Workoholic for a weekend.

Monsterhelgen är förbi. I 28 timmar har jag befunnit mig på jobbet under lördag & söndag. Alltså har det bara funnits 10 timmar per dygn kvar och under dem timmarna har jag sovit och varit påväg till och från jobbet. Kul liv va? Haha men det kommer sitta fint när lönen kommer sen såklart. Jag har inte direkt missat något under helgen heller då R jobbat till 22 och Evelyn varit hos farmor och farfar. Då kunde jag lika gärna tjäna pengar!

Idag på eftermiddagen gick luften verkligen ur mig. Jag blev SÅ trött och sen jag kom hem har jag enbart legat i soffan och kramats med min älsklingsunge. Som jag har saknat henne!!! Men det är väl inte det minsta konstigt att jag är trött efter att ha jobbat en hel arbetsvecka på 3 dagar.

Jag längtar tills på onsdag. Då börjar jag inte förns 18 (inventering) och det innebär att jag inte behöver ställa någon klocka what so ever. Jippiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

5 dagar avklarade nu och bara 3 kvar innan 3 dagars härlig ledighet. Lycklig tjej!

/ Sandr0o


Only work and no fun.

Ingen tid för skriverier här inte.
Imorse var jag på jobbet vid 07.30 och jag kom hem för en liten stund sedan, slutade 22.05. Imorgon kör jag same game helt enkelt. Money money money.. är bra att ha så jag tog i ordentligt!
R jobbar ändå till 22 och Evelyn är inte hemma. Vem behöver sova? 3 dagar avklarade, only 5 to go.
På torsdag klockan 22 kommer jag vara fullkomligt lycklig, hade egentligen varit det redan 20 men tog två extratimmar där med ;) Sen är jag ledig fre-sön och mardrömsveckan är över!

Dags att sussa sig lite, klockan ringer före 06.

Jag längtar ihjäl mig efter Evelinisen. På måndag, då ni.. Då blir det pusskalas!

/ Sandr0o


Mammas lilla fotomodell.

Storhandling - DONE!
Nu är det proppfullt precis överallt, det var med nöd och näpe jag fick in allting i frysen men det gick tillslut efter mycket pysslande. Evelyn var så snäll så under handlingen, inte riktigt alltid man kan räkna med det inte. När vi var klara fick hon äta korv och hon tryckte i sig två hela korvar med bröd förutom en liten brödbit som blev kvar. Matvraket nummer ett, yes yes!














Min lilla fotomodell som ofta tycker om att vara med på bild. Lilla poser där!

Nu sussar lillisen så jag ska se till att bara njuta av lugnet och inte anstränga mig minsta lilla.

/ Sandr0o


The End.

Imorgon ska jag och Evelyn storhandla. Det behövs verkligen då det ekar lite halvt tomt här hemma, har skrivit matlista och shoppinglista så nu är vi good to go. Jag har ingen inspiration till matlagning längre men denna veckan ser ganska rolig ut i matväg om man jämför med de som varit nu närmast. Tummen upp!

Det är tid för Bamse att åka hemåt igen imorgon då Rs föräldrar kommer hem från Bulgarien. De två veckorna han varit här har gått svischsvosch bara. "Bamsenini bo hä två vecko. Två vecko slut nu" som Evelyn konstaterade idag. Jag tror hon kommer sakna honom lite till en början. Det har varit så roligt att se dem tillsammans, att Evelyn hälsar på honom så fort hon kommer innanför dörren. Rösten går upp i pipröst "bamsenini, bubbenini" och hon ska kramas & klappa. Dock tror jag att Bamse kommer tycka det är riktigt skönt att få komma hem på semester igen och slippa ha en liten tjej som vill vara i hans närhet hela tiden.

/ Sandr0o


Lycklig tjej.

Tjingeling.

