MOBILBLOGG.. Bilden är från kräftskivan i...

100media_imag071 (MMS)

MOBILBLOGG.. Bilden är från kräftskivan i lördags på fina Yvette och Tessi. Vi sitter i soffan och tar det lugnt, pappa R och jag. Jag har varit fasligt trött idag efter alldeles för lite halvdan sömn, när jag lämnade jobbet för dagen kunde jag nästan ha somnat stående. Men såhär efter matlagning, dammsugning, fixning och andra måsten har man allt rätt till lite sömn. Jag ska hålla ut en stund till innan det får bli tidig natta. Time Out är lagom underhållning för kvällen. Over and out!


Deppigt.

Bloggen prioriteras inte just nu men en liten update kan ni få.

Kvällen har varit lagom deppig av flera anledningar. Däribland att jobbschemat är fixat men att det saknas en hel drös med timmar istället. Så imorgon blir det till att ta tag i nästa problem! Suck, att man ska behöva hålla på med sånt här själv! 

Evelyn hade varit gnällig på förskolan under eftermiddagen och jag undrar om lilla damen inte känner sig helt 100 som jag tror. Det tog emot att vi behövde lämna henne på förskolan imorse men inga mer symtom än snorig och mer känslig än vanligt, alltså ingen feber och därmed förskola.
Men nu när hon ligger och sover på sitt rum så har vi hört hur hon hostar till ganska ofta. Lilla liten, hoppas det inte fortsätter imorgon.



Evelyn mös med Sanna & Cattis innan läggdags i fredags.

Nu ska jag sussa för imorgon blir det jobb 8 - 17.

/ Sandr0o


Bli en buzzador.

Hej hej hallå gott folk!
Helgen har varit wonderful men det tänkte jag berätta om en annan gång. Ville bara kika in och visa en grej.

Jag är nämligen medlem på en sida som heter buzzador där man får erbjudanden om att delta i olika kampanjer, så som att prova olika produkter själv och med vänner och sedan rapportera om dessa när kampanjen är slut. Nu söker dem en hel drös med småbarns föräldrar till att prova olika produkter. Det kan vara allt möjligt som ska provas - såsom mat, hygienartiklar och blöjor. Det kommer komma två kampanjer inom de närmaste dagarna så skynda er att bli medlemmar så får ni också testa på att vara buzzadorer.



- En kampanj som riktar sig mot föräldrar med barn födda mellan 1 juli 2010 och 1 september 2010. Det rör sig alltså om riktigt små bebisar, och även gravida som beräknas föda inom de närmaste dagarna! Inbjudan till denna kampanj kommer gå ut till målgruppen under september.

- En kampanj som riktar sig till föräldrar med barn födda mellan 1 jan 2009 och 17 mars 2010, det vill säga barn som är ca 6-18 månader gamla. Inbjudan till denna kampanj kommer gå ut till målgruppen inom bara några dagar, så ju snabbare dina bloggläsare registrerar sig som Buzzadorer desto större är chansen att de blir inbjudna till denna kampanj.

 Registrera er
här.



(Det är helt gratis att vara buzzador och du betalar inte ett öre för något. Gratis är väl gott? Eller?)


/ Sandr0o


Saturday - det vankas kräftskiva.

Tjingeling!

Evelyn är fortsatt förkyld men natten gick bra. Inge problem efter att hon vaknade där och var ledsen och fick stanna uppe med oss. Jag var en sväng på centrum för att inhandla nässpray till lilldamen och sen hem igen där vi mest legat och myst i soffan hela tiden, pussats & kramats.

Nu sussar damen och jag har precis slängt i mig lite lunch. Ska nog lägga mig och vila ögonen en stund innan hon vaknar igen men först väntar jag på samtal från pappa R som ska förbi systemet och handla åt mig och Fia. Jag glömde nämligen leget hemma när jag gick till centrum, klantigt värre. Vi ska nämligen på kräftskiva hos Yvette ikväll, ska bli riktigt trevligt. Förutom att jag inte har den blekaste om vad jag ska ha på mig, suck.. Det blir till att rota igenom garderoben sen.

/ Sandr0o


Förkyld.

Idag hämtade min mamma Evelyn på förskolan när jag slutade jobba. Jag brummade iväg till ica och mötte upp dem där och handlade lite. Jag såg direkt att Evelyn var snorig men tänkte väl inte så väldans mycket mer på det för stunden. Cattis & Sanna kom hit på en inplanerad dinner som bestod av smarrig banantacos. Då märker jag hur Evelyn blir snorigare och snorigare och lite mer klängig, gnällig och lugnare än vanligt. När jag sedan skulle lägga henne för natten hör jag hur det rasslar som tusan i näsan när hon andas. Då har jag anat oråd under kvällen och ännu mer vid läggningen. Jag förstod precis vad som komma skulle!

Evelyn somna som vanligt vid åtta men vaknade vid tiotiden och var väldans ledsen. Där kom det.. Stackarn har väl svårt att sova när hon är så förskyld. Jag åkte och lämnade Cattis på stationen och nu har vi alla tre legat i soffan och myst. pappa R har precis duschat så att vi alla kan lägga oss samtidigt i våran säng. Nätterna brukar gå bättre då när hon är lite dålig. Det är verkligen inte vanligt i våran familj att Evelyn sover i våran säng utan sker enbart när hon är sjuk ungefär.

Mammas älskade hjärta!

Vi hoppas att hon är lite bättre imorgon. Hålla tummarna kan man alltid!

/ Sandr0o


Förbannad så det heter duga!!!!!!!

Jag är så förbannat upprörd att jag knappt kommer ihåg mitt eget namn. Jag som trodde att läget lugnat ner sig någorlunda på min arbetsplats, tji fick jag för det kan jag säga!

Schemat som låg uppe för september är ändrat och vi har nu fått världens sämsta scheman tillsammans. Hela 7 gånger har vi ingen som kan hämta Evelyn på förskolan av pappa R och mig. 7 hela gånger på inte ens en hel månad, det är inte okej. Visst kan vi skaffa någon som hämtar Evelyn på förskolan men ska vi behöva att en "barnvakt" hämtar henne ungefär lika ofta som oss själva. Både jag och pappa R har fått helger inplanerade på schemat då vi arbetar samtidigt såklart. Vem ska ta hand om våran dotter då?
Jag har gått från att vara ledig varje helg till att vara ledig en helg. Egentligen spelar inte det mig så förbannat stor roll utan själva grejen är att jag och pappa R arbetar samtidigt och inte har någon som kan ta hand om Evelyn.
Sen att schemat är ändrat inom den 2 veckors period som ska vara "spikad" och alltså inte kunna ändras på. Det är det fan lag på!

Den där människan har fan inte ett endaste jävla rätt.

Jag har varit så arg att jag velat börja gråta. Det släpper inte i första taget det här, nu jäklar måste detta tas tag i en gång för alla!

/ Sandr0o


Time to work.

Jag håller på och gör mig redo för att sticka iväg till jobbet. Pappa R och Evelyn ska skjutsa mig dit då de sen måste åka till verkstaden och byta samma lampa som de bytte för 2 veckor sedan. Vi ska besiktiga bilen på tisdag så det måste helt enkelt göras.

Fick reda på att det genomförs en S.O.R på jobbet idag, vilket var väntat efter varningar igår men ändå. Usch vad jobbigt. Då kikas och granskas det på saker och ting. Om jag inte minns helt fel så står det för Short Operations Review. Nu fick jag än mindre lust att kila iväg till jobbet och resten av familjen som kan vara hemma och mysa. Ombytta roller!

