Nyårsaftonen som så.

Jag väntar fortfarande på internet. Beställde det häromdagen och hoppas verkligen att det landar i min brevlåda väldigt snart innan jag får totalpanik. Är hemma hos mams och paps en sväng, åkte med när R skulle till jobbet imorse. Behövde hämta mammas bil så att jag kunde åka och handla. Vi behöver ju få någon mat i oss till ikväll tillexempel. Jag & R har legat hemma och varit magsjuka nu i lite mer än två dagar och det var tamigfan det värsta jag varit med om på mycket länge. Ingenting ville stanna i min mage, inte ens lite vatten. Var tionde minut kom det, som på ett löpande band ungefär. Och stackars lilla i magen som inte heller hon lyckades få ordentligt med mat i magen eftersom jag själv inte kunde behålla någon, då levde hon ordentlig rövare må ni tro. Att vara gravid och magsjuk är någonting som jag verkligen inte rekomenderar, vilket jävla skit.
Scenariot hemma hos oss - R sitter med en hink framför huvudet i sovrummet medans jag ligger och hukar på toaletten. Fucking great mates..
Dock verkar det lite lugnare nu men jag mår inte alls så bra egentligen. Mår illa längst inne hela tiden och känner mig allmänt svag och yr. Det blir nog till att vila på det här ytterligare ett par dagar. Vill verkligen inte vara trött och utsliten när det är dags för barnafödande, haha.

Nej usch.. Tack för mig. Jag får ont i nacken av att hålla upp mitt eget huvud, dags att bege sig då så.

Hoppas alla får en underbar nyårsafton!


/ Sandr0o

Hon är fixerad. Jiippiii..

Hemkommen från MVC och vet ni vad?
Den lille flickan i magen har fixerat sig. Hon ligger långt långt ner med huvudet, det var alltså därför som min mage inte hade växt så mycket sist jag var där men nu är vi tillbaka på normalkurvan igen. Det här hoppas jag betyder att jag slipper gå över tiden. Det sa min banmorska också att det skulle jag väl slippa nu när hon ligger fixerad och klar. Vi kan ju alltid hålla tummarna för att jag ska slippa iallafall.

Idag är jag så sjukt jävla trött att jag har lust att begrava mig själv för ett tag. MEN icke, nu är det dags att sticka iväg och julshoppa med alla andra julgalna människor ute på den stora staden. Jaja när jag kommer hem tänkte jag iallafall försöka ta det lite lugnt och kanske kanske baka lite knäck för andra gången. Sist kom jag fram till att det inte är någon vidare bra ide att ställa fram en skål med knäck på soffbordet när min lillebror är på besök för POFF så var dom borta. Jag som älskar knäck. Stackars mig.

Sköt om er i julstressen.

/ Sandr0o

Tråksöndag.

Tjena hoppsan hejsan..

Tänkte bara kika in och säga hej typ, HEJ!
Har fortfarande inte fixat internet då jag väntar på att skit comhem ska fixa så att vårat abonnemang till tvn funkar. Tänker fan inte teckna bredband med dom och stå där utan två fungerande saker. Hoppas fan att dom får arslet ur vagnen snart och fixar det. Känner mig helt handikappad utan internet.

Just nu sitter jag hemma hos mams och paps och tittar på tv i väntan på att R ska sluta jobba klockan tio.
Imorgon ska jag befinna mig på MVC vid elvatiden och sedan kanske det blir till att plocka upp lillebror och sticka iväg och handla lite julklappar. Det skulle behövas då jag knappt har handlat några alls.

Usch.. Jag har så mycket som snurrar i mitt huvud just nu, jag skulle bli så himla glad om jag kunde få lite svar. En stor tyngd skulle lyftas från mina axlar. Vi håller tummarna för att det kommer brev på posten imorgon eller liknande.

Nu ska jag återgå till tvn en stund.

/ Sandr0o

Mördbultad.

No kidding alltså när det gäller rubriken på detta inlägg. Det mesta som fanns att ställa på plats är nu på plats i lägenheten, finns ju en och annan låda kvar att plocka med men det ska nog gå bra. Imorgon bär det av till IKEA för att titta på lite småsaker som behövs för att det hela ska bli så bra som möjligt. Får åka dit med mams & paps eftersom R jobbar hela dagen. Men på måndag minsan då är R ledig så först är det sista gången på föräldrakursen sen blir det en ordentlig jakt efter Tv bänk och soffbord. Det är nog det enda som saknas i nuläget och jag ger mig inte förns vi har hittat det för på måndag ska jag banne mig komma hem med det åtminstonde.

Våran sablans Tv ville inte funka med ComHem abonnemanget som vi har tecknat idag så just nu sitter jag hemma hos Rs föräldrar och kikar runt på datan medans R kollar på Real mot Barcelona. Helt onödigt enligt min mening men livsavgörande enligt honom. Nu får jag iallafall en chans att fixa lite saker på nätet som behövs osv. Jag tror bestämt att det är dags att beställa bredband ungefär just precis nu. Klarar mig inte utan det. 

