Buried.

Tack & lov går dagarna på jobbet fort fort fort. Bara tre dagar kvar till ledighet nu, wihoo!
Jag fick hämtning på jobbet idag, lyxigt. Vi hyrde Buried som vi precis kikat klart på, ganska spännande film faktiskt men med ett riktigt pissigt slut. Jag är inte mycket för det här med olyckliga slut inte!



Nu ska jag nanna kudden så att jag kommer upp i tid imorgon. Sleepyhead!

/ Sandr0o


Tulips.

Det blir dåligt på bloggfronten när jag är inne i min slitvecka. Igår var min lediga dag och den spenderade jag med farfar och Ulla som är på besök från Örebro. Vi var i Sollentuna Centrum med mamma, kikade runt lite och käkade lunch på Waynes. På kvällen bjöd vi på mat hemma hos oss och jag gjorde nummer elva (pasta med ostsås, proscuttio, soltorkade tomater, parmesan, ruccola & pinjenötter) och tillefterrätt bjöd jag på cheesecake. Jg love cheesecake!

Flera kvällar i rad har jag somnat i soffan innan klockan 22 och sedan vaknat upp en stund senare och inte fattat ett skit, trött som få. Jag är inne i en jättetrött-period förtillfället och somnar ofta på soffan om kvällen och kan omöjligt gå upp före 06 även om jag skulle behöva det. Det går bara inte, usch!

Idag körde jag 10-20, imorgon 12-20 och så 11-20 hela helgen. På måndag blir en riktig skitdag då jag kör 07.45 till 23 bortsett från en timmes uppehåll mellan 17-18. Det är nämligen obligatorisk inventering på jobbet. Buhu!
På tisdag börjar jag 07.45 igen och det kommer bli riktigt hårt känner jag efter den långköraren och lönehelgsjobb. På onsdag ska jag nog sova så mycket jag bara kan.


Fina tulpaner pryder vårat matbord. Det ska alltid stå en vas med blommor där har jag bestämt.

/ Sandr0o


Shop till you drop.

Idag bad jag R och Evelyn att komma och möta mig på jobbet så att vi kunde äta middag i centrumet och gå och kika lite tillsammans. Evelyn skulle prompt äta "söttbulle" och det fick hon såklart. Hon åt en himla massa!
Sedan spanade vi och Evelyn fick leka av sig lite. Jag fick med mig en söt topp hem och R fick sin älskade baseballjacka som han hittade i stan i lördags först. Han ville gärna köpa den redan då men jag tyckte det var grymt onödigt då han redan har en som han aldrig använt. Dumt att ha två stycken i nästan samma färg som enbart skiljer sig lite på märken här och där. Nu hittade vi den i rött istället och wow så snyggt. Roligare med lite färg nu till våren I must say.





Jag längtar efter våren nu. När jag går och kikar i butiker tänker jag jämt "åhh den skulle vara fin till jeansshorts och bruna ben". Det dröjer kanske visserligen till sommaren för att få bruna ben but still våren koomsi kooomsi! Vill inte behöva sätt på mig vinterjacka mer för att gå utanför dörren, än mindre på Evelyn. Jisses så skönt det ska bli att slippa alla tjocka kläder..

/ Sandr0o


Våran helg.

Dåligt med bloggande under helgen. Såklart!
Vi bestämde oss tillslut för att se Sanctum på bio och det var ett bra val. Dock kändes det lite överflödigt med 3d-effekten i just denna filmen men bra var den. Jävligt jobbig att titta på from time to time men så ska det ju vara när det är spännande. Innan bion åt vi mongolisk buffe (nam nam) i timmar, eller åtminstonde i över två timmar. Haha!


Vi hoppade i sängen det första vi gjorde.




Tuddeluuuu.


Det är nästan omöjligt att se normal ut på bild - lika bra att göra fula miner medvetet.


Jag invigde mina chinos med hög midja. Kan inte riktigt bestämma mig för vad jag tycker om dem, jag älskar dem på andra men har lite svårt för dem på mig själv. Kanske vänjer jag mig!