Jag undrar lite vart jag gjorde av min provosoriska namnskylt igår och hoppas att min skjorta är tvättad på jobbet då jag bara fått en. I keep my fingers crossed!
Det här blir nog en lång dag..

/ Sandr0o


Kycklingwok - DONE!

Idag var det pappa R som hämtade på förskolan iomed att jag jobbade till 19. Hade gått fint så nu tror vi att det kommer fortsätta så och inte hoppas vi på något bakslag som det talas om efter en lyckad inskolning.
Mina ben värker även idag men inte alls så som igår när jag tillomed tog en värktablett för att kunna sova.

Hann träffa älsklingsungen en stund när jag kom hem innan det var läggdags för damen.
Jag har precis fixat min matlåda till imorgon och lagat annan mat till Evelyn och pappa R som är lediga från jobb och förskola imorgon. Jag får det i matlåda på fredag, mycket mat som ska fixas när alla äter och ingen är hemma hela dagarna och kan ordna.
Jag gjorde kycklingwok som blev hur god som helst enligt smakprovet. Smarrig matlåda på fredag alltså, nästan så man längtar lite ;) Haha.


Kycklingwok - DONE!

Magen kurrade när jag kom hem så jag stekte lite äppelbitar med kanel och åt med yoghurt, mycket smarrigt. Ibland får man lyxa till det lite, med äpple!

Imorgon är det jobb 11-20. Buuuu för sena pass men på fredag slutar jag 15 så I´ll live.

/ Sandr0o


Stökigt värre.

Good morning ppl!

Jag lämnade Evelyn på dagis för en kort stund sedan. Jag började plocka undan lite här, det är helt sjukt hur stökigt det blir på en gång med en 19 månaders bustjej hemma. Nu ska jag passa på att kika på Våra Bästa År och sedan fortsätta plocka lite innan jag sen sticker iväg mot jobbet. Dag 2 tillbaka here I come, buuuuuu.. Men det går bra!

/ Sandr0o


Back at woooooooork.

Dagen på jobbet idag gick bra. Jag var nog inte riktigt så efterbliven som jag hade trott, det rullade på bra tycker jag. Stressade mot tåget för att hämta Evelyn på förskolan när jag slutade. Det hade gått lika bra för Evelyn på förskolan som för mamma på jobbet. Hon hade ätit soppa till lunch och fläskpannkaka till mellis. Skönt att det gått bra även idag!


Hur kul är det inte att hoppa i vattenpölar?

Vi har ätit tacogratäng till middag, så satans smarrigt. Nu kikar vi slutet på en film som visas på trean sen blir det sängen för hela slanten. Mina ben värker något så förbannat efter en dags stående och springande. Jag har tillomed fått massage av pappa R på mina onda ben/fötter. 
Imorgon jobbar jag 12-19 så Evelyn lämnas på förskolan vid tio så hon hinner vara med och sen får pappa R hämta själv för första gången, han är nervös stackarn. Haha!

/ Sandr0o


Panik skit!

Okej gott folk.. Om ganska exakt 12 timmar ska jag infinna mig på jobbet och jobba det allra första arbetspasset på över 21 månader, det är ju för tusan nästan 2 hela år. Inte konstigt att jag har ångest och känner mig allmänt deppig. Jag vill inte!

Tiden bara sprang iväg och nu är vi plötsligt här. Det var jag inte alls beredd på även om jag vetat om det ett bra tag att tomorrow is the day. Tiden flyger way to fort fram, jag hinner inte med. Ska jag jobba? Jobba jobba jobba?
Tänk vad skönt det hade varit om jag hade haft ett jobb som jag såg fram emot att gå till, rena rama drömmen.

Jag kommer vara helt värdelös till en början, har säkert glömt bort massor och kommer göra allt i slow motion. Hoppas jag kommer in i det snabbt.

Gäller att komma upp i tid imorgon. Evelyn ska lämnas på förskolan vid 8.30 och en halvtimme senare börjar jag.

Nu tänker jag njuta min sista kväll av freedom. Bu fucking hu!

JAG VILL INTE!

/ Sandr0o


Nytt.

Idag har Evelyn fått vara hos min mamma en sväng. Jag och pappa R skulle nämligen åka och shoppa på indiska innan han började jobba vid 16. Lite lättare att kika i lugn och ro när man inte har en huligan som springer omkring!
Fick med mig två stora kuddar, fyra små, gardiner till sovrummet & vardagsrummet, ljuslyktor och två lampor. Äntligen har jag lamporna som jag spanat på så länge, jag älskar dem.


Mina nya lampor som föreställer ett guldigt Buddha face. Så himla mysiga!

Jag och Evelyn har varit osams ikväll. Ett tag ville jag verkligen kasta in handduken. För ett tag sedan började hon slåss, bitas, nypas, dra i håret och allt otrevligt man kan göra MEN bara mot mig. Aldrig mot någon annan än mig! Detta beteende har hon fortsatt med och ikväll var hon galen vilket resulterade i en galen morsa. Hon deformerade halva mitt ansikte med sina händer, slet av mitt hår och kastade en mobil i ansiktet på mig. Tjata tjata tjata att så får man inte göra. Ungen blir skitförbannad men fortsätter såklart ändå tills jag blir skogstokig efter att ha fått mobilen stenhårt slängd i ansiktet. Då var det ord och inga visor kan jag tala om och en liten dam som skrek i högan skyn men jag lät henne vara och efter en stunds skrikande la hon av och skulle komma och gosa istället. Herregud vad galen jag kan bli på na ibland, rackarunge!

Min mamma kom förbi en sväng på kvällen och när hon hade åkt satte jag igång och städade. Hade tänkt spara det tills imorgon men jag njuter hellre av min sista mammalediga dag när pappa R och Evelyn också är hemma såklart. Sista dagen av freedom.. Usch!

Gardinerna jag köpte idag är såklart för långa så jag måste åka förbi mamma någon dag och fixa till det med lite hjälp. Besviken som tusan, ville ju ha allt på plats redan idag såklart. Dumt!

Tror jag ska sätta på någon film och glo lite. SATC 1 eller 2 kanske? Eller varför inte boxen. Det gör jag!

/ Sandr0o


Bilder från simhallen igår.

Bildregn till folket. Alla bilder är klickbara precis som vanligt.

    
Klart vi ska fajtas lite om armbanden.

         
Vanessa ville krypa i vattnet. Big mistake ;D


Den sprutande svanen var helskoj, tyckte båda två.

         
Coola lampor i poolen. Sitta på svanen var också spännande.

    
Evelyn tyckte om rutschkanan, big surprise verkligen. Haha..

    
Vanessa lär sig simma. Bubbelpooooool.

         
Evelyn tycker om att leva farligt.

         
Mamma räddar för att slippa hamna helt under vattnet i rutschkanan. Tittut på er!


Purple ladies!


Sötnosar!

Lilla barnhörnan var helt perfekt, lagom stor och igår var det inte alls mycket folk där så det var lovely. Vi kommer garanterat åka dit igen. Jag och Evelyn kom in och fick bada för ynka 60 spänn. Det gillas!

/ Sandr0o


MOBILBLOGG.. Nu är vi påväg hem från bade...

