Kuckeliku!

Tjenixen folket.

Idag har varit en hård dag som startade med försovning. R väckte mig 06.40 och jag går hemifrån 07 för att komma i tid till jobbet. Det var bara att snabbduscha, borsta gaddarna, klä på sig och sticka iväg med andra ord. Hojade ner till stationen med två smörgåsar i handen, lyckades bita mig i läppen.. Två gånger dessutom, bummer!
Men i tid kom jag.. Såklart! Har faktiskt inte lyckats försova mig så illa att jag kommit för sent till jobbet en enda gång, nu under lite mer än 5 månader. Bra Sandra!
Dagen på jobbet fortsatte att gå lite åt pipsvängen sådär med för lite personal och för mycket kunder. Så när dagen äntligen var slut var jag himla nöjd över att få gå hem. Ännu en dag närmare semestern!

Efter jobbet tutade jag och hämtade hem Evelyn från förskolan och sen stack vi iväg och köpte ett nytt objektiv till min kamera som jag spanat in. Lyckades tillomed pruta ner det 300 spänn så jag gick därifrån väldigt nöjd och glad. Knäppt lite bilder med det nya objektivet under kvällen men inte alls mycket. Det ska nog bli riktigt bra det här även om det krävs lite mer av fotografen med detta objektiv, jag ska allt lära mig i sinom tid.

Lite provbilder.









Imorgon ringer mitt alarm 04:45 så min plan är att krypa till kojs redan nu. Upp med tuppen it is!
Men jag får gå hem vid tretiden så det kunde varit way worse. Lovely!

/ Sandr0o


Bara kärlek.


Ganska cool unge jag har. Kärlek!

Fyra arbetsdagar kvarstår innan semester och vi är överlyckliga. Pappa R och lillskruttan befinner sig i tvättstugan och jag håller på med middagen, potatissallad med kött. Ikväll ska vi försöka planera semestern lite och så tänkte jag försöka hinna med och beställa hem lite bilder. Längesedan nu!

/ Sandr0o


Bjudna på dop.

 Igår var vi bjudna på dop. Det var Rs bästa kompis som skulle döpa sin dotter Joline.











Det blev inte många kort igår då jag helt enkelt glömde bort det. Vi blev bjudna på god fika innan vi sen åkte hemåt igen. Det började småregna lite på promenaden till bilen och vi bestämde oss för att stanna en sväng och handla till middagen. När vi skulle gå ut igen hade himlen bokstavligen öppnat sig och det vräkte ner. Vi skulle springa max 50 meter till våran bil, Evelyn skrek och jag asgarvade när vi sprang plaskande till bilen. På den korta sträckan blev vi alla dyblöta, mitt hår blev dyngsurt och det fanns inte en torr fläck på mig. Helt sjukt, Evelyn blev himla upprörd. Haha.. Väl inne i bilen började det hagla som bara den men när vi kom innanför dörren så slutade regnet och solen tittade fram. Vi sov middag allihopa en sväng och när vi vaknade satte vi igång och grillade smarriga hamburgare och korv. MUMS!
Det har varit semestertider i helgen och jag är så lycklig över att det endast är 5 arbetsdagar kvar till 3 veckors ledighet. Det ska bli lovely!

En underbar helg har vi haft. Vi har sovit middag sent allihopa, ätit god mat, inte stressat, bara myst, inga bekymmer och Evelyn har varit uppe sent. En liten försmak på semestern med andra ord. Livet är härligt!

/ Sandr0o


Midsommaraftonen.

Jag är hög på livet. Dessa två lediga dagar har varit helt underbara.
Vi startade ledigheten med att fira midsommarafton med fina vänner. Vi intog en äng där vi grillade, mös och barnen kunde springa omkring bäst de ville. Efter grillningen gick vi alla hem till Sanna och hade det trevligt och åt Kimmis goda efterrätt. Yummie!
Klockan var närmare halv tolv innan vi hoppade in i bilen och begav oss hemåt med en trött liten tjej efter allt bus.

