Tröttmössan Evelyn.

Jag gasade och hämtade Evelyn på förskolan efter jobbet. Vi åkte hem och lagade middag, skogssvamppanna som vi sedan gluffsade i oss. Hur gott som helst!
Vi har inte hunnit med så mycket mer än att kramas i soffan. Evelyn var så trött att hon höll på att slockna i soffan redan innan 19 men vi höll ut till halv åtta när jag bar in en sovande tjej till hennes rum.


Busen låg och kollade på nyheterna i soffan medans jag diskade.

Imorgon hoppas jag att min lillebror ska följa med mig och titta på diskmaskin efter jobbet eftersom pappa R jobbar sent hela veckan och helgen. Måste ju köpa hem en maskin nu så vi slipper ha kaos hemma i köket.

På fredag väntas förhoppningsvis en mycket trevlig kväll hemma hos min fina vän Hanna med min andra vän Fia. Hanna har nämligen flyttat in i sin nya lägenhet nu så det blir middag hos henne. Ska bli kul att se, jag har ju bara sett lägenheten när jag var där och hjälpte till och målade. Efter det tänkte vi ta en sväng på stan och kanske möjligtvis så klackarna i taket.
Vi får se vad mina föräldrar säger som måste låna Evelyn i någon timme på fredagen isåfall då pappa R jobbar till 19.30. Time will tell.. Annars får det bli lite senare kanske helt enkelt!

/ Sandr0o


Sommar & Sol!


Tittade på lite bilder och hur mycket längtar jag inte tillbaka till sommaren?
Underbara sommardagar!


Brun och fräsch någon? Love it! Nu är man ju blekansiktet själv, jippi!

/ Sandr0o


Ingen panik.

Ingen rast ingen ro. Min bror hämtade mig när jag slutade vid sex. Vi åkte hem hit och fick efter mycket om och men ut diskmaskinen efter att ha "brytit" upp lite golv. Vi har fått stötar av den där sablans maskinen under en tid nu och det är ju för fan livsfarligt och ont gör det. Så de fick stänga av strömen då det slog gnistor när den nuddade diskbänken. När vi äntligen fått ut maskinen för att se hur det såg ut där bakom så fick vi inte in skiten igen. Så nu är en del av golvet borta och diskmaskinen står och blockerar i köket. Lovely!
Min lillebror har tid att lägga golvet på måndagskvällen så innan dess måste vi ha varit och köpt en ny diskmaskin och nytt golv. Golvet är nog inga problem men vi får hoppas att maskinen/maskinerna vi tittat på finns kvar. Man skulle känna någon som kan det där med att koppla in diskmaskiner riktigt ordentligt, gör vi inte det? Anybody?

Jag får nog flörta lite med far min eller någon annan så vi kan åka och köpa diskmaskin i dagarna nu för pappa R och jag har inte tid tillsammans förns på söndag. Vore ju inte så kul om den inte finns kvar då, får vi ha en diskmaskin ståendes mitt i köket en bra stund.





Time to sleep för mig nu. Trött som en gnu är jag efter dagens bravader.

/ Sandr0o


Snuskmaskin!

Första jobbdagen för veckan avklarad. Puh, jag längtar redan till helg!
Jag har spenderat kvällen framför tvn och nu har jag precis sökt en massa jobb också. Ska söka even more imorgon men jag behöver lite sömn också. Både jag och pappa R börjar 8 imorgon.

Imorgon ska min lillebror hämta upp mig när jag slutar så ska vi åka hem hit och kika på golvet i vårat kök. Det visar sig nu att vi tydligen måste riva upp golvet för att få ut diskmaskinen. Alltså behöver vi lägga nytt golv för att kunna köpa en ny diskmaskin att ersätta det gamla äckelpäcklet med. Ibland blir man bra glad men å andra sidan hatar jag golvet i köket och så är det en fet glipa på ett ställe mellan två "plankor". Vi får se vad bror min säger, om han klarar av att lägga det åt oss kanske ;) För diskmaskinen måste bort, snuskmaskinen!

Nu är det hög tid för läggdags unga dam!

/ Sandr0o


Söndag.

Imorse åkte vi till donken hela familjen och mötte up tha gang för frukost. Mysigt att sitta där och käka och snacka skit!