100media_imag068 (MMS)

MOBILBLOGG.. Nu är vi påväg hem från badet. Hur kul som helst tyckte barnen, mammorna också. Detta gör vi helt klart om igen.. Jag har fått vatten i örat som är fruktansvärt störande. Evelyn är trött så vi ska hem och sova, tänkte passa på en stund jag med innan det är dags att göra iordning sig för kvällen.


MOBILBLOGG.. Nu är vi påväg hem från bade...

100media_imag068 (MMS)

MOBILBLOGG.. Nu är vi påväg hem från badet. Hur kul som helst tyckte barnen, mammorna också. Detta gör vi helt klart om igen.. Jag har fått vatten i örat som är fruktansvärt störande. Evelyn är trött så vi ska hem och sova, tänkte passa på en stund jag med innan det är dags att göra iordning sig för kvällen.


Morning.

Pappa R gjorde precis havregrynsgröt till Evelyn som han hällde grillkrydda på. Japp, ni läste rätt - grillkrydda. Någon som kanske är lite trött här hemma? Det var inte meningen att hälla grillkrydda på såklart utan det skulle vara kanel, bara att hälla bort mjölken och skrapa bort översta lagret och börja om med kanel istället. Dagen har startat!

Resten av familjen sitter i badkaret. Jag ska få i mig lite frukost och packa väskan innan vi sticker och badar.

/ Sandr0o


Livsfarligt med alla shoppingsidor.

När man surfar runt hittar man så förjäkla mycket fint hela tiden. Denna gången har jag spanat runt på kläder till Evelyn. Mest för att det är roligt då!





Den där satans fleecejackan med hjärtmönster som jag skulle köpa hittar jag inte någonstans. Så typiskt!

/ Sandr0o



Imorgon plaskar vi.

Jag serverade kötbullar med stuvade makaroner till familjen idag. Det blev full pott av båda två tippar jag på. Det är förbannat gott med stuvade makaroner alltså men vilken fredagsmiddag, haha. Jaja det kan inte hjälpas. Så här innan löning ekar det alldeles för tomt i skåpen för att kunna komma på något rafflande att laga.

Imorgon ska jag och Sanna ta med oss rackarungarna till Sollentuna badet. Det ska bli roligt. Spännande att se om våra små töser kommer gilla det. Det hoppas vi på, kommer nog bli jättekul!
pappa R får släppa oss hos mina föräldrar innan han börjar jobba vid tio så vi kan ta bilstolen till Evelyn och sen hämtar Sanna & Nessan oss.

Direkt när R slutar jobba på kvällen tar jag över bilen och sticker hem till Cattis för "avskedsmiddag" eftersom hon flyttar till Gävle på heltid nästa helg. Jag ser fram emot morgondagen!


Hittade denna godbit hos HM. Me want!

/ Sandr0o 


MOBILBLOGG.. Min älskade lilla dotter har...

100media_imag067 (MMS)

MOBILBLOGG.. Min älskade lilla dotter har hittat sina solglasögon och springer omkring och asgarvar med dem på. Hon är en riktig liten spexar pajas hon, vi får alltså skratta massor här hemma. Nu är pappa R hemma efter jobb och träning. Snart dags att fixa mat till familjen. Härliga fredag!


Nej nej nej!

När jag kom till förskolan igår vid tre var barnen ute de stora barnens gård eftersom det inte var så många kvar. Jag hittade Evelyn tillsammans med "fröken" Bettan, hon åkte rutschkana. När hon såg mig satte hon fart och studsade fram till mig och gav mig en stor kram, en sådan har jag fått varje dag nu när jag hämtat. Underbara unge!
Hon hade ätit upp all mat hon fick - stek, klyftpotatis och gräddsås. Som hon dessutom ätit med gaffel då ena förskoleläraren ville testa om hon kunde. Sovit utan problem i vagnen och inte varit ledsen ett skit under hela dagen.

Då när jag skulle hämta henne frågade jag om vi skulle gå hem nu, hon skakade på huvudet bestämt och sa nej. Hon fortsatte klättra upp och ner till rutschkanan men efter en stund kunde vi gå men först delade hon ut slängpussar och vinkningar till allihopa. Lilla damen trivs fantastiskt bra på förskolan!

Nu ligger donnan och sussar. Vi har haft en riktig mysmorgon och jag glider fortfarande omkring i pyjamas. Jag ska lägga mig i soffan och passa på att vila ögonen lite innan hon vaknar.

/ Sandr0o


Waka Waka.

Jag har tänkt i flera dagar nu att jag ska berätta om Evelyns senaste "tokerier" men varje gång har jag glömt bort det så fort jag kommit i närheten av en dator.

Men nu så.. Hon har nämligen fått en ny favoritlåt, förut var det We No Speak Americano men nu har istället Shakiras Waka Waka tagit över och det med besked. Hela tiden ska det lyssnas och dansas. Hon går omkring och säger "backa backa" och vickar på höfterna. Som igår vid middagsbordet börjar hon ropa "backa backa" och börjar dansa i matstolen från ingenstans, vi hade då inte någon musik på. Jag har försökt filma men hitills har det inte gått så bra men uppdraget fortsätter, jag ska lyckas!



Nu ska jag kila iväg och hämta charmtrollet på förskolan. Vi går hem och lagar mat så att maten är klar när pappa R kommer hem.

/ Sandr0o


Älskade Evelyn ♥


Evelyn on her way to förskolan imorse ♥


Fina tröjan är från Zara, I love.

Jag har passat på att titta på Våra Bästa År eftersom det var en stund sedan sist. Så har dem gått och bytt ut Shawn under den veckan jag inte tittat. Herregud men man kan verkligen inte sluta titta även om det är skitdåligt egentligen!

Nu ska jag ta en powernap tänkte jag innan jag sätter igång och städar lite. Lyxigt att kunna göra precis det man känner för!

/ Sandr0o


Yesterday..


Evelyn gick och hämtade sin korgstol och intog första parkett framför Simpsons.



Evelyn mös i soffan, det såg så otroligt skönt ut.

/ Sandr0o


Gävle.

Bilderna från trippen till Gävle har fått vänta men nu ni ska ni få se.
Vi åkte ju dit på lördag förmiddag och åkte hem på söndag eftermiddag så det blev en liten snabbvisit, nästa gång får vi ta en hel helg.
Vi lagade god currykyckling som ingen av oss gjort tidigare men säkerligen kommer göra igen, ja idag till middag ska vi faktiskt äta det hos oss. Vi åt mat, drack drinkar och vin och fixade iordning oss inför en helkväll.



    
Någon fläder drinkblandning med hallon och annat gott. MUMS!

    
Outfiten. Cattis ser lagom busig ut!

    
Getting ready.


Fina flickor!

         
Vi "spexade" lite.

    
Påvägen hem. Cattis var tvungen att ta av sig strumpbyxorna för att kunna gå barfota. Nu fick det vara slut på kalasandet, no more glamour!


När vi kom in till stan satte vi oss på Brända Bockens uteservering och tog en cider och kikade på folk. Sedan knallade vi vidare mot Heartbreak Hotel och dansade loss. Det är så kul att dansa och herregud vad varmt och svettigt det var där. Väldigt fräsch man kände sig efter några timmars dansande. Alla ställen stänger vid två så då var det bara att ge upp dansen men utanför träffade vi några som vi hängde med. Lyssnade på LP skivor och spelade gitarr. Hur ofta lyssnar folk i ens egen ålder på LP skivor? BALLT!
Vi kom nog inte hem till Cattis förns eefter sex på morgonen, då var det snabbt i sängen med trötta fötter.

