Tidigt imorgon igen.

Jag har gosat ner mig under täcket och slökikar på 90210, bara helt värdelösa program på tv.
Jag fick för mig att åka och äta thaimat när Evelyn var hämtad från förskolan. Sagt och gjort så intog vi vårat favorit thaihak och njöt av den underbart goda maten och av att få maten serverad och bara sitta och ta det lugnt. Vardayslyx mina vänner!

I onsdags var R med våran lillskit på BVC för 3års kontrollen. Numera väger hon 13,7 kg och är 93 cm lång. Hon är fortfarande under medel men följer sin kurva alldeles perfekt. Hon fick göra lite olika "test", kika på bilder, rita, hoppa och sparka boll osv.

Jag har bytt arbetstid imorgon igen, det har blivit standard nästan på onsdagar på senaste tiden. Tjejen som skulle ha öppnat ska ut och svänga sina lurviga ikväll och vill ha sovmorgon, så hon ringde mig när jag hade hämtat lillis på förskolan och undrade om vi skulle byta. Jag kan verkligen inte tacka nej till ett dagspass för jag hatar att stänga. Nu gick våran minisats-plan i stöpet så det får bli en annan gång helt enkelt. Jag får ta mig till gymmet själv imorgon efter jobbet, för träning är forfarande planen.


/ Sandr0o


Perspektiv.

Jag har precis gråtit mig igenom ett helt avsnitt av Sofias änglar. Det är ett fantastiskt & sorgligt program! När man känner igen människor så berörs man alltid extra mycket tycker jag. Det är ju självklart lika hemskt vem än saker & ting drabbar men det blir närmare helt enkelt. Jag brukade se denna kvinnan (mamman) med sin man nästan dagligen när hon köpte en mellanlatte, i en stor mugg med extra mjölk.
Vilka öden vissa människor får gå till mötes.

Livet är skört.
Det är viktigt med perspektiv, som man allt för sällan tar sig tid att fundera över.

R kom nyss hem från jobbet och morrade över en smutsig stekpanna i diskhon. Tänk om vi en dag står där utan varandra som en splittrad familj på något vis, av någon anledning. Hur viktig var då den där stekpannan egentligen? PERSPEKTIV!
Det är ju värdsliga ting men som ju är en del av den vardagen vi lever. Alla små irritationsmoment osv har sin plats också men det är viktigt att stanna upp och fundera på vad som är betydelsefullt och vara tacksam. Vårda var dag som vi får vara här och uppleva.

Försök se förbi den obäddade sängen, den smutsiga stekpannan, den ovikta tvätten och dammtussarna i hörnen.
Åtminstonde med jämna mellanrum och öppna ögonen och skåda allt det fina i livet, uppskatta det som finns och var tacksam.




Jag ska påminna mig själv ofta om att livet är nu och att man aldrig kan veta hur framtiden ser ut.


SLÖSA MED KÄRLEK!


/ Sandr0o



Lördagsmys.





Evelyn hade lördagsmys i våran säng med salta pinnar & Bilarfilmen. Mys på hög nivå ♥

/ Sandr0o


Shoooes.

Min plan är att jag i veckan ska dra igång med lite träning. På onsdag ska Evelyn få prova MiniSats för första gången. Vi går dit både jag & R så är det inte hela världen om hon skulle bli ledsen där uppe typ, då kan den ene iaf träna vidare. Jag skulle vilja ha dessa förbannat snygga träningsskor. Mina är gamla och dessutom fula så det kanske vore idé för ett par nya här framöver. 



/ Sandr0o


Playing in the winter snow.



























Evelyn & jag var ute i lekparken i torsdags ♥

/ Sandr0o


Tulips.

Jag älskar tulpaner och de gör sig fantastiskt bra i vardagsrummet sen "the makeover".  Jag köpte nya i måndags men det måste vara något fel på dem? ;) Vissa av dem lutar nästan ner i soffbordet. Whaaat whyyy?
De jag hade innan höll sig fina hur länge som helst och jag har behandlat dessa lika väl!


Ser ni? Slokande tulips.

Jag & Evy håller på och tvättar och nu är tanken att jag ska dra en sväng med dammsugarn efter lite dammande. Sen hoppar vi i varma kläder, går ner till tvättstugen och sätter på nya maskiner och beger oss ut i snön tills maskinerna är redo. Det låter som en bra idé, ännu bättre hade det varit om jag hade haft täckbyxor!

/ Sandr0o


Bara en dag på ICA.

Jag kröp ner i sängen med datorn en sväng i väntan på att middagen ska bli klar. Det står två pajer i ugnen, en till mig (lchf-style) och en till Evelyn & R. Det enda som skiljer är mandelmjöl mot vetemjöl och vispgrädde mot matlagningsgrädde. Mandelmjölet var förbannat dyrt så det kändes lite onödigt och nästan ta slut på det för att R och E ska äta, R som äter så förbaskat mycket också. Paj med broccoli, oliver, salami & fetaost och det kan man ju tycka ska bli smaskigt så jag hoppas!


Evelyn leker lite kurragömma i väntan på middagen.

Jag är såååå trött och tack & lov är det bara en arbetsdag kvar för denna veckan. Jag har gått upp hiskeligt tidigt tre dagar i rad och idag var min sjätte arbetsdag i rad på det. Det tar på krafterna och ännu mer så när vi har haft massa folk sjuka i förra veckan och fortsättningsvis i denna veckan. Ibland får man panik alltså på stressen, som idag x antal gånger. På onsdag har nämligen kassaledaren butikens jourtelefonen. Det är den telefonen som alla ringer till - säljare, varuleveranser, kunder, personalen jaa precis alla. Jag är utrustad med denna och med min egen kassaledartelefon, allra bäst är det när båda telefonerna ringer samtidigt, jag har en kund som vill ha hjälp och det är kö som jag måste ta hand om och det under tiden som jag borde ta korgar. Då mina kära vänner är det stressigt även för mig som faktiskt är mer än van. Magknip!
Med andra ord ska det bli skönt att vara ledig imorgon och jobba kortis på fredag. Lovely!

Kvällen tänker jag spendera i soffan eller sängen och jag lär somna tidigt om jag inte tvingar mig att vara vaken för att se Body Of Proof, det är grymt.

/ Sandr0o


Zucchinipasta.



Denna förjävliga dagen börjar lida mot sitt slut. Jag kan inte se något positivt med denna dagen alls, det skulle vara då att middagen jag lagade idag var grymt god. Köttfärssås med zucchinipasta och parmesan. Yum yum!
Vi har många som är sjuka på jobbet så det är spännande varje dag nu hur dagen ska se ut. Idag var som sagt ingen dag som kommer gå till historien som världens bästa dag eller ens något i närheten men så snart är den finally over.

Imorgon skulle jag som vanligt jobba 15-22.05 men iomed sjukdomar jobbar jag istället 6-15. Det klagar jag verkligen inte på även om jag inte är råtaggad på att gå utanför dörren 05.30 och gå upp ännu tidigare.
Jag får komma hem tidigt och på torsdag är jag ju ledig, hallelulja, och så på fredag kör jag kortpass och slutar 13.45 som alltid innan ledig helg. Wooop woooop!

/ Sandr0o


Idag är ingen vanlig dag.


Idag fyller nämligen våran tjej hela 3 år. Herregud som tiden springer ifrån en. En dag som denna ligger gråten i halsen när jag tittar igenom gamla bilder från BB osv, fyfan vad fantastiskt livet är. Nu är hon redan 3 år och kan hur mycket som helst. Vilken kärlek som ryms i en liten individ som inte ens är 1 meter lång.


Titta vilken liten räka och en lycklig nybilven farsa.


En snart 1åring.


En 2årig Evelini. Vilken kaluffs!