Normal som sagt.


Såhär glad blir man av att kunna strosa omkring på stan i lugn och ro hur länge man vill. Pepp! 

    
Rummet.

Det bästa med badrummet förutom det stora badkaret var att man kunde sitta och glo på tv medan man badade. Wuuhuu!

Vi gick på stan i några timmar innan vi tog tåget hemåt för att hämta upp lilla bus hos sin farmor och farfar där hon spenderat hela helgen. Det var bara Evelyn som fick nya kläder även om jag själv var himla sugen. Hittade inget alls som jag fastnade för men lilla fröken fick två par byxor, en hoodie med volangkant och en tshirt med en rosett i jeanstyg runt halsen. Det mesta från Zara, det gäller att passa på när man är i stora staden. Deras barnkläder är to die for as always.

/ Sandr0o


Vi har precis checkat in på hotellet här. ...

100media_imag133 (MMS)

Vi har precis checkat in på hotellet här. Rummet är jättefint och stort. Vi frös halvt ihjäl påvägen hit så det var skönt att komma in i värmen. Vi försöker komma fram till vad vi vill äta för mat ikväll - tapas, libanesiskt, fridays eller thai? Inte lätt men vi softar framför tvn en snabbis innan vi beger oss ut igen.


Movies.

Jag sitter och försöker välja vilken film vi ska se på bio ikväll. Det står just nu mellan Sanctum och Winters Bone. Båda verkar spännande så karln får nog sista ordet då jag inte kan bestämma riktigt.

 



Vad tror ni?

Jag vaknade strax efter tio imorse och herregud vad skönt att bara vakna av sig själv och kunna ligga kvar och dra sig i sängen en stund. Sikken lyx hörrni!
Jag är nyfiken på hur det går för min lilla prinsessa. Dem skulle tydligen på museum idag med faster Bella, spännande för lillis.

Nej ni, nu ska jag försöka bestämma vart vi ska äta ikväll också innan jag tar en sväng med städning här så jag får det gjort.

/ Sandr0o


Nananana come on!


Soft morgon har jag här. Barn & karl gick utanför dörren sedan länge. Jag har njutit av stunden, tagit ett långt bad och haft det härligt. Inte förns om en timme ska jag börja röra mig mot jobbet, fy för att det snöar ute och jag som går till stationen.

Försökte fota håret lite mer ordentligt idag men det gick sådär, det är svårt att fota sig själv. Jaja!





Nu kör jag Rihanna & Akon på högsta volym tills jag knallar iväg, mina favoriter for now. Lite plock tänkte jag hinna med.
Min kära älskling får jag inte träffa förns på söndag då vi bestämde igår att hon sover hos farmor och farfar både ikväll och på lördag. Jag & R jobbar ändå till 20 ikväll så det blir bra det även om jag kommer sakna ihjäl mig.

/ Sandr0o


The hair.


Jag tog en snabb bild innan jag stack iväg till Sanna för att bli snygg i håret igår.

Före.


Efter.



Det var verkligen på tiden att göra något med mitt hår. Jag har inte vågat bleka det på ungefär ett år nu då hela håret blev förstört sist jag blekte. Håret gick av och ramlade loss så jag är väldigt tunhårig just nu men det är i en tillväxtfas nu iallafall så förr eller senare ska det väl komma ikapp och jag slipper alla fjun jag har förtillfället.
Så i lite mindre än ett år har jag stått ut med att se ut som fan i håret. Haha. Nu fick det vara nog och håret sitter tack och lov klar på skallen. Tack snälla Sanna!

Nu är jag i mitt rätta element igen helt & hållet - blond & det känns lovely!

/ Sandr0o


Tuddels.

Tjohooo!

Nyss hemkommen från jobbet. Har hunnit lägga Evelyn och surfat runt lite snabbt bara.
Min pappa & Evelyn hämtade mig på jobbet då Evelyn varit där efter förskolan. Denna dagen har gått riktigt snabbt. Det är väldigt skönt när dagen är uppdelad som den alltid är för mig på vardagar när jag jobbar sent. Idag har jag varit i infon mellan 11-16 och sen kassaledare från 16-20, tiden flyger fram då. Skönt!

