Hallelulja vad tjock jag är.

Jag glömde en sak som hänt sedan sist. Hör och häpna:
Jag har blivit fasligt mycket tjockare. Sådant är ju alltid trevligt, eller?
Nu jävlar skulle jag vilja sätta en ny betydelse på uttrycket smidig som ett kylskåp. JAVISST, vi kan säga att jag verkligen har checkat av det på listan. Känner mig allt som oftast så otymplig att det tillomed ibland är svårt att ligga i soffan och titta på tv och ha det bekvämt samtidigt. Sådana problem har man väl aldrig haft förut inte, inte ens i närheten men sånt är livet på en pinne antar jag. Vill ni veta en till sak som kan göra mig anningens frustrerad?
Tänk dig själv hur du ligger skönt och slumrar i din säng när du sedan försöker byta sovställning så råkar du snabbt vakna till. Under denna millisekunden känner du att magen känns som en stor ballong som är påväg att brista. Din urinblåsa behöver alltså tömmas illa kvickt om du ska kunna få någon ro till att kunna somna om igen. Du försöker ignorera kroppen signaler en stund men inser sedan att det inte är någon idé. Irriterat reser du dig upp ur sängen och staplar till lite för att du just blev påmind om din rygg som värker lite då och då, speciellt när den inte är upprätt. Du skyndar dig iväg på toaletten och tömmer som aldrig förr, hej & hå vad det skvalpar. Sedan myser du ner dig i sängen igen och efter ett tag somnar du långsamt om. Tänk dig att du under en natt upprepar denna procedur en 3-4 gånger minst. För mig hade det lätt räckt med 2 gånger för att hinna göra mig tillräckligt irriterad så ni kan ju tänka er hur glad jag är efter det 4:de toalttbesöket. Och en fråga som jag har ställt mig är: hur i hela helvete kan man kissa så förbannat mycket varje gång? Urinblåsan måste ju ha ordentlig tillströmmning på vätska trots att jag inte dricker ett jävla skit eftersom jag ju uppenbarligen försöker få mig en god natts sömn.
Det är intressant det där.
Och ännu en sak som ni kanske vill veta är att jag har legat och fött barn under hela förmiddagen nu. Dvs i mina drömmar sedan vi kom hem från föräldrakursen imorse. Det har inte gått en sekund under de timmarna som jag slumrade till som jag inte har fött barn. Så nu känner jag mig faktiskt ganska mentalt utpumpad. Och hungrig.
Jag tror bestämt att det är dags för mig och lillan i magen att få i sig lite mat.

Och till alla som tror att jag iomed detta inlägg är världens bittraste person som bara hatar att vara gravid, läs mellan raderna, se min glimt i ögat. Allt det här är samtidigt lite av charmen med att vara gravid så JA Ä INTE BITTER!



/ Sandr0o

Kommentarer
Postat av: Camilla

Varför inte lägga upp en aktuell bild? :P

Postat av: bella

haha du är inte tjock tjejen! lite rund om magen bara :P

2008-12-07 @ 14:53:50

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback