den.

/ Sandr0o