Imorgon börjar jag inte förns 14 och jobbar till 20. Jag skulle egentligen jobba 11-17 men jag var snäll och sa att jag kunde ta det sena passet förra veckan. Big mistake, hur skönt hade det inte varit att gå hem 17 på en fredag? Jaja det kan inte hjälpas, är ju ledig i helgen så jag står ut.

På lördag är det personalfest på jobbet, då ska hela gänget (dem som vill) på Golden Hits och käka middag och partaja. Jag kunde tyvärr inte planera så långt i framtiden när sista anmälningsdagen var pga att pappa R inte får sitt schema så långt fram så för mig blev det inget. Vilket är lite tråkigt så här i efterhand då det är ett bra sätt att lära känna folk lite mer när man är ny. Nästa gång ska jag med, så får det bli!

Men jag är inte bitter. Jag ska ju faktiskt bo på hotell med the love of my life mellan lördagen och söndagen. Det ser vi båda fram emot enormt mycket. Vi måste bestämma vart vi ska gå och äta och vad vi ska se på bio? Några tips?

Nu är det soffläge som gäller tills ögonen slår ihop.

/ Sandr0o


Bebisgoooos.


Igår var vi som sagt hemma hos pappa Rs kompis och kikade på deras 10 dagar gamla dotter. Pyttepytteliten var hon, man glömmer att dem har varit sådär pyttepytte de små liven.
Evelyn var blyg till en början och vågade knappt ens titta på någon,  haha. Men efter en kort stund var hon den vanliga pajasen hon är igen. Charmtrollet!
Evelyn var så duktig med bebisen!! Joline fick sitta/ligga i hennes knä och det tyckte Evelyn var jättemysigt för när Elisabeth lyfte bort bebisen sen sa Evelyn direkt "bebis sitta" och så klappade hon i sitt eget knä.
Hon pussade, kramade, klappade, tåflörtade, kittlade och så fick hon ge bebisen mat i flaska.







Så försiktig våran fröken var med lilla liten. Duktiga tjejen!
Bilderna är kassa för att dem är tagna med mobilkameran i taskigt ljus. Jag hade ingen kamera med mig, hur dumt? Nästa gång ska jag ta med mig den så vi kan ta fina kort.

/ Sandr0o


Surprise surprise.


Min alla hjärtans dag överraskning till pappan i huset blev en hotellövernattning som jag fifflat och planerat ihop utan hans vetskap. På lördag checkar vi in på ett hotell i stan för en natt. Spanar på stan, går ut och äter middag, och kikar på bio och innan vi på söndagsmorgonen styr hem för att hämta lilla bus äter vi en riktig brakfrukost. Gud så härligt det ska bli!
Jag tror det var senast i somras som jag och pappa R var barnfria och kunde göra något tillsammans. Det var på tiden med andra ord. Jag tror karln blev glad han och det var nog inte riktigt vad han hade väntat sig.
Jag är duktig på surprises jag måste jag säga.


Hur mycket frukt som helst.


Vit choklad & mjölkchoklad. Yummie!

/ Sandr0o


Alla hjärtans dag.

Jag ville bara kika in en snabbis och berätta om min underbara start på denna veckan. Det hela började med att jag försov mig lite imorse och med andra ord fick stressa iväg, inte så att jag skulle komma försent till jobbet eller så men inget lugn och ro på morgonen bara.Så jag stressar utav bara fan för komma utanför dörren vid 07 och hinna med tåget 07.13.
Jag är nere på stationen i tid men inget tåg dyker upp utan att visa försening.
Efter en stund visar skärmen att det är försenat till 07.26 men inte heller då kommer något tåg. Efter ytterligare en stund talar en röst om att gåget är inställt pga fordonsfel. Nästa tåg är försenat ytterligare lite till men 07.39 stiger jag äntligen på ett tåg och känner att "yes, jag slipper komma så himla sent till jobbet iaf". Tji fick jag. På vägen mellan väsby och rotebro stannar vi pga att vi hade ett trasigt tåg framför oss i Häggvik. Där får vi stanna i mer än 40 minuter (!!!!) innan vi får åka vidare. Det tog 1 timme att åka mellan väsby och sollentuna. Helt sinnessjukt vilken dålig start på dagen!