Här har vi våran då blivande treåring. Älskade unge ♥

Det mest fantastiska i livet är att få vara just din mamma!

Ikväll blir det kalas för hela slanten. Vi blir ganska många så det blir en hel massa fika. Jag slänge ihop en tårta igår och ska göra en idag. Bästa Kimmi har gjort supersöta cupisar också som jag hämtade igår. Det blir mys!

/ Sandr0o


Glasbit check!








Bilder från igår.

Goder afton!
Jag sitter med en glasbit i tån och kan verkligen inte få ut den, suck. Det var väl ett bra sätt att runda av dagen med? Hoppas R kan få bort den när han kommer hem.

Jag är en lycklig tjej som slipper jobba 15-22.05 imorgon. Vi har en tjej som är sjuk och jag erbjöd mig illa kvickt att öppna info istället för att stänga. Sagt och gjort så jobbar jag 8-16 istället. Det enda kruxet är bara att jag hade nageltid imorgon vid 12 som jag sett fram emot så. Väntar på svar ifall hon kan på kvällen imorgon eller möjligtvis på torsdag dag. HOPPAS.. Vill ha fina naglar again..

/ Sandr0o


Kalas numero uno.













Ikväll har vi haft lite treårs kalas för lillis med goa vänner. Vi bjöd på två olika pannkakstårtor, en med sylt, grädde och färska hallon & en med nutella, banan, grädde och hasselnötter. Den verkar ha gott hem och det blev matkoma efter, som det så lätt blir efter sockerbomber.

Det var en riktig tröttmössa som kikade någon minut på Pippi när gästerna gått innan det var dags för sängen. Tack för en trevlig kväll fina ni!
Dgas att krypa ner i sängen snart om man ska komma upp imorgon. Fast jag har ingen som helst lust alls, vill vara vaken hela natten och umgås med min kärlek.


/ Sandr0o


Kalasigt.

Imorgon ska vi ha ett litet kalas för våran blivande treåring. Släkten ska komma hit och fira på Evelyns födelsedag och vi blir så jäkla många om alla ska komma samtidigt. Imorgon kör vi alltså några få vänner då alla inte kunde men det blir himla mysigt. Evelyn ser verkligen fram emot att få leka med Vanessa, dem hade så roligt sist när vi var hemma hos Sanna med familj på middag. Jag har förberett morgondagens fika och jag ska bjuda på något barnkalasigt faktiskt. Screw seriösa och fina bakverk, det jobbet sparar jag tills på torsdag när jag faktiskt är ledig innan ;) Slutar 16 imorgon så det är bara att stressa hem och fixa iordning för runt 18 kommer gästerna.

Dem ska ju lägga golvet här imorgon också medan vi jobbar så jag antar att det kan vara lite rörigt som måste städas upp. Jag längtar efter att ÄNTLIGEN ha ett golv igen och till att se hur fint det förhoppningsvis kommer bli.






Helt plötsligt satt det en dam på bordet och åt direkt ur såsburken. Haha!

/ Sandr0o


Superhappy.

Jag och min älskade har lekt inredare hela helgen.
Vi har nämligen kört en makeover på vårat vardagsrum. Det enda som saknas nu är ett nytt datorbord och ett spegelfat att ha på soffbordet med ljuslyktor på.
Vi är förbannat nöjda, det är fantastiskt fint här hos oss nu. Det blev tillomed bättre än väntat och det känns ju fab!



    

 
Lite sneakpeaks från the makeover.


Spegelfat
Det här jäkla spegelfatet vill jag ha, eller åtminstonde något liknande. vart ska jag hitta det? Idag hittade jag bara ett alldeles för litet som dessutom hade 4 fula ljuslyktor som ingick. Det på bilden vore perfekt. Ska nog ta en sväng förbi Sia imorgon på lunchrasten. Det låter som en bra idé!

/ Sandr0o


Dags att dra igång lördagen.