Ny vecka, nya tag. Imorgon är jag ledig och jag längtar verkligen inte till imorgonkväll då jag kommer ha smått ångest över att jag inte är ledig förns nästa fredag igen. 8 dagar på raken blir det då vi har obligatorisk inventering på min lediga onsdag, buuuuu! Men jag slapp iallafall jobba 9 dagar i ett kör då jag fick ledigt på fredagen, ledig fredag - söndag går inte av för hackor inte. Wiiiho!

Både igår och idag har gått hysteriskt fort, hoppas resten av veckan flyger fram lika smidigt.

Idag fick vi lönespecifikationen och jag blev glatt överraskad. Riktigt ordentligt dessutom. Jag hade räknat med ungefär hälften av det jag fick så my gosh vilken glad tjej jag varit idag. Har ju haft tre veckor semester och det mesta obetald då jag började jobba på Ica i januari bara men det blev awesome iaf, slipper jag använda semesterlönen från donken. Grrrrreat!

/ Sandr0o


Mysmysmys.

Evelyn alldeles nyss i sin "onepiece". Kommer ju bli kalas att mysa omkring i tror jag. Söt som attan var hon i den. Nya skor har hon på fötterna på bilden också. Har spanat på dem skitlänge men hon har nästan likadana i jeansfärg så jag har låtit bli. Men nu var dem ju på superrean och kostade inte många kronor. Jag tänker mig att hon kan ha dem i Thailand framför allt.









/ Sandr0o


Yes mam.

Tjohooo people!

Vi har varit och shoppat lite kläder till lillis idag. Jag blev dock sjukt besviken då nästan allt jag spanat in på nätet var slutsålt i butik. Dags att köra en beställning på internet innan det tar slut där också kanske. Vi fick iallafall med oss coolaste lilla "jackan", röda manchesterbrallor, ett par skor och en ball "onepiece" som kan bli chill att mysa i nu när vi går mot mörkare och kallare tider.

Vi planerar att åka in till stan i helgen när vi är lediga så då blir det förhoppningsvis lite mer shopping, på Zara såklart. Love love love! Deras höstkläder brukar ju vara amazing till barn..


Hoffmaestro strömar ur högtalarna här hemma men det är dags att lugna ner sig ett par hekto nu och börja förbereda inför läggdags.

/ Sandr0o



Bamsenini!

Evelyn och Bamse kommer bra överens. Kan dock tänka mig att Bamse tycker det är lite småjobbigt ibland men enligt Evelyn är dem iallafall kompisar. Häromdagen ville Evelyn prompt rida på Bamse, det fick hon inte.. Såklart! Lite senare på kvällen ville hon rida på Bamse igen och då förklarade jag att Bamse ju är liten och att han går sönder om hon sätter sig på honom varpå jag får till svar -"Bamse trasig, slänga honom då". Hahahah tokiga lilla unge!

Evelyn går omkring och kramas med Bamse mest hela tiden och blir ibland lite ledsen om han springer iväg och gömmer sig under sängen. Hon är uppspelt när hon kommer från förskolan och vill hem och träffa Bamse.



Det första hon säger när hon vaknar på morgonen är "Gomorron Bamse" och det sista "Natti Bamse lav yo" i stort sett.
En sak som är himla rolig är att hon hittar på egna små smeknamn till Bamse när hon pratar med honom, precis så som man själv gör till sina barn och husdjur. Bamsenini, Bubbenini, Bubbi, Bampi och så växlar hon mellan dessa. Urgulligt!

/ Sandr0o


Happy me!


Jag kunde inte hålla mig. Idag efter jobbet sprang jag snabbt in på HM och roffade åt mig den sista jackan i stl 92. Den kostade inte många kronor och när Evelyn provade den här hemma blev jag alldeles till mig. Den var såååå fin på, det hela blev tillomed bättre än vad jag hade föreställt mig. Supercute med en rosett i bak och lagom utsvängd. Supernöjd!

 


Imorgon efter jobbet eller på onsdag ska jag gå igenom och rensa Evelyns garderob inför hösten. Försöka få en uppfattning av vad hon behöver och inte. Listskrivning och sen shopping framöver!

/ Sandr0o


Knäskada.

