Bröderna Kärvestad.


(null)

(null)

Igår fyllde Adrian 2 år. Det är verkligen vansinnigt hur tiden springer ifrån en när man har barn. Jag förstår inte alls vart de här två åren har tagit vägen. Dessutom har vi en liten kille som fyller 1 år är om bara två månader.  Känns ändå ganska galet! 



Ett steg framåt. Ett steg bakåt.

Idag är Evelyn på fötterna igen. Skönt! Hon är hemma resten av veckan pga smittorisken så det blev ett tidigt jullov för lilla fröken. Inte så rolig start på jullovet dock men som sagt, nu är hon på banan igen. 
Millie kom ju med feber i måndags men var pigg i tisdags igen men igår fick hon ett bakslag och var hängig hela dagen. Hon gick och lade sig med feber och illamående så jag fasade det värsta. Meeeen ingen panik under natten, dock är hon lika hängig idag. Med alvedon i kroppen nu är hon lite piggare men jag saknar verkligen min skojfriska babblande lilla tös ❤️
Adrian och Vincent är fortfarande risiga i magen men det verkar ju vara en helt egen bok alltså. Suck! 

(null)

(null)
Nöjd kille som tittar på Pippis Jul i storasysters knä på morgonen. 

Nu har jag precis lagt grabbarna och vi tjejer ska kolla på en julfilm. Eddie är och jobbar idag efter att ha varit hemma med oss annars i veckan. Idag när han kommer hem tror jag att vi alla går på jullov 🎅🏼 jippi!





Less på sjukdomar.

Vi började med sjukdomar den 23 oktober och sedan dess har dem avlöst varandra och gått runt på oss alla. 
Just nu kör vi andra omgången med magsjuka, vi hade det ju för en månad sedan också. Adrian började, sedan var det min tur, Vincent håller på nu och Evelyn började spy vid 02 inatt. Det är helt vansinnigt vad mycket skit vi haft! 
Millie kom hit med feber i måndags så hon har också varit hängig men ingen magsjuka på henne ännu men det är nog bara en tidsfråga. 
Eddie är förkyld men har också sluppit magsjukan so far. 
 Men alltså två omgångar halsfluss, höstblåsor, förkylningar & feber, allergiska reaktioner och två slängar magsjuka har vi iaf hunnit med på två månader nu. Sällan det gått mer än några dagar när alla blivit friska innan någon blivit dålig. Helt värdelöst och jag  undrar hur jäkla länge det här ska hålla på. Tröttsamt utav tusan!
Låt oss alla snälla bli friska till jul nu 😫🎄🎅🏼 

(null)

(null)

I måndags hann vi iaf baka pepparkakor medan Millie hade alvedon i kroppen och innan jag och Evelyn blev dåliga. 



Lucia.

(null)

(null)

Igår firades det Lucia i Evelyns skola. Supermysigt hade dem gjort i gympasalen verkligen. Imorgon är det Millies tur!

Längtar verkligen efter fredag imorgon och ledig tid tillsammans. Den senaste tiden har varit hektisk med mycket inplanerat och även extremt mycket sjukdomar alltså. Känns som att de två senaste månaderna har varit ett rent skämt på sjukdomsfronten.. för oss allihopa med halsfluss, höstblåsor, magsjuka, allergiska reaktioner och skit bara helt enkelt. Senast idag fick jag hämta hem Adrian från föris då han var lös i magen. Hoppas denna perioden är över snart! 

Det ska bli helt fantastiskt skönt med julledighet här runt hörnet också, magiskt med två veckors ledighet tillsammans.. 



Christmastree.

Idag fick vi bege oss till läkarbesöket som jag trodde skulle vara igår. Blodprov i armen för Millie och det var inte populärt och såklart missade dem på de två första försöken så istället för ett stick blev det tre. Men nu är det gjort! 
Jag hade en remiss på blodprov som väntade så jag passade på att ta mitt jag med. Så får vi se om jag får samma dåliga värden som för två veckor sedan eller om det ordnat upp sig! 

(null)

Igår pyntade vi julgran för andra gången denna säsongen. Vi köpte nämligen i lördags och pyntade men grenarna började sloka och såg så himla ledsen ut så vi reklamerade den.  Den granen hade garanterat sett ut som skräp på julafton och det kändes mindre roligt. Så mysigt med julgran, aldrig riktigt förstått hetsen med att msn absolut inte får klä den någon annan dag än dagen före julafton. Jag vill njuta av granen större delen av december och på nyårsdagen är jag trött på den, haha. 
 
(null)

Första granen var enorm som ni kanske ser på bilden. Den nya är mindre men passar in bättre. Så mysigt! 

(null)

Julkalendern är ett måste här hemma för att boosta julfeelingen. Idag har Evelyn luciatåg i skolan så i eftermiddag blir det ytterligare en boost.



Officiellt utan hjärna.

Idag skulle jag hämta Millie för att gå till läkaren och göra allergiprover. Hon har ofta problem med maskineriet i magen, äter sällan mer än extremt lite och har mycket utslag så nu vill jag kolla om det kan vara någon allergi som ligger bakom det hela. 

I vilket fall som helst så upptäckte jag när jag stod och väntade på att dem skulle komma ner att det inte var förns imorgon som läkartiden var. Klantskalle! Det är så mycket inplanerat denna veckan så har tydligen blivit snurrig på köpet.. 

Lånade hem Millie iaf och vi sitter och ritar julteckningar tillsammans. 
Jag har verkligen börjat prioritera all tid tillsammans och försöker att lägga undan min telefon och hoppa över mycket av det här med sociala medier för jag tycker på senaste tiden att det påverkar mig negativt. Dessutom snor det ju onödig tid från familjen utan att ge speciellt mycket så det känns verkligen som ett steg i rätt riktning. 
Dock vill jag gärna ändå dokumentera på något sätt för att längre fram kunna titta tillbaka och minnas så försöker mig på att uppdatera lite här istället. Så lite snabba inlägg mellan varven. 

Åter till julteckningarna! 

(null)

(null)


God morgon.

(null)
 
Det här med mysiga decemberfrukostar, det tycker vi om ❤️ 



30 år.

Jag fick fira min 30-årsdag i Italien. 
Min fantastiska man hade planerat denna överraskning till mig i ett halvår. Jag är sjukt imponerad kan jag säga! 
Det började på tisdagkvällen när Eddie var och lämnade Evelyn på fotbollsträning och jag var med grabbarna hemma i köket. Plötsligt började det spelas musik i vårt uterum. Jag satte igång sonos-appen och stängde av musiken. Märkligt! Men så började det spelas ännu en gång, jag stängde av åter igen. Likförbannat spelades Niellos låt Arlanda upp igen så jag sprang ner och kollade vad som händer men nej kolsvart och ingen där. Skickade ett sms till Eddie och skrev att det spökar hemma.. 

(null)

(null)

Uttänkt i minsta detalj.. då dyker han upp utanför fönstret och berättar att vi imorgonbitti ska bege oss till Arlanda och att vi ikväll måste packa våra väskor. Inget mer, inget om vart vi ska eller så. Bara att vi ska vara borta från onsdag till söndag och att jag ska packa lagom varma kläder. 

Jag är imponerad och väldigt förvånad över vad han överraskade mig med.. vilken kille ❤️


To be continued..