Sickness.

Jag borde egentligen befinna mig på jobbet nu. Istället ligger jag mestadels hemma i min säng och kikar på tv och känner mig allmänt slut & förstörd. Redan de sista timmarna på jobbet igår kände jag mig helt orkeslös och efter jobbet låg jag mest i soffan och beklagade mig fram till läggdags. Imorse vaknade jag med världens pain i magen, låg lite dubbelvikt och dog en stund innan jag var tvungen att pallra mig iväg till tandläkaren.
Var lite rädd över att bli ruinerad över tandis besöket men det hela slutade på 60 riksdaler istället för 1040 kr. Som hittat då det även ingick puts & polering!

Magontet försvann så jag stack och tränade medan Evy hängde med mormor till jobbet en sväng. Gick helt okej även om jag inte hade min vanliga energi men efterråt ville jag bara gå under jorden. Orkade inte lyfta ett finger och gick omkring i slowmotion här hemma. Kände ännu mer där att dagen kommer gå åt helvete.

Väl på jobbet ville jag bara dö och jag försökte få någon att ta mina sista timmar, det gick inte helt bra och strax innan sju där får jag ett sms av karln om att Evelyn spytt två gånger och antagligen är magsjuk. Då ville jag sätta mig ner på marken och bara gråta, ingen ork alls och så en magsjuk tös på det.
Kom & tänka på en kollega som bor ett stenkast från jobbet och ringde direkt, 10 minuter senare var han på jobbet och bytte av mig. Underbara kollegor man har!

Nu ligger det en utslagen liten tjej i min säng. Jag smet iväg till datorn en snabbis bara men måste snart skynda mig tillbaka, hon har vaknat & spytt lite sådär hej & hå så det är lika bra att vara där så slipper vi kanske tvätta mer än vi måste.

Det gör så ont i mitt mammahjärta att se henne må dåligt.
Denna bilden får också mitt mammahjärta att värka men istället av otrolig stothet & tacksamhet av att få vara mamma till denna fantastiska tjejen


/ Sandr0o


1 2 3 4 5.

Nu är det hårdträning här framöver.
Tre styrkepass & två cardiopass i veckan är mitt mål. Sen behöver jag inte gråta blod om det bara blir totalt 4 pass i veckan då det kommer bli svårt att få det att gå ihop vissa veckor med mitt & Rs schema och när minisats har öppet. Men när tiden går ihop är det alltså det som gäller. I veckan som kommer blir det måndag - fredag eftersom jag jobbar helgen och inte har möjlighet att gå varken före eller efter.
Det kommer bli mycket jobba, träna, äta & sova och inte så mycket annat men jag är game.




Är ni med?


/ Sandr0o


Dags att bli smal.



När jag gick förbi boken på Ica Maxi när vi storhandlade i torsdags så kunde jag inte låta bli. Tjoff sa det så låg den i vagnen. Jag har ju velat ha den en stund men aldrig fått arslet ur vagnen att beställa den. Men nu så! Jag började läsa lite igår, skulle egentligen bara ögna igenom lite men fastnade helt. Älskar att hon är så jäkla rak & ärlig och hon skriver på precis samma sätt i boken.

/ Sandr0o


Say hello to the brand new me.



I tisdags var jag hemma hos bästa Sanna och fixade till frillan. Jag hade efter mycket övervägande bestämt mig för att bli brunett igen. Denna gången är planen att inte tröttna lika snabbt, ska köpa clip ons så det åtminstonde känns som lite variation då och då.

Nu ska jag äta sen mysmiddag på tu man hand med min kärlek, revbenspjäll med sallas & bea. Yummie!

/ Sandr0o


Aspirin.



Masken drar ihop porer, bleker akneärr och ger huden en jämn lyster. Mirakelmask med andra ord och jag blev positivt överraskad redan efter första gången.

"Lägg fyra, fem tabletter i en liten skål. Droppa på ett par droppar vatten (typ en per tablett) och vänta tills tabletterna lösts upp. (mosa lite med rena fingrar). Blanda ev. i lite lite yoghurt eller honung. Det ska bli en jämn kräm liksom.
Kleta på i hela ansiktet, akta ögonen. Låt verka i 20-30 minuter. Innan du tvättar av; skrubba lite. Skölj. Avsluta med nån fuktgivare.

