Underbara Pics.

Härliga bilder från våran promenad på kvällskvisten i onsdags.













En busig promenad med bollsparkande.
Nu ska jag bege mig ut på en välbehövlig powerwalk tänkte jag med bra musik i lurarna, gud så härligt! Men jag lär klä på mig ordentligt med kläder för det blåser så in i norden. Inte cool!

/ Sandr0o


Pappa Rs nya tatto.

Tänkte visa er en mer ordentlig bild på tillskottet i pappa Rs tatueringssamling.
Hur fin som helst blev den.


På underarmen.


Texten.

Texten är ifrån låten som sjöngs till Evelyn på hennes dop.
Björn Afzelius - Sång till friheten.

Du är min tro, mitt hopp, min kärlek.
Du är mitt blod och mina lungor,
mina ögon, mina skuldror,
mina händer och mitt hjärta.


/ Sandr0o


MOBILBLOGG..Pappa R var och tatuerade s...

100media_imag050 (MMS)


MOBILBLOGG..
Pappa R var och tatuerade sig på förmiddagen så honom mötte vi upp i centrum när han var klar. Lite span i butiker och sen inköp på Ica. Nu är vi påväg hem, jag ska baka lchf-kladdkaka med mitt sukrin som jag fick hem igår. Jippii! / Sandr0o


Favvomat.

Vi begav oss till BVCs öppna mottagning idag eftersom Evelyn blev 1½ år förra veckan. Väga, mäta, lite kontroll med klossar och så den onda sprutan i armen.
Sist vi var på BVC för 6 månader sedan vägde Evelyn 9115 gram och var 74 cm lång. Idag vägde hon 10080 gram och var 81,5 cm lång. Vikten går sakta men säkert uppåt, hon ligger en bit under normalkurvan men följer sin egen och det är ju huvudsaken. Nästa besök är inte förns Evelyn fyller 2 år och det känns ju ganska avlägset även om det bara är 6 månader kvar. Jisses!

Jag håller på och lagar mat här, fläskkarre i bit med blomkål, morötter, potatis, ärtor, sås, äppelmos och plommon. Mina föräldrar kommer hit och äter middag med oss. Detta är nog min absoluta favoriträtt!!!

/ Sandr0o


Ormsate.

Igår var vi ju som ni vet och badade på Kairo för att ta vara på det fina vädret som ville besöka oss för en dag.



Innan vi bestämde oss för att åka hem, byta kläder och åka och bada när värmen slog till och solen tittade fram.

         
Pappa och Evelyn springer omkring på bryggan. Evelyn är tokig, håller man inte koll på henne varje sekund så går hon rakt ut från bryggan.

    
Bada sig lite.

    
Jag vet.. Hur äcklig? Den höll till i vattnet en bra stund innan den simmade iväg bort bort bort.

Idag var vi hem till mina föräldrar eftersom dem kom hem från Thailand imorse. Evelyn fick en hel massa fina kläder därifrån, tack tack. Vi lekte lite i lekparken och hängde men sen pös vi hemåt. Jag stack och hälsade på min vän Hanna i Jakan, en sväng i centrumet där men inget nytt med hem inte. Jag hade spanat ett par snygga leggings där häromdagen men inte provat så det gjorde jag idag, inte ens small kunde jag ha. Way to big och bittert!
Mycket nya saker till Evelyn idag dock, det från Thailand och sen hade Hanna shoppat loss åt oss på Polarn när hon jobbade i helgen. Gracias!


Vädret ikväll har ju varit jättefint så vi gick en promenix hela lilla familjen innan Evelyn skulle sova. Massa mys!


/ Sandr0o


Dag 2 & 3 i Örebro.

         
Efter en sväng på landet stannade vi till i Pålsboda och fikade. Sen brummade vi vidare till min kusin och tittade på deras hus. Pappa R blev kär i deras kisse.

    
Det var det en till tjej som blev.

    
Vi åt Gino till efterrätt efter banantacosen. Evelyns nya grej, hon lägger sig ner på marken lite överallt och gapskrattar!

         
Åka rulltrappa är roligt. Nya grejen igen, där ligger hon och sparkar och skrattar.


Vi tittade på flera pippisar.


"Däää", var ankorna.

/ Sandr0o


Dansprinsessan. [VIDEO]

God afton.

Idag har vi som sagt varit på Kairo och badat. Lekpalatset får bli en annan dag när vädret är tråkigt. Kändes ju satans dumt att stänga in sig när vi äntligen fått sol igen efter gråa dagar. Det gäller att ta vara på tiden!

Jag gav mig ut på en powerwalk på kvällskvisten och kom tillbaka lagom för att kunna se sista avsnittet av Ugly Betty, dumt att det ska ta slut. Förbannat skönt att promenixa i det fina vädret med musik i lurarna. Dessvärre är man ju som allra mest peppad och taggad när solen skiner men jag ska försöka få in den rutinen att köra en powerwalk per dag. Nu har jag ju all tid i världen att få in det när pappa R har semester.

Jag bjuder på två videoklipp från dagen/kvällen.



Evelyn badar sig lite med med byxorna på.



Älsklingen dansar till We No Speak Americano. Sötnosen då, hopp och studs!


Nu tänker jag slänga mig i sängen och läsa lite innan jag lägger mig tidigt.
Imorgon kommer för övrigt mina föräldrar hem ifrån Thailand, får vi se om lillis känner igen dem efter 2 veckor ;)

/ Sandr0o

 


MOBILBLOGG.. Vi var först påväg till lek...

100media_imag049 (MMS)

MOBILBLOGG.. Vi var först påväg till lekpalatset i veddesta men under färden dit sprack himlen upp och varmt blev det. Vi bestämde oss för att vända hemåt för att byta kläder och spendera dagen utomhus istället så nu är vi på Kairo och solar. Evelyn och pappa R springer fram och tillbaka på bryggan och jag solar på en filt i gräset. Lyx! Solen är så välkommen så..


Örebro Pics.

         
Evelyn var fin i diadem och ny blus från gammelmormor. Redo för avfärd! Evelyn snodde min plats illa kvickt.

         
Vi stannade till på Max och fick i oss lite mat. Jag testade LowCarb hamburgaren som serveras i ett stort salladsblad, den fick godkänt!
          
     När vi kom fram till Örebro och farfar så gick vi nästan direkt iväg. Vi gick till Stora Holmen (tror jag) där det fanns karuseller, lilleputt-tåg och djur som vi kikade på.