Nej usch. Nu orkar jag inte sitta här mer, min kropp är stelare än stelast och det gör ont i precis varenda liten led tror jag och jag som tog det ganska lugnt idag jämfört med igår tycker jag. Jag antar att min gravida sköra kropp inte pallar trycket helt enkelt. Tror bestämt att jag ska flörta till mig lite axelmassage innan det är läggdags sen ;D


/ Sandr0o 

Flytten är nu i fullgång.

Slänger in ett inlägg snabbare än fort såhär på kvällskvisten (natten).
Idag har flyttlasset dragit igång, alla kartonger och småsaker befinner sig nu i våran nya fina lägenhet i Steninge Backe. Imorgon blir det till att flytta alla stora saker, soffa, tv, sängar och så vidare. Det ska bli spännande det här du.

Nu är det dags att krypa till kojs. Mina ben värker och min rygg är inte alls på topp. Alldeles för mycket springande och bärande idag men vad gör man inte, får nog faktiskt ta det lite lugnare imorgon om jag ska kunna röra mig alls de närmaste dagarna.

Over And Out / Sandr0o

Hallelulja vad tjock jag är.

Jag glömde en sak som hänt sedan sist. Hör och häpna:
Jag har blivit fasligt mycket tjockare. Sådant är ju alltid trevligt, eller?
Nu jävlar skulle jag vilja sätta en ny betydelse på uttrycket smidig som ett kylskåp. JAVISST, vi kan säga att jag verkligen har checkat av det på listan. Känner mig allt som oftast så otymplig att det tillomed ibland är svårt att ligga i soffan och titta på tv och ha det bekvämt samtidigt. Sådana problem har man väl aldrig haft förut inte, inte ens i närheten men sånt är livet på en pinne antar jag. Vill ni veta en till sak som kan göra mig anningens frustrerad?
Tänk dig själv hur du ligger skönt och slumrar i din säng när du sedan försöker byta sovställning så råkar du snabbt vakna till. Under denna millisekunden känner du att magen känns som en stor ballong som är påväg att brista. Din urinblåsa behöver alltså tömmas illa kvickt om du ska kunna få någon ro till att kunna somna om igen. Du försöker ignorera kroppen signaler en stund men inser sedan att det inte är någon idé. Irriterat reser du dig upp ur sängen och staplar till lite för att du just blev påmind om din rygg som värker lite då och då, speciellt när den inte är upprätt. Du skyndar dig iväg på toaletten och tömmer som aldrig förr, hej & hå vad det skvalpar. Sedan myser du ner dig i sängen igen och efter ett tag somnar du långsamt om. Tänk dig att du under en natt upprepar denna procedur en 3-4 gånger minst. För mig hade det lätt räckt med 2 gånger för att hinna göra mig tillräckligt irriterad så ni kan ju tänka er hur glad jag är efter det 4:de toalttbesöket. Och en fråga som jag har ställt mig är: hur i hela helvete kan man kissa så förbannat mycket varje gång? Urinblåsan måste ju ha ordentlig tillströmmning på vätska trots att jag inte dricker ett jävla skit eftersom jag ju uppenbarligen försöker få mig en god natts sömn.
Det är intressant det där.
Och ännu en sak som ni kanske vill veta är att jag har legat och fött barn under hela förmiddagen nu. Dvs i mina drömmar sedan vi kom hem från föräldrakursen imorse. Det har inte gått en sekund under de timmarna som jag slumrade till som jag inte har fött barn. Så nu känner jag mig faktiskt ganska mentalt utpumpad. Och hungrig.
Jag tror bestämt att det är dags för mig och lillan i magen att få i sig lite mat.

Och till alla som tror att jag iomed detta inlägg är världens bittraste person som bara hatar att vara gravid, läs mellan raderna, se min glimt i ögat. Allt det här är samtidigt lite av charmen med att vara gravid så JA Ä INTE BITTER!



/ Sandr0o

Välkommen tillbaka.

Efter ett ganska långt uppehåll i skrivandet tänkte jag att det kanske är dags att ta tag i bloggen igen för det är ju så att jag egentligen tycker om bloggen. Har bara inte haft någon lust och ork att skriva någonting på sista tiden men jag känner att det böjar klinga av och sakta men säkert komma tillbaka till det normala.
Vad har hänt på senaste tiden? Hmm.. Ny mobiltelefon, sjukskriven från jobbet, förlovat mig, föräldrakursen har dragit igång. Precis, ni läste alldeles rätt. Jag och R har alltså gått och förlovat oss, på våran 1 års dag som ägde rum den 24 november. Alltså precis exakt för en vecka sedan. LYCKA!
Det var väl egentligen det enda intressanta som har hänt tror jag.



24 november 2008


/
Sandr0o