Igår kände jag en jädra smärta i mitt högra knä. Det knät som jag har haft "problem" med ett tag nu. Jag kan inte böja mig, sätta mig ner, vinkla benet och whatever utan att det hamnar som ur led (jag vet.. klart det inte gör det men det är så det känns på ett ungefär) och när jag sen ska räta på benet gör det svinont och hela knät knakar till och "hoppar tillbaka". Ganska obehaglig känsla iallafall!

Idag är smärtan i knähelvetet ever worse. Jag misstänker starkt att det är mitt val av skor som ligger bakom det hela (och hoppas också!). När jag springer omkring på jobbet som en tok har jag på mig mina converse eller nu på senare tiden typ som ballerinas, alltså helt platta jäkla dojor. Jag står & springer runt i princip hela dagen lång och det på ett stengolv.

Not so very good alltså för det gör verkligen ont. Jag tror jag behöver införskaffa mig ett par arbetsskor och tills dess tänker jag använda mina joggingskor. Jag hatar att använda dem vid andra tillfällen än när man tränar eller promenixar men känns kanske inte riktigt värt att riskera ett knä för den sakens skull.

Ett par tofflor vill jag ha för man blir hysteriskt varm om fötterna och det i sig är oskönt och inte heller speciellt bra. Fotvänliga tofflor it is, let the hunt begin.

/ Sandr0o


Städa städa..

Nu befinner jag mig mitt i en lugn stund. Full rulle har det varit. Mitt skitalarm hade bestämt sig för att inte ringa imorse så när vi vaknar är klockan 06.40 och vi får panik. Jag börjde ju 07.45 och R 08 och han skulle lämne Evy på förskolan innan. Stressa galet men kom i tid till jobbet, sen att jag såg ut som ett spöke hela dagen får man helt enkelt leva med ;)
Jobba jobba jobba, sen äntligen dags att gå hem. Upp till Rs jobb, hämta Evelyn, kasta sig innanför dörrarna och laga mat på studs för det var hungriga familjen. R var ned i tvättstugan innan middagen och sen blev det en kort lugn stund under middagen för att sedan hugga i med storstädning grand deluxe, lyfta madrasser & dammsuga, bort med sänglakan, torka dörrar och allt annat shit man gör. Nu sitter jag här och har precis städat klart badrummet. Puh hörni! Min rygg gör ont efter städandet och thats life.

Tänker mig chill i soffan framför en film med lite vindruvs men inte faen går det nå bra på tvn då inte. Nejnej!

Chill i soffan blir det garanterat för jag är matt!

/ Sandr0o


Det kliar i fingrarna.

Det kliar i mina shoppingfingrar. Inte för att fylla på min egen garderob, I couldnt care less, utan för att fylla Evelyns garderob med höstplagg. Snart är det dags att byta ut tunna klänningar och leggings mot lite varmare kläder, speciellt som det verkar nu. Det känns inte alls somrigt i luften längre!

Evelyn kommer i stort sett behöva en ny garderob. Förra hösten hade vi mycket saker som hon fortfarande kunde ha sedan tidigare kyligare säsong. Hon är ju inte så stor lilla damen så hon har kunnat ha sina kläder vääääldigt länge. Nu däremot finns det inte mycket som hänger där inne som vi kommer kunna ha en säsong till, om man bortser från sommarkläder som vi kommer att kunna använda under semesterveckorna i Thailand i vinter då förstås.


 

 

   

 

 

 

Åhh jag blir tokig. Det finns så mycket fint. Högst upp på önskelistan står den hundtands mönstrade jackan, de röda jeansen, bikerjackan, skorna och den röda koftan med kissen. Jag tror jag måste konferera med karl i huset, för eller senare kommer vi behöva tänka på höstkläder. Inte kan man springa omkring i tunna tights då inte. Jag tror vi har max två par byxor till Evelyn som är i rätt storlek och som fungerar under lite kyligare förhållanden. Jaaa ni förstår. New clothes is needed!

Kliii kliiii.

/ Sandr0o


Guldkant.