Jag vaknade hur pigg som helst dagen efter. Kände mig precis som vanligt. Skönt! Vi stressade iväg till tåget på eftermiddagen och hann precis. Men när vi rullat en stund får vi veta att tåget blir inställt från Tierp pga personalbrist så där fick vi gå av och antingen vänta i 1 timme på ett nytt upptåg eller ta ett regionaltåg till Stockholm central. Vi tog regionaltåget och så fick pappa R komma och hämta oss i stan. 

Det var trippen till Gävle det. En kul liten tripp blev det och det var precis vad jag hade väntat mig. 

/ Sandr0o

    


MOBILBLOGG.. Jag har nyss droppat Evelyn...

100media_imag065 (MMS)

MOBILBLOGG.. Jag har nyss droppat Evelyn på förskolan, denna gången bara hej då och gå direkt. Ett halvt skrik och sen var det klart. Hon trivs! När vi närmade oss så pekade hon på byggnaden och ropade "dä dä". Inskolningen är klar och idag är sista dagen hon går på förskolan innan på tisdag när den nya vardagen drar igång. Jag knallar hemåt och ska äta frukost framför tvn i lugn och ro, kanske ta en nap och städa inför helgen. Evelyn och jag matchar idag med mörka jeans och randiga tröjor, dock är jag lite avundsjuk på hennes fina tröja. Jaja randigt it is. Ser ni så fint?


Regnkläder på!

Jag lämnade förskolan på samma vis som igårmorse, ett snabbt skrik som försvann kvickt när dem istället gick iväg och hämtade en trehjuling. Skönt att det inte blev lika ledsamt som igår. Jag åkte till Kista och spanade runt, bland annat efter vad vi ska köpa från Indiska här nu i veckan till vardagsrummet och sovrummet. Vad kul det ska bli och förhoppningsvis blir det fint också!

Har slängt i mig lite mat och tänkte plocka undan här hemma innan jag hämtar pappa R på jobbet och sedan Evelyn på förskolan vid tre.


Lilla sötnosen på väg ut från förskolan imorse.

/ Sandr0o


Nej nej sova!

Jag lämnade Evelyn själv på förskolan kvart i tio efter frukt och sångstund. Det var en väldigt ledsen tjej som jag sa hej då till. Idag var nog den jobbigaste dagen hitills då hon var uppe i famnen hos en "fröken" medans jag satte på mig skorna och när jag skulle pussa hej då så kämpade hon för att komma loss och sträckte armarna mot mig. Med gråten halvt i halsen gick jag ut och knallade mot bussen och försökte tänka på annat, jag vet ju att det går över så fort hon inte ser mig och att hon har det bra.

Jag tog bussen till Sanna & Nessan för att kika på deras nya lägenhet och spend some time. Vi snackade skit, fixade och gick iväg och åt lunch. Myspys och fint var det minsann i nya lägenheten. I love love love vardagsrummet. Efter mycket snack hoppade jag på bussen för att möta upp min mamma och hämta Evelyn på förskolan. Hon skulle följa med så att hon vet vart hon ska om hon ska hämta lilldamen någon gång.

Det hade gått bra på förskolan. Hon hade ätit bra, ville inte leka med vatten efter att jag gått och ville absolut inte måla med målafärg utan bara med tuschpennor. Hon hade helt hoppat över att sussa middag men hade "vilat" i vagnen i en timme ungefär. Det är Evelyn det, en bestämd liten tjej med energi så att det räcker och blir över till en halv arme. När vi kom dit var hon och lekte i ett lekrum med en förskollärare och några andra barn och hon såg inte att vi kom in och tittade på henne förns efter en kort stund. Det såg ut som att hon hade det roligt hon! Vi fick se hennes teckning som personalen satt i en ram innan vi gick därifrån.


Evelyn vägrar ha ryggsäcken på ryggen. Den ska dras på marken!

Om exakt en sablans vecka kommer jag ha arbetat min allra första arbetsdag på mer än 21 månader. Jag har ingen som helst lust att börja jobba igen men duty calls och inte kan man leva på luft och kärlek inte, pengar is needed. Annars hade jag blivit hemmafru direkt! En vecka kvar av frihet, lets make the most of it..

/ Sandr0o


Shoes off!

Någon Gävle-update har jag inte fått tid för tyvärr. Men snart så, närmare bestämt imorgon. Tillsvidare bjuder jag på några bilder på moi på vägen hem. Jag tog av mig skorna när vi promenixade hemåt, efter flera timmar i dem med en massa dans utan klagomål så tyckte jag det var bra jobbat av mig som vanligtvis inte springer omkring i 12 centimeters klackar.








Ikväll har vi ätit baby back ribs med sallad och chilibea. Hur jäkla gott som helst, har aldrig gjort det själv förut och jisses vilken trevlig överraskning det var. MUMS!

Dags att sussa snart om jag ska komma upp imorgon. Måste göra mig av med den dumma ovanan att gå och sussa efter midnatt nu när Evelyn ska upp till förskolan och jag snart till jobbet. 

/ Sandr0o 


Vi har hämtat Evelyn på förskolan. Lilldam...

100media_imag064 (MMS)

Vi har hämtat Evelyn på förskolan. Lilldamen käkar lite korv innan vi sätter fart och handlar hem lite mat.


Förskoleungen.

Evelyn är lämnad på förskolan sen en stund tillbaka. När vi kom dit så tog vi av skorna och hon nästan sprang in genom dörren till avdelningen, haha. Då verkar hon tycka att det är roligt med förskolan minsann!
 Jag var med på fruktstunden och sen ut på gården en snabbis innan jag sen stack iväg. Evelyn skrek till när jag gick in genom dörren men det gick över snabbt för sen såg jag genom fönstret hur hon fortsatte leka.
Ska vara där vid samma tid som i fredags, alltså vid 1. Imorgon ska hon vara med och äta mellis så det kanske blir fram mot tre då. Spännande!

Alldeles strax kommer nog pappa R in genom dörren efter träningen. Så nu har vi några timmar tillsammans helt själva. Undra vad vi ska hitta på? Det behövs städas här hemma, jippi vad kul. Hmm.. Matlista ska jag skriva iallafall så vi kan sticka och handla när vi hämtat Evelyn.

Det kommer update om snabbvisiten i Gävle lite senare.

/ Sandr0o


Framme i Gävle. Nu lite lunch i magen best...

100media_imag061 (MMS)

Framme i Gävle. Nu lite lunch i magen bestående av kycklingspett och ost :) sen hem till Cattis..


Imorgon åker vi till Gävle på "äventyr".

Det hade gått fint för Evelyn på förskolan när jag lämnat henne. Hon hade gått till dörren och ropat mamma någon gång men inga tårar och skrik. Hon hade ätit bra med fisk, potatis och sås och sedan somnat en timme och vaknade nästan precis när jag kom tillbaka för att hämta henne. Nemas problemas so far, skönt det!

 Jag har precis målat tånaglarna eftersom jag ska ha mina nya killer heels imorgon med öppen tå. You remember?



Vad det blir till återstår att se, får nog ta till lite smakråd i form av Cattis imorgon.
Efter tio någongång kommer damen hit och sen tar vi tåget mot Gävle närmare tolv tror jag. Minnet är bra men kort så att säga, jag litar på att Cattis har koll. Wohoo det här ska bli riktigt trevligt!
Måste upp i tid imorgon och packa till lillis som ska sova hos mormor och morfar och så till mig själv såklart. Ska ju bara vara borta en natt men det är ju lite grejer som ska med, speciellt om man inte kan bestämma vilka kläder man ska ha på sig. Kom på att jag inte har något att packa i heller, herregud vad smart. Dags att styra upp saker och ting!

