Känslan.

Det finns inga ord som räcker till. Idag upplevde jag någonting som jag aldrig tidigare känt. En explosion av vetskap och förståelse. Jag är så lycklig och denna upplevelse förstärkte min lycka enormt.

image146

Jag är så otroligt kär.
Det är den bästa känslan som finns.
Ögonen känns alldeles "fluffglittriga" när jag tittar på dig.

Den här känslan...
                                                                                                                                                                         KÄRLEK!

/ Sandr0oo
 

Tisdag - kan ni låta mig sova i en vecka?

Halvdan dag som slutade i katastrof. Jag hatar att bli grinig och jag hatar att du nedvärderar dig själv efter vad andra säger. Jisses, ha någon som helst tro på dig själv och lyssna inte allt för mycket på vad många "idioter" säger. Eran grej tillsammans har blivit gnäll. Skippa skiten från båda håll så lovar jag att allting blir så mycket bättre av  det.

Ibland önskar jag bara att man visste.. att man kände det, som en självklarhet. Men det gör jag inte i de flesta lägena.
Time will tell.


GoNatt folket /

Sandr0oo

Brunetter har roligare.

Tjingeling.
Kom fram till att jag inte lagt upp något kort på mig själv sedan jag färgade håret brunt så denna måndagskväll till äran bjuder jag på ett halvtaskigt kort på brunetten Sandra. I det allra långsamaste laget inser jag, det var trots allt ett tag sedan jag färgade det men bättre sent än aldrig som det brukar heta. Nu när jag har tittat lite för länge på detta kort har jag kommit fram till att jag ser ut som en 15-åring vilket inte riktigt känns positivt. Usch!

 image145
Med anledning av vissas ofattbara intresse av varför jag har lagt upp denna (gud förbjude) photoshopade bild. JISSES, det är KUL!

Nu ligger världens underbaraste människa och tjatar på att jag ska lägga mig i sängen och titta på Miami Ink med honom och jag antar att jag borde ge med mig nu. Dags för Miami Ink och sedan läggdags, vi öppnar ju trots allt tillsammans imorgon. Kan behövas lite sömn då jag är fruktansvärt trötter.
Over And Out...

/ Sandr0o

Helgen är över, till min stora besvikelse.

Fan också.. Nu är det söndag igen, vilket betyder att jag måste gå upp tidigt imorgon och gå till jobbet. JAG VILL DÖ!
Heeey dramaqueen.. Men seriöst vad hände med att jag skulle vara ledig hela helgen? Hela helgen bara försvann ju, whats the point in that?!
I lördags var det FF här hemma (haha) så jag & R lagade lax med potatis och romsås, vi kirrade tillomed en kladdkaka till efterrätt. Hela middagen var nog mest min förtjänst måste jag säga. Efter alldeles för mycket mat blev det film, Coah Carter och sedan läggdags.
Idag har det bjudits på påskmiddag hemma hos mormor och morfar, obligatoriskt som man bara inte kommer undan ifrån hur gärna man en vill.
Söndagskvällen har sett ut som den brukar - One Tree Hill följt av LA ink. Senare på kvällen blev det även film igen, Ett Öga Rött. Skum men helt okej film.

Nu tror jag faktiskt att det är dags att gå och sova om jag ska orka öppna ögonen imorgon överhuvudtaget.

image144

Jag vill ha en pälsmössa.. GE MIG NUUUUUUUUUUUU!


/ Sandr0ooo

Freaky Friday... I WISH!

Du är doften av viol, du är restskatten ifrån fjol.
Du är glad och elegant, du är laktointolerant
Du är strösslet på en glass, du är det roliga i hasch.
Du är brödet man vill lägga korven i.
Du är sodastreamad oboy.
Du är allt en man kan få, du är bättre än die hard 2.
Du är vacker och unik, min pappa är rik.

GLÄDJE!

Hanna Panna Pudding, vart har du tagit vägen? Sluta leka kurragömma, det är inte okej att leka med sig själv!

Kvällen har hitills bestått av mat och Lets dansa och en massa sittande vid datan, ajabaja när man har sällskap.

image143

 Vinner inte Tina & Tobias hela jävla skiten så är det skamligt. Hon är helt otroligt bra och Tobias är lätt den dansare som har det lilla extra, jag blir så glad.

/ Sandr0o

The newest members of South Park.


image142


FUCK YEAH!


Bloggtor(s)ka!

Hej bloggen hej!