En sträcka som vanligtvis tar mig mindre än 30 minuter från dörr till dörr tog imorse 1 timme och 40 minuter. Jag kom en timme sent till jobbet och stressade på som tusan för att hinna växla alla kassor och annat som ska hinnas med på morgonkvisten. Jag kom i tid till morgonmötet också, tur det.

Dagen har gått fort fort fort. Vi har haft kaos på jobbet under större delar av dagen då folket svämmat över ungefär. Herregud så mycket människor som varit ute och handlat. Man skulle kunna tro att det varit löning men det har det ju faktiskt inte. Inte ens barnbidraget har ju kommit. Det måste vara alla hjärtans dagen som lockat ut alla.

Skönt var dett att lämna över vid 16.45 och åka hem efter denna dagen. Jag hoppas på en lugnare dag med en bättre start imorgon.

Nu blir det alla hjärtansmys i soffan resten av kvällen.

/ Sandr0o


Sunday.

Jag är trött trött trött. Efter en helg med full jäkla fart på jobbet och arbetsdagar som sträckt sig från 11-20 är jag lagom mör i kropp & knopp. Jag skulle mer än gärna vara ledig imorgon men det är två dagar kvar tills jag får njuta av ledigheten. Imorgon börjar chillveckan iallafall och det ser jag fram emot även om jag måste gå upp väldigt tidigt imorgon efter att nyss ha kommit hem ungefär.

Imorgon är det alla hjärtans dag också. Mysigt! Jag har såklart ordnat något till karln i familjen imorgon men det avslöjar jag inte förns han fått ta del av det. Det blir i vilket fall hur bra som helst. Jag är en snäll flickvän/sambo när jag vill :) haha.

Imorgon blir det alla hjärtans dag-mys med en god middag.
På tisdag hoppas vi få komma hem till Rs närmaste kompis och kika på deras nyfödda lilla dotter, Joline. Snussa bebis, guuuuud så mysigt.
På onsdag ska finaste Sanna fixa till mitt burr. Som jag längtat!

Lite att se fram emot i början av veckan är aldrig fel.

/ Sandr0o


Helvete.

Heeeelt sjukt. Det kom en granne och pratade med oss när hon såg att vi skrapade bilen. Hon hade fastnat mitt på parkeringen och efter henne stod det en till bil som fastnat men den hade dem kunnat putta lite åt sidan. Ungefär där gav vi upp och insåg att vi inte kommer kunna komma ut, eller om vi kommer ut men då kommer vi fastna på lilla vägen ut här ändå. Då står vi bättre på våran plats än mitt i vägen.

R är påväg och går med Evelyn till hans föräldrar, vilket ju lär tar en sisådär hundra år iomed att det är oplogade vägar och han kör vagn. Det är en bit att gå i vanliga fall och nu lär det verkligen ta tid. Han börjar jobbet om 50 minuter men det lär han knappast hinna i tid till men vad gör man? Det är bara att gilla läget men fy så surt att de inte plogar. Det är omöjligt att komma fram!

Jag börjar inte förns tolv men ska göra mig klar nu och börja röra mig så att jag kommer i tid.

/ Sandr0o


Snökaos.

Det här helt sinnessjukt. Fy i helvete vad det snöar och har gjort sedan gårdagen. R skulle åka och träna imorse men det var en bil som hade fastnat mitt på parkeringen så han kunde inte komma iväg så han sket i att ens försöka. Min pappa fastnade här igår när han lämnade oss så jag fick putta. Dem har inte plogat något alls hos oss. Det blir intressant att se om R kommer iväg med bilen alls. Han ska åka och lämna Evelyn hos sin farmor alldeles strax där hon ska vara under dagen tills jag slutar vid 17.