Som ett "minisamhälle" eller vad man nu ska säga med bilväg, trottoarer, hus och rödljus. Kul grej I must say. Dessvärre så fattade jag inte konceptet direkt då jag inte såg rödljusen och allt detta och i samma sekund som jag insåg hur det låg till kom det en liten pöjk och körde rakt in i mig med sin bil, aj aj aj vad ont det gjorde.

    
Vi matade getter, eller mest pappa R egentligen kanske. Evelyn blev lite rädd när de kom och ville äta på hennes grässtrå.

    
Vi åkte eka över till Slottsparken. Det var väl en sisådär 5 tag med årorna som el capitan fick ta så var vi över.

    
Härlig blandning av vattenlek, lekpark, blommor och stora gröna områden i Slottsparken. Vart hittar man sånt i Stockholm lixom?

         
En välbehövlig drickapaus påväg från Slottsparken till Jensens Böffhouse. Evelyn kikar under lugg eftersom hennes hår har växt som ogräs och hon allt för ofta tycker att det är så himla kul att rycka loss hårspännet. Dags för klippning av luggen snart, Sanna min vän? :)

         
När vi hade ätit en förbaskat god middag på Jensens med min farfar och hans syster Ulla så promenixade vi hemåt. Kruxet var bara att Evelyn hade fått för sig att hon skulle springa åt det motsatta hållet hela tiden så pappa R fick jaga jaga jaga och skratta till tusen. Denna grejen visar cyklister som cyklat förbi under dagen. Cykelstad det där!




När vi kom hem så var det inte mycket mer än att förbereda Evelyn för sängen.
Det mina vänner var första dagen i Örebro. Resten tar vi imorgon!

/ Sandr0o


Söta höstkläder.

Vet ni? Evelyn åt upp sin portion med kålpudding igår. Jag tror inte man kan kalla det hennes favoritmat direkt men om man inte får gå och leka förns man har ätit upp så tog maten plötsligt slut iallafall. Duktiga tjejen!

Det är en bra vana vi fått in såhär i semestertider, att vi alla tre äter middag tillsammans och att vi äter samma mat. Det har det ju dessvärre varit väldigt dåligt med tidigare. Evelyn har fått burkmat eller mat speciellt lagad till henne, mycket dumt! Men nu kör vi, lagom sådär till dagis verkar ju ganska smart att ha fått in den vanan faktiskt. Ingen lek om man inte äter upp maten!

Idag har vi ätit köttfärslimpa fylld med vitlöksfärskost och till det stuvad blomkål och gräddsås. Evelyn och pappa R fick potatis också. Maten tog slut även idag och det var nog en höjdarmaträtt för lilltjejen.

Vi har inte gjort många knop idag inte. Rensat ur de sista skåpen är i princip det enda vettiga vi gjort. Jag har varit en tur på centrum och kikat på kläder till Evelyn. Vi köpte en kjol igår men den var på tok för stor så den fick åka tillbaka och byttes ut mot lite annat smått och gott istället. Bara höstiga plagg, me like!

Kofta från HM. 50 riksdaler.
Denna skulle man ha en i varje färg men idag blev det en brun. Vi köpte en så himla söt kofta igår men den finns inte på hemsidan, grå är den iallafall med spetsbrodyr runt halsringningen. Gulligull!

Jag blev lite kär i dessa sötnosar.

   
99 bagis på HM.



likadana klänningar, bara olika mönster. Jag kan inte riktigt bestämma mig för vilken jag gillar bäst men de lutar åt den mönstrade även om den prickiga är sockersöt den med.
Nej nu är det dagisprylar som gäller. Regnkläder och annat tråkigt som ska inhandlas.

/ Sandr0o


Ridin Solo.

Ikväll hade vi ordnat en överrasknings-babyshower för Sussie. Så kvällen har spenderats med fina vänner och jag kom nyss innanför dörren. Jag och Cattis fatsnade nämligen i bilen när jag skulle lämna henne, att det finns så mycket att prata om :) Lovely!

Vet ni en sak? Det är lyx att åka bil själv, med hög musik då såklart annars kan det lika gärna vara. Sandras vardagslyx kan jag tala om. Så fort jag är ensam sätter jag på Jason Derulo - Ridin Solo på hysteriskt hög volym, iallafall tills jag tröttnar på den men den passar ju så himla bra.

Nej godnatt då gott folk..

/ Sandr0o


Kålpudding it is.

Morsning!

Vi gjorde nog ett bad call imorse när vi bestämde oss för att åka till Ikea och runt där för att titta lite. Det var jag, pappa R och Evelyn med resten av Sveriges befolkning. Fy satan. Evelyn och pappa R satte sig och åt korv medans jag gick en sväng där inne. Ljus behövde jag och så skulle jag kika om de fått in golvlampfoten sedan sist vi var där men inte det inte, suck! Skulle egentligen köpt med mig ett vindskydd till balkongen också men det var så förbannat mycket människor överallt och jag hittade det inte, hade ingen ork att leta upp någon personal som det redan köade folk bakom för att få fråga saker så det sket jag i. Sommarn är ju snart slut ändå (känns det som idag iallafall). Vädret får gärna komma tillbaka nu, när pappa R har semester och allt.
Vi stannade till på Chili, oj så mycket fint de har där. Skulle gärna haft med mig en steghylla hem därifrån men någon hejd på det hela får det vara, inte just nu. Pappa R ville kolla filmer på MediaMarkt (otippat?) och det fick han.

Igår fick jag en idé av Kimmi att göra kålpudding så nu står det en sådan i ugnen och gojsar till sig. Jag älskar vitkål och hoppas att detta ska smaka bra, tror aldrig jag ätit det förut faktiskt.
När Evelyn vaknar blir det middag till hela familjen, håll tummarna för att Evelyn tycker om maten med!


Det ser ju minsann ganska gott ut.

/ Sandr0o


En ny favorit?!

Dagarna flyger fram. Jag skulle mer än gärna stoppa tiden just precis nu, eller jag skulle nog vänta tills vi hade en solig dag och inte regn och rusk som idag. Jag har varit en sväng i Kista med Cattis för lite shopping.
Efter det åkte jag med Cattis en stund till Kimmi och sen vidare hem för att hämta upp resten av familjen. Vi behövde nämligen storhandla så nu är det påfyllt här hemma, skönt!

Iomed att vi handlade sent och inte kom hem förns sju blev det en sen middag för oss. R ville ha banantacos idag igen då han tyckte det var så gott så det fick det bli. Evelyn älskade ju även hon det så prima ballerina. Det såg ut som hon verkligen njöt när hon satt där med sin tallrik med nachochips, bananköttfärs, guacamole, majs och gurka. Hon åt mycket även denna gången!!