/ Sandr0o


MOBILBLOGG.. Eftermiddagen har gått låååå...

100media_imag060 (MMS)

MOBILBLOGG.. Eftermiddagen har gått låååångsamt så efter Evelyns middag tog vi en promenad och nu har vi stannat till i lekparken. Jaa ni ser ju själva, väldigt härligt from my point of view. Det gäller att passa på när vädret tillåter och det gör det verkligen idag, hur varmt som helst.. Evelyn kom nyss och sträckte fram foten och sa skooo men först fattade jag inte men poletten trillade ner snabbt. Hon ville tömma skorna som var fulla med grus och vinbär. Haha.. Efter flera tömningar av skorna springer hon omkring barfota i gruset. Det är verkligen sommarfeeling på det!


Fleecejacka it is.

1 timme kvar tills jag ska infinna mig på förskolan igen. Tiden har gått fruktansvärt långsamt men jag tog tag i att ta fram lite extrakläder att ha på dagis om (snarare när) hon kladdar ner sig. Vi orkar inte hålla på och släpa fram och tillbaka varje dag, då slutar det säkert med att man en dag glömt och att det då såklart hade behövts extrakläder. Nått par byxor, någon tröja, strumpor och en fleecejacka ska få följa med till förskolan. Vi har bara en fleecejacka så jag tänkte smita förbi centrum påvägen dit och handla en till som kan få hänga på förskolan at all times, så duktigt som vädret är på att växla kommer det nog att behövas nu innan det riktigt kalla vädret hälsar på sen. Nu har vi det ju varmt och skönt men det kan ju vända på en femöring som ni vet!


Denna är gullig tycker jag.


Dags att gå iväg snart om jag ska hinna hitta en fleece.

/ Sandr0o


Nagellack.


Evelyn ville ha likadant som momo på naglarna så det fick hon när hon var där häromdagen. Oj så tjusig man kan vara med rosa nagellack som börjar bli alldeles avskavt. Hihi.

/ Sandr0o


Alone på förskolan.

Evelyn är själv på förskolan. Mammas lilla stora tjej är där själv och äter lunch, efter det sover hon förhoppningsvis!
Jag gick därifrån efter tio när vi lekte ute på gården, sa hej då, vinkade och gick iväg. Hon skrek en snabbis men blev upplyft och tystnade. Sedan stannade jag där inne en stund för att se så hon inte blev jätteledsen men inte ett knyst så jag gick iväg. En sväng på centrum och nu är jag hemma och ska äta lite lunch efter dålig frukost imorse.

Jisses.. Det kändes i hjärtat när jag gick därifrån och lämnade henne ensam. Hon har det fint där men ändå, det tar nog lite tid innan det känns normalt.
Vid ett ska jag vara tillbaka igen och då har hon förhoppningsvis ätit mat och sovit. Håller mina tummar!


/ Sandr0o


Förskolesnack.

Jag har suttit och pysslat med Evelyns dagistider inför kommande tiden. Vi fick nämligen septemberschemat häromdagen. Jag har då verkligen ingenting att klaga på men det vet jag att det är andra som har, pappa R till exempel. Mycket kvällar för hans del medans jag själv jobbar dag för det mesta och är ledig varje helg så jag klagar minsann inte såklart. Jag är väldigt lycklig över mina tider då en stor sten lyftes från hjärtat när jag såg dem, trodde det skulle gå åt helvete att matcha våra scheman med dagistider osv. Vill ju inte gärna ha henne där från 7 på morgonen till 6 på kvällen. Nu är det bara pappa R som får väldigt lite tid med lillis, hon sover ofta när han kommer komma hem och så. Väldigt tråkigt men vad gör man?

Jag har suttit och vridit, vänt och räknat på dagistiderna och i snitt kommer Evelyn gå på dagis 24 timmar per vecka och 5 timmar per dag och vara ledig minst en dag i veckan. Till en början... September ut så att säga. Sen återstår det att se vad som sker!

Finns några dagar som inte känns så roliga att lämna henne mellan 7.30-16.30 men vi får jobba på dem dagarna så hon slipper vara där så länge. Det löser sig!

Nog med förskolesnack för en stund. Sleepytime snart om jag ska orka upp vid nya väckningstiden 07.00, hon sov ju på förskolan idag trots allt så den rutinen fortsätter vi nog med och hoppas hon sover längre när vi är lediga. HOPPAS HOPPAS det är ju trots allt vi som väcker henne och inte tvärtom!

Först ska jag mannekänga för pappa R. Var nere på centrum en sväng och kikade. Fick med mig 3 klännigar, 1 linne och 1 tröja med mig för den pissiga summan av 300 riksdaler. Som hittat ju och jättefina grejer! Ibland är det bra med lite rea.. Måste ha en klänning att ha på mig när Cattis och jag sticker till Gävle på lördag och nu har jag tre att välja mellan. Det mina vänner ser vi fram emot!!!

/ Sandr0o


Med en positiv inställning kommer man långt.

Evelyn hade inte vaknat när vi kom till förskolan så vi satte oss ute i solen och väntade. Egentligen hade jag velat att hon skulle vara vaken när vi kom dit för att se hur det gått att hänga med personalen utan mamma men vad gör man. Hon sov iallafall ute i vagnen i 1 ½ timme ungefär, utan protester! Hon får nog fortsätta sova ute lilldamen, det är ju bra för henne också att sova utomhus så det är bara bra!
Det gick bra på förskolan idag också. Jag låtsades gå iväg på toa en liten stund under dagen och det gick bra det, inte ett pip sa hon när jag gick iväg. Dem fick byta blöja på henne också utan att jag var med, hon följde snällt med in från gården och bytte innan lunchen. Vi fick thaisoppa till lunch och jag vet inte riktigt om det var någon höjdare men tillslut åt hon, när hon fick sitta och pilla själv. Inte får väl jag hjälpa till inte? ICKE!

Imorgon ska vi vara där samma tid men då ska jag gå därifrån lagom till lunchen så får hon äta och sova där utan mig. Vi håller tummarna för att det ska gå superbra men det gör det nog. En positiv inställning och lite tro måste man ha!





/ Sandr0o


Hemma och vänder.

Vilket strålande väder vi fick helt plötsligt. Jag är hemma en sväng för att byta kläder då Evelyn ligger ute i vagnen och sover på förskolan. Jag blev ombedd att ta en liten sväng och komma tillbaka om en timme ungefär så vid 1 ska jag vara tillbaka. Så får vi se om hon vaknat då! 

Pappa R har varit och tränat och städat här hemma. Jag tog precis ett varv och torkade golven innan jag hoppade i nya kläder, höll ju på att svettas ihjäl. Nu är det hög tid att åka tillbaka till förskolan och pappa R följer med. Vi får väl se om vi stannar till mellis idag eller om vi åker hem igen.

/ Sandr0o


MOBILBLOGG.. God morgon folket. Vi prome...

100media_imag059 (MMS)

MOBILBLOGG.. God morgon folket. Vi promenixar till förskolan. Ville bara visa er mitt numera ganska korta hårsvall ;) mitt hår blev nämligen förstört vid blekningen häromdagen så jag blev tvungen att klippa bort det mest förstörda igår. Tack mamma & pappa! Håret är fortfarande lite hej kom och hjälp mig men klart bättre, thank god. NU - fruktstund på förskolan..