Adele på hög volym har startat denna fantastiska morgonen och underbara helg. Med två ägg, en kopp kaffe med vispgrädde och en babybellost i magen är jag nu redo för dagen. Våran kära dotter leker med rullen med golvplasten, tydligen väldigt roligt att rulla över den. Toker!

Vi fick inget golv inlagt i torsdags, dem trodde att allt var klart här för att bara kör igång. Kruxet? Vi hade ju inte fått något golv. Så igår kom dem och lämnade golv + lister hos oss och det ska stå i minst 48 timmar i rumstemperatur så dem fick mina nycklar så att dem på måndag kan komma in och lägga det. Wohoo! Så på måndag när vi kommer hem från jobbet lär det vara klappat och klart. Lycklig!
Ni ska bara se hur snyggt golvet är! Det golvet vill jag ha i hela lägenheten.. Det lär ju hända men man kan ju få önska ;) men damn vad fint det är, det kommer bli amazing när det är klart.

Evelyn är fortfarande pigg och ingen feber så långt ögat kan nå så vi ska ta en tur till Ikea enligt planen, presentkortshopping kan aldrig bli fel..

Dags att tysta ner Adele och brumma iväg innan dagen går förlorad.


Nytt från Mio som numera pryder våran tv-bänk. Jag dog nämligen lite när jag såg hjärtramen. Got to have!

/ Sandr0o


Sjuk?!? Kanske, kanske inte?! Något äre!


Idag har jag varit hemma från jobbet med liten. Hon hade 39 graders feber igårkväll och har inte haft någon matlust på flera dagar, hon som annars brukar äta som en häst. Idag har vi inte sett röken av någon feber men vi har legat i soffan och kikat på film hela dagen och vilat. Hon har fortfarande kinkat med maten och enbart ätit ett ägg & 1 ½ banan under dagen och sen middag som hon faktiskt fick i sig alldeles nyss. Något tokig är det nog men förhoppningsvis går det åt rätt håll iomed att middagen gick ner. Annars är hon mest som vanligt, lite gnälligare än vanligt bara.


Gårdagens smarriga middag, currykyckling med sallad.


Kvällens middag, tacopaj med guacamole & sallad.

Mätt och belåten tjej ska mysa ner i soffan med familyn. TGIF!
Det ska bli lovely med ledig helg. Imorgon har planen länge varit Ikea men vi får väl se hur läget känns imorgon helt enkelt.

/ Sandr0o


Julafton nummer 2.


Det har varit så mycket saker som hänt nu på sistonde (som alltid kring jul & nyår) att jag helt glömt bort att jag ju inte bloggat klart om våra julaftonar. På julafton nummer 2 (juldagen) var vi hemma hos mina föräldrar.
























Sammanfattningsvis så hade vi en grym & tydligen kramgo tomte som Evy blev väldigt rädd för, inte så otippat i min värld. Hahah! Evelyn svidade om till AIK-dressen ögona bums när hon fick den. Inte så mycket mer med det, mat, paket & mys i vanlig ordning.

/ Sandr0o


Back back back again.

Fjärde dagen på LCHF är snart avklarad och det har gått toppen. Trött och äcklig smak i käften som man kan bli vid omställningen så det försvinner snart. Jag är så taggad och det finns inget som heter att något "förbjudet" åker in i min mun, aldrig i livet för det finns inte på kartan!

Satt och kikade på kort från början av året & sommaren när jag jagade efter ett kort och fastnade vid några bilder på mig då.




Här var jag minsann nöjd och glad, visserligen osminkad men nöjd.. Hahah!

Pepp pepp pepp!

Snart så..

/ Sandr0o


Golvet is on its way.

