Jesse McCartney - Beautiful Soul ´ jag känner mig speciell idag.

hemkommen från dansen precis, höjdpunkten under veckorna, it´s off the hook!
nu är jag massa mycket hungrig, gah ge mig mat!
vänta här nu, jag har lov, är det sant ? känns helt freaky ju!

ingen ska få förstöra denna dag för mig, den började helt lovely och sen dess har jag varit ett happyface.. let me have this!


jag älskar sånna där mornar när man vaknar upp och bara ler ♥


" I don't want another pretty face.
I don't want just anyone to hold.
I don't want my love to go to waste.
I want you and your beautiful soul.
You're the one I wanna chase.
You're the one I wanna hold.
I won't let another minute go to waste.
I want you and your beautiful soul. "


jag känner mig speciell idag, x 2 tillomed, massa glad för det!

» dont go and break my heart.dagens -
du är söt & gör mig så himla glad, fortsätt med det vettja :)


nu äre lov ffs, jag ska chilla loss ska ni veta.. gah soooooftaaa massa!

sovdax, snart mycket snart!

kidnappa mig kanske ?
jävlahelvetescepemuttäckelmongokuksefterblivnakameldase vad jag inte tycker om skolan förtillfället.
så här mycket plugg var det längesedan jag hade, det är härligt att  veta att man lever ibland fast just nu skulle jag helst bara vilja chilla med en skön rulle. Kom & chilla med mig ?

religions prov och engelska seminarium imorgon, wish me good luck!dagens: jag tycker inte om stora bokstäver, de känns så påträngande och helt felplacerade jämt.jag saknar dig också ska du veta, lite bakom örat iallafall.bloggen, hel kul :)

jag rådiggar det här påhittet med bloggar.. dock är jag en nykomling, en amatör, en oskuld & en n00b helt enkelt ;) känner mig lite som oerfaren ebba von sydow förutom att jag inte har en hel drös med moderiktiga råd men en del ska jag nog kunna trolla fram under tidens gång iallafall ;D hahah! för övrigt så är hon en klar favorit!

svenska b prov imorgon, epokskit! känner vi oss fullt förbereda ? noway ! men det är ingen fara, jag & Tessi är ungefär lika bra eller dåliga, det beror på hur man ser det.. jag håller iallafall alla tummar & tår jag har på att det ska gå så bra som möjligt!

skulle vara trevligt med lite roliga kommentarer från söta vänner & helt okända människor också för den delen :)

craig david - just dont love you nomore


peaz man ♥

@ skolan.

jag har plugg upp till mina ögonbryn, jag är nedgrävd helt enkelt.. sista veckan innan lovet nu, det gäller verkligen att bita ihop men allra helst vill jag bara krypa ner i min säng & gömma mig under mitt fluffiga täcke.. men fick mig ett smart råd om att höja på ögonbrynen, vilket jag nu har bestämt mig att göra! jag ska ta mig fan prestera bra på det sista som jag har nu sen har jag en hel veckas ledighet & ni ska tro att jag inte tänker anstränga mig ett jävla skit! jag ska bara sova länge, åka till örebro, umgås med vännerna & göra precis det jag känner för..snart väntar filosofilektion, well jippii :pJag tror att det finns en tid för dig & mig.

If I could just turn back that little clock on the wall.


när jag tänker på dig blir jag alldeles varm inombords, ibland letar sig tårarna fram när jag tänker på hur mycket jag saknar att ha dig i min närhet. du kommer nog aldrig att kunna förstår hur mycket du betydde för mig en gång i tiden & hur mycket du faktiskt fortfarande betyder. jag saknar dig något så otroligt, magkänslan jag har nu när jag skriver det här är obeskrivlig! hur kunde jag låta dig försvinna ut mitt liv så lätt ? är det något jag ångrar så är det just det och att jag aldrig berätta för dig hur viktig du var för mig. jag är rädd att du aldrig kommer att ge mig den chansen igen, frågan är om jag ens får chansen kommer jag då våga ta den ?

 jag skulle ge mycket för att få ha dig i min omgivning, det enda jag har att trösta mig med är ett kort av dig på min sovrumsväg.


I MISS U


I´ve got that perfect picture in my mind.


tröttnat på råsa nu. indeed! känner mig som en complete nörd efter att ha skrivit den där smörtexten men wtf thats the way it is. om du bara visste skulle du nog bli rädd och gömma dig under sängen!
välkommen till mig ;D

well, fröken karlsson har skaffat sig en alldeles alldeles egen blogg.. hur coolt är inte det ?
nu är det bara till att lära sig hur skiten ska hanteras och vad som ska skrivas, en hel massa ordbajs antar jag..  för hur ofta har jag verkligen något intressant att skriva ? ehm, nu lägger vi ner!
för övrigt så hatar jag ordet ordbajs, hur vidrigt låter det inte ? grows!

tror att jag ska krypa till kojs vilken sekund som helst, nah myspys till tusen!gonatt & sov gott ♥