MUMS!

Bilderna från Örebro får nog vänta ytterligare lite till då jag inte har någon lust att sitta framför datorn mer.

/ Sandr0o


Bloggfix.

Hujeda mig. Som ni kanske ser så har jag suttit och pillat på min bloggdesign? Hade tröttnat för hundra år sedan men det tar ofta en sådan förbannad tid att fixa en ny så jag har inte fått arslet ur vagnen förns nu. Jag är inte klar ännu men det mesta är klart, lite småpill bara. Dessvärre så har vi glapp i någon sladd som sitter mellan skärmen och databurken så våran skärm visar inte rätta färger utan visar allting i en gul ton (förtillfället), ibland är den blå, gul, röd och ja you name it. Detta gör ju såklart fixandet med bloggen aningens svårt eftersom jag inte ser om färgerna passar ihop och jag vet iofs inte ens hur de ser ut alls. Måste kika på någon annan dator illa kvickt men just nu får det vara som det är, det har tagit alldeles för lång tid redan nu. Inte lika grå och trist som innan, alltid något.

Nu ska jag sussa faktiskt. Imorgon ska jag visa foton från våran tripp till Örebro.

/ Sandr0o


Mija mija mija!

God morgon.

Nu har vi dragit igång dagen här. Evelyn och pappa R duschar så när dem är klara är det min tur att bli ren. Sen fixar vi iordning oss och tar en tur på stan innan vi sen går hit och packar ihop våra grejer och hoppar in i bilen för färd hemåt igen.

Vi har en sådan rolig liten dam i familjen pappa R och jag. När vi har ätit frukost här har vi haft radion på och ibland när det kommit någon låt som Evelyn tycker om har hon börjat dansa och tokle sittandes där på sin stol. När låten slutar skriker hon "Mija mija mija" vilket då betyder mera mera mera. Sötunge!

/ Sandr0o


Banantacos - vilken hit!

Hallå där.

Vi har precis tryckt i oss en massa middag här i Örebro. Både jag och pappa R ville testa banantacos som Cattis och Kimmi provat. Jag är ett riktigt fan av banan i maten så detta var jag tvunge att prova. Vi tyckte allihopa att det var jättegott, Evelyn åt som en häst och hade då redan innan ätit brukmat. Bra skit!
Nu ska vi sjunka ner i soffan och slötitta på lite tv. Imorgon åker vi hemåt men jag vill gå en runda på stan innan vi pyser hem mot Stockholm igen, så fram emot eftermiddagen åker vi nog.

/ Sandr0o


MOBILBLOGG... Vi har varit en sväng på l...

100media_imag048 (MMS)

MOBILBLOGG... Vi har varit en sväng på landet ute i Svennevad och kollat läget. Nu sitter vi och fikar i Pålsboda. Evelyn äter falukorv från gammelfarfars smörgås, vilken hit.. Snart pyser vi vidare mot kusin för att titta på deras hus och sen mot faster för att hämta saker till bilen. Sedan beger vi oss tillbaka till stan och ikväll ska jag hitta på något spännande att laga till middag, vi får se vad det blir för rafflande. Det har regnat men det ser ut som att det är påväg att spricka upp lite, vi håller tummarna för det!


MOBILBLOGG.. Vi sitter och kikar i menyn...

100media_imag047 (MMS)

MOBILBLOGG.. Vi sitter och kikar i menyn på Jeansens biffhouse, ska bli smaskigt med lite mat efter lek och promenad i slottsparken. Vi är på semester!!!


MOBILBLOGG.. Nu har vi precis börjat våra...

100media_imag047 (MMS)

MOBILBLOGG.. Nu har vi precis börjat våran färd mot Örebro. Jag njuter av att spana i HMs höstkatalog, bra musik strömmar ur stereon och Evelyn är nöjd och glad. Life is good!


Grattis underbara Evelyn!


Idag var det exakt 1 ½ år sedan Evelyn ville ut till stora världen.
Att tiden kan flyga fram så förbaskat snabbt utan att man knappt lägger märke till att dagarna byter av varandra. Men att bara fästa en snabb blick på min fina dotter och jag ser såklart att tiden sprungit iväg, mammas lilla tjej börjar bli stor.



Alldeles nyfödd och påväg hem från BB. Lilla pluttis!


Stora damen som kan fantastiskt mycket ♥
Mamma älskar dig Evelyn.

Att få vara dina föräldrar är den mest underbara gåvan jag kan tänka mig.

/ Sandr0o


Steningebadet hela dagen.

Dagen idag på Steningebadet var awesome, bortsett från att det tog en miljard år för Evelyn att somna i vagnen. Vi fick tillomed stå och dra den och det i en evighet, hon som bara brukar slockna annars. Jaja inte mer med det för annars var pappa Rs första semesterdag wonderful.

    
Gladast i stan.

    
Att springa omkring på bryggan var helfestligt tyckte Evelyn.

    
Bryggspring.

    
Doppa sig från bryggan.


Evelyn var bananas idag när hon sprang omkring på bryggan, ville att man skulle doppa ner henne i vattnet och så upp, springa en sväng och sen ville hon doppas igen. Tokunge som helt plötsligt blev galen i att bada.


Mina favoriter ♥

Vi käkade köttfärssås till sen middag på balkongen efter att Evelyn lagt sig för dagen. Istället för spaghetti till mig hade jag stekt vitkål att ha till köttfärssåsen, mucho gott faktiskt. Det kunde man inte tro men det äter jag verkligen igen!

/ Sandr0o


Glassugen.

Idag har vi varit på Steningebadet och njutit hela dagen. Det har blåst något så förbannat men det har varit ganska skönt så det slipper bli så varmt men fram emot femtiden började det bli lite kyligt att ligga där i blåsten så vi packade ihop och åkte vidare. Stannade till hos mina föräldrar och lånade datorn för att skriva ut Rs nästa tattoo, han ska nämligen ner och boka tid imorgon. Jisses det var ju bara en månad sedan han gjorde den förra, här går det undan!

Jag har precis gjort Semifreddo med passionsfrukt. Är fasligt sugen på glass så jag hoppas att detta ska vara gott nu, när det väl har fryst klart i frysen dvs. Hoppas hoppas!
Himla lätt att göra också, en massa vispande bara i stort sett.

På onsdag sticker vi till Örebro och hälsar på min farfar. Skönt att åka iväg lite och inte bara vara hemma under semestern, då skulle jag nog ruttna. Det ska bli kul!

/ Sandr0o


Pannkakor, mummaaaa!