Dag 2 - Ingen vila.

G´day!

Vi hoppade upp på cykeln och cyklade från förskolan vid tolvtiden. Då hade jag försökt få Evelyn att sussa bland de andra barnen i 20-30 minuter utan resultat. Ligga skönt på madrassen, upp & ner, upp & ner, kika i spegeln, peka på barnen, sparka i väggen, upp & ner, upp & ner. Jisses.. Men jag hade nästan inte förväntat mig något annat - hon kan inte slappna av när det finns saker att titta på, så är det alltid. Imorgon ska jag ta vagnen till förskolan istället för cykeln så får vi se om hon kan sova i den istället. Wish us luck!

Nu har jag iallafall lagt Evelyn för att sova middag. Efter att vi börjat trampa hemåt ångrade vi oss och cyklade till momo istället.  Slappning gäller medans lillis sover..

Jag funderar på att väcka Evelyn ännu tidigare imorgon så att hon faktiskt är trött där fram emot tolvtiden när det är naptime på förskolan. Måste diskutera det hela med pappa R först bara.

/ Sandr0o


Dag 2 på förskolan. Vädret är härligt så v...

100media_imag057 (MMS)

Dag 2 på förskolan. Vädret är härligt så vi är ute i sandlådan och leker. Gud vad jag har saknat solen!!!


Gääävle.

På lördag sticker jag och Cattis iväg på ett litet äventyr till Gävle. Tanken var egentligen att åka iväg en hel helg men det passade inte ihop med mitt och pappa Rs schema så lördag till söndag fick funka, bättre det än ingenting.
Då ska jag få se Cattis nya hem nu när hon lämnar huvudstaden för Gävle. Vi ska ut och slå klackarna i taket och dricka god dricka. Det ska bli riktigt mysigt och välbehövligt såhär innan jobb och förskola drar igång på riktigt, den nya vardagen. Var över 2 år sedan jag sist var ute och "slirade".
Evelyn ska vara hos mormor och morfar under lördagen tills R slutar jobba och på söndag är han ledig.



/ Sandr0o


Förskolan - Dag 1.

Vi kom hem från förskolan för en timme sen ungefär. Vi gick därifrån strax efter lunchen som bestod av makaroner och köttbullar. Vi bestämde oss för att vara med på vilan imorgon istället för idag. Jag ska nämligen iväg till hudläkaren vid kvart i tre så då kommer min mormor och morfar hit och ser efter Evelyn i en halvtimme ungefär tills R slutar jobbet. Hon sover säkert under den lilla stunden skulle jag tro. Det var en trött tjej jag lade ner i sängen nyss. Hon vaknade ovanligt tidigt imorse, redan 07.30 men det gjorde ju inget då vi ändå skulle upp och iväg. 

Imorgon kommer vi vara där vid samma tid men då stanna till efter vilan som sagt. 
Det tog en stund innan Evelyn vågade gå ifrån mig och leka med alla sakerna när vi kom dit. Men efter lite span på avstånd satte även hon fart. Innan vi skulle gå och äta gick hon fram och kramade en liten tjej flera gånger och påväg från matsalen tog hon tag i ena frökens hand och gick iväg. Duktigt åt hon också.

Vi ser fram emot ännu en dag på förskolan imorgon, hoppas den där sablans vilan kommer gå bra. Att få lilldamen att slappna av när allting inte är helt tyst och stilla bland de andra barnen kan bli spännande.




/ Sandr0o


Nu är vi på förskolan för första gången. E...

100media_imag057 (MMS)

Nu är vi på förskolan för första gången. Evelyn var först avvaktande men är nu varm i kläderna och leker.


Sista dagen på semestern.

Vi har hunnit med ganska mycket idag måste jag säga. Mamma ringde och frågade ifall hon fick låna Evelyn under dagen så hon kom och hämtade henne. Jag och pappa R passade på att fixa en massa todos under tiden.

Vi åkte och lämnade in cykeln på lagning. Skönt att ha när förskolan & jobb drar igång!
Bokade tid på verkstaden för bilen. Köpte ny lampa till bilen.
Var på en annan verkstad och fick fram vad det skulle kosta att fixa antennen som några snorungar (antar jag) förstörde på våran bil precis efter att vi fått hit den. Det skulle för övrigt kosta 1900 spänn för att få en ny antennfot och att dem fixade det, jisses nästan lika mycket som att serva och byta bromsar på bilen. För en liten antenn? SUCK!

Jag har också hunnit rensa min garderob som var en enda stor röra. Ingenting var vikt utan allt var bara inslängt, slarvigt värre. Nu kan jag hitta bland mina kläder igen, hallelulja!

På kvällen har vi som sagt varit hos Rs föräldrar och ätit pannkisar. Vi har precis lagt Evelyn för att sussa. Imorgon gäller det att gå upp i tid för att infinna sig på förskolan, vid halv tio ska vi vara där. Trots att vi numera lägger Evelyn vid 20 så sover hon ändå till 09 så det blir nog till att väcka henne imorgon, annars blir vi sena och det vill vi verkligen inte.

/ Sandr0o


Fläskläpp.

Satan i gatan alltså. Alldeles nyss slängde Evelyn sitt huvud bakåt stenhårt när vi satt i soffan. Vad fanns där bakom? Joo mitt ansikte såklart. Värsta fläskläppen har jag fått och fy så obehagligt det känns när jag har munnen stängd. Lagom snyggt också! Mindre skönt kan jag lova, suck. Galna lilla unge där!

/ Sandr0o


Huvudvärk = Nanna kudden.

När vi vaknar upp imorgon har vi bara en endaste liten dag kvar av våra härliga semesterdagar tillsammans. Frågan är vad vi ska göra? På eftermiddagen ska vi hem till Rs föräldrar där det bjuds på pannkakor med manjar (dulche de leche) till Rs stora glädje. He loves it!

Mitt huvud värker fruktansvärt så jag ska krypa ner under täcket och försöka sussa. Finns det något som är så skönt som att sova? Jag slocknade faktiskt när Evelyn sov under dagen, himmelskt att vakna upp helt utvilad och harmonisk på eftermiddagen.

/ Sandr0o


My hair smells like candy.

Tips tips tips.

Jag har provat Aussies Miracle Moist serie nu i några veckor då jag sedan tidigare haft deras 3 Minute Miracle Reconstruction och blev sugen på att testa mer eftersom jag älskade den.
Alltså It smells like candy och det är helt lovely. Håret blir mjukt, smidigt och glansigt. Glöm för bövelen inte 3 Minutes Miracle för its working wonders. Ni hittar dem på Kicks MEN sist upptäckte jag att även Rusta (wonder why?) fått in dem och till halva priset dessutom. Från 99 kronor till 49 bagis.


Get it!


Precis som dessa godisflaskor luktar mit hår efter att jag tvättat det. Hur gott?

/ Sandr0o


Pictures.

Picturetime ppl.


Fina toffsar på lilldamen.


Finklädd på middag hos mormor & morfar.


Lekpalatset.

    
Bollhavet var kul. Åka rutschkana med.

    
Vi hängde i bollhavet. Att slänga sig i bollarna var hysteriskt roligt tills hon kände att hon försvann längre och längre ner i bollarna och började pipa. Om och om igen. Haha!


Hemma - allra första flätan.

