Crazy kiddo.

Det är helt sjukt hur Evelyn har blivit förvandlad de senaste månderna. Hon är allt som oftast inte rolig att ha och göra med vissa dagar, hon skriker, gapar och gnäller dagarna i ända. Ibland kan man ju bli lätt galen. Idag är en sådan dag, skriiiiiiiiiik all day förutom när vi var en sväng i lekparken. Grejen är att hon inte slutar, hur mycket man än säger åt henne så slutar hon inte. Hon bara fortsätter skrika i all oändlighet!

Det är en fas. Det är en fas. Det är en fas. Hon är 3 år och man får ta det för vad det är men vissa stunder blir man väl inte mindre galen för det heller.

Tålamod. Andas.


Outfit.

På lördag ska både jag & R bort på galej. Eller jaa.. R ska ha några av sina kollegor här på trevligheter och jag ska iväg hem till min kollega lindieloppan med mina fantastiska kollegor för en masa skoj. Det ska bli sååå kul!

Jag har hittat en outfit för kvällen. Det kommer bli grymt! Nyfikna?
Tadaaaaa!


Jag tänker minsann ha bara ben, om inte något oväntat händer och vädret sviker mig helt. Fy satan så snyggt!

/ Sandr0o


TAGGAD CHEY - HEY!

Min kropp har skapat ett helt nytt behov. Detta behov stavas t-r-ä-n-i-n-g!
Tidigare hade jag inte alls något behov av rörelse, då kunde jag ligga hemma i soffan i stort sett alla dagar i veckan utan problem. Det mina kära vänner håller inte i min nya fantastiska värld. Jag blir tokig av att sitta still. Jag behöver få rörelse i min vardag, en promenad, ett gympass, lekparksträning eller you name it. Så länge jag får röra på mig så är jag glad. Glad och lycklig rakt igenom hjärta och själ. Ett sånt där vidrigt litet happyface som bara ler mot hela världen oavsett vad världen ger mig tillbaka.


Jag saknar att uppleva den där underbara känslan efter ett träningspass, eller innan för den delen.
Att vara så förbannat taggad att man går och längtar dagen lång efter att få köra loss rejält, svettas & flåsa som om det inte finns någon morgondag.
 Att efter ett pass där man har tagit ut sig till absolut max, kunna klappa sig själv på axeln och känna att fyfan vad grym jag är.





För mig är det ett rent helvete att behöva ligga i den här förbannade sängen och vila. Samtidigt så gör jag det med glädje för jag vet att det tar mig närmare friskhet och därmed träning. Paradoxalt!

Eftersom jag varit dålig hela veckan har jag inte kunnat röra mig minsta lilla sedan i måndags då jag nog egentligen inte borde ha tränat, inte ens en liten ynka promenad. En vecka och jag håller på att gå under? Det hade man aldrig kunnat tro för några månader sedan.

Jag är så redo att bli frisk nu ska ni veta. Då jädrar blir det träning ute i det fina vädret, om det håller i sig. TAGGAD CHEY, ni kan inte ens ana.




/ Sandr0o


Till dig där uppe.

Snälla du där uppe bland molnen. Jag skulle bli evigt tacksam om du kunde sluta spotta på mig och istället skicka ner lite kärlek.
Om du på något sätt kunde se till så att mina ögon kunde bli kvitt inflammationen så lovar jag att du får dig ett gott skratt av att se mig dansa glädjedans. Mitt halsont och förkylning skulle jag också gärna slippa men om du kunde koncentrera dig på ögonen så ser jag till att boosta kroppen med C-vitamin så kanske jag blir frisk snart. Shyrra då?!


Försvinn.

Jag är så fruktansvärt fed up på att vara sjuk. Sedan i söndags har jag haft ont i halsen och bara mått värre för var dag som gått. I onsdags vaknade jag upp med ögoninflammation på mitt ena öga, igår vaknade jag upp med ont i öronen och idag har jag vaknat upp med ögoninflammation på båda ögonen.
Vad ska komma härnäst? Skulle knappt bli förvånad om jag vaknar upp imorgon med ett brutet ben, det kan väl hända? I sömnen sådär? Why not!!!