Aspirin, som egentligen är en värktablet, innehåller acetylsalicylsyra. Och blandat med vatten förvandlas den till s.k BHA-syra (beta hydroxy acid), vilket är samma ingrediens som finns i många kommersiella produkter.
BHA-syra fungerar som en mild kemisk peeling, som skalar bort döda hudceller och ger huden ny lyster. Den tränger ner i hudens porer en bit och löser upp överskottsfett och smuts som samlats där, vilket gör att huden blir klarare och renare från pormaskar och finnar."

Som sagt så är jag positivt överraskad efter bara en gång. Huden kändes otroligt jämn och skön efter användning. Självklart krävs en längre användning för att märka någon riktig skillnad och det jobbar jag på. Det är dags imorgon igen för aspirinmask nummer två. Nu har jag kommit in i någon slags prova-på-period som jag skrev häromdagen. Skitkul och det här är en av grejerna jag ska prova, sen har jag börjat med ocm-metoden också men mer om den en annan dag.

Nu - en kopp kaffe med vispgrädde i soffan innan det är dags att fixa till sig för jobb.

/ Sandr0o


Breakfast.

Klockan är bara 8 och jag är alldeles utpumpad efter 1 timmes träning. Fy så skönt!
Evelyn sover fortfarande så jag laddar upp med lite frukost som jag tänker njuta i soffan framför tvn. Turkisk yoghurt med pumpakärnor, linfrön & så ingefära, kanel & gurkmeja för att boosta förbränningen. Smakar inte alls så tokigt som det låter. Två ägg mosade med lite bregott är min nya favorit som frukost/mellanmål. Förjävla gott så den är given även idag.

träna hemma

Jag bara älskar hur man mår av lchf, lägg på träning på det och vi har ett vinnande koncept i min värld. Grymt!

/ Sandr0o


Woop woop.


Började 06.30 idag och efter en natt med alldeles för lite sömn. En viss liten hade ont i halsen, hostade och hade sig way too much så både jag & R trodde vi skulle bli knäppa tillslut. Dagen flöt på riktigt bra trots att jag var förbaskat trött men efter en Celsius så blev det Sandra på speed. Älskart!

Slutade 16, åkte hem, hoppade i träningskläderna och stack iväg igen. Fullt med folk på gymmet vid den tiden såklart, ogillar egentligen att gå dit och trängas då men vad gör man. Värmde upp med intervaller och körde axlar, bröst & triceps. Jag brukar fan dö av att springa men det gick riktigt bra. Pepp!

Jag har lagt en massa grejor i varukorgen hos Gymgrossisten och väntar på att R ska beställa ikväll. Aminosyror, proteinpulver och blaj. Nu jäklar ni.. Inte sjutton tränar jag för att vara motionär inte, jag ska bli stark!





Imorgon infinner jag mig på gymmet vid 06 för att hinna träna innan R börjar jobba 08. Jag är hemma från jobbet med lillis imorgon då hon hostar & har sig. När R kommer hem från jobbet sen ska jag till världens bästa Sanna & fixa frillan. So excited!

/ Sandr0o


White.

Det låg ett paket och väntade på mig här hemma. Jag beställde det vid 15 igår och redan idag är det mitt. Jag älskar snabba leveranser! Jag är inne i en testa nya produkter period så det kommer bli mycket av det här framöver.


Här har vi produkt numero uno!

Ska självklart ta före och efterbilder och skriva en recension när jag är klar.
Ska bli spännande och de om det blir nå million dollar smile.

/ Sandr0o


Hooked.

Jag är sjukligt laddad inför imorgon. Det väntas nämligen ett träningspass imorgon igen och efter dagens grymma pass är jag mer än pepp. I onsdags gick det halvdant och orken fanns inte helt där, börjar man 06 och inte sovit ordentligt plus en skitdag på det känns det helt okej ändå. Jag körde tills jag var illamående och förstörd men energin fanns inte med till 100. Skönt då att dagens pass blev kick ass och jag känner en härlig träningsvärk i rygg & biceps.

Jag har suttit och läst träningbloggar med lchf-inriktning och hittat en tjej som är helt jävla amazing. Det går inte att sluta läsa. Hon skriver om allt och det är bara så fruktansvärt intressant med all vetenskap hon lägger upp om såväl träningsgrejer, hårmetoder och ting för huden osv.



