Fullt ös.

Dagarna går i ett just nu. Igår var det skola och så fort det var avklarat åkte jag mot Ica för en jobbkväll. Idag har jag vickat som lärare i en tvåa och imorgon ska jag hänga med fyrorna. På torsdag är det skola igen för mig och så har killarna gympa. På fredag lär det antagligen bli jobb på Bollstanäs igen, med tanke på hur mycket folk som är sjuka överallt lär det finns plats för mig även då om jag vill.  Även på killarnas förskola har det varit extremt lite barn, förra veckan var de 7 barn totalt på två avdelningar en dag. Vansinnigt! 

(null)

Sedan sticker vi till landet för en helg med välbehövlig lugn och ro. Hoppas jag, haha.
Man vet aaaaaaldrig vad som händer när vi är där. I helgen som var bestämde vi oss för att klippa ner den enorma rhododendron en timme innan vi skulle sticka hem. Impulser så att säga.. 

(null)

 Innan vi började täckte den hela fönstret så den blev väldigt mycket mindre. Vi hoppas den överlever och växer på sig fint sen men för att kunna måla huset nästa år behövde den beskäras lite minst sagt. 

Bollstanäs skolan.

Ytterligare en dag på Bollstanäs skolan. Idag är jag med förskoleklass och det är superkul verkligen. 
Imorgon och på fredag är det fullt fokus på min egen skola. Jag läser Bild & Musik nu och det är mängder med uppgifter som ska göras hela tiden. Roliga uppgifter dock när man får måla, teckna och vara lite kreativ. Men det tar TID att få sakerna gjorda. 

(null)

(null)

(null)
 
Fantastiskt mycket roligare att svida om till regnjacka och gummistövlar istället för ICA-kläder när jag ska jobba. Även om regn kanske inte är så kul så är det väldigt kul att vara i skolan! 



Vardagen är i full gång.

Jag avslutade förra veckan med att hoppa in och jobba på skolan där jag praktiserade tidigare under året. I torsdags skulle jag varit resurs till en elev men den eleven var sjuk och när de undervisande lärarna på övervåningen sniffade fram att jag läste lärarutbildningen fick jag hoppa in och agera lärare istället. Jag hade engelska och SO med fyrorna och det var lite nervöst men roligt! 
I fredags hängde jag med en förskoleklass hela dagen, det var också superroligt. Efter det hämtade mina killar mig och vi brummade ut till landet. 

På landet hade vi en helt fantastiskt höstig helg med underbart väder. Vi har fällt en hel massa träd, bland annat den stora granen på bilden nedan för att låta den stora vackra eken ta plats istället. 

(null)

(null)

Blev väldigt uppet och fint och den stora eken är bara så fantastisk! 
Annars har vi mest fällt lövträd för att slippa all krattning av löv under hösten nu. Det är inte speciellt roligt att kratta löv faktiskt, då gör jag hellre något annat. 

(null)

Mycket jobb har det blivit och ännu mer jobb återstår när alla kubbar ska klyvas till ved. Men det jobbet slipper jag iaf, haha. 

(null)

Eddie byggde en liten stol av en av stubbarna som blev väldigt uppskattad av Adrian. Där kunde han sitta och spana.