Imorgon ska vi äntligen få ett golv i köket igen efter att ha levt med betonggolv i lite drygt 3 månader. Idag innan jag började jobbet ringde jag till firman som rev golvet och undrade lite hur läget såg ut då det företaget som hade hand om fläkten tog bort den för 1 månad sedan och sa att firman skulle höra av sig.
Mannen jag pratade med sa "aj aj aj, har du inte hört något på en månad" och skulle genast kolla upp det och att någon skulle återkomma. Efter någon timme ringde han upp och frågade om det gick bra att dem kommer imorgonbitti.
Det passade ju ypperligt bra med tanke på att jag är ledig, mindre roligt att dem kommer mellan 8-9 när det nu är min lediga dag men herregud så skönt det ska bli med ett golv igen. Jag & Evelyn får nog sticka iväg på något äventyr imorgon för hemma kan vi knappast hänga hela dagen med golvgubbarna springandes. Nej vet ni vad!

Vi visade ett vitt ekgolv för snubben som var här och rev så det hoppas jag innerligt att dem har kommit ihåg. Det blir nog himla snyggt!

/ Sandr0o


Jag lämnar in handduken.

Jag är helt slut.
Tåget stod stilla påvägen hem pga ett trasigt tåg framför, kom fram till förskolan precis lagom till 18 när dem stänger. Hem, laga mat, plocka undan och så äta maten strax efter 19. Det blev inte riktigt optimalt det här inte och sen att middagen slutade med bråk pga av en trotsig och trött blivande treåring. Hon slutade sova middag när vi var i Thailand, bara av sig själv sådär men nu när hon är på förskolan och stojar hela dagen och hon inte sovit så är det ett litet monster man får med sig hem. Speciellt de här två dagarna, herregud vad trött jag är just nu. Trotsunge it is, hoppas det mest beror på att hon varit trött de här dagarna. Vi kan ju hålla tummarna iallafall va ;)


Jag sitter och kollar på systrar i jeans i brist på annat och för att man får se snuttar från Santorini som enligt mig är den vackraste platsen på jorden och som ger mig en drös med minnen från tiden där. En av filmerna spelades faktiskt in under perioden jag bodde där, för skådisarna spottades minsann.





Det sjuka är att det ser precis likadant ut som på bilderna, precis lika vackert. Helt insane efter fyra månader där tappade jag fortfarande andan varenda gång jag stod vid viewpointen även fast jag sett det tusen gånger.

/ Sandr0o


Jag kunde inte hjälpa det.



Jag smet in på HM på väg hem från jobbet och hittade tröjan som jag var på jakt efter. Jag blev tvungen att köpa dem i båda modellerna då dem verkligen är supercute. Det kändes som att dessa sötnosar kunde ta slut illa kvickt så det var lika bra att slå till, jag hade dessutom ett tillgodokort utav någon anledning. Kaaa-chiiiing!



/ Sandr0o


Kvällsmums.

Hallå i kvällen.

Jag ligger i soffan, slösurfar, kikar på film och äter ett litet kvällsmål. Turkisk yoghurt med creme fraiche, få hallon, hasselnötter och linfrön. MUMS alltså, magen kurrade plus att det blivit dåligt med fett under dagen så här sitter jag nu och mumsar.


Yummie..

Jag slocknade på soffan och väcktes av att pappa ringde strax efter 20, tur det för jag hade inte lagt Evelyn ännu.
Bara en tidig morgon kvar innan jag får en chillmorgon följt av en helt ledig. På onsdag tänkte jag fortsätta städa ut julen, vi gjorde oss av med granen och lite annat pynt häromdagen så nu är det bara det sista som ska väck. Härligt men samtidigt känns det lite tomt, speciellt på myskänslan.

Jag längtar till ledig helg!

/ Sandr0o


Lets do this.

Imorgon börjar alltså mitt nya liv, eller snarare imorgon tar jag tillbaka det liv som jag trivdes så bra med. Låter mycket vettigare!
Satt och planerade veckans middagar och det ser ut som följande:

Måndag - Bacongratäng
Tisdag - Broccoli & kycklinglåda
Onsdag - Köttfärssås med smörstekt vitkål
Torsdag - Currykyckling
Fredag - Tacopaj

Kolhydrater väck alltså!

