Ehm vad hände nu? :)

Jag orkar verkligen inte med det här. Acceptera vad det är jag säger om och om igen. Inse att det inte är som det alltid varit tidigare annars kommer jag snart bli tokig. Det finns inget som kan få mig på dåligt humör just nu förutom det. Panik!                                  

Jag har längtat så förbannat länge efter att få kirra min tatuering men vafan jag lyckas aldrig få ihop pengar. Hur dålig är inte jag?! Men nu ska jag prioritera det här. Ångrar så grovt att jag inte tog med mig bilden på min dröm, som jag hittade i Grekland hem. Såg iofs lite ut som den här, fast bara början, inte den feta stjärnan och det.
Den vill jag ha på foten, utan färg, jisses! GE MIG!
Med risk för att få världens utskällning MEN jag är glad faktiskt.

/ Sandrooo0ooo

Hakuna Matata.

Glädjeskutt.

Det sammanfattar situationen ganska bra. Tihiiii.
Nu blir jag sådär fruktansvärt jävla nördig igen men vafan det gör ingenting för jag är glad.
Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte är lite sorgsen också. Jag hatar att behöva göra folk ledsna eller besvikna men jag vet att det är bäst såhär.
Glädjen tar som tur va överhand. Hej små rosa moln!I spåren som jag lämnar efter mig så finns det ingenting.
Jag vänder aldrig blicken bakom mig så brinn historia brinn.
Och svaret på din fråga blir alltid nej.

Har du tänkt på din egen begravning?

Rör din stjärt gumman, du ser ut som catwoman.

Blandade känslor, dags att samla tankarna.
Ena sekunden kan jag gapskratta för att sedan i nästa sekund storgråta. Vad fan är det för fel på mig? Vart är den sanna glädjen som jag alltid brukar bära med mig? Det här är inte ens i närheten av mitt riktiga jag.
Deppigare person får man nog leta ett tag efter, jag känner mig så ofattbart ensam. Jag har helt själv gjort valet att vara ensam men det känns fortfarande tomt och efter allting som har hänt & händer i mitt liv så känns det ännu värre. Det skulle vara så enkelt att bara krypa tillbaka, välja det tryggaste alternativet som vanligt. Jag vet att jag inte skulle må bra av det alternativet heller men jag kan inte klara mig själv hur länge som helst när jag mår som jag gör. Trots det måste jag försöka ta tag i saker & ting utan dig vid min sida.
Jag behöver få tillbaka tilliten på mig själv. Jag behöver få tillbaka hela mig själv. Jag är långt ifrån nöjd med mig själv just nu. Måttet är rågat!


The Mofatts - Miss you like crazy, I´ll be there for you (nostalgi, favoritlåtar för x antal år sedan)

Jag behöver glädje, om så bara för en liten stund. Jag behöver sällskap. Ser fram emot SingStar hos C & T imorgon. Jag tror att det är precis vad jag behöver. Ett gott skratt förlänger livet sägs det ju, vi hoppas på det!
Jag tänkte för övrigt gå in i en period när jag tänker koncentrera mig på mitt jobb, leva & dö för mitt "underbara" jobb. Försvinna in i tryggheten som finns där, hoppas på att slippa tänka. Jobba & sova. Det låter för jävla helvetes underbart.


It´s all in my head. I think about it over and over again.
I replay it over and over again. I cant take it. I cant shake it off.Den där sväva på små fluffiga rosa moln-känslan är som bortblåst. Jag känner på mig att det är dags att lägga ner projektet redan nu, handduken är inkastad. Annars kommer jag sjunka under jorden när jag väl skulle få det svart på vitt. Verkligen sjunka så långt ner att det skulle vara jobbigt att ta sig upp igen.


Jag behöver verkligen shoppa loss men för vilka pengar? Kläder är min största passion efter eller före musiken, kan inte riktigt bestämma mig för i vilken ordning det kommer. Jag skulle skära av mig själv lilltån för att få ha dessa i mina ägor.
Ha begär:
Jag lever imperfekt i presens.

GOOD GIRL GONE BAD.

Ta mig tillbaka.


/ Sandraaaaaaaaa

Hopplöst.

I cant stand the pain
and I cant make it go away.
How could this happen to me?
Im sick of this life,
I just want to scream.
I cant explain what happend
and I cant erase the things that I´ve done.


Om jag bara kunde trolla bort mig själv så skulle jag göra det vid det här laget. Jag vill bara gå upp i rök.
Jag kan inte komma på ett endaste litet ord som med rättvisa kan beskriva hur dåligt jag mår. Jag vill gå under jorden.
Om jag ändå kunde ligga hemma och bara gråta, hela dagarna. Det hade varit det optimala alternativet.
Ta mig bort härifrån! Hur fan...? Det går inte.
Kan man krypa in i sig själv?