Hola all you chiquitas out there!


Precis hemkommen efter en liten "fika" på donken med Cattis & Kim. Underbart med spontana happenings lite sådär, sätter guldkant på vardagen. Liksom i tisdags när Kimmi ringde och frågade om hon & M kunde komma förbi en snabbis och lämna en present till Evy från Afrikalandet. Det slutade med att vi satt och snackade skit i några timmar ute på balkongen. Härliga livet!

Vet ni en sak? HELGEN ÄR ÖVER!
Jag är precis lika lycklig som vanligt när min jobbhelg är förbi, dock inte riktigt lika happy som jag är på tisdagar vid femtiden då jag får stämpla ut för att vara ledig på onsdagen och sen jobba torsdag & fredag innan en ledig helg. Denna veckan är dessutom lite bättre än vanligt, R slutar nämligen tidigt imorgon och är ledig på onsdag samt i helgen. Vilket betyder extra mycket familytime. Enough said!

/ Sandr0o


Burned but happy.

Jag längtar tills på lördag. Då ska nämligen jag och min kärlek gå på bio. Det blir sista Pottanfilmen. Vi jobbar nämligen hela helgen så Evelyn kommer att vara hos sin mormor & morfar så då får vi passa på att hitta på nåt efter jobbet. Lite mat i foodcourten också förslagsvis, yummie!


I Thailand 2008.

/ Sandr0o


Nostalgisk!

Efter lite snabbt blädder i bloggen blev jag nostalgisk... som alltid!
Tänk att jag skrivit den här bloggen i 6 år snart, närmare bestämt i oktober.


På videoklippet är iallafall Evelyn nästan på dagen för 2 år sedan när vi var på Gröna Lund med fina vänner.



Här nedan är min fina älskling för ett år sedan. Så fort tiden går och vad stor lilltjejen har blivit!



Nu har jag en 2 ½ åring bredvid mig som kan så oändligt mycket. Nu är det dags att lyssna på Sean Banan innan en viss liten dam blir loca! Sen ska vi ta in Bamse och mysa med honom i soffan innan Evy ska sova.

/ Sandr0o


New Shoes!

I söndags lyckades min mamma lura in mig på Eurosko. Jag kom ut därifrån med 4 par skor, ett par till R och tre par till mig. Hmpf! Men attans vad billigt och bra det blev, en tredjedel av orginalpriset betalade jag eftersom det var monsterrea. Jag blev ett par söta sneakers, ett par pumps och ett par sandaler rikare och inte många hundralappar fattigare. Inte fy skam det inte!
Evelyn fick likadana sneakers av sin mormor & morfar så till nästa vår/sommar kan vi matcha varandra. Cute!








Jag invigde pumpsen till jobbet imorse och sandalerna hade jag i söndags när vi var hemma hos Rs homie. Lovely!

/ Sandr0o


Ny bästis.


Idag var Evelyn ivrig att skynda sig hem från förskolan när vi hämtade henne. Varför det kan man ju undra? Idag har nämligen pappa R hämtat hem hans föräldrars katt Bamse som ska bo hos oss i två veckor medan dem är på semester. Då kan ni förstå att det var en något uppspelt Evelyn som ville hem fort.

Hon ska göra som Bamse gör och vara där Bamse är. Ligger Bamse bakom gardinen så är Evelyn också där. Haha! hon vill gärna att Bamse ska vara med och leka hela tiden men nu efter någon timme verkar hon ha förstått att det inte riktigt fungerar så. Hahah!










/ Sandr0o


Myspys.

Herrejisses vad tiden springer fram. Helgen ligger hur nära som helst och vi är lediga allihopa. Då har vi varit tillbaka på jobbet i två veckor. Tiden går hysteriskt fort! Vi som längtar så till Thailand, snart är vi redan där i slutet på november så som tiden flyger.

Efter middagen kopplade R äntligen in Evelinisens dvd som vi köpte häromdagen. Nu kan hon ligga i sin egen säng och kika på film. Vi provkikade på Timmy Lamm i sängen tillsammans, hon berättade flera gånger att hon tyckte det var myspys.





