Min kärlek.




Jag är lycklig. Lycklig. Lycklig. Lycklig.
Du gör mig lycklig, du och ingen annan. Du. Du. Du.
Jag kan inte beskriva vad jag känner när jag ser på dig, när jag är med dig. Jag känner oändlighet.
GLÄDJE!


Jag har glömt det viktigaste - vi ska flytta den 15 december. Till en alldels ny lägenhet på 50 kvadrat i Steninge i Märsta.


/ Sandr0o

I Choose Life.

Någon borde slå mig på fingrarna så hårt som det bara går med tanke på hur dålig jag är på att uppdatera bloggen. Ajabaja!
Sen sist så har jag faktiskt haft en del saker för mig. Jag var på ass-träff på HK i onsdags, mycket trevligt. Efter den så begav vi oss mot Emelies P-skiva där jag var prinsessa. Ganska lågmäld stämning men jag hade det trevligt ändå.. Jag har även varit på Gröna Lund med några från jobbet. Jag & Kim hade ordnat med en "avtackningskväll" till våran chef som kommer sluta inom kort. Vi spelade femkamp och åt mat. Blev riktigt lyckat måste jag säga!


Samma dag som vi var på Grönan så firade jag & R ett halvår. Tiden går så himla fort när man har roligt. Känns verkligen som om vi nyss träffades. När ska vi tröttna på varandra egentligen? Haha.. Förresten aldrig!
Idag har jag varit ledig, underbara ledighet. Tog en tripp in till stan för att möta upp Hanna. Vi kikade på lite skor och sedan gick vi till Fridays för att äta en braklunch och snacka en hel massa skit. Underbara dagar med Hanna.

Jag har mycket att se fram emot den här veckan:
Imorgon fyller farmor år.
På torsdag ska jag hem till Cattis och äta middag.
På fredag fyller min mormor 70 år så då blir det kalas.
På lördag så ska älskade Hanna ha 20års kalas.
På söndag är jag LEDIG!
Det blir mycket trevligt att se framemot under detta veckoslut, mycket kalasande!

Det är inte långt kvar till Thailand heller. 12 dagar kvar till avfärd. Jippii!
/ Sandr0o

DAMN HAPPY.

Jag och R har precis kollat klart på 27 dresses. Tyckte att det var en typisk tjejfilm som man kan läsa av redan i början av filmen. Man vet precis vem som ska bli kär i vem and so on. Trots detta faktum kan jag inte hjälpa att nästan alltid tycka om dessa filmer. Dock tycker jag att denna film emellanåt var en aningens för seg men hey själva konceptet funkar fint för mig. Man blir lika berörd varje gång även fast man redan insett slutet från början. Katheriene Heigl är så otroligt vacker. Jag fastnade flera gånger under filmen på att hon ser så fruktansvärt bra ut och det var ju inte direkt första gången jag kom fram till det.

image151


Förövrigt så har jag satt igång med jobbet nu. Började i tisdags och körde stängning tre dagar i rad. Gissa om jag hade ont i min fötter & ben när jag skulle försöka sova på kvällarna? No kidding! Ska bli ganska skönt att försöka komma in i någon sorts rutin.. Eller förresten who am I kidding? Jag åker ju till Thailand om typ tre veckor och på den tiden hinner jag knappast få in någon rutin. Det är ju ingenting jag direkt klagar på iofs, ska bli så fantastiskt skönt så det inte ens finns utritat på en karta. ME LOVE IT!

Jag ser fram emot imorgon. Då är det nämligen dags för en av dessa berömda "temamiddagar" som brukar äga rum lite då och då som
Cattis och Kim arrangerar. Denna gång har det ordnat en lokal så att alla ska få plats och för att underlätta lite. Sist bjöds det på Jamaicansk mat och det var absolut en av mina favoritmiddagar, himelskt! Ska bli spännande att se vad som väntar oss imorgon.


Idag är jag världens lyckligaste människa. Idag hände något som gjorde mig förbannat lycklig. Mer än så blir det inte för denna gång.


/ Sandr0oo

Sandra = Tomat!

Vilka underbara dagar jag har haft, helt fantastiskt med detta fina väder.
I torsdags tillät jag mig att ta en ganska rejäl sovmorgon. När jag tilllslut lyckades ta mig upp ur sängen var det bara till att hoppa in i duschen och försöka få sig själv att se ut som en respektabel människa. Sedan hoppade jag på bussen för att åka in till stan och träffa min kringla Hanna. Vi spatserade runt lite inne i stan, gick och hälsade på Hannas vän och snodde en efterlängtad piggelin. Vi bestämde oss sedan för att promenera och ta en öl på Sommar på Odenplan. Helt otroligt mysigt att sitta där när solen stekte, snacka en massa skit och spana in folk. Vi lyckades även klämma i oss en korg med nachos med tillhörande guacamole (stavning?!) och salassås, mycket smaskigt! Några alkoholhaltiga drycker senare bestämde vi oss för att det fick vara nog. Hanna behövde åka hem och förberade sig inför hennes avresa till Turiket dagen efter och jag skulle åka hem och möta R. Helt underbar dag inne i stan, sådana dagar kommer det bli en hel del av i sommar känner jag!

Igår var R ledig, jag har älskat alla dagar som R är ledig nu när jag är sjukskriven. Vi har hunnit umgås mycket med varandra. Vi började dagen med att gå och vaccinera R inför våran Thailandresa om lite drygt en månad. Påvägen hem köpte vi med oss lite saker så att vi kunde laga lunch senare. Resterande delen av dagen spenderade vi solandes på våran baksida, försöker jobba på min bränna så mycket det bara går under mina sista dagar som sjukskriven. Tillslut blev det alldeles för jobbigt att ligga där i solen och steka fläsk så då tog vi med oss min lillebror och gick ut på fotbollsplanen för att "spela" lite fotboll. Man känner sig som 13 igen vid dessa tillfällen, när man samlades en massa kompisar för att spela fotboll och stå i.
Kvällen avslutade vi med en slags mögelost potatisgratäng med köttfärs (smarrigt) och Sömnlös I Seattle, till Rs förtvivlan. Haha!