God kväller.
Blev en trevlig kväll hos Cribbe trots bortfall. Smarrig mat och spännande att få träffa Cribbes nya girlie I must say.

Det där åskvädret och regnet som vi skulle ha idag har jag inte sett skymten av, istället sprack himlen upp och blev alldeles blå och härlig igen. Jag hoppas vi får fint väder imorgon med för då drar vi och badar, på pappa Rs allra första semester dag.

Vi fick förresten mycket gjort på dagen idag - rensade ur garderoberna, slängde skräp på sörab och städade bilen. Inte fy skam, skön att ha det gjort!

Imorse testade jag att göra pannkakor enligt lchf-dieten. Jag har tröttnat på att äta bacon och ägg vareviga dag (nästan) som jag gjort för att det är så enkelt. Så pannkakor fick det bli då jag varit himla sugen på det. Och vet ni? Gott blev det.. Lite svårt att få dem lika fina som vanliga pannkakor då smetens konsistens var lite different men mums. Till dem hade jag vispat grädde som jag blandat med hallon. Det blev en efterrättsfrukost kan man säga men variationen behövs för att inte tröttna..
Här får ni receptet ifall någon är inne på lchf.

4 ägg
1 dl vatten
1 dl mjölk
2 dl grädde
2 msk fiberhusk
50 gram smält smör
salta efter smak

Sen är det bara att göra precis som med vanliga pannkakor.

Jag bakade LC-bröd häromdagen också. Det var inte helt fel att kunna äta en satans macka faktiskt. Mucho gott det med! Det är en bra diet det här tycker jag. Imorgon ska jag handla hem lite som kan vara bra att ha hemma och så ska jag handla sötningsmedel och testa baka lite LC-gottis.
Såg på Leila på landet igår och hon gjorde semifreddo som jag tänkte att jag skulle pröva mig på för det innehöll godkända grejer. Lycka att få äta "glass" i denna värmen också!

/ Sandr0o


Plans - No plans.

Det var meningen att ett gäng skulle hem till Cribbe idag och käka middag och ha det trevligt. Hela gänget också och det var längesedan sist. Nu verkar planerna gå helt i stöpet då folk bangar en efter en, mår dåligt eller helt enkelt inte orkar ta sig dit. Fy så besviken jag blev, hade sett fram emot det. Får inte tag på Cribbe heller så jag kan få reda på hur det blir och med all mat som är fixad till alla som nu inte kommer. Suck suck suck!

Tror jag går och slumrar en stund istället.

Update - Wohoo. Fick tag på Cribbe så nu hoppar jag i några andra kläder, lite smink och så stannar jag för att handla lite som andra skulle haft med sig, innan jag styr mot Cribb.

/ Sandr0o


Nattinatt.

Tacogratängen var smaskens. Jag åt den med grönsallad och guacamole medans pastakungen då såklart hade pasta till. Gott och väldigt mättande blev det!

Igårkväll kollade vi på film igen. Denna gången såg vi "In The Valley Of Elah" och den tyckte vi båda var bra. Det har blivit mycket filmtittande denna veckan, fyra filmer har vit sett. Hade gärna kollat på film idag igen men idag hade vi ingen film att se.

Imorgon ska jag häm till Cribbe och grilla med alla bruttorna. Det ska bli väldans trevligt, längesedan vi alla sågs och för att inte tala om hur längesen det var jag träffade Cribbe.

Det ryktas ju om skitväder imorgon så då ska vi nog passa på att rensa ur garderoberna i hallen innan jag ska pysa iväg. Det har vi nämligen som en todo under Rs semester, skönt att ha det avklarat på en gång.

Men nu - natta.

/ Sandr0o


Tacogratäng for dinner.

Vi har städat som tokar här hemma. R håller på med badrummet just nu men sen är det finito med städning för denna gången. Eller jag måste moppa golven bara när lillis har lagt sig, annars tassar hon ju runt på det blöta golvet.

Jag har stått och lagat mat nu och alldeles strax är det klart. Fy satan vad varmt det blir när man lagar mat, när man redan tyckte det var varmt från början. Puh med allt stekos och ångor hit och dit. Jag känner mig nästintill febrig nu av all värme. Då har ju inte ens solen legat på idag? Kvavt? JA!

Jag har lagat tacogratäng, ingenting vi har testat förut men det liknar tacopaj som jag testat förut och den är riktigt god den. Bortsett från att detta recept följer helt lchf såklart, har tillomed gjort egen tacokrydda.

Nu ringer klockan och maten är redo att serveras och intagas. MUMS, hoppas jag!

/ Sandr0o


Gnällmorgon.

Usch vilken dålig morgon och förmiddag vi har haft. Evelyn har varit allt annat än glad, gapat och skrikit så förbannat att jag trodde jag skulle bli tokig där ett tag. Vi gick en sväng ut i lekparken och lekte men efter ett tag tog hon tag i min hand och styrde hemåt igen. Hon var inte alls på lekhumör lilltjejen.

Vi satte oss i soffan och glodde på tv och Evelyn slocknade ganska snabbt så jag lyfte in henne till sängen. Nu hoppas vi på att hon vaknar på rätt sida efter lite välbehövlig sömn. Om inte annat så är faktiskt pappa R hemma då också så att vi är två som kan ta tag i saker och ting. Jag började städa lite här hemma men fick lägga ner det pga Evelyns humör, suck. Så när hon vaknar ska jag ta en vända med dammtrasan, dammsugarn och moppen. Det behövs, att det blir så skitigt med småbarn alltså!


Såhär hittade jag damen igår morse, där hon stod och tryckte på lampknappen. Lilla bus!

Om en sisådär 34 minuter lämnar R jobbat bakom sig och återvänder inte förns om 3 underbara veckor. YEEES!
Awesome.. Nu ska vi se till att ha en riktigt mysig semester tillsammans för när R börjar jobba är det också dags för Evelyn att skolas in på dagis. Då är föräldraledigheten över och verkligheten kickar in.

/ Sandr0o


Tillbakablick.

Vi begav oss från badet vid tretiden. Jisses vad varmt och skönt vattnet var där borta, stor skillnad mot de andra ställena jag badat på. Undra hur varmt det kan ha varit? Hmm, skulle vara kul att veta!

Nu ligger Evelyn och sussar gott så jag ska passa på att slappa rejält. Mycket fart och fläkt när lilldamen är vaken, precis som det ska vara med andra ord.

