Nyårsafton närmar sig.

Imorgon är det nyårsafton. Jisses det är enbart 24 timmar och 26 minuter kvar av det här året. Sammanfattningsvis så har det här året varit snällt mot mig, tror jag? Grekland var iallafall det mest minnesvärda under året som gott.
Ser fram emot att få göra mig fin, äta god mat, dricka lite alkohol, umgås med vänner och fira ut det gamla året och välkommna det nya året.
Jag har dock fortfarande klädproblem, det har ordnat upp sig lite granna då jag har hittat två svarta kjolar som är snarlika. Båda hög midja, blanktsvarta. Den ena med rosett i midjan och den andra med "skärpspänne" i midjan. Mycket svårt val men någon av dem blir det iallafall tillsammans med en vit tee till. Köpte även ett jättesött diadem idag med en stor svart blomma på sidan. Det tycker jag verkligen om, ubersött!
Tror bestämt att det är dags för mig att slita mig från bloggen min och försöka få gos att sluta titta på tv så att vi kan krypa till kojs. Gos ska upp tidigt och jobba och jag ska åka med mamma till stan och handla lite nyårssmink på makeup store.
Nästa gång jag skriver så är det antagligen nytt år och förhöppningsvis så har jag en lyckad kväll att skriva om.



Sandra är glad. Som vanligt. Alltid när du är här. Alltid sen du kom in i bilden.



Natti natti.

/ Sandr0oooo

Jag tar tillbaka skitdagen.

Gårdagen visade sig bli riktigt jävla bra måste jag medge. Nog för att det mesta sög där för ett ögonblick men det kändes så himla bra efter att vi pratat ut om saker & ting. Nu känns det tillochmed mycket bättre än vad det gjorde innan. Ibland är livet bra märkligt, märkligt men underbart. Jag är så glad, glad över allt. Men mest av allt är jag nog glad över dig! Du är bra.
Annars vad händer?
Julafton har passerat, julkänslan lyste med sin frånvaro i år men det var trevligt att bara mysa med människor man tycker om, dock hade jag gärna haft en hel massa snö liggandes på backen och sett sånadär busig stora snöflingor falla från himlen men man kan ju tyvärr inte få allt man önskar. Attans!
Idag har jag varit på jobbet alldeles för tidigt för mitt eget bästa, varje gång jag öppnar och är tvungen till att gå upp tidigt på morgonen så känns det bokstavligen som om jag ska dö när jag hör alarmsignalen och öppnar ögonen. Direkt efter jobbet kastade jag mig på tåget in till stan för att spana in lite kläder, nyårskläder någon? Panik!
Tror ni jag kom hem med någonting alls? Förutom ett fodral till min nya ipod och ett busskort? NEJ inte det inte!
Så roligt blev det, träffade ju dock min favorit så livet går vidare. Det är en omöjlighet att inte vara glad efter att man umgåtts med dig. Suttit med varsin latte i handen och drömt oss tillbaka till det underbara livet i Grekland för en stund, det är sjukt uppskattat. Du är jordens bästa vän! Grekland i sommar igen, dags att boka nu nu nu!


Kims begäran:



Enjoy..

Nyårsafton närmar sig med stormsteg. What to wear? What to wear? Jag känner en smärre panik. Någonting fint vill man väl ändå ha på sig? Vi kanske skulle köra på tema naket? NÅGON?!

Nu har jag inte tid med det här längre, ska kila iväg till bussen och möta min gos. Busigt! Ikväll blir det till att titta på de två sista avsnitten av OC. Spännande! Jobba imorgon? Vem orkar sådant? En dag kvar, sedan kan jag se fram emot tre så fucking jävla lediga dagar. NÖJD!

Gonatt party people..


/ Sandr0oo

Att vara eller inte vara?

VIlken skitdag. Skitdag skitdag skitdag.




Det är frågan.

Tröttheten själv.

Jag är något så fruktansvärt trött. Skulle egentligen ha suttit och trampat på en jävla spinning-cykel just nu men jag kände att jag verkligen inte orkade. Känner mig som en zombie när jag går omkring. I vilket fall som helst så har jag slagit in X antal paradis/aladdin askar sedan jag kom hem från jobbet till min lille pappsing och hans jobb. Det gjorde absolut ingenting positivt för min trötthet. Jag ramlar ihop snart. Jag tror jag skulle behöva mig en liten "powernap" innan det är dags för att snygga till sig lite för ikväll blir det utgång. Ska hem till Yvette och förfesta litegranna sedan möter vi upp Hanna & Frida i stan. Jag ser verkligen fram emot kvällen om man bortser från att jag är så satans trött. Yvette har jag inte träffat på hur länge som helst, typ studenten? Jätteroligt att hon ska följa med och Hanna blir man ju alltid glad av. Jag har dock lite ångest för när börjar jag jobba imorgon? Joo klockan åtta.. och vem öppnar jag med? Jooo min chef. Perfect, jag känner verkligen hur bra det här kommer bli.
Jag har klädproblem? Jag har ingenting att sätta på mig. Kommer känna mig såååå tråkig ikväll men OKEJ?!