I princip alla busstrafik i hela länet är inställd och pendeltågen är en sisådär 40 minuter försenade. Galet! Jag behöver med andra ord se till att åka till jobbet i god tid.

Dags att sätta fart nu plognissar, det här går inte. Lite eld i baken vore något, dem har ju tillomed varnat för det här vädret så helt off guard kan dem ju inte vara tagna.

Nu får det vara nog med vinter.
Jag. Vill. Inte. Gå. Ut.

/ Sandr0o


Evelyn sjunger. [VIDEO]


Jag försökte filma när Evelyn sjöng igår. Det gick väl lite sisådär för hon brukar sjunga samma låt flera gånger men det gjorde hon inte när jag filmade.. Såklart!
I vilket fall som helst så är det himla gulligt när hon sjunger och gör gester till.



Igår sjöng hon något helt nytt också som jag aldrig ens sjungit med eller för henne så jag antar att det är från förskolan det kommer. Hon satte sitt pussel på huvudet och satte igång "gubbe i låda" om och om igen.

/ Sandr0o


Trodde du ja.

Tuddels.

Min pappa släppte av oss här hemma för inte allt för längesedan. Fixade Evelyn inför läggdags och så satt vi på pottan en stund och läste bok innan det var dags att sova. Inget kiss inte men det är ändå väldiga framsteg från damen som gallskrek av att sitta på pottan förut. Det ska nog gå det här med, en dag i taget!

Ställde mig och lagade matlåda till imorgon direkt men nu är det chillmode som gäller. Lite bloggsurfning, lite tv innan det är det dags att däcka på kudden.

Idag när min pappa & Evelyn hämtade mig på jobbet så var det en arbetskamrat till mig som frågade om det var min dotter och jag svarade ja och i nästa mening frågade hon "är det din pojkvän också?" HAHAHA, hon blev paff när jag sa att det var min pappa för hon tyckte han såg så ung ut. Det händer lite titt som tätt det där.

/ Sandr0o


Lovely day.


En fin bild som jag knäppte på Evelyn på väg till bilen innan vi stack till fjärilshuset. Evelyn tycker om fjärilshuset och tycker det är spännande att titta på alla olika saker som finns där. "Titta säril", lilla sötnos.


Världens vackraste tjej.

Dags att bege sig mot jobbet snart. Slutar vid 20 och pappa R slutar 22 så Evelyns morfar ska hämta henne på förskolan innan dem sen åker och hälsar på min mamma som ligger på sjukhus efter att hon opererats igår. Sista stoppet blir att hämta mig på jobbet när jag slutar.

/ Sandr0o


Fjärilshuset.


Jag ligger lite fter på bildfronten så jag tänkte att jag slänger in lite bilder från när vi var i fjärilshuset i söndags. I början var det allt jobbigt att fotografera då det tar en stund för kameran att acklimatisera sig, imma på linsen så att säga men sen gick det tipptopp. Jag tycker dock att det var dåligt med färgglada fjärilar som jag hade sett framför mig som jag kunde ta fina kort på. Icke då!



    






"Titta säril dä"






Mitt och Evelyns hår sa poff så fort vi kom in i fukten. Snyggt!

/ Sandr0o



Napp - noooo!

Jag är ledig imorgon. Det ska bli fruktansvärt skönt faktiskt! Jag vill inte att morgondagen ska ta slut för sen är jag inte ledig förns om en vecka igen, alltså nästa onsdag. Men tiden går fort och det är roligt att jobba, för det mesta iaf so far.

Jag åt lax med smörstekt sparris & romsås till middag. Nom nom! Evelyn åt kycklingwok och när hon fick syn på romsåsen skulle hon direkt ha den med. Kycklingwok med romsås? Yummie kära barn! Hon älskade det..