Jag är så otroligt peppad. Tillbaka till rutiner, välmående och en jädra massa feelgood. Synd bara att vi är mitt i "vintern" (nu är det faktiskt hyffsat freezin outside) och jag är världens mest frusna varelse så några promenader som man ju annars blir pigg & gla av lär jag knappast släpa mig iväg på. MEN min plan är att så smånigom börja träna lite lagom men allra först vill jag se att det händer något med kroppen. Så det så!

Länge leve ett healthy 2012? Haha så får det bli..

Världens längsta helg är förbi, iomed den röda fredagen så blev flödet i helgen helt ruined. En lugn fredag hör inte till vanligheten kan vi säga - det blev söndag, lördag och så söndag igen istället. Man kan inte få nog för många söndagar.. suck!

Jag har pussat och kramat min fantastiska lilla unge så mycket som möjligt sedan jag kom hem från jobbet. Jag hade gos att att igen enda sedan i fredagsmorse. Älskade barn!!!

Min klockan ringer 04.45 imorgon så datorn får snällt vikas ihop och placeras bredvid sängen. Yesyes!


/ Sandr0o





Wishlist.

Jag kan nu efter en rejäl rensning i Evelyns garderob konstatera att det ekar lite halvt tomt där inne. Herregud vad hon har växt! Därför har vi kommit fram till att Evelyn önskar sig kläder i födelsedagspresent, eller presentkort för den delen. Det behövs en rejäl påfyllning av lite allt möjligt. Hon har tex tre par byxor i sin garderob som hon kan ha, varav ett par är leggings och det andra paret egentligen skulle behöva ryka men jag kan ju inte gör mig av med allt innan vi har nytt :) inga pyjamas eller mysdressar kvar alls och väldigt dåligt med vanliga tishor/tröjor.



Byxorna på bilden önskar sig Evelyn i stl 92 eller 98. Den som hittar tröjan på bilden är världens bästa människa, den finns inte någonstans i Hms webshop förutom på denna bilden då man egentligen gör reklam för byxorna. Jag är kär i den tröjan!!!!!!



Denna är ju lite lik men inte långarmad, också jättesöt. HM.


Cardigan Rosa
Lindex.
Treggings Grå
Lindex.


Zara.


Zara.


Zara.


Zara.

Zara.

Zara.


Zara.



En liten sneakpeak på önskelistan- Byxor, tröjor, pyjamas & en mjukisdress i någon härlig färg.


Adidas har ju jättefina och alla Evelyns är bortplockade nu.

Lilla damen har blivit så stor att det nog är dags för stl 98/104. Känns som att det var alldeles nyligen hon började med 92 men som sagt, från ingenstans växte hon så det knakade de sista månaderna. I byxor har hon fortfarande stl 92 men det kanske funkar med 98 också. Jag som alltid sagt att hon är såå liten, pofffff sa det bara.


/ Sandr0o


Say hello to my new best friend.


Heeeelllloooooo!




Jag har länge gått och suktat efter marokansk olja men har inte fått arslet ur vagnen men i julklapp av R fick jag äntligen denna underbara olja. Jag kan säga er att det har uppstått kärlek mellan mig och denna lilla flaska. Jag fullkomligt älskar känslan i håret efter några droppar olja. Aldrig någonsin har mitt hår varit så mjukt och härligt. Åhhh ♥

Jag rekomenderar den varmt och då har jag bara använt den i två veckor, vi får se om den ger nå fler effekter som inte märks ännu. Det den gör för mig nu räcker redan långt. Hallelulja!

/ Sandr0o


LCHF - nu är det dags igen.