Petter - logiskt. Gillar låten riktigt skarpt.

Det är julafton snart. Helt sjukt hur fort tiden har gått. Känns som om det inte var så överdrivet längesedan som jag kom hem från mitt underbara Grekland och nu är det plötsligt julafton, nästan.
Har köpt en del julklappar men saknar fortfarande en del av dem, självklart är det väl de viktigaste klapparna som jag inte har köpt ännu. Varför inte, det är Sandra i ett nötskal. Jag är inte förvånad. Förhoppningsvis löser det sig!

JAG ÄR KÄR.. Jag fullkomligt älskar den här känslan.


Powernap, dusch, snyggstyling, förfest, supa sig ful & festa, sova (?) & sedan jobba. Schemat framöver!


 / Sandraaaaaaaaa

Miami Inc till folket.

Jag är tillbaka efter en liten "paus" från bloggen min. Har haft skrivtorka, verkligen. På fullt allvar.
I onsdags var jag, Sanna, Ella, Malin, Cattis och Kim på Magnus Betnér "Ingenting är heligt" på Intiman. Kim fyller 20 år idag och det var våran för tidiga födelsedagspresent till henne.
GRATTIS KIMMI! Det är ju helt sinnessjukt hur rolig man får vara. Sveriges bästa komiker, utan någon som helst tvekan. Undra hur många gånger jag skrattade helt hysteriskt egentligen? Det är ju ett stort plus i kanten att han är så förbannat snygg. Jag tar tillbaka det där med snygg för karln är ta mig fan riktigt jävla sexig. Grrrr! Apropå komiker så har jag gått och blivit smått "förälskad" i Björn Gustafsson. Han är för underbar och han hinner knappt öppna munnen innan jag börjar asgarva. Humor på så otroligt hög nivå. They got me hooked! HUMOR HUMOR HUMOR!

Jag har varit ledig hela långa helgen. Det har varit bortom skönt. Det har nog tillomed varit underbart. Har inte tagit mig för någonting alls, bara slappat och umgåtts med R. Snart har vi slagit rekord, två veckor. Två jävla veckor, det är sjukt. MEN sjukt bra. Tro inget annat.

Jag har precis sitigt upp ur sängen, hur sorglig är inte jag? Klockan är 17.56 och jag har precis tagit mig i kragen och stigit upp ur sängen. Jag sitter fortfarande i pyjamas och i mitt katastrofala rum är min säng fortfarande obäddad. I nuläget är hela jag kaos. Jag skulle behöva hoppa in i duschen, städa upp på mitt rum, bädda min säng, damsuga hela övervåningen, sminka mig och hitta några vettiga kläder att sätta på mig. Till min stora förskräckelse att jag har så mycket att ta itu med, herregud mitt favoritprogram börjar ju om en timme. Hur ska jag hinna med allt detta innan klockan sju? Miami Inc till folket. Är som i exstas när jag ligger i sängen och kikar. Blir obeskrivligt sugen på att tatuera mig varje gång jag tittar. Om jag kanske skulle försöka ta tag i den biten med? Jag vill, jag vill, jag vill. Har kommit fram till vilken jag vill göra först iallafall, en stjärna. Det enda problem som återstår nu är vart jag ska ha den? På höften eller vid troskanten? Svårt, mycket svårt.
Om jag nu ska hinna klart med min "ToDo-lista" (haha) innan Miami Inc börjar så borde jag verkligen se till att få arslet ur vagnen. Snart snart snart, lite till bara.

Imorgon ska jag träffa min underbara Hanna. Du är så saknad. Men innan dess ska jag jobba och sedan ner på gymmet för första gången på riktigt länge. Tänkte försöka få någon slags rutin och röra mig lite, åtminstonde några gånger i veckan. Har faktiskt bokat in fyra pass denna veckan, mäkta stolt. Haha.

Ikväll ska jag åka och möta R på jobbet i vanlig ordning. Varje dag, hela tiden.
Ibland känns det som om man skapar problemen när allting känns för bra för att vara sant. Vägra inse att det är okej att vara glad och lycklig. Alltid hittar jag någonting som inte "känns rätt" och ältar det sedan fram och tillbaka. Men heeey man kan inte veta om saker och ting är rätt hela tiden. Jag kan ångra vissa beslut jag tar men dessa beslut kan också leda till en hel massa gott. Jag måste tillåta mig själv att vara lycklig för stunden och försöka att inte tänka på alla omständigheter. Jag är där jag är och jag är nöjd med det. Punkt slut.



Min absoluta favoritlåt just nu. Lyssna och njut. Jisses.



Skynda Sandra. Skynda!
/ Sandr0ooo


Aggressioner.

Gå & dö.
Bara gå & dö.
Helt enkelt.

Inget mer. Bara så enkelt.


Slut på sagan för denna gång.

/ Sandr0oo

We shall overcome.

                        
image95


Humor humor humor.


Humor mina vänner. HUMOR!






Enjoy.

/ Sandrooo0o