Idag har jag spenderat hela dagen på baksidan i solskenet. Ser ut som en tomat nu försjutton men vad gör man inte för den bruna färgens skull? ALLT! Fick ett ryck och sticka iväg och handla lite blommor som jag sedan planterade också. Härligt att göra lite "sommarsaker" när det är så himla varmt och skönt.
Nu blir det grillning för hela slanten...

Har för övrigt blivit erbjuden visning på en lägenhet i Sigtuna. Står på 12:e plats vilket suger ganska ordentligt. Varför kan jag aldrig få hamna längre upp på listan? Det är bara att hålla alla tummar & tår man har men det känns ganska omöjligt...


/ Sandr0oo

Jag är glad.

Seriöst talat så börjar jag bli orolig över mig själv. Under hela denna långa dag har jag enbart gått och längtat tills R ska sluta jobba så att jag kunde få åka hem till honom och titta klart på de sista avsnitten av One Tree Hill. Jag har blivit som besatt och det är långt ifrån okej. Nu har jag tittat klart på de avsnitt som finns att få tag i och jag känner hur paniken av att veta hur det ska gå med allhopa växer. Snabba er på med att lägga upp de nya avsnitten!

Var för övrigt på jobbet för första gången igen på tre veckor (tror jag). Visserligen så jobbade jag inte, tittade bara förbi en snabbis för att lämna mitt sjukintyg till våran otroligt irriterade chef. Har inte träffat karln på tre veckor och bemötandet jag fick var allt annat än trevligt, " Du vet väl att jag ska ha originalet på sjukskrivningen, SÅ ÄR DET!", med världens fnysning och irriterade ton. Jaja jag kan ju inte rå för att karljäveln har humörsvängningar som en annan übergravid kvinna.

Nu är det nog dags att krypa till kojs då jag och R ska försöka gå en liten promenix på morgonen imorgon och njuta lite av det fina vädret. Man blir ju på så himla bra humör av att vara utomhus när det är fint väder.


Godnatt vänner.

/ Sandr0o

People always leave.


image150

Ikväll har det blivit något av ett litet One Tree Hill maraton. Kunde verkligen inte hålla mig efter att ha sett avsnittet på tvn idag så då blev det till att ladda ner. Jag blir mer och mer uppspelt efter varje avsnitt, så otroligt mycket spännande som händer. Det är helt otroligt hur besatt man kan bli. Jisses! Väntar på två till avsnitt nu men jag tar och tittar på dem imorgon. Just nu känns det som om det är dags att slänga sig i sängen för lite sömn. Klockan är ganska mycket trots allt.
Imorgon blir det frukost framför OTH, det kan du ge dig faen på!



Godnatt folket.
/ Sandr0o

Jag är tillbaka.

Nu var det alldeles för längesedan som jag skrivit en liten trudelutt här i bloggen men mycket har hänt sen sist men tro det eller ej, jag är tillbaka efter mycket om och men.
Har varit på kurs i en veckas tid, det var väldans otroligt jättemycket trevligt må jag säga.
Hann inte mycket mer än att komma hem och jobba nästan en hel dag för att sedan gå hem och upptäcka att jag hade över 39 graders feber. Som om inte det var nog vaknar jag upp nästa morgon men obeskrivliga magsmärtor, jag har då aldrig varit med om någon värre smärta (då har jag haft min beskärda del av sjukhusbesök och fan & hans moster). Pappa fick sticka hem från jobbet för att köra mig till danderyd. Vi hann inte mer än att knappt komma dit så låg jag färdig för operation. Jag hade en cysta på min vänstra äggstock som gjorde att hela äggstocken hade vridit sig runt sin egen axel och höll på att dö pga av att den inte fick något blod ellet något sådant. Operationen skulle ta mellan 40 minuter och 2 timmar. Efter 3 timmar började min familj undra vad som försigick och frågade en kvinna som svarade "Dont worry, hon lever iallafall". Vissa människor borde ju få skjutas rakt av. Vem säger något sådant?
Dagen efter operationen fick jag åka hem igen och hade då blivit tillsagd att vila vilket jag verkligen gjorde eftersom jag mådde så fruktansvärt illa hela tiden. Jag kunde inte resa mig ur sängen och knappt ta ett steg innan jag kände att jag behövde spy. Så höll det på i ett par dagar när jag slutligen beslutade mig för att åka tillbaka till sjukhuset och då blev jag inlagd för att jag hade fått en infektion/inflammation (förstår verkligen inte skillnaden) på den opererade äggstocken. Så kan det gå med min vanliga tur. Nu har jag legat hemma och varit sjukskriven ett jävla bra tag känns det som. Opererade mig den 16 och idag är det ju den 3 maj. Är sjukskriven tillomen den 11 maj men jag funderar på att försöka börja jobba lite i veckan som kommer. Känner mig mycket bättre nu än vad jag har gjort tidigare och som sagt JAG ÄR TILLBAKA!

image149


Denna bild får symbolisera någonting jobbigt. Någonting som jag har väldigt svårt att acceptera. Någonting som finns i mitt huvud hela tiden. Någonting som jag inte vill prata om. Någonting som helt enkelt är förjävligt!



Nu ska Sandra och R äta kladdkaka... SMASKENS!


/ Sandr0o