Jag har precis tryckt i mig lite frukost i sängen och ska fortsätta sova igen. Jag vill bli frisk nu tack.. Tänkte egenmedicinera, hittade lite penicillin i skåpet här hemma. Jag har aldrig haft ont i halsen såhär länge förut under en vanlig förkylning så vi provar med pillur så får vi se om det blir nå bättre. Håll tummarna!


Arger.

Jag blir så arg på mig själv ibland. Varför kan jag inte bara sjukskriva mig när jag är sjuk?
Sitter på tåget på väg till jobbet nu, 10-19.15. Jag sitter här med min snoriga näsa, ögoninflammation, hesa röst och hosta plus att jag svettas som en liten gris. Love life lixom!

Puckobarn..


Friday Im in love.

Det är vattkoppor. Måste vara! Nu har det ploppat upp en del och vi får väl se hur hon ser ut imorgonbitti. Några är nu vätskefyllda men långt ifrån alla. Inte alla besväras över dem är hon.. Än!

Nu är det dags att sussa, imorgon ska Evelyn lämnas till Carro och det är fredagsfin som gäller för mig. Kollegor på jobbet som brukar kommentera det ibland, lite roligt. I tisdags var jag tydligen fredagsfin också och det var inte okej för då blev det plötsligt svårt att hålla koll på vilken dag det var :) fina kollegor man har!

Men vi får se hur det blir med den saken, i nuläget rinner mitt högra äga något så förbannat hela tiden. Störigt!

Sen vill jag bara påpeka att jag snart blir tokig på min förkylning. Jag vill träna. Eller åtminstone röra på mig. Svettas lite. En pulshöjning och whatever lixom!
På måndag kör vi - längre tid än så får förkylningen inte på sig. Det gäller att visa vem som bestämmer ;)

Natti!




Koppor.

Det är skinande rent hos oss efter flera timmars slit. Skönare känsla får man leta efter, städat & klart!

R upptäckte att Evelyn hade fått några prickar på sidan av magen och vi misstänkte direkt vattkoppor då det har gått på förskolan under en längre tid. Dock är det ju lite svårt att veta men nu har det ploppat upp fler och fler prickar så jag tror helt klart det är vattkoppor vi har att göra med. Inga som är vätskefyllda ännu men det kanske kommer senare? Vad vet jag!

Imorgon ska Evy vara med min brors flickvän Carro, förskolan har planeringsdag och både jag & R jobbar. Tack & lov har hon haft vattkoppor så det går bra ändå! Evelyn har inte fått nå andra symptom än prickar, inge feber eller så. Hoppas det fortsätter så!!
Lilla donnan ser fram emot morgondagen..


Förkylningshelvete..

Jag ligger i sängen och dricker te proppat med honung. LCHF får slänga sig i väggen tills jag är frisk igen, så är det alltid när jag blir sjuk. Konstigt det där men jag känner så tydligt vad kroppen behöver, dumt att inte lyssna då.

Jag börjar sent idag så jag tänkte faktiskt försöka somna om en stund. Jisses så välbehövligt och härligt!
Jag saknar att träna och jag innerligt längtar tills förkylningen ger sig och det är dags att köra igen. Andra dagen utan träning, abstinens! Får ta riktigt hårda tag i nästa vecka för nu börjar London och sommaren närma sig.

Visst ser bilden exotisk ut? En trevlig syn imorse på väg från förskolan.


Redhead.

Jag sitter med ricinolja i håret och har gjort det i någon timme. Tänkte börja om från början med testning av det, jag glömde bort och orkade inte sist. Så nu kör vi - pretty hair here I come!
Jag började känna mig förkyld igår med ont i hals och andra förkylningssymptom. Jag trodde jag skulle må mycket värre imorse men det kändes okej, fortfarande massa kli & kittel i näsan plus lite känningar i halsen.
Efter jobbet idag drog jag till gymmet, jag har nog aldrig varit så omotiverad någonsin men jag tog mig dit och jag var helt slut i benen när jag gick därifrån. Bra skit!








Bilderna är från när jag var på väg på 25års firande. Där ser ni min nya hårfärg litegrann, blev inte riktigt så rött som jag hade tänkt mig men det duger och jag är nöjd!

Dags att slöja ur oljan ur barret, mysa ner mig i soffan och njuta av några skedar kesellaglass, härligt för halsen.