Satt och kikade i arkivet på bloggen och på den här dagen förra året fick Evelyn sin andra tand. Vi spenderade hela dagen ute hos mina föräldrar och Evelyn hade blivit så duktig på att sitta och satt själv utan stöd hela tiden, strax innan hon fyllde 6 månader med andra ord. Duktiga lilliplutt tjejen som nu har blivit så stor, som hittar på så mycket och förstår ännu mwe. Man kan i stort sett säga vad som helst till henne nu och hon förstår. Visst fine jag kanske inte kan diskutera politik med henne men det var det nog ingen som väntade sig heller? Ni förstår!




16 juli 2009 - vllken liten pluttis.

Som du älskade vännen förgyller mina dagar, pappas också såklart men jag har turen att få mer tid med dig. Som vi har skrattat och busat idag på stranden, lyckliga vi! Att kärleken kunde vara så stor och mäktig kunde vi aldrig förstå när du låg tryggt inne i min mage och sparkades.

/ Sandr0o


MOBILBLOGG..Vi har spenderat några timma...

100media_imag043 (MMS)

MOBILBLOGG.. Vi har spenderat några timmar på Steningebadet. Evelyn har sprungit omkring och ätit pannkaka (varför sitta still när man kan springa omkring?), klättrat på bryggan, plaskat i vattnet, grävt i sanden och plockat stenar. Som vi har skrattat också, det blir det mycket av med en tokig liten unge :) nu går Evelyn framför mig och följer efter en äldre pojke, precis likadant som han gör ska hon också göra, dra i vassen och hoppa. Alldeles nyss styrde hon nästan rakt ner i diket och gick in i ett gäng brännässlor men ingen reaktion alls. Puh! / Sandr0o


Buuhuuu, typ.

God kväller!

Vi har precis kikat klart på filmen Remember Me med allas våran Robert Pattison. Trodde det skulle vara skumt att se han i en annan roll en som Edward Cullen (Twilightnörd som jag är) men man vande sig snabbt.
Jag tycker faktiskt att den filmen var riktigt bra, hysteriskt sorglig och ögonen tårades ett flertal gånger. En otippad tvist på slutet och filmen blev even more sorglig. Pappa R, som för övrigt kallade filmen för en skitfilm och tjejfilm och inte alls ville titta innan vi väl började, tyckte tillomed han att den var bra.
Den rekommenderas av familjen Karlsson/Largo!

Dags att sussa igen lite nu tror jag eftersom jag var uppe så fasligt tidigt imorse. Om vädret tillåter så sticker jcg och Evelyn och badar imorgon för annars orkar jag inte vistas utanför dörren. Annars stannar vi hemma och plockar, tvättar bilen invändigt och annat skitgöra.

Godnatt på er..

/ Sandr0o


MOBILBLOGG... Jag älskar verkligen denn...

100media_imag041 (MMS)

MOBILBLOGG... Jag älskar verkligen denna underbart söta sommarklänning med jordgubbar på. Sitter som en smäck och inte kan man bli mycket sötare. Evelyn sussar fortfarande, dags att väcka lilltösen snart. Lillebror kom hem för en stund sen så nu ska jag tvinga honom att hjälpa mig! / Sandr0o


Torsdag it is.

Tudddeeeeels.

Imorse var jag uppe med tuppen, riktigt längesedan jag gick upp före sju på morgonen. Även om det kanske vore fullkomligt normalt eftersom jag är småbarnsmorsa, tur att vi vant Evelyn att sova länge. Men snart är det slut på det också då dagis kommer allt närmare. 

Var iväg på intervjun och det kändes bra men nu återstår att se om jag får något napp.

Stannade till på jobbet påvägen hem och pratade med vikarien för våran chef. Sköt upp starten för jobb med en vecka så att vi är förberedda på att inskolningen kan ta två veckor istället för en. Det kändes minsann skönt att prata med henne då hon var väldigt positiv till att få mitt och pappa Rs schema att gå ihop med dagishämtning osv. Helt sjukt att någon faktiskt lyssnar på ens önskemål, det har tidigare varit en väldig bristvara. Men nu får vi se hur det blir sen när vi båda jobbar.

         
Bilderna är från igår när vi spenderade dagen vid Rösjön med Cattis.

Jag sitter i skrivande stund hemma hos mina föräldrar, vi åkte hit innan Evelyn somnade så att vi kunde åka med pappa R. Alldeles strax sticker han iväg till jobbet. Jag ska fixa lite cdskivor till bilen och kanske någon bra film. Måste vänta på att min lillebror kommer hem bara för det har jag ingen aning om hur man gör. Vi stannar här tills pappa R slutar jobba, han jobbar bara ett kortpass till 20 idag.

Imorgon måste vi sticka och bada. Jag dör annars. Om någon känner för att hänga med, hör av er!!

/ Sandr0o


Vikt, sol & bad, strömavbrott och kommande arbetsintervju. PUH!

Skit också. Vi har haft strömavbrott här hemma i 1 ½ timme lite drygt så det blev inte mycket till bloggning för min del inte. Jag som tänkt visa er lite bilder, bland annat från dagen på beachen idag.
Vi hämtade upp Cattis och tutade vidare in till stan, var inne på viktklubben och handlade grejor. Jag passade på att väga mig och coachen mätte mig. Det var ju trots allt där jag vägde och mätte mig allra första gången, det är ju lite skillnad mellan olika vågar och sisådär. 

Resultat:
Vikten har minskat med 13,2 Kg och midjemåttet med 18,5 Cm. Vad säger ni om det? Heja mig!!! 

Vi släppte R på jobbet när han började och åkte sen till Rösjön för sol och bad. Jag hade gjort kycklingsallad som faktiskt blev riktigt god, duktiga mig.
Det kändes lite som att helt plötsligt närmade klockan sig fem och vi packa ihop och åkte iväg fast det kändes som att vi nyligen kom dit. Efter en massa sol, bad, svett, mums och bollspel. Jag och Cattis är helt väderlösa på att volleybolla bollen till varandra, vadå ett rekord på typ sju? HAHA skamligt!

Åkte till mina föräldrar (som inte är hemma) och skrev ut lite papper till imorgon. Lämnade bilen till Pappa R och tog sedan tåget hem. Mys i soffan och sedan läggdags för prinsessan. Mysstunden på kvällen är verkligen guld värd med en massa pussar och kramar. Lagom till jag hade lagt Evelyn och skulle kolla på något nytt program "Livet på BB" eller vad det nu hette bara tvärdog alla elektriska prylar. SUCK!
Fanns inte mycket annat att göra än att läsa bok. Inte helt fel det heller, sånt man aldrig tar sig tid för annars.