På måndag drar jag igång med LCHF igen efter ett grymt långt uppehåll. Eller jaa uppehåll och uppehåll, jag bestämde mig för att det var nog och slutade. Nu är det dags att ta upp det igen då vågen inte visar alls den vikten som jag vill. Jag har ingen ork eller motivation för att köra en pulverdiet igen även om man rasar kvickt i vikt. LCHF är min grej helt enkelt, man slipper gå omkring och vara hungrig och man får äta en massa smaskigt ändå.
Jag tänkte beställa Katrins bok som hon släppte för inte allt för längesedan. Jag tror och hoppas att den är bra. Ibland kan det behövas lite inspiration så det slipper bli samma hela tiden, det kommer jag ihåg att jag fastnade lite i sist.
Jag känner mig väldigt motiverad då jag bestämde det här för längesedan och längtar efter att dra igång. 10 kg ska puts väck och där med basta. Jag har dock ingen aning om vad jag väger men det känns som en rimlig siffra, jag vill tillbaka till hur jag såg ut innan sommaren där. Då trivdes jag!!!!
/ Sandr0o

Lazy.

Tjingeling.
Ni anar inte hur skönt det är att sitta i soffan och förbereda inför movietime med min kärlek istället för att befinna sig på jobbet. Igår frågade nämligen min kollega om hon inte skulle stanna tiill 22 och om jag ville gå hem 20, jag nappade ganska direkt för jag hatar nämligen att stänga. Just idag var det himla skönt då jag är trött, sliten och omotiverd till precis allt - förutom att möjligtvis kika på film.
Min karl och jag ska krypa ner i sängen och kika på Source Code tänkte vi. Mysigt!
Imorgon är jag ledig och då är planen att jag ska rensa ur lite garderober här hemma. Evelyns garderob är i behov av en rejäl översyn, det känns som att hon har växt ur massor!!
/ Sandr0o

Glad tjej.

Yääää.. Vi har fått arvodet från Evelyns lundmyrfotograferingen i fredags. Nu ska det shoppas lundmyrkläder, jag tror dock att jag ska vänta tills det att vårkollektionen släpps i veckan. Det är ju alla dessa kläder som fotograferades i fredags och jag skulle vilja ha lite färger i loppans garderob.



En bild från photo shooten fredags.

Dem har börjat lägga upp lite kort ikväll och jag väntar med spänning på att vårat hjärta ska dyka upp. Jag tror att kollektionen hon plåtades för heter Premium Collection så höll era ögon öppna.

/ Sandr0o


Baby you're a firework.

Hemma efter årets första arbetsdag. Jag har hamnat i en riktig jobbsvacka, jag har ingen lust alls att gå till jobbet någon dag i veckan alls. Inte för att jag tidigare har jublat av lycka över att behöva jobba men jag har inte haft nå problem med det alls sedan jag bytte jobb.
Nu däremot har jag aldrig lust att bege mig iväg men det har inget med mitt jobb att göra egentligen för jag trivs fortfarande med mina arbetsuppgifter och arbetskollegor. Det är bara sjävla grejen med att vara ledig, jag vill ju umgås med min familj så mycket det bara går och ibland kan det känns som att det blir lite lite av den varan.
Jag hoppas jag kommer ur svackan illa kvickt, får försöka tänka positivt för jobba bör man ju ;)








Its a new year god damn it.

Jag och the love of my life kollade på en film som hette Chloe igår och åt ostbricka med massor av olika ostar.
Hur gott som helst och filmen var psyko men bra. Haha.. Det finns lite kvar av ostarna så det tänkte jag krypa ner under filten i soffan och smaska på när lillis lagt sig. Fab!

/ Sandr0o



2012 - happy happy happy!

Nu mina kära vänner har vi precis påbörjat ett nytt år med alldeles nya möjligheter.
Våra gäster har precis lämnat oss och vi har haft en lugn & trevlig kväll med god mat. Jag är hiskeligt trött och med tanke på att min klockan ringde strax efter 05 imorse så är det väl inte mer än rätt.


Två fina damer.

Sängen lockar och jag tackar nog för mig.
Gott nytt år allesammans.

/ Sandr0o