/ Sandr0o


God natt darlings.

Vi har varit hemma hos mina föräldrar, kikat Lets Dance och ätit middag.
R stack iväg på bio med sin syster.
Evelyn har nyss lagt sig och jag funderar på att göra detsamma.

Jag har inga ord för någonting så lika bra att sätta punkt skulle jag tro. Nu tänker jag krypa ner under täcket och bara njuta av lugn och ro. Härlig känsla!


On my way to work.

Jag har hoppat i mina träningskläder och nu sitter jag på tåget som ska ta mig till jobbet. Slutar tidigt idag, kvart i två närmare bestämt, och då beger jag mig direkt mot gymmet och kör ben & mage.

Ledig helg here I come.. Awesomeness!


Goder kväll.

Det har varit en "lugn" kväll, jag har ju varit ute och rört på mig hela veckan på kvällarna men ikväll var det bara matlagning, tvätt och hårfärgning som stod på schemat.

Evelyn har varit på förskolan idag trots att jag varit ledig, ajabaja! Medan hon har varit där har jag tränat, promenerat, solat och sovit i någon timme. Så himla skönt verkligen!

Jag bestämde mig ikväll för att bli lite mer red head men den där jädra färgen biter inte riktigt på mitt hår, kanske var det för mörkt på sina ställen. Fick ett tips av frisörSanna men det ville sig inte riktigt trots det. Visst är det lite rödare men det är verkligen marginellt och knappt märkbart. Jag tror jag får ta till experthjälp någon dag ;)

Helgen knackar på dörren och imorgon ringer klockan tidigt as hell vilket också betyder att jag får gå hem tidigt. Hallelulja, ledig helg is the shit!


Min middag idag var hysteriskt god, kolla bara.


Äntligen dags för lite styrka.

Warrior - so far so good.
Har inte kört någon styrka på warrior ännu men löpning har ju gått fint. Vi får se hur dagens pass ter sig och hur kroppen mår. Jag tror det blir grymt!

Är inne på tredje dagen idag. Idag står det äntligen styrketräning på schemat, känns som evigheter sen jag var där. Inte sjutton har jag legat på latisdan för det inte. I måndags blev det 5 km ute följt av lekparksträning (som idag gör sig påmind genom träningsvärk i typ hela kroppen, alltid två dagar efter) och igår var jag ute och försökte knäcka min arbetskollegas pass på 3 km som han sprang häromdagen plus att jag fortsatte PWa i en sisådär 40 minuter efter. Jag misslyckades med en sisådär 30 sekunder. Gat damn it! Förbannat långsamt är det i vilket fall, även om jag hade klarat mig under. Intervallträning - hej! Jag funderar på att anmäla mig till tjejmilen, vad tror ni om det? Kul ju men dags att bestämma sig!




Evelyn har tydligen pillat på min telefon medan jag låg död i sängen och fortfarande sov. Nu är Iphonen avaktiverad tydligen men jag får försöka igen om 19 minuter. Hoppas det fungerar sen för jag dör utan musik på gymmet.

Dags att kicka igång och ikväll blir det jobb, som vanligt. Men imorgon.. Då är jag ledig! Woooooohooooo..

/ Sandr0o


Dag 1 - Warrior.

Första dagen som warrior har gått över förväntan. Energin är fortfarande på topp och jag är inte det minsta hungrig. Vi får se hur kroppen fortsätter responda på det här, det är trots allt den som bestämmer.



Ska man orka laga lite mat kanske? Snart är det nog någon som börja gapa efter det här hemma. Haha dags att sätta fart men det var så skönt att sitta här framför datorn, surfa runt och lyssna på gammal musik. Love!

/ Sandr0o


Pissigt.

Strax före nio ikväll befann jag mig på gymmet, peppad som attan. Tänkte att det var bäst att kolla öppettiderna innan jag kliver in.. HELVETE! Jag som var helt inställd på att dem stängde 22.30 även på söndagar, 21 var det tydligen så det var bara att tuta hemåt igen. Sur & grinig brud.. Men jag stannade till på solarieöarna istället, fräscht var det här.

Imorgon ringer klockan sådär fasligt tidigt igen så nu är det dags att besöka drömmarnas land.