Nu är det time for den sista Harry Potter filmen som släppts på dvd. Dagen innan vi åkte till Estland såg vi den första. Jag har tidigare varit helt emot de där jäkla filmerna sedan de kom då jag fullkomligt älskade böckerna och blev väldigt besviken på den Harry Potta man såg på reklamerna. Så jag totaldissade dem!
Tills för sisådär två veckor sedan när vi fick nå infall att vi ville se alla. Så vi började och förra veckan köpte vi hem alla filmerna. Ikväll är det Dödsrelikerna Del 1 och R tjatar varje dag om att han vill gå och se tvåan på bio nu nu nu. Han kunde inte hålla sig häromkvällen när jag var på vinkväll och kollade på den sista utan mig, sikken stil. Nu får han allt se den en gång till.

I ugnen står det en lchf ostkaka som ska bli min frukost imorgon och lite gottis till kvällen med hallon & vispad grädde framför Harry Pottan. Mums!


Imorgon har jag tusan sovmorgon känns det som, börjar inte förns 07.45 vilket betyder att jag kan gå upp vid den tiden jag gick till tåget imorse. Sköööönt!

/ Sandr0o


Evelyn.



Rolig grej.

I lekparken så tog Evelyn av sig sina sandaler då det alltid kommer in en massa grus som blir obehagligt. Hon tog av sig dem och gav dem till mig varpå jag slänger dem lite slarvigt bredvid där vi leker. Evelyn stannar upp, ser frågande på mig och går fram till skorna. Hon placerar skorna perfekt ställda bredvid varandra och går sedan nöjt därifrån och fortsätter sin lek.

Det här är verkligen min dotter det ♥
Denna lilla händelse beskriver henne så fantastiskt väl. Allra helst inge kladd eller oreda!

/ Sandr0o


Vacker.

Hola chiquitas!

Idag har det bjudits på strålande fint väder och jag är inte sen med att spendera dagen på beachen så fort tillfälle ges. Där har vi varit med min mamma och efter det tog vi en tripp till Mörby där det blev lite spontanshopping, några plagg till Evy, hårgrejs till moi och en lampskärm och hiskeligt billigt var det. Like a lot!

Sol på min lediga dag, man kan ju undra om vädergudarna har fått fnatt? Men tack ni! Vi håller tummarna för helgen också, hör ni det!

Lite news på Evelyn fronten kanske vore på sin plats. Vi började med projekt "blöjfri om nätterna" för en sisådär två veckor sedan skulle jag tro. Första natten gick galant men sen blev det lite kiss i sängen lite hipp som hopp om nätterna. Nu mina kära vänner har vi inte haft någon olycka i sängen på en vecka och det verkar kolugnt på den punkten. Alltså hade vi lite olyckor i drygt en vecka och sen en felfri vecka och här sitter vi nu och hoppas på att det forsätter. Det gör det nog, hon är så duktig så!



Häromkvällen när vi satt i soffan och mös började Evelyn plötsligt och från ingenstans att räkna... på SPANSKA!
Det kom som en smärre chock men hon snappar väl antagligen upp mer än vad man tror av farfar. Hur bra som helst då vi såklart ser det som ett plus att kunna två språk bara sådär. Så farfar får allt hålla sig till spanskan och överlåta svenskan till oss!







Har ni sett vilken liten poser? Det var en helt annan liten fröken som ville vara med på kort nere i lekparken idag. Ni ser ju själva, hon poserar. Hahah och det är helt och hållet hennes grej förutom att jag sa att hon kunde stå vid pinnen. Underbara barn!

Det var lovely att äntligen få träffa henne igår efter jobbet. Jag tror hon hade saknat mig med för när vi åt middag satt hon bredvid mig och kramade om mitt ben och sa till och från "lilla stumpan mamii".

Klockan ringer tidigt imorgon igen och jag måste befinna mig nere på stationen strax före 06. Puh!

/ Sandr0o