"Jag heter Martina & är civilingenjör inom bioteknik & medicinsk teknik med ett brinnande intresse för allt som har med hälsa att göra. Dedikerad LCHF:are sedan 2010 och tränar regelbundet tung styrketräning & löpning. Här skriver jag om lågkolhydratkost, naturlig föda & övergripande samband mellan kost och hälsa. Biokemiska resonemang blandat med min personliga nyfikenhet & strävan efter ett hälsosammare liv - min träning, recept, dieter & motivation i massor!"

http://lchfklubben.se/healthandscience
In & läs med er och förbered er på att bli amazed.


Inspo.

Ligger och väntar på att R ska komma hem från jobbet så jag kan slänga i mig lite middag/kvällsmål. Turkisk yoghurt, vispgrädde och några hallon.

/ Sandr0o


Ledig dag.


Hon tar hand om sina dockor precis som pedgogerna på förskolan tar hand om dem. Här var det sovstund och det skulle klappas på alla dockor.

Jag har precis dragit en sväng med dammsugarn. R städade igår men det är helt sinnessjukt hur snabbt det blir smuligt. Kan bli tokig ibland men nu så är det smulfritt, åtminstonde för en kort stund.
Evelyn ville sova för en stund sedan så hon ligger nerbäddad.
Jag har en idé om att rensa min garderob, det behövs verkligen för jag hittar nada in there. All luft gick dock ur mig efter morgonens träningspass, jag som brukar få energi av det blev helt utpumpad. Dumt!

Vi får väl se om jag får arslet ur vagnen. Hoppas det. Skulle behöva en Celsius men dem är slut.
D...u...m...t!

/ Sandr0o


London Baby!


Nu kan jag ju faktiskt avslöja vad min alla hjärtans dag suprise för min kärlek var för något.
En liten tripp till London. Den 29 maj till den 1 juni sticker vi dit och upptäcker tillsammans. Ingen av oss har varit där tidigare så det ska bli jättekul. Hela 3 nätter bli vi borta och vi får i stort sett 4 hela dagar där då vi landar ganska tidigt den 29onde och åker hem sent den första. Kalas! Jag hade gärna kommit iväg på en avstickare lite närmare i tiden men allra helst ville jag att det skulle vara varmare ute så man slipper pälsa på sig och kan njuta av att vara ute på vift.
Jag tror nog att karln blev väldigt överraskad. Jag kan det där med presenter, det har jag alltid sagt!




Har ni några tips på boende eller vad vi absolut inte får missa när vi är där så SHOUT!

Jag längtar!


/ Sandr0o


Happy Valentines.




Min karl hade ställt fram en liten surprise till mig och Evelyn. Inget speciellt mer än saker som vi båda tycker om men ack så mysigt att mötas av det. Det var oväntat!

Om en stund kommer han hem från jobbet och då blir det lite soffmys innan läggdags. Då ska han få min lilla surprise, spännande tycker jag.

I love you more than words can say.

/ Sandr0o


Bögs gård.

I söndags var vi med mina föräldrar och promenerade runt på Bögs Gård. Kikade lite på djuren, grillade korv och åkte pulka!

























Det var en riktigt happy camper ute på tur.

/ Sandr0o


Greklördag.


I lördags var jag hemma hos min fantastiskt fina vän Hanna på greklördag. Sällskapet bestod av mig, Hanna & Frida. Det var vi tre som avslutade fyra månader i Grekland (för min del) och på det absolut bästa sättet. Herregud vad roligt vi hade det, så himla många minnen. Nu var det alltså dags för en liten reunion, dock blev det inte så wild and crazy som jag tänkt från början då jag tog bilen men minst lika trevligt för det. Fina tjejor!

 







Vi kikade på Mello, snackade goja och lyssnade på greklåtar.


Här har vi den ultimata greklåten. Det finns få låtar som jag har så många fina minnen till!
Lagom till refrängen hittade du oss på baren eller dylikt. Haha!

/ Sandr0o


1 veckas update.

I torsdags mätte jag mig för andra gången sedan jag bestämde mig för att nu jävlar kör vi med träning och lchf. Efter 1 vecka har mitt midjemått minskat med 5 centimeter och det är väl det måttet som är mest spännande då de andra inte märks lika markant, ½ - 1 cm här och var. 5 cm minus på midjan känns dock grymt bra och det märks.

Det blev inte riktigt som jag tänkt mig med träningen förra veckan som sagt, iomed den där träningsvärken från helvetet. Ny vecka, nya tag och denna veckan blir det onsdag-fredag.