Wanna be startin somethin.

Energin är på topp, som vanligt numera. No Celsius needed? Vad hände där? Jag klagar verkligen inte, jag fullkomligt älskar min nya energi. Vi lyssnar på grym musik på hög volym här hemma, jag och min kärlek.
Jag hoppar omkring, gör matlåda kombinerat med lite magövningar - upp och ner bara. Tjoff tjoff!

Jag fick nyss kommentaren "Vad fan gör du för något, hoppar runt som en jävla schimpans". Haha japp.. Det är jag det. I torsdags när vi var ute på promenix passade jag på att hjula och annat studs på en gräsplätt. R tycker jag beter mig fullkomligt normalt och har inga kommentarer på mitt beteende? Absolut ;)


Måste bara länka till en grym tjej och ett
grymt inlägg. Hon skriver fab och just det här inlägget var verkligen spot on. Pepp och positivt is the shit!






/ Sandr0o


Sån är jag.

Shit vad skönt att sluta tidigt på en lördag, jag slutar alltid 19 annars så det här är ju lyx.
Dock en engångsföreteelse då en kollega är på semester. Skulle ha slutat 15.15 men stannade till 16 då det var mycket att göra plus att jag försov mig 45 minuter imorse, grattis! Snön ställde till det ännu mer, annars hade jag varit framme på jobbet tidigare. Jäkla skitväder!

Sitter på Rs jobb nu och väntar på att han ska sluta. Vi tänkte sticka och köpa thaimat och ta med hem, idag är det lite svullodag för mig. Eller nja svullo var väl att ta i men thaimat följt av fruktsallad och vaniljkesella, tillräckligt onyttigt men gott det!

Jag funderar på att prova något nytt på måndag eller möjligtvis veckan efter, vi får se vad jag känner. Paleo eller warrior diet har jag siktat in mig på.
För den som inte förstått det ännu så älskar jag att prova på nya saker, oavsett vad det gäller men just nu är det träning och nutrition som intresserar mig. Livet lixom!


Hade inga passande bilder att bjuda på så det får bli den här, sådan far - sådan dotter <3


Breakfast.

Jag sitter på golvet i badrummet och äter frukost, håller min fina familj sällskap. Kom nyss hem efter gymmet, skakis i benen och härligt trött i magmusklerna.

Äter min egengjorda müsli som blev en riktig hit, så gott. Gjorde en till plåt i tisdags, denna gången blev det med gojibär (som sist) men också blåbär. Yummie! Till det bcaa och det blir nog ett ägg och en knäckemacka också. Hungrig tjej!

Vi ska ge oss ut på en promenix alldeles strax och en snabb sväng förbi centrum. Älskar lediga dagar!


Love life hörrni!

Dagen lider mot sitt slut.
Träningen idag gick grymt. Blev 5 km på bandet då det var grått & tråkigt ute, dock kändes det mycket tyngre än vanligt. Det brukar gå på ett kick bara utan några probs men idag var det som sagt tungt för den lilla skiten. Jag har aldrig någon pepp på att köra längre än 5 km på bandet heller, nöter mycket hellre utomhus.

Ryggen fick sig en rejäl omgång och jag har verkligen känt mig helt slut där hela dagen. Det börjar smyga sig på träningsvärk, skön känsla. Tillomed biceps kändes grymt idag, det som annars inte är någon höjdare. Pepp, en vacker dag ska jag bli stark också.

Imorgon är jag ledig och då står ben & mage på schemat. Är riktigt laddad inför morgondagen!




Ni vet den där sjuka energin jag skrev om i tisdags? Jepp, still there. Helt galet verkligen! Mina kollegor börjar undra vad det är med mig men samtidigt är det ju grymt att gå omkring som en liten energiknippe.


Jag vill tatuera mig, har jag sagt det? Beslutsångest.

/ Sandr0o


Energiskt failure.

Min energinivå idag har varit helt off the map. Jag har hoppat, studsat och nästan blivit riktigt trött på mig själv till och från. Haha hypad verkligen!
När jag gick på lagret efter min rast kom jag på mig själv med att göra indianhopp vägen fram innan jag kom ut i butiken. Herregud, hallå eller? Men roligt har det faktiskt varit, kors i taket!