Nu - bildbomb. Enjoy!











































/ Sandr0o


Myskväll med Lindisen.

Igår hade jag en helt överjävlig dag på jobbet med personal som inte dök upp och annat skit. Fy i helvete vad förbannad och uppjagad jag var där ett tag. Efter jobbet kom min kollega Lindah och kidnappade mig från kaoset och vi styrde hem till mig för lite mat, mys & vin på balkongen. Himla trevligt!



















Vi satt och tjattrade i flera timmar och närmare 01 hoppade fröken in i en taxi och for hemåt. Mys!
Jag är himla glad i mina kollegor.

/ Sandr0o


Spontanitet.

Long time no skrivande så att säga. Jag prioriterar att umgås med min fina familj och att träffa vänner, speciellt nu i sommartider.
I helgen sov Evelyn hos sin farmor & farfar så då fick jag den briljanta ideén att vi skulle passa på att gå på bio på lördagen efter jobbet. En spontan biodejt bara sådär är lyxigt när man är småbarnsförälder. Vi hann tillomed äta mat i foodvourten innan. Vi såg Baksmällan Två som jag längtat efter att få se och jag älskar verkligen dem filmerna, precis min typ av humor. Lovely myskväll med the love of my life!

Veckorna rullar på i en faslig fart och nu är det bara 1 ½ vecka till semester. Som jag längtar!


/ Sandr0o


Cant wait!


Nu finns det en del att välja mellan här hemma.

Shit vilken dag det här har varit. Den har gått fort som aldrig förr och jisses vad vi har haft att göra, alldeles svettig har jag varit. Nu har jag laddat inför jobbhelg och jag hoppas helgen flyger förbi i samma fart som denna dagen.

Jag & R har kikat på Little Fockers ikväll, himla kul film det där. Nu zappar vi mellan Jerry Maguire och American History X, vi kan inte bestämma oss riktigt. Snart blir det natta om jag ska orka köra fullt ös och sen medvetslös vid hemgång imorgon typ.

Jag längtar till nästa veckan. Jag har såå mycket att se fram emot - två vinkvällar med vänner, midsommarfirande på förskolan, hårfix, midsommarfirande och så dop på midsommardagen. Mys!

/ Sandr0o


Nöjd Sandra.

Good morning people!

Jag har varit helt inställd på att gå till 22.25 ikväll men jag pratade med butikschefen igår om att det inte finns med på schemat och då blev även han lite snopen men det visade sig ju att den här läroperioden bara gällde innan sommarschemana som nu dragit igång. Så får vi se om jag får stänga något i sommar, herregud så läskigt att göra det helt själv!

Jag sitter i skrivande stund och sippar på en latte macchiato, har jag berättat hur nöjd jag är med min espressomaskin? Lovely! Jag var och hämtade ut en massa kapslar imorse som jag beställde i tisdagskväll. Fort går det eftersom jag fick smset redan igår. Sånt gillar vi!
Så nu har jag en massa nya spännande grejer att prova.



Dags för lite frukost och sen pysa iväg till jobbet. Väldigt opepp på fredagsjobb med allt vad det innebär då jag igår vaknade med halsont och allmänt seghet. Låt dagen gå fort!

/ Sandr0o


Ny tvbänk - check!

G´DAY MATES!

Ledig dag idag (som alltid) och den har spenderat med lite runtåkning med mamma - köpte lite nya blommor till balkongen och annat smått.
Dagen började dock inte så bra när R ringer och säger att han är fast på Sats parkering för att bilen inte startar. Mamma & lillebror fick åka dit och provade med startkablar så att R kunde komma hem men väl här hemma igen ville inte bilen starta åter igen. Så ett nytt batteri är påväg till oss och imorgon har vi förhoppningsvis en fungerande bil igen. Yääjj!