Ikväll har Evelyn för allra första gången suttit på pottan. Tidigare har hon totalvägrat att ens sitta på pottan, no way lixom. Men ikväll satt vi i soffan och pratade om pottan, blöjan & trosor och så frågade jag om hon ville prova? Det ville hon så hon tog av sig blöjan och satte sig på pottan och sa "kkkssssss". Hon kissade inte men det är ett steg i rätt riktning. När hon hade sutti klart på pottan tog hon papper och sa "tonka rumpa" och så torkade hon innan hon spolade ner pappret i toaletten. Duktiga tjejen!
Vi fortsatte prata om pottan och att vi skulle prova imorgon igen så kunde mamma gå och köpa trosor till Evelyn eftersom stora tjejer har trosor istället för blöja. Det tyckte hon lät spännande.

Jag tänkte försöka ta ett krafttag och försöka komma igång med potträning. Vi har också tagit tag i nappen här hemma. Ingen napp om man inte ska sova eller har gjort illa sig. Punkt! Det har blivit en del skrik till och från men det gäller att distrahera henne en stund bara och sen har hon glömt bort den där nappen. Så det går hur bra som helst måste jag ändå säga, jag trodde vi skulle få andra världskriget. Våran tjej är himla duktig ska ni veta!



/ Sandr0o


Arbetsmyra.

Jag är obeskrivligt trött. Värken i mina ben har precis försvunnit efter att jag tryckt i mig en alvedon. Man skulle kuna tro att jag har sirap som flyter runt i skallen på mig för segt går det där uppe i tankeverksamheten.

Jag gick upp strax före sex imorse, gjorde mig klar och åkte mot jobbet. På eftermiddagen undrade chefen om jag kunde stanna längre då kvällskassaledaren mådde dåligt och behövde gå hem. Pappa R var ju ledig idag så ingen Evelyn behövdes hämtas på förskolan så jag ställde upp. Resultatet blev ett sjujädra arbetspass från 07.45 till 20.00. En del kaos med misslyckade kortbetalningar & annat som hade med betalkort att göra och en trött Sandra var en dålig combo där en stund men annars har dagen flytit på bra. Min mamma hämtade mig på jobbet då hon varit och spanat i centrumet och tack & lov för det. Jag kom hem och var hungrig som en varg då jag inte ätit sen 11 så mat i magen och sen soffläge med lite alvedon framför tvn.

 Nu däremot är jag ganska slut som artist och tänker nanna kudden. Upp före sex imorgon och köra 7.45-16.45 på jobbet men denna gången blir det enbart till 16.45. Puh!

/ Sandr0o


Ett litet äventyr.


Idag har vi varit på ett litet äventyr då vi alla tre varit lediga.



Kan ni gissa vart vi har varit tro?

/ Sandr0o


Shopping.

Jag hann med lite span i butiker innan jobbet igår. Jag fick med mig en kofta och en supersöt tröja hem.
Koftan inviger jag idag och det är ett typiskt plagg för mig. Jag älskar löst & ledigt men ändå snyggt. När vädret är skit blir det jeans eller leggings men jag tänker mig den en sommarkväll till jeansshorts och brunbrända ben. Jag längtar efter sommaren!
Eller åtminstonde våren..



Jag fick beröm på jobbet igår och det är alltid lika roligt. Min chef stod inne i rummet där vi förvarar post & paket och pratade med en kollega då jag kliver bak för att hämta ett paket till en kund. Då säger hon "vi pratade precis om att du är jätteduktig" och flera gången under dagen fick jag beröm. Innan jag skulle gå hem sa hon "jag har inte ett endaste tvivel på att det här blir hur bra som helst med tiden". Skönt att höra att folk tycker man gör ett bra jobb trots att jag bara arbetat i tre veckor.

/ Sandr0o


My oh my!


Evelyns hår växer som ogräs. Luggen skulle vi ha behövt klippa för ett bra tag sedan men jag tänkte att jag kanske kunde ta tag i det själv? Vad tror ni? Klarar jag det? Det är inte mycket som ska klippa egentligen.


Värsta hästmanen på lillfröken. Haha!

/ Sandr0o


Jag ska måla hela världen lilla mamma.

Jag vaknade till imorse och fick snabbt ångest då jag fick för mig att jag försovit mig och skulle jobba. I nästa sekund kom jag på att jag faktiskt är ledig så jag la lugnt ner huvudet på kudden igen.