Vi har också hunnit med att vara en sväng på fika hemma hos min mormor och morfar och firat min morfar. Men annars har dagen varit ganska lugn. R håller på och försöker få ut våran diskmaskin så att vi ska kunna åka och köpa en ny här så fort som möjligt. Det verkar dessvärre vara helt jävla omöjligt men jag håller mina tummar!

Nu ska jag lägga mig i soffan och titta på Jakten På Lycka som visas på trean, Riktigt bra film det där!

Imorgon är det jobb 8-18 och jag är så fruktansvärt otaggad.

/ Sandr0o


Strumpbyxor.


Dessa ubersöta strumpbyxor införskaffade jag till Evelyn idag. Dock i rosa, ska nog köpa de svarta också då de är lite mer användbara än de rosa. Vi hade inte ett endaste par strumpbyxor i rätt storlek hemma så det behövs!

/ Sandr0o


Rita.

Vi har inte haft en speciellt spännande dag Evelyn och jag. Lilltjejen har varit allmänt gnällig så vi har mest segat. Vi var en sväng på centrum med Sanna, Nessan och Cribbe på eftermiddagen. När vi kom hem ritade Evelyn lite medans jag körde ett race städade. Skönt att ha det gjort! Imorgon är pappa R äntligen ledig för idag har han jobbat och kom innanför dörren alldeles nyss. Då ska vi passa på att njuta när vi alla tre är hemma tillsammans!

    
Rita rita rita!


Det är KUL att rita!

/ Sandr0o


Katastrof. Jag sitter på jobbet och trycke...

100media_imag069 (MMS)

Katastrof. Jag sitter på jobbet och trycker i mig lite frukost. Det är kaos här! En sjukskrivning och vi ligger nu risigt till - varor och storbeställning på samma gång och så underbemannade hela dagen. Sen är det ju lön också, woho. Hoppas det blir bättre än vad jag tror. Några timmar kvar och sen är det efterlängtad helg. Hämta älsklingen på förskolan, hem och fixa mig innan min pappa kommer och hänger med Evelyn tills pappa R slutar. Oavsett hur denna jobbdag slutar så slutar dagen bra!


Grodan Evelyn. [VIDEO]

Tänkte jag skulle visa ett videoklipp ifrån när Evelyn och jag var nere på centrum en sväng förra helgen.
Hon tyckte det var jätteroligt att hoppa som en groda från kanten. Älskade barn!



Evelyn hittade en mamma där som hon tyckte om och ville ha hjälp med sina strumpor av men det fick jag såklart inte med på film.


/ Sandr0o


Wonderful girl.

Jag har blivit väldigt dålig på att använda min kamera nu sen jag började jobba. Lite kort har jag ju knäppt med mobilen iomed att den alltid finns till hands men jag måste nog skärpa till mig lite på den fronten. Letade iallafall igenom mobilen lite granna.


         
Evelyn vinkar hejdå till kompisarna på förskolan. Storhandling, klart man ska ha egen vagn. Iklädd regnkläder på förskolan!



Idag hittade jag min älskling såhär på förskolan. Hon var trött så in i bomben och satt i vagnen och mös.



Ungefär sådär ser det alltid ut när Evelyn knallar från bilen om man bortser från nappen. Däremot elefanten och favvofilten är alltid med. Om man kam få hjälpa till och bära? Inte då!

Evelyn åt gulaschsoppa till middag och sen har vi faktiskt inte haft mycket för oss. Vilat i soffan och glott på tv, precis vad min kropp behöver. Den är så seg, världens segaste kropp! Med en tröttmössa till dotter passade det perfekt.

Imorgon är det jobb 8-17 och sen ska jag till Sussie på födelsedagsfirande, hennes bebis i magen är beräknad till om typ två dagar så vi hoppas vi hinner fira henne innan lilltjejen bestämmer sig för att titta ut. Evelyn ska hänga med morfar en liten stund här hemma när jag åker iväg innan pappa R slutar jobbet.

Jag har somnat 21.20 två dagar i rad nu och jag känner hur gärna jag skulle vilja sova just nu så det kanske är idé att lyssna och sussa lite. Snart är det helg, en dag kvar. Wohooo!

/ Sandr0o


Förskolestuff.