Jag åkte och köpte en tvbänk som vi spanat på efter jobbet igår och en espressomaskin som jag så gärna velat ha. Espressomaskinen kommer nog bli min nya kärlek har jag en känsla av. Tvbänken har R byggt ihop idag och det blev sååå bra. No moore black!


Före - har aldrig riktigt gillat den där tvbänken.


After. Himla snyggt! Om jag bara kunde bli av med Rs jäkla baslåda. Nåja!

Nu blir det soffhäng innan läggdags. Jag har ingen som helst lust att jobba imorgon faktiskt. Imorgon börjar "skitveckan" igen, 6 dagar i ett kör och sen ledigt en dag. Dock blir mitt schema bättre frå noch med nästa vecka när folk försvinner iväg på semester, slutar senast 18 då. Wohoooo för det!

/ Sandr0o


KÄRLEK!



Ikväll har vi pussats och kramats i mängder. Hon är så härlig våran lilla tjej, en riktig mysis.

/ Sandr0o


Den lediga helgen.

Hela familjen har varit lediga i helgen. Det är så obeskrivligt härligt att stämpla ut från jobbet på fredagen när det väntas ledig helg. R hämtade mig på jobbet då jag hade massor att bära och så åkte vi mot förskolan för att hämta hem lillis. Väl här hemma förberedde vi dagens middag och tog sedan med oss en engångsgrill på gården och grillade hamburgare som vi sedan avnjöt på balkongen. Lovely!


MUMS!

I lördags var det ju himla soligt och fint så vi tog vårat pick & pack och stack iväg till Steninge badet.



















Efter flera timmars underbar tid i solen begav vi oss hemåt igen. Vi styrde ihop en kväll med lite grillning ioch mys med Kimmi & Sanna med familj så gänget kom hit och vi grillade lite och mös. Sanna med familj åkte hemåt och Kimmi hämtade Marcus efter jobbet och kom tillbaka till oss. Vi korkade upp vinet och satte oss på balkongen med jordgubbar och vattenmelon. I love! Tiden går fort när man har roligt så någonstans in på småtiammarna försvann dem hem och vi gick och sussade. Jag hjärta helg!












Evelyn älskar bebisar!

/ Sandr0o



Brännboll.

Nu var det sådär längesedan som jag var här inne och skrev en liten truddelutt. Men ibland har jag faktiskt varken tid eller lust att skriva något. Lite har vi haft för oss sedan sist såklart.

I torsdags var jag med jobbet på Edsbergs sportfält och lirade brännboll. Skitkul verkligen, var ju mer än hundra år sedan man spelade det sist kan jag lova. Efter brännboll, mat och hela fadderullan gick ett gäng hem till en tjej från jobbet som bor i närheten och fortsatte partaja lite med bra musik och studentsånger. Himla kul innan jag & Linnea slutligen delade på en taxi hem och landade hem runt tvåtiden kanske. Så jag kom i säng i lagom tid ändå måste jag säga. Var inte alls speciellt trött eller sliten dagen efter. Det blev ett riktigt kalas för våran butikschef iaf som slutar nu i veckan, stackarn blev helt utsatt haha!


Diverse löst folk njuter av sol & alkohol it seems.


Slut efter brännbollen.


Fina Lindah.




Löööövely kollegor!


Snygg tjej - Linnea!


Slutkörd.


Partypinglor.

/ Sandr0o


Sommarlängtan.

För ett år sedan hade vi för ett par dagar sedan återvänt till Sverige efter en veckas semester i Turkiet, Marmaris. Vi hade det fantastiskt fint i en veckas tid. Jag längtar utomlands så in i norden med min lilla family. Sommaren är än så länge totalt oplanerad. R & jag är inte överens gällande en utlandsresa då R tycker det räcker med att vi har resan till Thailand i slutet på november inbokad men jag skulle gärna åka även nu i sommar.

