Slut på sommarlov.

Så var vi hemma igen och har vinkat hej då till landet för denna sommar! Jag har bara sovit hemma en natt på massor med veckor så det känns ju lite märkligt att vara hemma igen faktiskt. Men ändå skönt, finns en del att komma ikapp med här. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Jag och Eddie avslutade vår gemensamma semester med att tatuera oss, en tatuering vi velat göra ett tag. Lev nu dö sen, som är en av Petters låtar. Det sista vi gjorde var att bege oss till Västerås och närmare bestämt Steam hotel för ett kärt återseende. Det är verkligen ett superställe! Vi hade bokat middag & så var det konsert med Petter, riktigt toppen och småskaligt med ungefär 50 personer bara. 
Avslutade kvällen med att spela shuffleboard och hänga i takbaren.


Väl tillbaka på landet så har det ju regnat en del del under början av veckan.. Så vi har spenderat tid i regnet och gått promenader i skogen osv, vi alla tre blir ju lite lätt galna av att bara sitta inne så det är bara att trotsa och klä på sig. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Så har vi roar oss med att plantera lite också och hoppas på en sista skörd innan kylan tar över.. 



Sista veckan på sommarlovet.

Snart är en sisådär 8 veckors sommarlov förbi för grabbarna. Eddie började jobba idag och vi kör sista veckan ute på landet innan verkligheten med förskola drar igång på måndag. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Vi har hunnit med att samla på oss en massa minnen och gjort många saker. Adrian har gått på simskola, vi har byggt en ordentlig grund till poolen, vi har ätit god mat, vi har åkt båt, vi har fiskat och jag har plockat fantastiska luktärtsbuketter till förbannelse hela sommaren.