Igår när jag var på föräldramöte på Evelyns förskola passade jag på att fota lite av sakerna som sitter uppe på väggarna. Som när Evelyn målade med fingerfärg.


Här är Evelyns kontverk och lite bilder när de hade målat med fingerfärg.


Här målade dem på staffli.

Fröknarna på förskolan talade om att Evelyn är duktig på namn. Hon brukar peka på alla och säga deras namn. Sen tycker dem även att hon är så stor fast hon är så liten. Hon förstår så mycket och pratar en massa, härmar det dem säger jättebra och så vidare. Roligt att höra! När vi pratar om alla kompisarna på förskolan så skiner hon upp som en sol. Hon säger Lajah (Elijah), Lina (Elina), Bill (Bill) och Jesus (Tesus) här hemma. Får se om/när det ploppar upp fler namn. Duktiga lilla tjejen pappa R och jag har!
Imorse hade hon inte sagt ett knyst vid lämning och vinkat glatt i fönstret. Lycka!

/ Sandr0o


Stressa vidare.

Tuddeluu.

Min kropp är helt slut. Det värker i varenda lite kroppsdel, sådana som jag knappt ens visste att jag hade tillomed.
Kom precis hem från jobbet. Nu måste jag skynda mig så in i bomben för klockan 18 ska jag befinna mig på Evelyns förskola för föräldramöte. Spännande!
Evelyn är hemma hos mormor och morfar eftersom pappa R jobbar. Så jag sticker och hämtar hem både henne och R när mötet är slut. Två dagar kvar och sen är det helg igen. Time flies! Även om dessa två dagar inte kommer gå nog så fort bara för att jag är i extremt behov av vila.

/ Sandr0o


Trevlig överraskning när jag kom till stat...

100media_imag075 (MMS)

Trevlig överraskning när jag kom till stationen. De flesta tåg inställda pga sanering av spår och växelfel i Rotebro. Jag som verkligen skyndade mig för att hinna med ett tidigare tåg. Ersättningsbussarna stannar närmast i Häggvik. Och vi som ska till Rotebro då? Bara att gilla läget verkar det som, får se om det dyker upp nå tåg. On top off all this så mår jag crap också. Fick ont i halsen och hela kroppen igår, somnade strax efter nio och vaknade imorse och mådde lika dåligt. Om det bara kunde ge med sig någongång!!! Wonderful morning...


Trevlig överraskning när jag kom till stat...

100media_imag075 (MMS)

Trevlig överraskning när jag kom till stationen. De flesta tåg inställda pga sanering av spår och växelfel i Rotebro. Jag som verkligen skyndade mig för att hinna med ett tidigare tåg. Ersättningsbussarna stannar närmast i Häggvik. Och vi som ska till Rotebro då? Bara att gilla läget verkar det som, får se om det dyker upp nå tåg. On top off all this så mår jag crap också. Fick ont i halsen och hela kroppen igår, somnade strax efter nio och vaknade imorse och mådde lika dåligt. Om det bara kunde ge med sig någongång!!! Wonderful morning...


Sitter på jobbet och har rast. Vill inget ...

100media_imag070 (MMS)

Sitter på jobbet och har rast. Vill inget annat än att gå hem men inte förns 18 slutar jag. Suck! Bilden är från när Evelyn lekte på centrum i lördags. Saknar busungen!


Weekend.

Igår var pappa R och jag som ni redan vet på en liten biodejt. Vi såg äntligen Inception och den var precis lika bra som jag hade väntat mig. Flera tummar upp!


Redo för bio!

Imorse vid nio kom mamma och lämnade Evelyn. Hon blev ledsen över att mormor skulle åka vidare och försökte slita med henne i benet. Väl här hemma var hon grinig en bra stund och höll på att somna i soffan redan 10.30. Som tur var höll hon ut till 12. Dagen blir så himla lång annars då pappa R slutade 17 idag. Fröken sov i över 3 timmar så jag hann slumra till en stund jag med, skönt!

När vi båda vaknat till gav vi oss ut i spöregnet och knallade ner till centrum. Jag köpte ett par nya byxor igår som det visade sig vara hål i så dem fick åka tillbaka. Men ett par nya utan hål hade jag med mig hem också såklart. Killer pants actually!