Vi har startat en riktigt tung vecka med 6 arbetsdagar både jag & R. Det tråkiga är också att R jobbar till 21.30 hela veckan förutom på onsdag och då jobbar jag till 22. Kul verkligen, det blir mycket quality time den här veckan. Imorgon är det alla hjärtans dag också, håller på och fixar lite med det nu och hoppas det ska gå som jag vill. Det återstår att se!

/ Sandr0o


Helt galet.

Sist jag skrev var det pepp som gällde och sedan sist har det varit allt annat än pepp. Efter mitt stenhårda benpass, fram emot kvällen där kände jag hur ont det började göra i vaderna. Bytte med en kollega så att jag fick vara i info där man inte springer riktigt lika mycket. BAAAAM när jag vaknade igår morse som Agda 83 som skulle försöka ta sig upp ur sängen, nästa omöjligt! Inga hälsar ner i golvet här inte, snarare hoppar runt på tå för att det skulle gå. Hemskt hemskt hemskt men tack & lov var jag ledig.

R smörjde med tigerbalsam igårkväll men jag hade fortfarande riktigt svårt att sova och sov dåligt. Idag har jag jobbat, har åkt typ skridskor fram för att det inte ska göra fullt lika ont att röra sig. Har jag stått still i en minut eller suttit ner är jag körd. Det gör så jäkla ont att försöka sträcka ut! Efter en ganska kort dag på jobbet ligger jag i soffan och känner mig helt körd. Jag har aldrig varit med om sådan träningsvärk innan, helt insane. Jag har träningsvärk framsida lår också men herregud det är ju rena barnleken mot det här. 
Känns som att jag har två superömma tennisbollar under huden i vaderna, så nu ska jag ta dessa och köra ett varv med tigerbalsam igen och sträcka ut. Musklerna är alldeles stenhårda. Pissigt att träningsplanen för denna veckan gick i stöpet, jag kan inte gå och träna när jag är såhär. Två av fyra gånger.. Surt!!!

R är på begravning och ikväll åker jag & lillis till mina föräldrar och äter middag. Ska passa på att låna morsans vetepåse tror jag, kan säkert vara skönt.


/ Sandr0o


Woooop wooooop.

Det här kommer bli en sån där alldeles fab dag. Det känner jag!
Är nyss hemkommen efter ett hårt benpass, är helt körd i benen och hade smärre problem att ta mig ner för trappan på Sats. Haha SKÖNT!
Herregud så pepp jag känner mig nu igen. Jag har redan hunnit med att träna två gånger denna veckan och då har jag imorgon och på fredag kvar när jag ska dit också. Karln skrev ett schema till mig i söndags så det kör jag på. PEPP!

Lika bra att sätta igång och städa här hemma så slipper vi det imorgon när vi är lediga alla tre. Energin är på topp! Kan vi hitta på något roligt imorgon efter träningen istället. Evelyn ska med mig till minisats imorgon och hon längtar!



Jag ska tillbaka. Smala ben? JAVISST! Men bara smal, nu jävlar ska vi bli tighta också. YES!


Ska vi göra något äckligt baby? Kan inte sluta lyssna på låten.


/ Sandr0o


Äntligen äntligen äntligen!

Jag loggade in på facebook när min lunchrast började och såg att Lundmyr lagt upp en ny bild, bara några minuter innan.

TADAAAAA!


Äntligen fick vi se en färdig bild på vårat hjärta ♥ Himla fin tycker vi!
Blev alldeles lycklig och hoppade till när jag såg bilden. Haha, har ju väntat riktigt länge på den nu!

Jag hade lyckats ställa mitt alram 1 timme fel imorse så istället för att bli väckt 04.45 ringde det 05.45. R petade på mig och sa att jag måste ha försovit mig varpå jag svarar "nej det är lugnt, alrmet ringde nyss" men i samma sekund inser jag att jag ställt det fel. Så upp och hoppa, borsta tänder och i ett par kläder för 06 måste jag gå hemifrån för att komma i tid till jobbet. I tid var jag men jag har sett ut som en zombie all day. Haha jaja inte så noga ;)

Sitter och väntar på att R ska komma hem från sin klippning och sen sticker jag och tränar. Good shit!

/ Sandr0o



Sadness.



