Skjut försäkringskassans handläggare.

Vilken bra start jag fick på min efterlängtade lediga dag. Vaknade och knallade ner för trapporna för att hämta posten i hopp om att min lönespecc hade kommit men icke, jag fick istället se att jag fått brev från försäkringskassan. Blev glad eftersom jag tyckte att det verkligen var på tiden att få veta hur beslutet såg ut. Tji fick jag, ha glad my ass. Första meningen jag ser är "FK har beslutat att inte ge dig havandeskapspenning". WHAT?! Ingen trodde att det skulle vara några som helst problem men ajajaj fick vi. Fan vad irriterad jag blir. Har suttit och kikat runt på internet av andra som sökt och så. Har hittat X antal människor som har exakt samma jobb som mig med samma arbetsuppgifter som har fått sitt beviljat. Hur tänker dom när dom gör så? FUCKFACES! Jag är nu officiellt upprörd. Tjejer som sitter i kassan på IKEA, jobbar på Åhlens, jobbar på Burger King och så dem tjejer som jag hittat med samma jobb som mig. De lyckades men inte jag. Glöm det, nu är det dags att fightas med FK. Vad arg jag blir, nu måste jag lägga ner energi på att få det hela omprövat och hoppas att de tar sitt förbannade förnuft till fånga annars vet jag inte vart jag ska ta vägen. För varje dag som går så blir det bara tyngre och tyngre att jobba. Tänk då om två månader hur förjävligt tungt det ska kännas då? Och det ska dom tvinga mig till menar dom.. Jag kommer ju vara slut som människa då!



NU JÄVLAR!


/ Sandr0o


Dunderklumpen.

Idag har jag ont i ryggen. Det mina vänner är inte sådär jätte omtyckt. Hade absolut ingen lust att gå upp imorse men när har man det egentligen? Vissa dagar känns ju iofs bättre än andra men det här var definitivt inte en sådan dag. Efter att ha sovit dåligt i två nätter i sträck känner man sig lite halvt mördbultad. Skönt dock med en liten eftermiddagsnap som jag unnade mig igår efter jobbet. Då sov jag himla gott för att sedan vakna till lagad mat - köttbullar med sås och makaroner. Smaskens.. Sedan tog jag mig i kragen och stack iväg mot Kista för att stilla mitt shoppinghumör. Blev en del inhandlat, inga mängder men bara smått och puttenuttigt. Ett par små rosa mjukisbyxor som matchade munkjackan som vi fick i present fick jag med mig hem bland annat.
Apropå allt och ingenting så börjar jag känna mig riktigt klumpig nu. Blir bara fetare och fetare för var dag som går. På gott och ont. Det är inte alla dagar det är roligt att försöka hitta någonting att sätta på sig, speciellt inte när det oftast bara ser ut som om jag är en riktig tjockis och inte har en bulle i ugnen. Men det får man la ta antar jag. Jag är inte bitter!



Snart är det dags för löning. Fucking great mates!

Dags att återgå till jobbet snart  =/


/ Sandr0o

Uppdatering. CHECK!

Sedan sist har jag hunnit:
- Lyssna på bebis hjärtslag hos MVC
- Vara på 3D ultraljud och sett våran lilla flicka.
- Gå på visning bland lägenheterna vi ska flytta till.
- Haft en helt ledig helg med R.
- Fått en jättegullig rosa bebiströja av Marcus, Kim & Emelie.

I onsdags på ultraljudet fick vi reda på att det är en liten flicka som sprattlar i min mage. En liten flicka, precis som jag allra helst önskade. Däremot ville hon inte alls vara med under ultraljudet. Hon låg så gott och sussade och gömde ansiktet bakom sin arm. Med andra ord så fick vi inga kort eller någonting med oss därifrån och det var ju det som var sjävla meningen. Jag dansade och vi puffade ordentligt på magen men icke sa nicke, hon ville inte vara med ändå. Som tur var så var dom snälla mot oss och bokade en nyt tid den 12 november när vi får komma tillbaka och titta om hon vill vara med då. Vi hade ju ändå betalat en hel del pengar för det besöket. Så vi håller tummarna för att det går bättre nästa gång. Efter ultraljudet tog jag och R oss till Sveavägen och åt thaibuffe. Smaskens.. Senare på kvällen var det dags för visning. DET KOMMER BLI SÅ FINT! Jag är helt kär i hur det kommer att se ut, nytt och fräscht. Mindre än 8 veckor kvar tills flytten nu, jag längtar så mycket att jag spricker.

Idag har jag jobbat, skulle egentligen jobba till fem men det var så förbannat lugnt så jag tog mig friheten att gå hem några timmar tidigare. Ibland får man unna sig det. Fick dock stränga order ifrån Emelie att jag på inga som helst villkor fick lämna jobbet innan Kim hade kommit dit. Sagt och gjort, satt och väntade tills Kim & Co klampade in på jobbet. Och se där, värsta bra grejen för vi fick oss en liten present. En gulligull rosa tjocktröja till våran flicka. TACK!
Den presenten väckte en otrolig köplust inom mig så jag tror nästan att jag blir tvungen till att åka till Kista idag och shoppa lite söta bebiskläder. Hitills har jag bara fått grejer men jag måste ju få köpa själv också trots att det är lång tid kvar, det är ju så svårt att hålla sig..


(Bilden gör inte riktigt tröjan rättvis. Den är mer rosa och puttenuttig i verkligheten)


Idag är det förövrigt 100 dagar kvar till Beräknad Förlossning.



/ Sandr0o

FREITAG HEUTE!

Long time no see.
Nu är det snart dags att sticka iväg och jobba ett riktigt skitpass på jobbet, 12-21. Usch den som uppfann den tiden borde skjutas. Det är fredag idag och jag hatar verkligen att jobba fredagar. Blää hoppas verkligen på att det blir någorlunda lugnt idag, I wish!

Nu måste jag nog bege mig så jag hinner posta mitt förbannade brev om föräldrapening till försäkringskassan innan det är dags att slita.
Men vi hörs ikväll för jag har lite spännande att uppdatera om iallafall :)

/ Sandr0o

BANGARE!

Sminkad? Check. Påklädd? Check.
Idag har varit en jobbig dag. En verkligen jobbig dag som bottnar i en hel del felaktiga beslut och helvetes dålig planering. Denna dag har fått mitt humör att ligga så långt ner på golvet att det inte ens går att komma längre. Ibland tycker jag att det vore skönt om man kunde få ge utlopp för alla sina aggressioner på den person som orsakar dem. Tyvärr så är det ju inte alltid så enkelt och inte att tala om schysst alla gånger. Men ibland tycker jag att det skulle vara så himla great om man häva ur sig all skit och sedan bara vända sig om och gå därifrån för att aldrig mer titta tillbaka. Sådan tur har jag inte men om man kunde få önska så skulle det sitta ganska fint just nu.

Man kan ju undra varför jag sitter hemma när jag är nysminkad, nyduschad och hela baletten när jag egentligen borde sitta på ett tåg och vara påväg mot trevligheter. Det hela har att göra med den här dagen. Som sagt så har mitt humör legat på minus all day long och som om inte det vore nog så har jag världens huvudvärk. Den skiten gör att jag just nu är en bangare. Jag hatar bangare. Det är tråkigt när folk bangar men ändå sitter jag här med ordet skrivet med svart kulspetspenna i pannan. BANGARE! Mitt dåliga samvete växer när jag tänker på det. Jag var ju som sagt utbjuden på trevligheter och på sådana trevligheter förväntas det att man ska vara social och trevlig. Jag känner att jag inte riktigt hade klarat den uppgiften i nuläget och därför sitter jag kvar här i min ensamhet. Det är bara för mig att ansluta till bangar-skaran.
"Hej. Sandra heter jag och jag är en bangare."
"HEJ SANDRA!"

MIn säng väntar på mig. Jag ska stänga in mig på mitt rum och glo på värdelös television för att sedan somna. Inatt ska jag ta all pats som finns i min säng. Det är inte ofta man får ha sängen för sig själv så det gäller att passa på när tillfället ges. Imorgon är jag ledig så jag har ännu en dag på mig att ta mig tillbaka till verkligheten.

Adios Amigos / Sandr0o


Fotproblem.

Mina fötter är kaos. Mina fötter har varit kaos länge nu. De blev bra en kortare period men nu är helvetet tillbaka igen.
Jag berättade ju att jag opererade mina stortår för att jag hade gått och fått nageltrång på båda två. Ena tån opererade dem båda sidorna på och den andre opererade de bara den ena. OCH VAD FAN HAR HÄNT NU? Joo jag har gått och skaffat mig nageltrång på den enda jävla sidan som finns kvar att få nageltrång på. Det gör så satans ont. Jag hatar skiten och dessutom har mitt eksem kommit tillbaka sakta men säkert över mina helvetes tår. Mina fötter varar, det är ganska äckligt ska jag be att få tala om för er. Problemet är inte bara att det är så fruktansvärt äckligt utan att det gör ont och är jobbigt. Nu har jag kommit tillbaka till den punkten när det är jobbigt att ha på sig ett par skor. Vad gör man då? Det är ju inte direkt så att jag kan gå omkring utan skor, NEJ NEJ NEJ!
Imorgon ska jag ringa den där satans hudkliniken igen och kräva mig ett återbesök och det är snabbt det. Såhär kan jag inte ha det längre. Snart ruttnar väl för fan mina fötter bort.