Evelyn har varit hos mina föräldrar. Det innebär nytt nagellack och "örhängen". As always!

Pappa R mötte upp oss på centrum idag när han slutade jobba. Vi handlade hem lite mat och åkte sen bil hem istället för att promenixa i spöregnet. Lagade middag och avnjöt den och sen var det inte mycket mer tid kvar innan läggdags för fröken bus. Vi hyrde film idag så den har vi tittat på. Bra film som rekomenderas - Brothers!

Jag är en trött människa nowadays. När jag var mammaledig gick jag aldrig och lade mig före midnatt och nu lägger jag mig alltid runt tio men innan elva iallafall, spelar knappt roll att det är helg för efter det slocknar jag bara rakt upp och ner. Det innebär nattatime för mig snart. Imorgon ska jag åka och äta frukost med Sanna, Kim och Cribbe på donken. Var ganska längesedan sist så det ska bli trevligt. Man får ta den tid som passar folk så det blev helt enkelt frukost, mysigt tycker jag. Mickey Ds har ju trots allt jäkligt god frukost, synden där!

På eftermiddagen/kvällen kommer Rs föräldrar hit på middag. Sen är helgen slut igen, jisses så fort tiden går.

/ Sandr0o


Idol.


Nu var dagens Idol slut. Jag hittade en favorit under gårdagens auditions.


Jag tyckte den här tjejen var grym. Hennes egna låt som föll mig precis i smaken!

/ Sandr0o


Möblera om.

Igårkväll hade jag så ont i huvudet att jag inte orkade röra mig. Huvudvärken hade smygit sig fram under arbetsdagen och på kvällskvisten var den olidlig. Jag och Evelyn låg i soffan och kikade på Halv Åtta Hos mig och plötsligt somnade vi båda två i soffan. Jag vaknade till och jisses så mysigt att ligga och kramas med det käraste jag har medans hon andades tungt i drömmarnas land. Tröttmössan! Jag samlade ork och bar in henne till sin säng.

Jobbade öppning imorse och för ovanlighetens skull var jag pigg när klockan ringde 06, det är jag verkligen aldrig. Några minuter senare hör jag att Evelyn redan är vaken och ledsen. Hon hade tappat nappsaten ner från sängen, typiskt. Annars hade hon sovit vidare! Vi la oss i soffan framför tvn en stund och mös men sen var det bara att kicka igång dagen ordentligt.

Idag fick jag äntligen hämta Evelyn på förskolan, känns som att det alltid är pappa R som hämtar och lämnar. Det är roligt att hämta lilla donnan där och höra vad hon haft för sig. Idag gick jag in och kikade på alla korten dem satt upp från "vattenfestivalen" och när dem målat med fingerfärg. Kul att se!

När vi kom hem idag körde vi ett race med dammtrasan och dammsugaren. Ack så tråkigt men välbehövligt! Sorterade bort lite kläder och började möblera om på Evelyns rum.. Igen! Jag kan inte riktigt bestämma mig för hur jag vill ha det. Nu blev rummet luftigare men vi får se hur det blir, pappa R ska väl få tycka imorgon också.

    
Möblerat om.


Den bästa översynen jag kunde få till på kort. Allra helst skulle jag vilja måla den mörkrosa väggen vit men det får vänta ett bra tag tror jag. Stackars barn som inte har några gardiner eller blommor i fönstret. Det är nästa projekt!

En liten promenix ut med mina föräldrar har vi hunnit med också innan vi slutligen landade i soffan framför favoritprogramen som alltid. MYS!
Tänkte fortsätta slappa i soffan en stund innan det är läggdags. Imorgon jobbar jag 10-19 så jag slipper gå upp vid 06 iallafall.

/ Sandr0o




Boots.

För kanske två veckor sedan handlade jag mina efterlängtade boots som jag suktat efter en stund nu. Nu finns dem i min ägo! Jag älskar dem.. Sådär härligt tuffa! Jag behöver inhandla kabelstickade strumpbyxor i olika färger, speciellt puderrosa. Kommer bli så snyggt!


Din Sko 499 kr.

/ Sandr0o


Tröttheten själv.