         
Titta vilken söt liten fläta vi fick till.


Huvudstaden.

         
Beeeeautiful. Tuddeluuu.

    
Picknick i det gröna. Ananas och jordgubbar, mums.

         
Vi fick påhälsning av en väldigt tam ekorre. Hur nära som helst sprang den omkring gång på gång. Peace ni ;)

    
Nyvaken Evelyn. Springa springa springa är kul!


Steningebadet.


Pappa R & Evelyn.

         
Evelyn försökte ta på sig mina shorts.. på huvudet!


Kista.

    
Evelyn var pömsig när vi kom dit. Först mys hos pappa sen sova i vagnen.

/ Sandr0o


Blixtar & Dunder.

Hej hej hallå.

Vi har varit på Kista idag och promenixat omkring och kikat i butiker i brist på annat denna gråa regniga dag. Var ute efter strumpor med halksskydd till Evelyn men hittade dessvärre bara två par i henne storlek. Får kika mer efter det en annan dag. Vi behöver strumpbyxor till hennes höstgarderob också eftersom hon hunnit växa ur alla sina under sommaren men sen behöver vi nog ingenting mer. Om det inte kommer upp något som vi behöver ytterligare till dagis men det ser vi då.

Jag och pappa R har stått ute på balkongen en stund och försökt ta reda på vad sjutton det är för blinkande som lyst upp hela himmlen under senaste 15 minutrarna. Trodde det var blixten men eftersom det inte hördes någon åska så blev vi tveksamma men det måste ju såklart vara så. Det blixtrar som bara tusan och hela himmlen blir alldeles vit. Snart kommer nog åskan. Jag tror aldrig jag sett blixtar utan att höra åskan så jag sitter här helt fascinerad! Jäkla oväder!!!

Imorgon ska det inhandlas märkpenna för att märka alla Evelyns kläder inför dagis. En pärm så att vi kan få ordning på alla papper. Gå igenom dagispapprena. Skriva ut en bild på Evelyn med vatten som är förskolans tema för höstterminen.

Jag har en del bilder att visa er från Lekpalatset i Veddesta och från Steningebadet igår bland annat. Det har jag förhoppningsvis tid för imorgon men allra helst skippar jag datan nu när semestern och mammaledigheten lider mot sitt slut. På tisdag börjar pappa R jobba och Evelyns inskolning på dagis drar igång. Trippelfy, vi försöker att ignorera det här hemma. Usch, även om det nog blir bra på så himla många vis så är det jobbigt. Evelyn blir stora tjejen!

/ Sandr0o




Godmorgon!

Morgonpromenad - CHECK!

Min kropp är slut som artist och svetten rinner som aldrig förr. Det är riktigt varmt ute!
In i duschen och så lite frukost på det. Sen sticker vi och badar, antagligen Steningebadet.

/ Sandr0o


Today was a good day.

En heldag i stan resulterade i att vi lämnade tillbaka ett regnställ vi köpt till lillis, en tröja & klänning från Zara till lilltjejen, picknick på Djurgården och lite bus på vägen. En perfekt dag med andra ord och vi kom inte innanför dörren förns halv sex. Vi slappade i soffan alla tre, trötta efter flera timmars promenerande i stan. Vi gjorde middag och sen slappade vi i soffan ännu mer tills det var läggdags för Evelyn. Jag kunde inte slita mig från Parenthood och tänkte därför skippa min kvällspromenad (som jag skippade morgonpromenaden imorse då jag ville komma iväg till stan istället) men så fort programmet slutade fick jag ork igen och hoppade i skorna och drog ut. Efter en liten bit fick jag för mig att jag skulle springa istället så det gjorde jag. Hela vägen runt dessutom, utan ett endaste litet stopp på vägen om man bortser från rödljuset i Rondellen men det kunde jag inte hjälpa. Ganska så stolt över mig sjläv faktiskt, har jag nämnt att jag har världens sämsta kondis? Bra jobb Sandr0o!



Man kan ju undra varför jag alltid göra samma min när jag ska tönta mig på kort? Som jag alltid gör, töntar mig alltså. Jag bjuder på den! Tänk vad roligt det är att leka med ljuset i bilderna.




Imorgon är planen att vi ska sticka iväg och bada om vädret vill oss väl. Jag hoppas innerligt på att det ska vara fint och varmt så vi kan sticka iväg och plaska. Snart är semestern slut och det är back to reality, eller snarare till en ny verklighet med dagis och jobb.

/ Sandr0o







MOBILBLOGG.. Vi har spenderat dagen i sta...

100media_imag054 (MMS)

MOBILBLOGG.. Vi har spenderat dagen i stan. Nu sitter vi på en filt på djurgården och har lite picknick. Evelyn sussar så jag och pappa R njuter! Härliga dag..


MOBILBLOGG... Skorna är på. Dags för powe...

100media_imag054 (MMS)

MOBILBLOGG... Skorna är på. Dags för powerwalk med lurarna i på högsta volym. Blå himmel och ganska varmt, lovely! När jag kommer hem blir det Satc 2, som jag har längtat!!!


MOBILBLOGG.. Såhär glad blir Evelyn när ...

100media_imag054 (MMS)

MOBILBLOGG.. Såhär glad blir Evelyn när man måste prova nya regnkläderna inför dagis. Haha stackars liten ;)


Rain on me.

Den där träningsvärken som jag gissade på har tagit över min kropp precis som väntat. Imorse vaknade jag 08.45 när Evelyn vaknade, hoppade i kläder och träningsskorna och stack ut på en morgonpromenad i regnet. Lite bacon till frukost framför Våra bästa år (jag kan av någon anledning inte sluta titta) och nu är vi påväg till centrum för att posta dagispapper, handla och hämta ut ett paket.



/ Sandr0o


Work out.

Okej gott folk. Pajen var riktigt jäkla smarrig. Anledningen till varför jag vet det? Joo jag smakade. Jävla skit alltså. Världens ångest infann sig och så fort Rs föräldrar gått och Evelyn låg i sin säng stack jag ut på en powerwalk när regnet droppade lite smått. Nu har jag precis kört lite styrketräning här hemma - knäböj, dips mot bänk, benpress med R som mänsklig vikt, benslängar, rygglyft och kärringarmhävningar. Nu är jag helt jävla slut och genomsvettig. Jag gissar på träningsvärk imorgon men det är bara bra. Jag ska slänga in mig i duschen men innan det ska jag köra plankan.

Vi har för övrigt börjat lägga Evelyn vid 20 istället för 21 med start frånomed igår. Hon vaknade 8.15 imorse istället för en timme senare. Anlednigen? Inskolningen startar på tisdag och då kan man inte ligga och sussa till efter nio inte. Sen när dagis drar igång får vi se om vi behöver justera tiden ytterligare, antagligen. Men det tar vi då när det kommer naturligt!

/ Sandr0o


Delikatesspanna och Banoffepaj.

Det står en grekisk delikatesspanna i ugnen och gottar sig. Var hundra år sedan vi åt det tror jag så det passade ju bra att bjuda på det idag. Jag har också gjort en Banoffepaj, för första gången också. Har hört många lovord om denna paj så nu ska det bli spännande att se ifall gästerna tycker om den. Den innehåller kolasås från himlen, alltså dulce de leche, så det kan nästan inte bli fel tippar jag på. Resultatet kommer när middagsgästerna vandrat vidare!

Evelyn och pappa R är ute i lekparken medans jag fixar med maten. Dags att göra sig representabel!