Det blev bara en väldigt snabb styrketräning efter squashen, några övningar axlar, bröst och triceps. Åhh jag hatar att köra bröst, jag är äckligt svag och känner att utvecklingen står helt stilla. Axlar har inte heller varit någon favorit men det känns lite bättre med det nu. Fick en såndär hopplös känsla som man kan få ibland efter dagens pass.
Imorgon blir det rygg och biceps, rygg är en av favoriterna så det är bara att tagga till. En löprunda eller en PW står på schemat också eftersom jag börjar sent. Hoppas på fint väder gott folk!





Laddad hörrni.

Jag är hemma utan sällskap, lilltjejen sover och R har stuckit iväg på bio.
Tänkte passa på att försöka få till den där förbannade utväxten en gång för alla. Färgen biter lixom inte ordentligt men nu får det vara nog. En aspirinmask i fejset också och jag kommer känna mig som en ny människa imorgon, haha.



Jag är jädrigt taggat inför squashen imorgon. Nu jäklar ska farsgubben få sig lite mer match än i lördags, så det så. Det har jag gett mig fan på, får knäcka en celsius på väg från jobbet för lite extra energi tror jag!
Efter två "träningsfria" (var ju bara en 5 kms runda i söndags) dagar har jag världens abstinens, I love the new me.


/ Sandr0o


Tråkigaste ever.

Det här har varit en jäkligt lång och tråkig dag. Jag har ju vart ledig i helgen men det är ju röd dag idag så det känns som att vi är kvar i förra veckan. Jag ogillar verkligen de röda dagarna, för på mina veckor räcker det gott och väl med en söndag per vecka. Dock är det ju positivt med den dubbla lönen såklart!

Bara en timme kvar att jobba nu, jag längtar hem som aldrig förr. Jag slutar vanligtvis 16 på måndagar så hela dagen känns bara fel.

Idag känner jag ett hysteriskt träningssug igen, längtar till imorgon. Då åker jag direkt från jobbet till sats och kör squash med pappa och så styrka på det är planen.


Bra start.

Fint väder ute idag också. Jag har varit ute på en 5 kilometers löprunda och avslutade med lite solning på nyöppnade solexpress. Grymma solarium verkligen, har passat på att ladda mitt solkort nu när det varit dubbelt upp kampanj. Trött på att vara så förbaskat vit!

Dags att ta tag i klädhögen i sovrummet och sedan hoppa in i duschen!


Squash.

Imorse startade jag dagen med att spela squash med min pappa. Fy satan vad jobbigt.. Men kul! Det gör vi garanterat igen. Körde några magövningar efter och sen svängde jag ner på centrum och köpte påskägg till lillskiten. Det blev en blandad kompott men inge godis iaf, vill inte att hon ska vänja sig vid sådant. Visst får hon äta godis och annat gottis men det blir en alldeles för stor grej av det hela om hon får ett påskägg fyllt med snask. Sånna är vi!

Nu är vi påväg att hämta Rs syster och ska på middag hos svärisarna. Min mage strejkar lite och jag tror minsann att min stackars mage inte vill att jag ska stressa alls. Någon annan anledning till varför den besvärar mig så ibland kan jag inte komma på. Tummen ner för den!!!


Lets Dance.

Jag ligger i soffan framför Lets Dance. Har inte sett något av programmet ännu, jag som brukar följa det slaviskt annars ;) Upptäckte nyss att mitt hatobjekt i juryn iaf är borta, wiho!

Karln fixar i köket efter middagen, snart ska ett barn läggas och vi ska ha fredagsmys. För min del blir det fruktsallad med vaniljkesella, har ni hört det förut? Haha mitt nya craving verkligen..

Igår var en fab dag, infann mig på gymmet vid 07 för att hinna träna innan jobbet. Jobbade 10-17 med fantastiskt fina kollegor och humöret på topp hos alla, älskar såna speciella dagar med hög försäljning. Efter jobb var det dags att hämta lilltjejen och sen iväg på påskmiddag hos Kimmi med fina vänner. Fab fab fab rakt igenom helt enkelt!




Taggad.