Jag är trött. Bara 4 dagar kvar till ledighet!
Det går så långsamt på jobbet allt för ofta så man blir helt seg i kolan.
Time to sleep. Imorgon börjar både jag och pappa R 8 så det gäller att gå upp i tid så vi kommer iväg och lämnar Evelyn på förskolan on time. Stressig värre brukar det bli kan jag tala om!

Jag och pappa R har bokat in en biodejt på fredag. Finally ska vi få gå och se Inception, förra fredagen blev det ju inget då pappa R blev sjuk. Evelyn sussar hos mormor och morfar så vi kan njuta av biomörkret!

Förresten så åt vi förbannat god middag idag, ett recept jag fått av Cattis. Ingefärsbiffar med blomkålsmos och det där blomkålsmoset sen, heaven! Det var gott. Blomkål kokad mjuk i grädde, i med philadelphiaost, salt & peppar. Servera och njut!!!

Det var allt för stunden. Nu kraschar jag i sängen våran!

/ Sandr0o


Nya ting i lillis garderob.

    
"Love is moonlight in the darkness"

När jag var inne i stan i fredags kunde jag såklart inte låta bli att spring in på Zara och kika på Evelynkläder, favoritaffären för den som inte visste det. Två tröjor fick följa med hem, helt vanliga enkla tröjor men lite roligare sådana. Lite av en bristvara här hemma ibland!

Nästa gång jag/vi beger oss mot Zara ska det shoppas en hel del, mycket roligare så!

/ Sandr0o


Turkost var det här, in the livingroom.

Jag sitter här hemma i min ensamhet. Evelyn sussar skönt i sin säng och pappa R jobbar sent idag. Jag jobbade 8-15 och pappa R jobbar 16-22. Riktigt jäkla värdelöst att gå om varandra direkt! Vi åkte hem till mina föräldrar en stund men sen har vi inte gjort något speciellt alls. Glott på tv, läst teskedsgumman och kramats.

Igår hade jag Disney Channel race. Hur grymma program som helst så jag kunde verkligen inte slita mig från tvn under dagen - quack pack, luftens hjältar, räddningspatrullen, goof troop och duck tales. Hur bra? Annars är det bara skit barnprogram på tv nuförtiden. Tacka vetja gamla godingar!
Innan jag hade Disneyrace var vi som sagt i Uppsala med mina föräldrar, farfar och hans syster. Gick omkring, fikade och så. Jag fick två jättefina ljuslyktor från Indiska som nu hänger på gardinstången i vardagsrummet. Tack Ulla!
Det börjar ta form i vardagsrummet nu med rätt färger och så. Lite blommor i fönstret, stora blommor till golvet, en golvlampa och två ljuslyktor på tvväggen så är jag ganska nöjd tror jag.


Världens finaste fröken Evelyn!

Nu ska jag tillbaka till Brothers & Sisters och sen ska jag nog lägga mig i sängen en stund och läsa bok innan det sen är läggdags. Imorgon är det jobb 8-17.30.. Pappa R den rackaren är ledig, buuu lyx! På lördag så jäklar är jag ledig, jag längtar redan. Bara 5 dagar kvar!!!!

/ Sandr0o


Vi strosar omkring i Uppsala. Vi har fikat...

100media_imag058 (MMS)

Vi strosar omkring i Uppsala. Vi har fikat, provat mängder med skor. Nu sover lillis i vagnen så det råder lugn och ro en stund. Snart beger vi oss nog hemåt igen.


Stressad moi.

Jag hann minsann i tid till stationen där Cattis befann sig 18.15. Duktig Sandra, bara man är effektiv så.
Vi stannade och handlade och begav oss sedan hem för att laga mat. Förutom att jag klantskallen nummer 1 lyckades glömma kokosmjölken, som jag för övrigt fick gå in för att handla efter att vi handlat första gången då vi glömde det. När jag väl betalade för skiten glömmde jag den på bandet. Hur sjutton gick det till? Snacka om stressad människa som betalar för sakerna och sen sticker. Det upptäckte jag inte förns hemma så jag tutade tillbaka till Ica medans Cattis och Evelyn var kvar hemma. Äntligen kunde vi fixa middagen. Kyckling med röd curry och kokosmjölk och så en smarrig sallad med mango till det. Mums och matlåda finns det till imorgon med, lyckliga jag!


