.

Ögonen går i kors. Time for bed.
Good night!


Vyssanlull.

Häromdagen fick jag en helt briljant idé, som en blixt från en klar himmel. Vi ska köpa en vagga till bebisen i magen. Det låter alldeles perfekt i mina öron. Då slipper vi att det blir lika trångt redan från början när bebisen ändå är så pass liten och inte tar någon plats. Hur gulligt är det inte med en liten vagga också? Supergulligt!
 
 
Sååå himla fin med en liten krona där i mitten.
 
/ Sandr0o

PluttisEvelyn & pluttisbebis.

Evelyn sitter och bläddrar i fotoboken som handlar om hennes första halvår hos oss. Jag klickade mig in bland mapparna på datorn och kikade på bilder från Evelyns födelse och tiden precis efter. Fyfan vad häftigt alltså!
Det känns lite smått overkligt att den där lilla pluttiga bebisen blir 4 år i januari, helt galet vad tiden går fort.
Sen att hon utvecklats till en sådan fantastisk, klok & duktig liten människa som ger så mycket kärlek och glädje till människorna omkring henne. Hon kommer bli världens bästa storasyster!
 
 
Tänk att vi ska få vara med om den mest fantastiska upplevelse man som människa kan få vara med om igen. Men denna gången kommer vi att vara tre som delar glädjen om en ny liten bebis i familjen ❤ Magiskt!
 
/ Sandr0o

Chickendinner.

 
Jag & lillis har precis ätit middag. En av mina favvo LCHF-rätter faktiskt, den har gjort stor succé på jobbet när jag haft den i matlåda. Så nedrans gott I tell you! Nu äter jag ju inte enligt LCHF längre, jag tror kroppen behöver lite lagom av allt när man har en liten bebis som bor där inne i  magen. Jag modifierade receptet, matlagningsgrädde istället för vispgrädde. End of story typ. Jag åt det som ni ser med enbart sallad, tomat & gurka till bara för att jag tycker det är så himla gott just precis så och det är väldigt mycket gott i grytan så det behövs inte någon "utfyllnad". Evelyn åt med pasta till och R får det tillsammans med ris i matlådan imorgon.
 
Evelyn är väldigt enkel när det kommer till mat, hon äter alltid det hon bjuds utan problem. Ibland får hon dock för sig att maten som står framför sig är äcklig, innan hon ens har smakat. Ni vet sådär som de små barnen kan hålla på bara för att, idag var en sån dag. Men det gick över väldigt snabbt efter några ord om att man faktiskt måste smaka på maten innan man säger något om den. Evelyn åt i vanlig ordning ordentligt och tyckte inte alls att maten var äcklig utan jättegod. Hon hade lite problem med vitkålen innan hon smakat (påminner ju om lök som hon bara äter om man säger att det heter pluttanplä, typ) men när hon hade smakat sa hon istället "det var inget fel på vitkålen, mums". Duktiga unge!
 
 
 
Nu håller jag mig förhoppningsvis mätt i någon timme iallafall. Ikväll har jag en liten plan om att överraska min man med "gottis" när han kommer hem från jobbet. Han kommer hem lagom till finalen av Masterchef (vårat favvoprogram) så det kan vi njuta till. Hoppas hålla mig mätt tills dess, tveksamt skulle jag säga!!
 
/ Sandr0o

Konstant hungrig - typ.

Min frukost imorse. Jag måste äta riktigt rejält för att ens hålla mig mätt i någon timme.
 
Under hela den här veckan har jag varit konstant hungrig. Det dröjer inte alls länge efter en måltid innan min mage börjar kurra något så hysteriskt. Ni vet sådär kurr som nästan gör ont och gör att man mår riktigt dåligt. Inte lätt att ignorera det inte och det tänker jag inte göra heller. Blir jag tjock som attan so be it. Haha nejdå jag tänker på vad jag äter och försöker att få i mig ordentlig mat som mättar bra istället för tomma kalorier som inte gör ett skit för varken kropp eller hunger i det långa loppet. Im tryin och nu när jag inte känner mig fullt lika hysteriskt trött (eller illamående för den delen) så att jag vill gråta hela tiden så går det lättare. Tröttheten släppte lite i måndags och nu knapprar jag järntabletterna så det blir förhoppningsvis bara bättre och bättre.
 