Vi har startat morgonen med grym musik. Jag är förbannat taggad på att sticka iväg till gymmet och svettas!
Så fort R kommer innanför dörren drar jag som ett skott. Påvägen hem stannar jag en sväng på centrum, måste köpa aspirin. Insåg att det är slut och jag är i desperat behov av en mask.



Börjar sent idag och känner mig väldigt peppad på dagen. Jag vet att den peppen kommer försvinna några minuter in i jobbpasset, som vanligt men just nu njuter jag. Det är fruktansvärt stressigt på jobbet just nu inför påsken och med flera sjuka. Igår var jag färdig att kasta in handduken när kunderna strömmade in, kassor strejkade och jag inte hann ett jäkla dugg. Död vara bara förnamnet när jag äntligen fick stämpla ut!


Oh happy day!


/ Sandr0o


Önskeoutfit.


Alltihopa är från nelly.se

Åhh jag längtar till sommaren. Det här vill jag slänga på mig, håret i en stram hög toffs (gärna med lite mer hår än vad jag egentligen har) och ge mig ut på stadens gator med fina vänner. Tänk er det med brunbrända ben och rosiga kinder. Jag kan knappt bärga mig till sommaren hörrni!
Om jag bara hade fått ett litet tillskott i plånboken skulle jag slå till på klänningen direkt. Skorna har stått på önskelistan länge nu men ett par pjucks för närmare 2000 riksdaler går inte hem hur gärna jag en skulle vilja.

/ Sandr0o


Muslin.



Musling blev smaskig mina kära vänner. Nästa gång ska jag prova med äppelbitar i. Det är en oslagbar frukostkombo i mina ögon, äpple & kanel. Häromdagen åt jag äpplen som jag stekt i lite smör & kanel tillsammans med lättyoghurt. Det är fantastiskt gott och en solklar favorit!

Jag älskar frukt. Så är det bara!

/ Sandr0o


Min apa.

Det är ofattbart hur mycket skit som samlas. Vareviga dag måste det dammsugas för det är ta mig fan alltid smuligt på golvet. Det räcker med att vi har varit hemma i några minuter och det känns smutsigt. Samma sak när man städat känner man nästan att man vill göra om dwet redan på kvällen. Puh.. Jag är allergisk mot skitiga hem! Jag har alltså tagit ett varv med dammsugarn och dammat här hemma efter matlagning och middag. Nu känns det lite bättre igen.

Jag svängde ihop en förbannat smaskig middag. Gick omkring på Ica efter förskolehämtning och fick lite inspiration under tiden. Bulgur & matvete med zucchini, champinjoner, paprika, bönor, pesto, chorizo (med hög kötthalt) och fetaost. Bara att röra ihop alltihopa och enjoya. Rugigt gott. Jag älskar bulgur, matvete, quinoa och sånt. Jag äter mycket hellre det än pasta osv. Så gott!







Mitt middagssällskap for today. Hon måste verkligen apa sig när kameran är framme för efter en stund sa hon "mamma låt mig äta nu". Hahah jag ville ju bara knäppa lite kort, inte behöver hon apa sig och hålla på för det ;)

Min lilla apa ligger i soffan som klistrad framför halv åtta hos mig och nu vill hon minsann kramas så det är bäst jag lyder donnen. Mys!


/ Sandr0o



INSPO! - Träning.

Söndagskväll och som vanligt sitter jag här med en gnutta jobbångest, oavsett om jag varit ledig eller ej. Positivt att jobbhelgen är över men klockan ringer 04.45 imorgonbitti och det är inte roligt alls. Dock ser jag fram emot veckan som kommer, om man räknar bort onsdagen då jag stänger. Hatar att stänga och några dagar innan påsk lär det knappast bli roligare ;) Kör sju dagar i rad nu men sen är vi lediga hela familjen fredag - söndag. Det ska verkligen bli underbart!

Jag längtar till gymmet men jag har ingen möjlighet att gå dit förns på onsdag, riktigt värdelöst. Jag vill ta ut mig och svettas riktigt ordentligt. Längtar är verkligen rätt ord! Jag ska försöka spela squash med min pappa i veckan också förhoppningsvis, det kan bli roligt I belive.

















Blir ni inte sugna på att hoppa i träningskläderna och köra järnet?

/ Sandr0o