Hög tid för mig att sova nu. Ni har väl inte glömt vad ni ska göra imorgonbitti allihop? Vid tiotiden håller ni tummarna. Alla ni äger och har tack. Arbetsintervjun stundar och jag har inte en blekaste om vad jag ska sätta på mig. Tidigt så in i norden ska jag kliva upp iallafall.. Wish me luck!

/ Sandr0o


Movies.

Jag och pappa R har precis kikat klart på en film. Vi såg Untraceable som var klart värd att se och riktigt spännande. Igårkväll såg vi The Road och den var hmm.. Konstig och meningslös? Men helt klart läskig from time to time. Inte my cup of tea riktigt i filmväg, inte riktigt Rs heller.

Vi käkade god middag ikväll med grillat kött, smarrig sallad och så chilibea till det. To die for!

Imorgon är plannen att R kör oss in till stan innan han börjar jobba för att uträtta ett ärende. Jag åker fasen inte kommunalt i den här värmen och speciellt inte med en liten fröken. Efter det sticker vi och badar någonstans!

Nu ska jag steka kyckling så att vi har lite picknick med oss imorgon..

/ Sandr0o


Värmeslag.

Idag är första dagen som jag inte uppskattar värmen. Vi skulle ta en prommis till Ica och handla lite skit bara. Jag trodde på riktigt att jag skulle svimma av värmeslag. Så det blev en sväng på Ica och sen kvickt hem igen där det iallafall är lite svalare och inte gassande sol. Nej fy, inga fler hemmadagar utan tillgång till vatten att doppa sig i för lite svalka. Vi vill bada!

Alldeles strax slutar R jobbet och då är det bara 4 arbetsdagar kvar till efterlängtad semester.

Nu ska jag slappa en stund och sedan sätta fart och plocka lite här hemma. Ikväll blir det tvätt och så grillning for dinner. Då ska man väl kunna vistas utamhus utan att rinna bort iallafall!

/ Sandr0o 


Full rulle.

Nu har jag varit i Sollentuna Centrum och spenderat några välbehövliga timmar med Cattis. Som du varit saknad min fina vän. Nu har vi hunnit skvallra ikapp och uppdaterats lite på vad sjutton som sker i liven. Haha men ungefär så.

Jag har precis landat här hemma och nu är det dags att packa in sig i bilen igen för att åka vidare. Vi ska på middag hos mina föräldrar, grillning - mums! Dem åker nämligen till Thailand imorgon och vill kanske träffa en viss liten dam innan dess kan jag tänka mig.

/ Sandr0o


Glada jag.

Vill ni veta en sak?

Alldeles nyss ringde det en tjej till mig som ville att jag skulle komma på intervju. WOOHOOO!
Så på torsdag klockan 10.00 ska jag befinna mig på Globen för ett litet möte.

Det är ett kundtjänstarbete på heltid med arbetstiderna 8-17 mån-fre, alltså precis ett sådant jobb som jag verkligen vill ha!

Nu håller vi tummarna allihopa. Jag måste göra ett killer-intryck!

På torsdag gott folk. Glöm inte tummarna!

/ Sandr0o


Det blev en dag på stranden.

Idag har vi varit på Lejondal borta vid Kungsängen typ och badat, solat och grillat gott käk med Rs familj. Hur lovely som helst, dessa lata underbara sommardagar allstå!



         
Plask i vattnet. Inte alls för kallt för lilldamen!





Tillomed R tog lite foton idag, inte vanligt inte.

Vi trillande inte innanför dörren här hemma förns närmare halv sju. Det blev verkligen en heldag!
Jag hoppas att vi ska få flera sommriga dagar nu när R går på semester. Bara 5 arbetsdagar kvar och sen tre härliga veckor tillsammans. Hoppas värmen håller i sig!!!

Nu ska jag lyxa lite för mig själv faktiskt. Jag har nämligen köpt hem brieost, mums! Så jag ska sätta mig i köket och smaska på det och hoppas att det är något på tvn som är värt att glo på. För på tvn i vardagsrummet är det såklart fotbollsvm final. Jisses så skönt det ska bli när skiten är klart och år dröjer det ju innan det kommer tillbaka igen. Hallelulja!

/ Sandr0o 


The cake is fab!

Jag vet att jag har sagt det säkert miljarder med gånger men det tåls att sägas igen.
I adore summer. Livet är så förbannat härligt när solen skiner, man blir helt lycklig från topp till tå när man vaknar till solens strålar. Härliga liv!

Igår var ju jag och Evelyns hemma hos Sanna & Nessan med Kimmi. Vi käkade smarrig kycklingsallad och sen hade Kimmi gjort tårtan som vi åt på midsommar igen. Jag tror inte ni förstår vilken förbannat god tårta det är? Och JAA, jag fuskade från min lchf-diet pga den sablans tårtan. Så god är den och mer därtill! Jag har inga som helst problem att hålla mig undan någonting annat alls men den tårtan bara går inte att låta bli.
Ni skulle också bli helt förälskade av den, promise! Vi satt alla tre vid bordet och förklarade våran kärlek till den! ÅHHHHH HAHA! Alla måste nästan prova att göra den..

    
Evelyn, som annars alltid tar av sig diadem man försöker få på henne, hade på sig Sannas diadem under hela tiden vi var där. Tillomed när den halkat ner mer som ett pannband som ni ser på bilderna fick det sitta kvar. Improvment!


You gotta love the cake!!!


Evelyn tycker också om tårtan.



Vilken glädje att få vara just din mamma älskade du!

/ Sandr0o


Hurry Curry!

God morgon.

Jag försov mig lite smått här men nu ska jag sätta fart på fläsket. Fixa o trixa innan vi sticker iväg till Sanna och Nessan för en mysdag. 

Tempa tempo tempo!

/ Sandr0o 


Hanna är bra hon.

Igår hade vi en alldeles underbar dag med finaste Hanna. Vi gick till Kallhällsbadet och njöt av livet. Hanna min lilla husmor hade fixat en massa gott - väldigt smaskig sallad, oliver, melon, jordgubbar, saft och kaffe. Hon är inte dålig den där Hanna!

         



Efter några timmar vid badet knallade vi hem till Hanna där Evelyn fick låna Hannas säng att sussa i. Vi satte oss på balkongen, pratade strunt och drack kaffe i säkert två timmar medans lilldamen sov. Livet alltså!
Klockan närmade sig sex och vi lämnade Kallhäll bakom oss för den gången och brummade vidare. Stannade till hos pappa R som passande nog hade rast på jobbet, gav Evelyn mat men sen åkte vi hem och mös i soffan innan läggdags.