I början när jag mådde sådär overkligt illa kunde vad som helst slinka ned, bara det gick fort - choklad and you name it, det spelade ingen roll. Skönt att slippa även om det slinker ner nå skit någon gång ibland ändå, försöker verkligen hålla mig till helgerna. Som på jobbet i måndags när jag blev dösugen på turkisk peppar, vad gör man? Jo man knapprar lite turkisk peppar helt enkelt och sen var det bra. Haha!
 
Tänkte göra något roligt till helgen, både i mat och i efterrättsväg då. När jag är ledig och allt och har tid & ork att lyxa till det lite. Jag funderar på viltgryta följt av cheesecake, var väldigt längesedan jag åt vanlig cheesecake (lchf-cheesecake var det senaste gångerna) och det är väl to die for. MUMS!
 
För övrigt så var jag hemma från jobbet igår, vi har fått en riktig hostmaja här hemma. Häromdagen hostade hon tills hon spydde ner hela sängen, fresh. Idag snorar hon också så jag blir hemma med henne imorgon med, lika bra så vi blir av med skiten illa kvickt.
 
Ett glas juice och en satsumas kallar för nu är jag mucho hungrig igen.
 
/ Sandr0o
 
 
 
 
 

Iron.

Tröttheten själv här. Har längtat hela dagen efter att bara få lägga mig i sängen och sova och äntligen är jag här . Efter jobbet har jag varit på 3års kalas hos Vanessa, ätit smarrig smörgåstårta & tårta. Så fort jag kom innanför dörren här hemma tvättade jag av mig sminket illa kvickt och lade mig i sängen. Legat och bläddrat lite i en preggotidning men nu känner jag att mina ögon snart går i kors. Vad var klockan sa vi? Kvart över sju? JAJEMEN! Hysteriskt trött tjej kan jag tala om, jag skulle kunna tänka mig att sova i ett dygn sisådär. Härliga tanke!

Barnmorskan ringde i torsdags och talade om att jag har dåligt järnvärde (redan nu, herregud så tidigt!) och ville att jag ska börja med järntabletter. Måste försöka komma ihåg och köpa imorgon. Måste!!!

Trött var det ja.. Godnatt!


Dagens babybelly.

En dagens belly lite då och då tänkte jag försöka bjuda på. Det låter väl bra? Så vi kör en första liten babybelly från idag. Jag går in i vecka 13 på fredag och jag tycker min mage är vääääldigt stor för att vara så tidigt. Var ju tvungen att googla lite magbilder och då såg den inte speciellt stor ut i jämförelse med dem jag fick upp. Bara himla stor till skillnad från sist tror jag so far.

Lilla bebis ❤


Jordgubbsdoft.

Jävla bra kväll igår. Så fort lillis var nattad hoppade jag ned i ett skumbad. Smetade in massor med produkter i ansiktet, skrubb, mask, toner, serum osv osv plus en härlig ny repair masque till håret. Den serien vill jag gärna ha här hemma, shampoo & hela baletten såklart. Macadamian oil till lilla mig tack!

Jag smörjde in mig med jordgubbslotion och kröp ner i soffan framför Hollywoodfruarna och en bit brieost som jag haft i ugnen med valnötter & lite honung. Har man galna brieostcravings så finns det ingen hejd tillslut. När man hettat upp osten till "bubblande" är det ingen fara att äta den som preggo. I like, även om "vanlig" brieost är vassare.

Den här damen sitter på tåget påväg hem. Jag ska ta en nap (ofantligt trött) och sen ska jag och min karl iväg och äta mat och gå på bio. Mys!!!


Foodtalk.

