- dagens.. Godmorgon världen!

dagens skratt - en norrman och hans sarkasm.. hahahahahaha, sjuk i hela jävla huvudet men klockrent sjuk, jag fick mig ett jävligt gott skratt.. Jag skratta tills jag grät, nästan! En FET hälsning är det värt!

glädjehöjare igår när jag fick veta att jag är söt och att jag ska gå på AIKs premiärmatch på söndag, fyfan vad jag har längtat efter att säsongen ska dra igång igen för jag är jävligt sugen på lite kvalitets fotboll :)

Just nu sitter jag här hemma och känner mig så fruktansvärt sliten efter att ha jobbat tidigt imorse, det känns inte sådär jätte underbart att befinna sig ute vid busshållsplatsen strax efter 05.30 på morgonen.. Är så glad över att tiden går fort när man jobbar förmiddag men den arma nöt som jag är så lyckades jag somna när jag kom hem och vaknade tjugo i tre, alltså tjugo minuter innan min marknadsföringslektion.. Bra jobbat Sandra Karlsson, tur för mig att Krister älskar mig!

Ta av dig din truckerkeps!

Sofis mode börjar om 12 minuter, gah panik.. skulle behöva städa mitt rum innan det drar igång så jag bara kan ta det lugnt efter det.. Hade tänkt färga mitt hår, lägga ansiktsmask och ta ett långt skönt bad tillsammans med min nyfunne vän Da Vinci Koden som jag började läsa på idag, har tidigare haft något emot den boken just på grund av att den blev en sån satans hit men nu tänkte jag ge den en chans!


Otroligt hur man kan lyckas skriva en sån jävla ointressant blogg?
ärshe whatever, den är ändå mest till för att stilla mitt behov att av skriva av mig..


Dover Calais, då tänker jag på dig.. Fast iofs när tänker jag inte på dig? ;p hahah.
Hade hellre befunnit mig en liten bit längre norrut ikväll än här hemma all by myself.. Grattis förresten på födelsedagen ;D

Helvetes jävlar vad jag vill festa och dricka alkohol, kryssningen i helgen var GRYMT klockren.. Jag hade sjukt roligt, yäjj det skålar vi för! Snart börjar skivorna, stilla min hunger wiihoo!


förresten.. EXCELLENS - WHATS UP, hahaha jag dör.. Nostalgitripp till tusen!

(för att imitera coolingen tyra banks)
LAAAAAAATUUUR!memories never die!

my hips dont lie

Igår var första gången på länge som jag riktigt saknade dig, saknade dig så mycket att tårarna letade sig fram! Fan jag hatar att känna såhär! Så jävla mycket minnen som spökar!


nu är det hög tid för mig att bli frisk så att jag är pigg och kry inför kryssningen på lördag ;D wiiie imorgon kommer Sofie upp hit.. Yäjj jag är överlycklig, saknat henne ju :)


ärshe, orkar inte skriva mer!

let´s hit the sack!


Vi rymmer bara du & jag!

jag är glad        jag är glad        jag är glad        jag är glad        jag är glad        jag är glad        jag är glad


helt otroligt glad också, nu finns det verkligen ingenting som ska få förstöra mitt humör.
satans gubbar.

massa småsaker som har förgyllt denna underbara dag - oväntade telefonsamtal, gulliga sms, mys med bästa vännerna, god mat och en ny hairstyle :) haha.. jävlar vad lyckat och bra allting känns!
nån skulle bara våga försöka förstöra mitt humör, ajabaja fuckers lycka till!

jag saknar bloggen, måste ta tag i det här nu!

there is no turning back now.
tack gode gud!