Idag har himlen fått en till ängel.
Jag vill inget hellre än att pussa & krama min karl.
Evelyn skulle få gå till kyrkan idag med farmor & tända ljus. Fint!

/ Sandr0o


Pepp på livet.

Jag har precis hoppat i min morgonrock och sitter här med turban på skallen. Min underbara karl står i köket och förbereder för tacodinner och min fantastiska dotter sitter vid bordet och gastar "varsegod och ät". Jag är totalt utpumpad i kroppen och det är en förjävla härlig känsla. Slutade 14 idag och stack direkt till gymmet och så förbi Ica på vägen hem och nu sitter jag här efter en härlig dusch och är helt redo för en fredagskväll i mysets tecken.

Jag har nog aldrig varit såhär motiverad till att träna faktiskt så jag vet att det kommer hålla den här gången. Jag har gått och längtat hela dagen på att få sluta och dra iväg och svettas. Pepp gott folk and I love it!

Nästa vecka blir det måndag, onsdag & torsdag åtminstone. Det gäller att planera om det ska gå ihop med två som vill träna (och göra annat) och så en liten tös som ska tas om hand om såklart.



Ikväll blir det moviemys med min kärlek och imorgon ska jag dricka lite el vino med några kollegor. Det kommer bli awesome. Jag är inte ens besvärad över att det är min jobbhelg coming up och det brukar jag alltid vara annars. Life is great helt enkelt. PEPP!



/ Sandr0o


Gullunge.



Boken som Evelyn bläddrar i på bilden är hennes nya favorit. Hon har alltid tyckt om den men nu börjar det gå lite till överdrift när hon tillomed ska sova med den. Hahah!

/ Sandr0o


Nu kör vi.

Imorse begav vi oss till Sats hela familjen. Det var verkligen på tiden. Evelyn fick hänga på MiniSats för första gången och det gick skitbra, inte ett pip. In med henne där bara och så träna, hon verkade ha haft roligt. Perfekt!
Synd bara att det var Rs sista dag på Sats idag då han tröttnat på gymmet och ska börja på ett annat, annars hade vi ju kunnat träna tillsammans. Han hade kunnat bli min PT ;)


ADIDAS W MF 3S 3/4 TIGHT BLACK /WHITE
Byxa "Firebird TP" - Bloom/Running White
Jag älskar snygga träningskläder. Det är ju superhett verkligen!!!!


Jag passade på att införskaffa ett par till träningsbyxor & en sport-bh idag, ett par av varje håller ju inte speciellt länge. Då har jag något att svida om till när jag sticker från jobbet direkt till gymmet imorgon, med en Celsius i handen så att jag orkar eftersom jag ska upp förbannat tidigt imorgon igen.
Jag är motiverad, nu jäklar kör vi.


Missa förresten inte en grym film som börjar nu klockan 21 - Allt för min syster på Sjuan.

/ Sandr0o


En härlig dag på isen.









































Korvgrillning i solen i det härliga vädret förra veckan. Evelyn älskar snön och slänger sig omkring i den mer än gärna. Älskade barn!

/ Sandr0o




Cola Zero.

Jag kom fram till en helt hemsk sak i söndags när jag skulle ta fram en ny flaska Cola Zero och lägga den på kylning. Jag upptäckte att det bara var en kvar i skåpet och blev helt chockad. Nog för att jag vet att jag dricker mycket Cola Zero men jisses så mycket det faktiskt är när jag väl började räkna på det. Måndagen samma vecka var vi och storhandlade och jag köpte då hem 4 st 1 ½ liters och med lite snabb huvudräkning kan vi då räkna ut och jag dricker en sisådär 6 liter Cola Zero i veckan. My good!

Det är ju helt hysteriskt mycket!!!

Det värsta av allt är att jag inte kan sluta heller, jag är en riktig Coloman och klarar mig inte speciellt länge utan ett glas. Då blir jag tokig!

Jag ska verkligen försöka att trappa ner åtminstonde för 6 liter är ju sjukt och då ska det tilläggas att jag ganska ofta köper Zero på jobbet, så jag skulle snarare tippa på 7-8 liter i veckan.




Skämmes!

/ Sandr0o


Nya smycken.


Jag fullkomligt älskar när Ur & Penn har rea. 6 örhängen, ett armband & två halsband rikare gick jag därifrån men bara 210 kronor fattigare. Som hittat för sjutton!









Tror ni jag har en thing för fjädrar kanske? ;)

/ Sandr0o