Klart Evelyn också ska prova att raka sig när pappa gör det. På med löddret och så "jaka jaka".


Jag undrar vems hår Evelyn fått? Haha hon brås tyvärr på sin mamma som ser precis likadan ut i håret när hon vaknar. Som ett trassligt poff bara.

Jag & Evelyn har städat gärnet här idag. Jag passade på att sortera i hennes överfyllda garderob också. Bort med för små kläder och organisera, det behövdes minst sagt. Jag ska sätta fart och torka golven innan tösen vaknar och det är fullt fart igen. Skönt med ett rent hem innan lördagskvällen. Ikväll står det tacos på menyn, det var ett bra tag sedan så det ska bli fasligt gott. Pappa R slutar halv fem och Evelyn saknar honom så det blir familjemys all night long.


Vi har målat med vattenfärger också. Evelyn blir duktigare och duktigare på vad alla färgerna heter.



/ Sandr0o


Ruuuuuun.

Det var precis lika mycket att hålla redo på (om inte mer) i infon som jag trodde. Men som chefen uttryckte sig så är jag snabblärd så det är bara att hålla tummarna att även det här ska gå in i skallen. Jag ska vara i infon idag med mellan 11-17 innan jag går på efterlängtad helg. Woooooooooooohooooooooo!

Då skyndar jag mig för glatta livet och hämtar hem gosungen från förskolan. Vi ska ha fredagsmys med ost & kex hemma ikväll, jag & pappa R. Lets dance är ju givet också såklart!


Igår på jobbet var det en ny tjej som började en vecka efter mig som fick en chock av att jag bara hade arbetat i 2 & ½ vecka. Hon trodde jag hade jobbat i flera år. Haha men det är nog ett bra betyg tror jag!

Det är alla hjärtans dag snart, det glömmer ni inte va? Jag planerar för fullt och hoppas verkligen att min plan går igenom.

Nu ska jag rusa mot tåget, hoppas på att hinna kika i butiker lite snabbt innan jobbet.

/ Sandr0o


Sick baby.

Idag var planen att jag skulle hem till Sanna och fixa mitt hår. Som jag längtat efter att fräscha till håret. Jag har låtit bli att göra något alls med det sen sist jag slingade det och allt hår ramlade av. Nu har jag slutat tappa sådär mycket hår och hoppas att det går åt rätt håll. För det är inte allt för mykcet hår kvar på skallen inte, det har blivit otroligt tunt. Usch!

Dessvärre så hade en liten fröken lyckats dra på sig feber från någonstans ifrån så det var bara att ställa in hårfixet. Jag är så trött på alla dessa sjukdomar så ni kan inte ana. Sedan jag började jobba i augusti tror jag att vi lyckats få en hel lön, inte mer.


Vackra du.


Här hade lillfröken fått för sig att hon prompt skulle ha klänning på sig. Från ingenstans.. "Klänning klänning klänning NU".


Evelyn älskar potatisbullar.


Det är en riktig gostjej vi har. "Pippi kjama".

Imorse när Evelyn vaknade hämtade jag in henne till våran säng så vi kunde ligga och dra oss en stund. Lilla älskade hjärtat låg och klappade mig på kinden. När hon slutade för en stund försökte jag ibland byta sovposition och vända på ansiktet men då fick jag ett bestämt "mamma nej" och så tog hon sina små händer och vände tillbaka mitt huvud och fortsatte klappa på min kind. ÄLSKADE HJÄRTAT!

Imorgon blir pappa R hemma med Evelyn och vi hoppas att hon ska friskna till under morgondagen så att alla tre kan återgå till jobb och förskola på fredag. Imorgon jobbar jag 11-20 och ska lära mig ännu något nytt. Jag ska nämligen stå i infon mellan 11-16 innan jag kör kassaledarkvällspasset. De är förbannat mycket i infon - spel, post och kundservice. Jag tror jag kommer bli alldeles snurrig men vi får se!

/ Sandr0o