/ Sandr0o


MOBILBlOGG.. Vi städar bilen och Evelyn ...

100media_imag053 (MMS)

MOBILBlOGG.. Vi städar bilen och Evelyn smörjer läpparna, eller snarare hakan. Gullunge!


Sikken nostalgi!

Detta nostalgitrippande gjorde att jag fortsatte leta bak i arkiven till augusti 2008.

♥ Jag hade tydligen det lite tufft på jobbet, eller kanske snarare med vissa medarbetare. Haha som jag skrattade när jag hittade texten nedanför för jag kommer ihåg precis den dagen och hur jag var på bristningsgränsen.

"Sandra.
Sandraaa.
Sandraaaaa.
SANDRAAAAAAA!

Jag blir tokig. Jag orkar inte höra mitt namn en enda gång till. Det känns som om jag jobbar på ett dagis där småbarn jämt och ständigt vill ha uppmärksamhet och hjälp, skillnaden är att där är det okej. På min arbetsplats kunde man ju ha hoppats på att folk låg något steg över dagisnivån på intelligensskalan men så fan heller."


♥ Jag tyckte att all mat var äcklig. Hade tappat aptiten totalt och det enda jag kunde äta var barnmatsburkar och lakrits.

♥ Hunken Martin Björk var inne på jobbet och handlade. Det var poppis hos precis alla kvinnliga varelser i närheten!


♥ Vi gick ut med våran stora hemlighet efter att vi varit på rutinultraljudet. Vi väntade Evelyn ♥



Vad livet kan förändras fort! Det hade jag aldrig kunnat tro för några år sedan att jag skulle sitta här som 21åring och ha den finaste dottern och vara förlovad med karln min. Life is beautiful!

/ Sandr0o


Tillbakablick.

Jag satt och kikade tillbaka i arkivet sedan augusti förra året. Underbart med små nostalgitrippar ibland!
Evelyn hade lärt sig att ställa sig upp mot möbler. R hade semester och vi spenderade många dagar vid Steninge Badet eftersom vi då bodde i Märsta. Evelyn fyllde 7 hela månader. Vi spenderade en dag på grönan med fina vänner.

Hittade detta gulliga klippet på lillis från när vi var på Grönan.


Se så liten pluttis var. Ni kan ju ignorera min fjantiga röst, haha.

/ Sandr0o


Vitkål I love,

Dumt att vädret inte är på våran sida överhuvudtaget nu när vi gått in i pappa Rs sista semestervecka. Det vore roligt att få spendera tiden på olika bad eller åtminstonde utomhus. I keep my fingers crossed!

Vi var iväg till Lekpalatset i Veddesta en sväng på förmiddagen. Mot slutet där hittade Evelyn hörnan med bilar (a la bobbycar) där man kunde köra runt. Evelyn har aldrig "åkt" bobbycar förut så damen blev minsann fly förbannad när hon insåg att hon inte kom någonstans då hon inte visste hur hon skulle göra. Inte hade hon tålamod för att ta reda på det heller utan satte igång och gapskrika istället.
När vi kom hem slumrade vi till alla tre, en nap sådär mitt på dagen är himla skönt vissa dagar. Speciellt när vädret inte bjöd till för fem öre!


Mammas hjärta idag.

Sedan tog vi tag i en sak som verkligen behövdes. Städning - ack så tråkigt men oj så välbehövligt. Vi hade samlat på oss en massa skit liggandes lite här och var i lägenheten så det blev röjning.
Jag åt nya favvon till middag, köttfärssås med stekt vitkål. Mums, jag får akta mig så att jag inte tröttnar på vitkål nu bara. Jag tror nästan inte att jag kommer äta köttfärssås med spagetti längre för det är tusen gånger godare med vitkål till. Det ni!

Nu måste jag fundera ut någon mat vi kan äta imorgon då Rs föräldrar kommer på besök. Någon smarrig efterrätt vill jag slänga ihop också. Visserligen äter ju inte jag det men bara för att det är så förbannat kul att laga mat och baka. Husmor it is!

/ Sandr0o


Killers.

Jag har försökt övertala karln i huset om att vi ska åka in till huvudstaden imorgon. Det går inte riktigt som jag hade tänkt mig. Vad har hänt med min övertalningsförmåga? Jag tror den börjar bli sådär lagom ringrostig.
Men jag kikade vädret och tydligen ska det regna hela dagen så det kanske hade varit en dum idé iallafall att bege sig dit. Istället hoppas jag på att vi åker till något lekland för här hemma tänker jag banne mig inte sitta. En vecka kvar av Rs semester och innan inskolningen på dagis, då måste dagarna spenderas på bästa sätt!

Ikväll har jag varit på promenix med en gammal vän från högstadiet. Första gången jag eventuellt befann mig i trakterna kring Bögs Gård, om jag inte varit där med skolan någongång. Ja det heter faktiskt Bögs Gård, hur udda det än må vara. Dit skulle vi nog åka med Evelyn någongång och kika på djuren.
I vilket fall, trevligt att träffa gamla förmågor sådär. Var ett par år sedan vi sågs sist, man är förjäkla dålig på att hålla kontakten med folk ibland. Dumt!!!


Min kamera dog lagom när jag tänkte ta kort på mina nya killer heels jag fick med mig hem igår.
Hittade dem på nätet så varsågoda.


    
My oh my!

/ Sandr0o


Siiiiiiiiiiiiigtuna.

Vi vaknade till en oplanerad dag och pappa R fick den fina idéen om att åka till Sigtuna och knalla runt. Vad hände där kan man ju undra? Alltså att han fick en sådan idé, vanligtvis måste jag tjata om saker gott folk!


         
Kika på vattnet. Klättra omkring. Det var meningen att både Evelyn och jag skulle ligga som platta fiskar på bilden men pappa R är way to långsam med kameran.


Jag försöker flörta till mig en kram.

         
Leka leka leka!



De blåste ganska rejält som kanske syns på bilderna, vinden i håret kan man säga. Vi avslutade dagen i Sigtuna med att se Magnus Hedman som jag skrev tidigare.

/ Sandr0o


Priden.

Tudels.

Igår var jag inne i stan med mina föräldrar, syssling och hennes pappa. Vi gick runt på söder, stannade till för lunch och lite shopping. Planen var att jag skulle möta upp Cattis & Co i stan vid två för att kika på Prideparaden men jag hoppade det då jag var på tok för varmt klädd (när vi åkte på morgonen var det typ minusgrader) och jag hade redan ont i fötterna. Men jag hann se lite Pridetåg innan vi lämnade söder.

På kvällen var det inplanerad middag hos mina föräldrar. Pappa R och lillis åkte hem på kvällskvisten men jag stannade kvar och spelade spelet Pop & Rock. Ganska roligt, lite segt sådär på slutet MEN jag vann!


Min fina tjej igårkväll. Mammas hjärta!

Jag köpte ett par killer heels igår. Oj så förbaskat snygga dem är. Har spanat på dem förut och nu var dem på rean så jag slog till. Im in love! Måste ta kort och visa er.

/ Sandr0o


MOBILBLOGG.. Vi har precis kändisspottat ...

100media_imag052 (MMS)

MOBILBLOGG.. Vi har precis kändisspottat Magnus Hedman i Sigtuna där vi befunnit oss de senaste timmarna. Precis bakom oss står hans bil felparkerad. Haha.. Nu åker vi hemåt efter en fin dag här!