Vilken fantastiskt underbar dag!!!

/ Sandr0o


Sprayfärg.

Tjohej!

Man kan inte vara annat än glad när solen strålar. Värsta lycko-sommar-ruset man befinner sig i när dagarna ser ut som denna. Jag och Evelyn har varit och hängt med mormor (som hon kan säga sedan i lördags - mommo). Vi tog en promenix hem på kvällen och stannade till på Burger King och köpte en dricka till moi och en glass till lilldamen som vi sen satte oss ute och njöt av. Väl hemma igen var det inte lång tid kvar till läggdags så det blev kvällsmål och mys i soffan innan damen slöt sina små ögon för natten.

Jag har nyss varit ute och sprejat mina blomlådor vita. Innan var dem bruna, eller ja kvistar helt enkelt som är knytna runt. Men nu är dem vita, ska bli spännande att se hur dem ser ut i dagsljus imorgon. Stod nämligen ute på parkeringen i mörkret och sprejade men hey, hur illa kan det bli? Haha. Inte värre än från början. Vitt vitt vitt och en massa färger vill vi ha på balkongen.

         
Evelyn hade en söt toffs idag. Äta pannkaka i solen. Glass på BK!

Imorgon ska vi brumma och hälsa på Hanna när vi lämnat av pappa R på jobbet. Kalasdag!

Nedräkningen har startat - 11 dagar kvar till R går på semester.

/ Sandr0o


We love solsken.

Godmorgon underbara soliga dag!
Det var verkligen på tiden att solen valde att titta fram igen efter en hel dags frånvaro bakom gråa moln.

Jag har slängt i mig lite frukost bestående av yoghurt med färska jordgubbar. Mums! Dags att dra igång dagen här. Hoppa in i duschen och sedan i några kläder för att sticka iväg. Pappa R skjutsar oss till min mamma när han åker till jobbet. Solning och vara ute och njuta av det fina vädret står på schemat.


Denna låten spelas om och om igen hemma hos oss. Jag älskar den, favvo!

Ha en fab dag!

/ Sandr0o


Vilken kväll.

Det blev en hård kväll igår, vilket resulterade i en ännu hårdare dag idag. Men himla trevligt hade vi det och inte förns närmare tre på natten avslutades kvällen. Tiden går fort när man har roligt, hujeda mig!





Visst ser det mysigt ut med alla tända ljus? Ljus is the shit!

Där fick ni se en liten sneakpeak av hur det ser ut på balkongen med de nya möblerna men mer än så får ni inte se förns det är klart. Ska planteras blommor och slänga lite skräp. R skulle ha slängt skräpet när han kom hem från jobbet idag men eftersom jag enbart varit halvt levande idag så får han ta det i någon annan dag veckan istället. Sen att jag skulle ha åkt och handlat blommor och fixat rann också ut i sanden iomed mitt "tillstånd".

Evelyn vaknade 11.40 "imorse". Hon valde en alldeles perfekt dag att ta ut världens sovmorgon på, det behövdes. TUREN!

Nu ska jag äta lite jordgubbar och sedan slänga mig i sängen och sova i hopp om att segheten ska försvinna och att jag ska vakna pigg som en lärka. R jobbar 12-22 i tre hela dagar nu så jag och Evelyn har en massa tid att slå ihjäl. Undra vad vi ska hitta på?

/ Sandr0o


Shishatime.

Dagens planer gick i stöpet då vädret spelade oss ett spratt. Helt mulet och grått tills solen sprack igenom men way too late för att åka och bada som det var tänkt. Istället åkte vi till Bauhaus, Ikea och Babyland. Äntligen har jag fått tag på utemöbler till balkogen, dem jag ville ha också. Jippi! På Ikea fyndade jag stora vita krukor att ha på balkongen, nu saknas bara en i storlek ännu större och sen är det komplett.

Stack ner på centrum när vi kom hem från rundan och köpte dynor till möblerna. Finfint blev det. Imorgon när R slutar jobba ska jag åka iväg och köpa jord och blommor och plantera så att det blir ännu finare på balkongen. Längtar!

Ikväll kommer Kimmi och Marcus hit på jordgubbar, vin, shisha (vattenpipa) och en massa snack. Ska bli mysigt och det var hundra år sedan jag rökte shisha sist!
Nej nu har jag inte tid att sitta här med, dessvärre.




/ Sandr0o


Bildextra från helgen.

Mycket sol och bad har det varit i helgen. I love it!


Dagen på Kvarnbadet med Sanni & Vanni.


         
Dricka massor när det är så varmt, ett måste.

         
Gladskiten busade i lekparken. Det gäller att ha tungan rätt i munnen. Sanna gungar med Nessan.



Dagen på Eriksö med mormor & morfar.



Rullväskan skulle med från bilen.

         
Njuter för fulla muggar. Glass i stora lass!


Mys på pappa.

/ Sandr0o


Viknedgången.

Bilstolen är äntligen inmonterad och klar i bilen. Lättare sagt än gjort det där!

Jag vägde mig när vi hälsade på hemma hos Rs föräldrar idag. Dem har en sån där riktig våg a la sjukhus ni vet. Sedan jag skrev in mig på viktklubben i slutet på mars, alltså lite mer än för tre månader sedan, har jag gått ner sammanlagt 12 kilo. Nu har jag ju legat på latsidan i lite mer än en månad och ätit precis vad jag velat men jag tycker ändå att resultatet är klart godkänt. Däremot är jag inte nöjd och skulle vilja ner ytterligare en sisådär 5 kg men när jag klarat av det, då är det nog. Det är det jag kämpar med nu, de sista kilona. Thats way jag kör LCHF - njutningsmetoden. Inte orkar man hålla på med shaker och måltidsersättningar för all framtid och verkligen inte nu under sommaren då man vill njuta för fulla muggar.


5 kg till ska jag klara. Där med basta!

/ Sandr0o


Vi älskar sommaren.

Tjooohejs.

Idag har vi varit på Eriksö och badat, det ligger innan man kommer till Waxholm. Vi hämtade upp mina föräldrar och Evelyn och stack sedan iväg allihopa. Lagom röd i ansiktet är jag nu. Vi stannade till och hälsade på Rs pappa påvägen hem en stund.

Jag har precis kommit hem från affären och handlat lite skit inför ännu en baddag imorgon. Men då sticker hela gänget iväg - Sanna & Nessan, Sussie och Kim plus boyfriend. Sen hela min lilla familj såklart. Ska bli jättemysigt! Sen på kvällen tänkte vi pimpla lite vin i kvällssolen. Det ser ut att bli en fab dag!