Inte nog med att helgen i Göteborg slutade helt misslyckat, bortom misslyckat. Mitt liv blev just så mycket mer komplicerat alldeles nyss. Jag orkar inte, jag är överöst med bad things. Det finns inte ens på kartan mina vänner.
Jag har en klump i magen lika stor som en fotboll, jag mår ständigt illa och jag får iskalla rysningar som drar över mig men jag har fortfarande ingen som helst rätt att tycka synd om mig själv, inte på några villkor.FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN FÖR PRECIS ALLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Göterborg imorgon.

Imorgon bär det av till Göteborg för lite omväxling, lite fest och lite umgänge.
Cattis, Ella, Kim, Sanna och Jag sticker iväg på galej. Då kan allt hända och det kommer bli allt annat än tråkigt.
Bussen avgår 07.35 från City Terminalen, vad gör jag uppe nu? Jag BORDE sova. Gah men jag kan inte för ovanlighetensskull. Jag har inte packat färdigt och jag vetifan ens vad jag ska ha med mig? Ärshe det blir nog bra tillslut, så satans festssugen är jag i vilket fall.
Ge mig dans, ge mig musik, ge mig söta människor och ge mig alkohol!Jag tänker, jag tänker, jag tänker, jag tänker, jag tänker... Det är inte bra! Jag upprepar, inte bra!


Mayday mayday.Kale Nichta gott folk!

/ Sandraaaaaa

Brinn historia, BRINN!


Vem är du? Sitter i min barstol?

Dagen har faktiskt varit riktigt jäkla bra, trött men bra, trots att jag har jobbat. 7:nde dagen är avklarad, bara 6 dagar kvar till ledighet. Det kommer bli satans skönt.
Igår var det lite partaj, hade väldigt trevligt under hela kvällen. Synd att det slutade som det gjorde men ibland måste man säga något. Det är inte riktigt min grej att hålla käften när jag tycker någonting. Har känt mig lite nere idag på grund av hur det slutade igårkväll för jag vet ju själv att det är med dig som jag alltid har roligast. Det är ganska dumt att förlora sin bästa vän. Vad gör man? Jag tror jag låter situationen svalna lite innan jag tar tag i det hela. Tur att man har en massa sköna peps på jobbet så att man slipper deppa ihop helt när saker & ting suger kamelpung. Känns som om jobbet har tagit över hela mitt liv men det är okej för stunden. Jag håller mig gärna sysselsatt och så överdrivet ansträngande är det inte att vara där, jag tycker faktiskt om det, förvånande nog!
Jag är sällskapssjuk nuförtiden. Umgås med mig? Jag tror jag behöver en Cattis-dos i dagarna.
Känslan av att jag är sådär stört lycklig sitter fortfarande kvar i grund och botten. Det är jag nöjd med, känns nästan som om jag svävar på små rosa fluffiga moln from time to time.
En sak jag måste få ur mig i samband med mina rosa moln som kan smutsas ner lite då & då och bli gråa och fula är:
"Move bitch, get out of the way. Get out of the way, BIATCH."

Crazy Town - Butterfly
Bon Jovi - It´s My Life
Westlife - Uptown Girl

John Legend - Refuge
Blackstreet - Wizzy Wow
Jack Johnson - Where Did All The Good People Go
Oasis - Breakfast At Tiffanys
U2 - Sometimes You Cant Make It On Your Own
David Guetta - Love Is Gone
Fronda - Du Betyder Ingenting
Sheryl Crow - If It Makes You Happy
Nicole Scherzinger - Baby Love
Beatles - She Loves You Ya Ya
Oasis - Dont Look Back In Anger
Gwen Stefani - Wonderful Life

Dagens:

Akon Feat Savage - Moonshine
Akon är min idol, finns inte en enda dålig låt av den karln.
En fett guldkant på dessa låtar. Ett av dagens två glädjepiller, tacka musiken.

Flickorna på Klaras.

Tjockis, bort från min chipsskål.
Poppis, fullt i min VIP loge!
Kompis, bort från mitt blixtlås!
Jag har inte riktigt tänkt men jag talar ut.
I wish.

/ Sandraa

SKITDAG.

Dagen har sugit så mycket kamelpung som den bara kan. Har varit på så otroligt pissigt humör under hela arbetsdagen. Var på hur bra humör som helst när jag vaknade och gick till jobbet. Orka ha vissa mongon till arbetskamrater som verkligen sabbade mitt humör totalt, pressade det hela vägen rakt ner i botten. Gah vilka aggressioner jag har suttit inne med idag. Tror bestämt att det är dags att lämna raseriutbrotten bakom sig under natten. Imorgon är en ny dag, en ny dag som innehåller bland annat en jobbdag och Gwen Stefani konsert.
Denna dagen har var en stor besvikelse. Jag ser fram emot morgondagen.

Någonting säger mig att jag har tagit på mig lite för mycket på jobbet för min egen ork. Men pengar är bra, pengar är alltid välkomna. Det är bara att blicka fram emot nästa söndag, då är jag äntligen ledig.


Idag kom jag och tänka på Grekland (för ovanlighetens skull). Tänkte på när Yorgo & Dimitri kom och hämtade Hanna & mig på mopparna och körde ner oss till stranden. När vi sedan skulle bada så hittade Yorgo en bläckfisk i ett rör som han hade hittat på botten. Otroligt obehagligt att ha en livs levande bläckfisk precis framför ögonen på en. Jag & Hanna flög upp ur vattnet. Hela dagen på stranden sjöng jag:
"I LIKE WHERE WE ARE"
Gång på gång på gång på gång. Tills Hanna typ klappade till mig.

Roxette - How Do You Do


Over and out / Sandra

One Republic feat Timbaland - Apologize

Nuttin no go so .

Ibland är saker och ting bra lustiga. Det som känns möjligt känns samtidigt helt omöjligt och det som känns förjävligt känns i nästa stund rätt och precis tvärtom.
Dagen har varit riktigt bra, det ska jag inte sticka under stolen med alls men ibland känns allting bara så jävla hopplöst.
Tur att jag är en ganska skön person så jag glider igenom det hela. Haha.

They try to make me go to rehab.

Min allra bästa sida, loves it.

Jag känner mig trött. Trött på besvärligheter.
Jag svamlar bara, orka skriva blogg halv tolv en lördag kväll. GODNATT!

Ta mig till Grekland och gör mig till en malaka.
Ge mig lite spänning? Ge mig ett gott skratt? Få mig att le? Tyck om mig? Sjung för mig? Krama mig? Då är du värd mycket.

"Han ser ju jättesnäll ut. Din jävla bitch." Hahahahaha.

Jag har sagt det förut men det är värt att påpeka igen. YOUR EVERYWHERE TO ME.
Yellowcard - Everywhere.

The situation is out of control. Snart kommer jag bli en sådan där sorglig person som "hämtar" saker. Cattis förstår precis vad jag pratar om och det är obeskrivligt sorgligt. Jag är patetisk och absolut inte gjort för sådana typ av saker.

Spring i kroppen någon? Svar JA!


JAG SAKNAR DANSEN.
bebot bebot bebot

Upp till bevis. I LIKE THE BARTENDER, BACK IN THE DAYS.

Det är inte alls bra av mig att uppdatera min blogg så sällan som jag gör.
Jag samlar på mig så otroligt mycket som jag bara vill skriva av mig direkt. Har nu istället gått och tänkt, tänkt och åter tänkt och äntligen slagit slag i saken och tänkte nu försöka snickra ihop någonting. Det är inte det lättaste när jag har så mycket känslor som jag vill fömedla på ett vettigt sett. Problemet är nog att jag själv (som vanligt) inte vet vad jag känner inför saker och ting. Hur ska jag då kunna skriva? Är det okej att få total spunk på sig själv ibland? Jag känner att det är dags att ge mig själv ett rejält piskrapp. Ett piskrapp för att mina känslor och tankar anses vara fel. Jag upplever någonting helt nytt förtillfället och det känns helt underbart. HELT UNDERBART! Jag är glad, tankspridd och totalt ofokuserad. Tänker enbart på saker som jag vill tänka på. Drömmer underbart hela nätterna och har tillomed svårt att somna när tankarna springer maraton runt i mitt huvud, runt runt runt. Jag tror inte att det finns någon häjd på det hela. Men det rör mig inte i ryggen alls för jag bara älskar allting just nu.

Samtidigt som mitt liv börjar ordna upp sig någorlunda så kantas det ständigt av små knepiga situationer, situationer som jag mer eller mindre själv väljer att försätta mig i. Jag lär mig aldrig någonsin av min "misstag" utan hamnar i liknande situationer om och om igen. Man skulle kunna påstå att jag befinner mig i en sådan situation i nuläget men, ett stort jäkla MEN, denna gång mår jag så fruktansvärt jävla bra. Trots omständigheterna som finns runt så är mitt humör på topp och livet leker.

GLÄDJE GLÄDJE GLÄDJE!
YOURE EVERYWHERE TO ME.

Har precis kommit hem från jobbet. Jag tycker verkligen om mitt jobb förtillfället. För en tid sedan tänkte jag säga upp mig och jaga nytt jobb som en tok. I dagsläget trivs jag så himla bra så jag vill absolut itne sluta, inte på några som helst villkor.
Ikväll ska jag åka hem till min favorittjej Hanna. Dricka en massa vin och snacka ännu mer skit. Det ska bli en massa trevligt, var ett tag sedan jag träffade min Greklandbrutta. Du är bäst min galna vän, finns ingen som är så bra som dig. Vi är oslagbara tillsammans!
Imorgon blir det jobb och sedan ska jag träffa Cattis, ännu en favoritflicka. Var allt ett bra tag sedan jag träffade dig också och jag tror att jag behöver mig ett rejält "prat". Jag ser fram emot kvällen och morgondagen massvis :)


JAG FALLER . . . . . . .
                                                                                                                 NER PÅ KNÄ?


Det är obeskrivligt, det är tveklöst.

/ Sandra