Evelyn busade i lekparken med morfar igår.


Evelyn imorse påväg till förskolan. Evelyn behöver en jacka och en till mössa. Dags att införskaffa det snart om det ska fortsätta vara såhär kyligt till och från.

Vilken skillnad det blir på bilderna när man lägger över dem från mobilen istället för att mobilblogga. Why man? Mycket dumt. Dessa bilder ser ju inte alls så suddiga ut som mobilbloggbilderna gör, blir alltid lika chockad när jag ser hur bilder ser ut på bloggen istället för på mobilen. JAJA!

Imorgon jobbar jag 8-17. Pappa R lämnar Evelyn på förskolan innan han sticker och tränar innan jobbet vid 10 och sen kommer Evelyns morfar och hämtar henne vid 16 om han lyckas passa tiden. När jag slutar pyser jag hem till mina föräldrar för att fixa gardinerna till vardagsrummet och sovrummet och för att hämta Evelyn. Det påminner mig om att jag måste mäta skiten också, dags att sätta fart innan det är läggdags.

På fredag blir det lite fix, städning, biltvätt och så arbetsintervju då. Glöm inte bort att hålla tummarna! Pappa R kommer och hämtar upp mig och min farfar plus hans syster i stan som kommer för att hälsa på. Blir kanske en fika hos oss och sen åker vi på middag hos mamma och pappa. På lördag jobbar pappa R så det är oplanerat so far och på söndag jobbar jag till 15 och pappa R börjar 16 till 22. Rolig helg ppl men nu jobbar jag inga fler helgdagar på ett bra tag. Wiiie! Ännu bättre om jag får nytt jobb också, då gråter jag garanterat. Glädjetårar såklart!

Mäta gardiner var det jaaaaaa!

/ Sandr0o


Jag är superstressad. Stopp på motorvägen ...

100media_imag053 (MMS)

Jag är superstressad. Stopp på motorvägen påväg till förskolan så sen dit betyder sen hem. Nu slår vi två flugor i en smäll, mamma Sandra duschar och Evelyn får inta dagens middag i badrummet. Haha! Ska möta fina Cattis på stationen om 15 minuter. Stress stress!!!


HÅLL TUMMARNA!

Today is a good day!

Jag ska på arbetsintervju på fredag. Wohoo! Närmare bestämt på samma företag som Kimmi jobbar på. Gud så spännande!

Nu håller vi väl alla tummar och tår vi har gott folk?

Dags att göra iordning mig för jobb nu för jag måste föbi centrum och köpa tråd så jag kan fixa mina gardiner hos mamma på torsdag. Äntligen!

/ Sandr0o



Slut som artist!

Okej gott folk.. I feel like crap!
Jag har legat i soffan och vilat sen vi kom hem. Jag slutade 17 och pappa R slutade 18 så jag åkte hem till mina föräldrar då mamma hämtat Evelyn på förskolan. Åt middag och sen hämtade vi hem pappa R.

Igår var jag i extas. Det var nämligen säsongspremiär av Halv Åtta Hos Mig, mitt absoluta favoritprogram. Det är så bra! Jag har nyss kikat på de andra avsnittet och som att det inte vore nog så är det nu säsongspremiär av Idol. Jag älskar tv-tablån till hösten! Så nu ska jag spendera en timme i soffan framför den bästa förnedrings tvn man kan hitta och sen krypa till kojs. Så dåligt mår jag faktiskt, att jag bör sova så fort jag får chansen. Igår somnade jag innan 22! 
Imorgon jobbar jag 11.30 - 17, skönt med ett skitpass när man mår som jag gör. Egentligen så tycker jag att det kan bryta ut riktigt ordentligt, förkylningen eller vad jag nu har. För jag har "febersymtom" men ingen feber, jag skulle gärna ta den där febern och sen get over with it istället för att dra ut på det hela. Suck!


Idoooooooool!!!!
Lite brieost och vindruvor på det och livet känns genast lite bättre.

/ Sandr0o


Evelyn var och hämtade mig på jobbet igår ...

100media_imag051 (MMS)

Evelyn var och hämtade mig på jobbet igår när jag slutade för dagen. Just nu sitter jag på jobbet och funderar på att sätta mig i ett hörn och börja gråta ungefär, the witch is back. Ge mig ett nytt jobb, vilken ångest! Jag längtar tills klockan slår 17 för då är denna dagen äntligen över, som just börjat. Suck! Sen mår jag inge bra heller, tänkte sjukskriva mig men tog mig i kragen och åkte iväg så nu sitter jag här med halsont och ont i hela kroppen. Ibland är livet bra härligt ;)


Fullt ös hela helgen.

Igår var vi ju med faster Bella och klippte håret hos Sanna. Även Evelyn fick fixa till håret för allra första gången. Första klippet alltså vid nästan 20 månader. Luggen hade ju blivit så fasligt lång att hon inte såg ett skit utan hårspänne. Nu är den trimmad iallafall och damen kan se igen.


Nya förbättrade luggen.

Jag har precis kommit hem från en promenix med min gamla killkompis från högstadiet. Duktigt att hålla kontakten lite sådär, trevlans! Innan dess var jag i Kista och inhandlade en present till min karl (bara sådär, jag är bra snäll jag) och sen till HanniPanni och hämtade hem min kamera. Full fart på mig. Nästa helg tror jag att det får bli en familjehelg. Saknat mina fina när jag varit borta typ hela dagen idag och mycket igår!

    
HanniPanni när vi målade hos henne idag.


I said I'd give my life for just one kiss.
Fortfarande Skid Row blessad med I Remember You. Love it!

/ Sandr0o


Söndag - Time flies.

Hemma efter en arbetsam dag hos HanniPanni, eller nja inte så arbetsam egentligen utan vi har målat lite bara. Vitt vitt vitt blir det hos damen. Så himla fint med högt i tak må jag säga. Det är alltså hos henne jag kommer krascha om jag får för mig att gå ut i stan som varit på tapeten nu i några veckor. Arslet ska ur vagnen en dag!

Snart börjar OTH och vi kommer sitta bänkade i soffan as always. Imorgon väntas jobb 9-18.
Glömde min kamera hos Hanna idag så jag måste nog åka förbi hos hennes mamma i Jakan och hämta den allra helst idag, klarar mig inte utan min kamera..

På återskrivande!

/ Sandr0o


Vi är på Hornsgatan och fixar hos Hanna. J...

100media_imag044 (MMS)

Vi är på Hornsgatan och fixar hos Hanna. Jag tror jag är gjord för att måla. Vi målar för fullt här, lister, väggar och skåp.. Dale don dale lyssnar vi på också! Härligt..


Jag är påväg för att möta min fina vän Han...

100media_imag009 (MMS)

Jag är påväg för att möta min fina vän Hanna på Karlberg station och sen åker vi vidare mot hennes nya lägenhet på söder. Spännande att bli söderböna bara sådär! När jag myst färdigt med min vän åker jag hem för massor med familjemys. Imorgon är det jobb igen, suck. Jag ser väldigt ansträngd ut på bilden för att jag hade den fantastiska solen i ögonen men det kan inte hjälpas.


Vi är och shoppar mat till kvällens middag...

100media_imag003 (MMS)

Vi är och shoppar mat till kvällens middag. TACOS, yummie..


I Remember You!

Pappa R gick hem ifrån jobbet tidigare igår då han mådde skit. Tog alvedon och kände sig lite bättre. Imorse vaknade han med 39,5 graders feber. Det är alltså anledningen till varför vi inte befinner oss på en mysig biograf och koncentrerar oss på filmen Inception. Skit också kan man säga. Jag vill verkligen se den, eller ja det vill vi båda två. Vi får planera in en ny biodejt och skaffa barnvakt!

Istället har vi haft myskväll och ätit avokadomackor med grillad kyckling och annat gott, min absoluta favorit. Jag hyrde Snabba Cash idag så lite ska vi allt få mysa för den har vi inte heller sett såklart.
Jag har även laddat upp med brieost och vindruvor så kvällen blir nog bra ändå trots missat biobesök. Om karln bara slutar titta på Sverige - Ungern. Jag gick med på första halvlek och sedan film men nu har det för sjutton gått. Jag vill kolla på film och allra helst innan jag somnar!