Nu ska jag fixa mat tills imorgon och sen ut i bilen och sätta in Evelyns vanliga bilstol där. Vi har användt den som mina föräldrar vanligtvis brukar ha.

/ Sandr0o


Badtime.

Tuddeluuuuu.

R tog tåget till jobbet alldeles nyss även om jag erbjöd att vi kunde skjutsa honom dit. Orkar inte stressa hette det. Haha jaajaa. Jag har packat klart allt som vi ska ha med oss till badet idag och sitter nu bara och väntar på att lillskruttan ska vakna. Vaknar hon inte snart får jag helt enkelt väcka henne så att vi kommer iväg någongång. 
Ska stanna till på Ica och köpa dricka men sedan bär det av för att hämta upp Sanna och Nessan och så vidare mot Vallentuna. Härligt värre!
Jag har inte varit på Kvarnbadet på jag vet inte hur länge. Vi var alltid där när vi var mindre, säsongskort för hela slanten var det då.

Kan vi inte få behålla den här värmen enda fram till slutet på augusti nu? TACK!

Ha en strålnade dag alla ni!

/ Sandr0o 


Evelyn - en gaphals?

Jag undrar vad det är för stök & bråk period som Evelyn har kommit in i? Under den senaste tiden (ett par dagar kanske) så har hon inte varit sig lik riktigt, alldeles för mycket skrik och protester för att vara den "vanliga" Evelyn. Protester är väl egentligen en sak för hon ska ju lära sig att hon har en egen vilja och allt som kommer med det. Så det får man stå ut med att hon protesterar när hon inte får som hon vill. MEN saken är den att hon ofta skriker och gormar för inte ett jäkla dugg, bara för att hon kan känns det som.

Hon kommer ofta och puttar bort en om man inte sitter/står/ligger som hon vill. Hon springer fram och tar en i handen för att gå någonstans, vill under inga omständigheter gå själv. Om jag vänder ryggen till i tre sekunder skriker hon direkt. Ibland är det precis som att hon inte vet själv vad hon vill så att hon skriker för det. Det är så svårt att veta vid dessa tillfällen när hon gapar vad det är hon är ute efter.

Evelyn som tidigare varit så lätthanterlig är som förbytt. Visserligen är hon inte såhär varje sekund men under en dag så hinner vi med way too much skrik och skit.
När dagen bestått av mycket skrik och lider mot sitt slut har jag inte ork till mer än att sitta i soffan och slappna av. Detta handlar om dem dagarna när jag är själv med Evelyn hela dagarna från det att hon vaknar i stort sett tills det att hon somnar då pappa R jobbar sent.
Om vi är två är det inget att orda om, då hjälps man ju åt. Plus att hon oftast inte är hälften så skrikig när pappa R är hemma. Hur kommer det sig ni kunniga där ute?

Nu får det vara nog med klagandet för idag och ett tag framöver. Jag önskar att lätta och glada Evelyn kommer tillbaka illa kvickt.. Älskade lilla barn!

Imorgonkväll tankar vi batterierna och myser på tuman hand jag och pappa R. Vi ska nämligen gå och se Eclipse. Evelyn ska få busa hos mormor och morfar imorgon och så hämtar vi hem henne på söndagsmorgonen. Det ska bli ofantligt skönt att få gå på bio och njuta av varandras sällskap!

/ Sandr0o


En dag som denna.

Imorse blev jag väckt av en galen Sanna som tyckte jag skulle följa med på dop. Så dagen har vi alltså spenderat på dop i kyrkan och sen dopfest vid Kairo. Trevligt värre. Satans vad varmt det har varit idag och varmare ska det ju bli.

Jag började ju på diet i måndags igen, dock inte samma som sist utan denna gången kör jag LCHF rakt igenom. Dessvärre var jag tvungen att "fuska" idag då vi var på dopet. Det hade jag verkligen inte tänkt från början men när jag väl satt där och var hungrig som ett svin och visste att det skulle dröja någon timme innan jag kunde äta någon mat så var det bara att gilla läget och slänga i sig jordgubbar med glass och tårta. Nöden har ingen lag men helvete heller att jag ska göra det igen, icke sa nicke!
I vilket fall som helst var det lilla Alicia som döptes idag.

    



Efter dopet så åkte vi hem till Sanna en stund. Både Evelyn och Nessan slocknade i bilen, Evelyn hade inte sussat något alls sen morgonen så hon var väldans trött hon. Helt plötsligt känner jag hur ögonen och näsan börjar rinna. Mitt ansikte blev extra torrt och kliade så in i norden, det stack och höll på. Jag fick nästan lite panik där så jag och Evelyn rullade hemåt. Slängde i mig allergitabletter och nu känns det lite bättre men ändå inte riktigt bra. Suck! Mina ögon har varit röda och hållt på i mer än en månad nu. Utan någon som helst hejd på det hela, det kunde väl få vara bra en liten stund iallafall?


Vi har fått flera komplimanger för Evelyns fina klänning idag. Den fick vi i present av Kimmi från Rom. Bra jobb där Kimmi-san ;) Hon hade inte foppatofflor på dopet.. JAG LOVAR ;D

Jag har precis slängt i mig en sen middag. En köttbit serverat med chilibea och blomkål. Blomkål är faktiskt himla gott och ett bra substitut för potatis. Måste komma ihåg att köpa hem brysselkål som jag faktiskt gillar också. No more cheating!!! 

Imorgon sticker vi till Kvarnbadet med Sanna och Vanessa. Vi har pratat om det ett tag och nu blir det av. Sol och bad för hela slanten!

/ Sandr0o





MOBILBLOGG! Wohoo. Nu har vi en ny bil ...

MOBILBLOGG! Wohoo. Nu har vi en ny bil att köra runt i, ny om man jämför med våran bil. Inte en sprillans alltså! Såååå glad jag är, från o med idag kör vi runt i en familjebil istället för våran lilla skrutt. Äntligen!!! Ni kan ju förstå att det är som att gå från koja till slott, våran lilla tvådörrars med enbart fläkt till en fin kombi med klimatanläggning. Skönt det ska bli att slippa svettas ihjäl i bilen under varma sommardagar. Men vad ska inte bli skönt lixom? Att få plats med vagn och annat utan problem. JAAAA allt helt enkelt, listan kan göras lång.. Evelyn sussar middag och jag sitter och glor på disney channel, trist väder som bjuds idag minsann. Suck! Men det gör absolut ingenting, jag är glad ändå!!!