Okej. Jag vet. Det här fotot är sjukt vidrigt men jag var tvungen att lägga upp det. LID MED MIG FÖR I HELVETE!
Förresten så är det inte ens min fot på fotot (bara så ni vet) haha. Men det är ungefär sådär mina nageltrång har sett ut. FY!

/ Sandr0o

Ge mig min lediga dag.

Sitter just nu i ett alldeles för mörkt rum och har precis gått igenom alla intressanta bloggar. Hujeda mig vad trött jag känner mig. Skulle väldigt gärna svida om till mjukisutstyrsel och slänga mig i sängen framför tvn men jag väntar på att min mamma ska höra av sig. Vi ska nämligen åka och hämta en tvättmaskin som jag och R har köpt till flytten. Men vi måste ju förvara skiten någonstans tills det är dags att flytta så idag ska vi frakta den till min pappas jobb. Skönt när man kom undan billigt för tvättmaskinen, problemet var bara vart den skulle stå men nu är ju det problemet löst. Om dom bara kunde ringa snart så att jag kan få skiten överstökat och återgå till min lugna kväll framför tvn. Ugly Betty, Desperate Housewives och satsumas. Fyfan vad sweet. Jag har gått och blivit satsumasberoende för er som tyckte att det lät lite wierd att bli helt lyrisk över bra tvprogram och satsumas.



Bara en dag kvar sedan är det dags för min lediga dag denna veckan. Ska bli såååååååååå fruktansvärt skönt, jag längtar verkligen. Förresten så fick jag plötsligt jättemycket att se fram emot nästa vecka. Fick brev hem ifrån SigtunaHem idag där dom skrev att vi var välkomna på visning nästa onsdag eller torsdag. Wiiihoo som vi har längtat efter det. Äntligen får man se hur det ser ut på riktigt! Jiipiii.. På tisdagen är det dags för MVC igen, på onsdagen får vi äntligen veta vad det är för en liten krabat som ligger i magen på mig och sprattlar OCH visning. Kan det bli bättre? Livet känns rätt jävla bra ibland. SWEEEEET!


/ Sandr0o

Usla dag.

Klockan är mycket. Klockan hade inte varit mycket om det fortfarande hade varit så att jag skulle börja 11.30 imorgon vilket jag nu inte ska för att Kim har blivit sjuk. Det betyder att jag kommer öppna imorgon istället och jag som hatar att gå upp tidigt. Jag verkligen verkligen hatar det. MEN man får se det från den ljusa sidan, då slutar jag klockan fem och inte klockan kvart över åtta som jag egentligen var schemalagd. Det är ju lyx på sitt sätt!
Jag och R funderar att gå på bio imorgon eftersom jag inte längre jobbar kväll, måste ju se till att försöka hitta på lite saker. Vi tänkte bli lagom uppskrämda och titta på Mirrors, hoppas den är bra.

Idag har för övrigt varit en hemsk hemsk dag. Vaknade imorse och kände mig inte alls på topp i kroppen. Mådde illa och annat som hör till. Väl på jobbet efter en stunds arbete och när allting blir som mest stressigt när jag står och gör två glassar känner jag hur min kropp inte orkar med längre. Min arm orkar inte hålla upp handen med glassen i så jag frågar min arbetskamrat om hon kunde fortsätta göra glassen. Mina öron pep och framför mina ögon såg jag inte ett skit, inte mer än ett vitt jävla moln. Usch jag hatar när man blir sådär allvarligt svimfärdig. Satte mig på golvet bak i lagret och koncentrerade mig på att andas samtidigt som jag började svettas kolosalt. Efter en stund var det dags att återgå till arbetet, jag kunde ju inte sitta där på golvet som en mupp. Men som sagt, den här dagen har inte varit en bra dag.
På något konstigt sätt har jag även lyckats få ont i hela min kropp. Speciellt i mina ben som vill vika sig så fort jag tar ett steg. Fan också säger jag bara!

En positiv sak med dagen är att det var säsongspremiär av Greys Anatomy. Gosade ner mig i sängen och tittade på det. Smultron var livlig i magen så jag låg och mös med handen på magen och kände det lilla livet.

Nu är det dags att hoppa ner i sängen och hoppas på att R vill ge mig lite massage innan jag somnar, det förtjänar jag!
God Natt...

/ Sandr0o