Mat mat mat. Jag har ingen direkt energi över till att laga mat när jag kommer hem från jobber egentligen.. MEN det måste ju göras och jag har ett sånt jäkla sug efter att laga mat, även om jag inte alltid orkar.
Igår lagade jag långkok till middag, oxsvansgryta som jag ätit hos min mormor när vi varit yngre. Kom på den rätten häromdagen och var prompt tvunget att haffa tag i receptet och laga den. R var allmänt skeptisk när vi var och köpte köttet men tji fick han. Haha han älskade det! Sög i sig varenda liten slurk gryta på tallriken, sparade tillomed "såsen" i en låda till idag även om själva maten tog slut. Det stod och puttrade i närmare tre timmar på spisen, oh so lovely när köttet trillar av. MUMS det gör vi om!
 
Idag har jag & lillis ätit kokt torsk med potatismos & äggsås till middag. Husman i världsklass säger jag!
Alldeles nyss blev jag hysteriskt sugen på fläsklägg med rotmos (även det från mormor). Det låter ju inte mycket för världen kanske men oj vad gott det är!
 
 
Nej nej nej stopp stopp stopp! Nu får det vara nog med matprat, jag har precis ätit middag men lik förbannat sitter jag här och halvdregglar. Im gonna get fat fat fat, jaja det är ju oundvikligt!
 
Jag tänker viga kvällen åt att försöka knåpa ihop vad jag önskar mig i födelsedagspresent (bara 1 månad kvar nu) och börja kika på födelsedagspresenter till folk som fyller år. Nu drar storfirandet snart igång i vår familj!
 
/ Sandr0o
 
 
 

Förväntansfull.

 
Igårkväll beställde jag nya hudvårdprodukter från eleven.se. Har aldrig beställt därifrån förut men det är verkligen heaven on internet, de har allt som har med skönhet att göra. Leveranstiden verkar även den vara på topp, beställde som sagt igår och det ska kunna hämtas ut imorgon. BAAM, lika snabbt som Mmsports. DET är service, allt annat är värdelöst.. PANG vad bra det är! Jag kan surfa runt där i timmar och drömma mig bort. Igår fick det alltså bli nya hudvårdsprodukter (några till håret också, hihi). Jag har i stort sett alltid varit ganska värdelös på att sköta om min hy (bad me). Nu när det ligger en liten bebis i magen har hyn blivit värre än värst och jag kände att det är dags att tag i saken en gång för alla.
Jag bestämde mig för att prova ett märke som jag läst mycket bra om men aldrig provat själv. Håll tummarna för att det går att hänga i julgranen, jag återkommer när jag fått hem & har provat grejerna.. Oh so exciting!
 
/ Sandr0o
 
 

Underbara helg.

Underbar sovmorgon har jag & R njutit. Evelyn gick upp före 8 tror jag, kikade på Barnkanalen i soffan medan vi sussade vidare till 10. Väldigt välbehövligt med tanke på att jag slocknade före 20 igårkväll.
Vi har ätit sen smarrig frukost bestående av scones och annat smaskens. Nu ligger jag i badet och läser ikapp lite bloggar. Hårinpackning & ansiktsmask, förjävla taskig hy har jag fått. Precis som sist.. Hmm!!!
Det börjar bli hysteriskt varmt här i badet och jag känner mig lite halvt svimfärdig, det gör jag ofta. Dessutom hade jag lätt kunnat somna rätt upp och ner direkt, ögonen går i kors. Fruktansvärt trött hela tiden. Kanske dags att hoppa upp ur badet innan jag faktiskt slocknar här på riktigt, haha det vore en syn. En powernap innan vi ska bege oss mot Rs föräldrar för middag vore något.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/30283/images/2012/pic_5079764eddf2b32cc9001865.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/30283/images/2012/pic_5079764eddf2b32cc9001865.jpg" class="image">


Plus en.