Som sagt så hade vi precis kommit hem från Turkiet för ett år sedan och för ett år sedan imorgon åkte jag och Evelyn tillbaka till Marmaris för ytterligare en veckas semester med min mamma, lillebror & farfar. Livet var bra lyxigt som mammaledig. Jag längtar tillbaka ni även om jag trivs hur bra som helst med att jobba också.


Titta vilken liten tös för ett år sedan påväg till Turkey. Hon växer som ogräs våran älskade tjej!

Jag är ledig idag och som förväntat regnar det och är allmänt pissigt väder. Jag håller på att bli tokig på att jag aldrig kan få lite solsken från väderguden, det är hur fint och varmt som helst när jag jobbar men så fort jag får en ledig dag så regnar det och annat skit. Jag blir snart tokig och idag är jag bitter för det.
Till helgen är både jag & R lediga och det skulle inte förvåna mig om vi får en till helg med skyfall (precis som för två veckor sedan). Jag skulle jubla av glädje om gubben där uppe ville samarbeta en aning och ge oss solsken så vi kan sticka ut och njuta.

Förra året tog vi tillvara på varje solig dag, åkte och badade och hade picknick. Ofta med Sanna & Nessan som ju också var mammaledig. Lovely! Jag längtar tillbaka..










Oh my såå brun.



Snart är det midsommar ta mig tusan. Jag jobbar iofs till 16 då och R till 19 så det kanske inte blir allt för mycket med den dagen men något litet firande kanske det blir.

JAG LÄNGTAR TILL SEMESTERN!
Det kan för sjutton inte vara dåligt väder i tre veckor i streck iallafall.. Eller det skulle väl vara typiskt min tur då ;)

/ Sandr0o


Lovely day.

Godkväll gott folk!
Jag passar på att blogga lite medan R kikar på fotbollen. Är inte humör alls för att kika på matchen, även om det faktiskt är Sverige som spelar och inge jävla Barcelona. Jag väntar spänt på DH istället.

Livet rullar på i en faslig fart. Igår fick jag sovmorgon till nio och dagen bara sprang iväg. Idag har jag & 10 kollegor varit på kurs. Vi har pratat och diskuterat om attityder, beteende och allt som hör till dem kategorierna. Hur viktigt det är med ett första intryck och hur lätt det är att man missar en kund pga av att man inte är tillräckligt uppmärksam eller att man inte hälsar (LÖN - Leende, Ögonkontakt, Nick). Riktigt intressant och skoj har vi haft idag. Som vi har skrattat, det är ett gäng härliga kollegor jag har!
Under luchen gick vi till foodcourten och köpte med oss mat så vi kunde sitta ute i solen och glassa. Sååå skönt men såååå varmt, jag klagar inte!

Planen var enligt schema att jobba till 18 idag och enligt kursledaren 17 men vi blev klara strax efter halv 5 så det blev ännu en tidig dag. Hoppade på tåget och blev hämtar i Rotan så vi kunde åka båda två och hämta lillis.



Idag har vi ätit lax med färskpotatis, romsås & sallad! Me love färskpotatis..
Vi åt ute på balkongen så vi kunde njuta av det fina vädret. Det här är ju helt lovely, utomlandsvärme för sjutton!
Evelyn fick vattenmelon till efterrätt och det var uppskattat må ni tro. Crazy baby!!

Evelyn har för övrigt lärt sig att räkna till tio nu, felfritt. Så himla gullig!

/ Sandr0o






Emilias dopdag.



Idag har jag och Evelyn varit på dop med en hel drös med andra fina vänner. Idag är nämligen Emilias dopdag så vi har befunnit oss i kyrkan och sen på mysfika efter det. Bilder och mer blir det en annan dag för nu är tanken att jag ska krypa till kojs då jag faktiskt ska jobba imorgon. Ni anar inte hur mycket jag har uppskattat denna lediga dagen mitt i min egentliga jobbhelg, helt amazing!

/ Sandr0o