Jag har hittat en ny favoritlåt för stunden. När jag sätter mig i bilen skruvar jag upp volymen extremt högt och sjunger med till denna låten!
Skid Row - I Remember You

Imorgon ska jag hem till Sanna med Rs syster och fixa hennes hår. På kvällen är det lite försenad födelsedagsfirande för Ella med middag hos Sanna. Mysigt!

/ Sandr0o


Jätteroligt!

Jag och R diskuterade när tågen går från stationen. Han "lurade" mig häromdagen när jag skulle åka till jobbet att tåget gick 47 från stationen. Jag hade för mig att det går 43 men tänkte att han har ju åkt tåg mer än mig nu så han vet väl. När jag knallar ner till stationen kommer jag på att det visst i helvete går 43, det bara måste göra det. Så jag springer och hinner precis med tåget.

Imorse åkte R tåg till jobbet igen och alldeles nyss säger han "tåget går visst 47". Då börjar diskussionen och jag går till daotrn för att kolla upp det (jag vet ju att jag har rätt) men samtidigt kläckar han ur sig "Det står där på skylten, tåg norrut avgår 47. Så det så".

"Men lilla vän, det tåget går mot Märsta", svarar jag.

HAHAHAAHAHA.. Noll koll på läget mister mister!
Jag fick mig ett riktigt asgarv kanjag tala om.. Mitt lilla retard!

Nu ska jag ta mig ett glas Cola Zero innan det är dags att tänka på refrängen. Jag öppnar imorgon och börjar således klockan 8 och gammal som jag är klarar jag inte av att lägga mig allt för sent och gå upp tidigt utan att vilja säcka ihop.

Jag och pappa R har bokat in en liten biodejt imorgon. MYS! Evelyn får sova hos mormor och morfar medans mamma och pappa äntligen får se Inception. Jag längtar men först är det en hel dags arbete att ta sig igenom och det mina vänner är lättare sagt än gjort.

/ Sandr0o


Mammas fina flicka vet precis hur mamma gö...

100media_imag077 (MMS)

Mammas fina flicka vet precis hur mamma gör om morgonen, självklart vill hon göra likadant. Nämligen böja ögonfransarna. Duktiga tjejen men det får allt vänta några år till ;) Jag sitter på rast på jobbet och längtar efter att få gå hem.. Två timmar kvar, suck!


Sleeep tight.

God kväll!

Jobb idag mellan 10-19, aldrig har nog tiden gått så långsamt men så blev klockan 19 och kära man & dotter kom snällt och hämtade mig på jobbet. Mys i soffan innan Evelyn skulle sussa, det gäller att ta vara på varenda sekund!

Idag hade de "Vatten festival" på Evelyns förskola då det ordnat med en hel drös olika "stationer" med vattenlek. Det var allt möjligt från vattenpistoler och vattenballonger till stora baljer med vatten och annat roligt. Så vi drog på regnkläderna när vi kom till förskolan och Evelyn hoppade in i gruppen med de andra små minisarna i regnkläder. Såg lite roligt ut faktiskt!

Evelyn har börjat bli mera ledsen nu vid lämning och litegrann under dagen mot när det gick så bra förut. Hon har väl insett nu att hon faktiskt kommer gå dit "varje" dag utan mamma och pappa. Hoppas det försvinner illa kvickt för imorse tyckte jag det var riktigt jobbigt att lämna på förskolan. Men när pappa R hämtade hade det gått jättebra och hon hade haft det roligt med all vattenlek. Turen!

Imorgon jobbar jag 9-18 så jag tänkte faktiskt tvätta bort sminket och call it a early night nu. Fy så skönt!

/ Sandr0o


MOBILBLOGG.. Bilden är från kräftskivan i...

100media_imag071 (MMS)

MOBILBLOGG.. Bilden är från kräftskivan i lördags på fina Yvette och Tessi. Vi sitter i soffan och tar det lugnt, pappa R och jag. Jag har varit fasligt trött idag efter alldeles för lite halvdan sömn, när jag lämnade jobbet för dagen kunde jag nästan ha somnat stående. Men såhär efter matlagning, dammsugning, fixning och andra måsten har man allt rätt till lite sömn. Jag ska hålla ut en stund till innan det får bli tidig natta. Time Out är lagom underhållning för kvällen. Over and out!