Min dag startade med inskrivning på mödravårdscentralen. Ja precis så ja, ni såg rätt!
Det ligger en liten liten bebis i min mage och gror så idag var det dags att träffa barnmorskan för första gången, går in i vecka 12 imorgon. Den 24 augusti blev det ett plus på stickan och den 2/5 förväntas storken dyka upp med leverans. Världens lyckligaste lilla familj!

Jag börjar sakta men säkert komma tillbaka till verkligheten. Jag har mått förjävligt till och från och den veckan då jag var sjukskriven kom jag inte upp ur sängen pga av illamåendet så det var en jävla tur jag blev sjukskriven för hostan. Knapprade postafen & hade illamåendearmband dygnet runt. Nu börjar jag som sagt kunna leva normalt igen, haha.

Vi ska bli tvåbarnsföräldrar och Evelyn ska bli storasyster. Världens bästa storasyster ❤

Magen idag. Herregud vad det växer, sist syntes det väl knappt vid den här tiden vad jag kan minnas.
 
/ Sandr0o

Checkar ut.

Aptrött människa här. Ligger i sängen och tänker nanna kudden redan nu och klockan har inte ens slagit 21. Livet på en pinne! Inte ens Evelyn har somnat (ikväll heller!) trots att hon lade sig för en timme sedan. Hon sjunger & berättar historier för sig själv, sötnos. Dags att sluta sova på förskolan tror jag. Hemma sover hon ju aldrig och har inte gjort på ett tag men på förskolan sover hon fortfarande. Första kvällen igår som vi märkte att det dröjde läääänge innan hon somnade och ikväll igen alltså. På måndag provar vi att skippa vilan helt enkelt så får vi se om det ger något resultat!

Imorgon är jag ledig och det ska bli sååååå skönt, bara slappa är min plan men vi får allt se hur det blir. Klockan 10 har jag en tid att passa men sen är dagen friiii som en fågel. Lovely!


Sommarlängtan.

Det gick illa kvickt hos läkaren imorse vilket innebär att jag knappt kommer sent till jobbet som jag trodde. Sitter på tåget och ska springa in på apoteket innan jag stämplar in. Vill ju börja bota det här så fort som möjligt tack!

Jag har världens sommarlängtan. Inte så konstigt med tanke på den värdelösa sommaren vi fick. Jag lever verkligen för sommaren och älskar att sola & bada. Herrejisses vad jag vill slappa och lapa sol. En utomlandsresa skulle sitta fint. Lååååång tid kvar till värme, nästa sommar får för sjutton leverera.

Until then drömmer jag mig bort med Medina. Den här dyker upp lite här & var - sommarfeeeeeeling.


Tröttmössa.

Den här tjejen somnade vid 21 igår. Trött människa javisst. Inte sjutton blev det bättre av att jag sov helt värdelöst, vaknade till och från 1 miljon gånger minst!

Kom precis hem från jobbet och sitter i soffan och äter mackor med rostbiff innan det är dags för sängen. Imorgon har jag en läkartid, hoppas jag får hjälp illa kvickt av läkaren. Sen är det work work hela dagen. Jag längtar tills på torsdag - LEDIG! Och sen är det dags för ledig helg också.. I cant wait..

Inget vettigt. Adjö!


Lousy.

 
Blogg.se-appen är lika värdelös som alltid. Har försökt i flera dagar att blogga från mobilen men utan någon som helst lycka. Ack så simpelt det hade varit!
Jag & mitt lilla hjärta har spenderat kvällen med att göra middag & sedan har vi ritat tills halv åtta hos mig började.
 
Dagens matkasse-mat. Chilibiffar,ris (jag bara kan inte göra vanligt vitt ris) och sugersnaps. Mumsigt!
 
En matkasse varannan vecka kan jag tänka mig. Då slipper man planera hela tiden men är ändå fri att göra sina "favvorätter" då och då.
 
 
Jag tycker vi kan konstatera att jag är väldigt värdelös på att rita. MEN Evelyn var glad iaf! Haha..
 
/ Sandr0o