Long time no see, fy på lilla mig. Ska med otroligt stor glädje bege mig från jobbet efter detta inlägg efter en helvetisk dag. Inte helvetisk i den meningen att vi har haft mycket att göra utan istället för att alla har varit på sugit humör under dagen och bitchat sig genom dagen. Shit ibland får man verkligen panik när folk är så inkompetent så att det inte ens finns. Men äntligen äntligen får jag gå härifrån och ta helg, ta helg på riktigt. Jag är ledig hela helgen och som om det inte var bra nog så är jag ledig med R också.

Jag är trött...
Jag vill skaffa mig en ny tatuering... Jag vill att sigtunahem ska bli snabbare på att ge mig en lägenhet... Jag vill  åka till thailand nu och inte i juni... Jag vill vinna på lotto... Jag vill träffa Hanna...
Jag vill gå ut och festa med mina underbara vänner... Jag vill bli brun... Jag vill... Jag vill... Jag vill..

Vad har jag gjort sen sist?
Varit på lägenhetsvisning, varit på Rhiannas konsert, tittat på fucking åmål med
cattis & kim, försökt sola mig brun.

Ge mig något riktigt gaaaaaalet, jag vill ha kul ffs. Jag längtar faktiskt tillbaka till Grekland som fan. Helvete också!
Finns ingenting som kan slå den perioden, helt klart the days of my life. Jag är nöjd!


Min heliga graal är slut... HERREGUD JAG ÄR VÄL NÄSSPRÄYMISSBRUKARE! DÖDA MIG!

Cola Light Till Folket, Over And Out.
/ Sandr0oo

Update.

Tjingeling.
Längesedan sist. Mycket som har hänt sedan jag sist uppdaterade. Kirrade körkortet i torsdags, mycket efterlängtat. När jag kom hem efter jobbet sent på kvällen firade mamma, pappa, jag & R med jordgubbar och champagne. Inte helt fel!
Dagen innan färgade jag mitt uberblonda hår brunt, först "pippirött" och sedan brunt. Känns fortfarande ovant att titta sig i spegeln, känns som om håret är fastklistrat på huvudet på mig, som en klippdocka typ?
Har iochförsig bara fått positivt respons på hur håret blev så det känns bra.
Igår var jag & R på bio, vi såg P.S. I Love You. Väldigt gullig film faktiskt, tyckte den var hur mysig som helst. Satt där med tårar längs hela kinderna ett tag. Tillomed R som hade varit så himla skeptiskt till "tjejfilmen" ändrade sig och tyckte den var bra även han. Vilken frihetskänsla att kunna låna bilen av mamma och åka iväg själv för att titta på bio, det allra bästa var ju att sätta sig i bilen och köra hem när man var trött efter bion. Slippa åka kommunalt, wonderful!
Idag har jag och R varit i den stora staden och handlat en massa fina kläder. Meningen var att jag skulle hjälpa R att shoppa men som inte helt oväntat hittade jag även alldeles för mycket saker till mig själv som jag absolut inte kunde motstå och helt plötsligt gick jag där med flera påsar i händerna. Ajabaja!image140
Idag har jag införskaffat en svart skjortklänning, en vit skjortblus och en svart hängselklänning från HM. Jätta puttenuttiga allihopa! Sedan påväg hem så skulle jag bara kika in snabbt på Zara, mycket dumt. Där inne köpte jag en svart trenchcoat och en randig klänning. Himla söta dom med! Jag får se det från den positiva sidan, jag behöver ju inte köpa kläder på ett tag nu, det värsta är bara att man vill.
R köpte ett par svarta seglarbyxor från Filippa K, jag blev alldeles dökär i dessa byxor strax efter julen så det passade alldeles ypperligt att lilla R också tyckte dom var fina. Sedan så handlade han även en svart väst, vita sneakers, en svart & en vit basic tee, en grå cardigan, en affliction tee (coolare tee's får man leta länge efter) och två tee's med stjärntryck, vit respektive grå. Det bästa av alltihopa är att jag har valt precis vartenda plagg och är helnöjd! Så himla fina kläder, passar jättebra.. Jag har en tendens att ändra stil på mina pojkvänner? Jag är sjukt bra på det och alltid till det bättre såklart.
Vi tog en paus i kungshallen och åt lite indisk mat med friterad banan med glass till efterrätt. Smarrigt!
Vi hade en riktigt mysig dag idag jag & R. Underbart!


Jag har även bokat resa till Thailand till mig och & R. Vi åker den 9:onde juni och är borta i tre underbara veckor. Jag längtar så att jag håller på att spricka!

image141
Om tre månader ligger vi där tillsammans. Drömliv!
Det finns ingen som dig.

/ Sandr0oo