Overkligt..

Vill ni veta en sak?

Jag har slutat jobba..



Imorse var jag på återbesök på hudkliniken. Som alltid fick jag träffa en ny läkare och denna gång till min stora glädje med tanke på att hon hade planer på att verkligen hjälpa mig med mina problemfötter som jag nu har försökt få någon att göra i mer än ett halvår. Hon sjukskrev mig fram till den 14 december så att mina fötter ska ha en chans att läka under behandlingen. Dessutom ska jag åka dit två ggr i veckan och bada & smörja fötterna. Men det kan det absolut vara värt om det blir bra av det hela. Så med andra ord har jag idag arbetat min sista dag på väldigt väldigt lång tid. Jag hade ju planerat att börja ta ut min föräldrapenning redan den första december eftersom idioterna på försäkringskassan fortsatte neka mig havandeskapspenning. Men nu kan jag istället spara lite på mina mammadagar och inte ta ut dagarna förns halva december har gått och det känns bra. Mycket bra. Ville verkligen inte sno av mina dagar med lillan redan nu så det känns underbart att få spara lite på dem iallafall..
Känns dock ganska konstigt att veta att jag inte behöva svida om till äckeldonkenkläder och bege mig mot jobbet, sjukt konstigt. Konstigt och skönt på samma gång. Nu ska här förberedas inför flytt och bebis. Hallelulja!
Men först ser vi fram emot en spelkväll till helgen med söta människor. Det ser vi fram emot, jag & smultron =)


Dags att krypa till kojs. Imorgon blir det utrensning av min byrå och så fyller min gamla farsgubbe 41 år så då blir det middag någonstans på det med.

/ Sandr0o

En helg av firande.

Nu är helgen slut, tyvärr. Helgen har i stort sett bestått av födelsedagsfirande. Igår var delar av min släkt på besök + Hanna och R för att fira min 20års dag. Fick mycket trevliga presenter, mycket "flytta hemifrån" saker med tanke på att det är mindre en 1 månad kvar nu så passade det ju alldeles ypperligt. Jag fick bland annat en rosa fin eltandborste, parfym, dvd & vhs inspelningsbar grej, köksknivar, vattenkokare, mixerstav och lite annat smått och gott som kan behövas.
Idag var det dags för ytterligare lite firande med mina vänner. Rolig uppslutning blev det tillslut, en del av dem som man absolut inte träffar ofta (mini reunion) och andra som man träffar mer ofta. Vi åt tacos och spelade Alias som för övrigt var ett MYCKET trevligt spel som man kanske skulla införskaffa själv faktiskt. Det bjöds på en del skratt kan jag lova. Jag hade iallafall väldans trevligt så tack till alla söta som ville vara med och fira mig. Och TACK för alla fina presenter som jag fått, orkar inte rabbla alla saker som jag fått nu. Känns som om klockan tickar iväg ganska fort och jag ska jobba imorgon.. Som avslutning på detta inlägg och denna helg vill jag bara säga att ingen gör mig så lycklig som R. Fullständig lycka varje dag med dig. Tack & Adjö...



Imorgon håller vi tummarna.


/ Sandr0o 

Första besöket med världen.

Nu har vi varit tillbaka på 3D ultraljudet och denna gång ville hon som tur var vara med på kort. Duktig flicka, annars hade vi blivit så besvikna. Här får ni två smakprover.

     

Visst är det häftigt att man kan se så pass mycket? Helt sjukt ju.
Där är våran lilla flicka.


/ Sandr0o

Jag är kär.

Jag har kommit på att mitt abonnemang går ut nu i december vilket passar mig alldeles ypperligt då min Fru Prada mer eller mindre gett upp. Otroligt sorgligt men sant så nu är det dags att begrava henne och gå vidare med en ny kompis. Jag har hittat två möjliga kandidater såhär långt. Båda Samsung telefoner och båda ganska lika Fru Prada, den ena lite snyggare än den andre men den andre lite häftgare. Ni kan säkert ana vilken jag tycker är snyggast?
 
         
   


 
Jag kan inte minnas att jag tidgare ägt en Samsungtelefon. Är det någonting att ha, sjyssta menyer osv? Mina senaste telefoner har varit ifrån LG och jag är sjukt nöjd med dem. Vilka pärlor..


                                                                   


/ Sandr0o

Måndagsuppdatering.

Igår var en dålig dag. En dålig dag på alla sätt och vis.
Jag var tvungen att gå upp tidigt på min lediga dag för att bege mig till Karolinskas hudklinik i hopp om att få hjälp med mina fötter. När jag brummar fram på motorvägen så tar det plötsligt totalstopp vid Häggvik. Jag känner hur paniken stiger när det rullar fram i 20 km/h och det bara är 20 minuter kvar tills jag har min läkartid. Kommer fram till sjukan 10 minuter för sent och då ska jag såklart hitta en parkeringsplats också. Sedan var det bara till att springa allt vad jag orkade till rätt avdelning och anmäla sig. Jag måste sett ut som ett riktigt offer när jag sprang omkring där på gatan, alldeles rödflammig och äcklig. Som om inte det vore nog så fick jag ingen direkt hjälp heller. Fick exakt samma ordination som sist, ät pencellin och bada dina fötter i en lila sörja. Jag har haft stora problem med mina fötter i ett halvår nu, när fan ska det ta slut? Fick dock en tid för återbesök om 10 dagar, nu ska jag följa hennes ordination till punkt och pricka och sedan ska jag tjaffsa som en liten idiot om det inte har gått bort. Jag är trött på det här nu!
En fantastisk start på min morgon..

Usch jag ger upp alla negativa tankar ifrån igår och hoppas på att detta blir en bättre dag. Inga jobbiga hinder änsålänge förutom en sprängande huvudvärk som fortfarande sitter i sen gårdagen eftersom jag glömde huvudvärkstabletterna hemma. Men jag kan leva med det för jag slutar klockan två idag. Då bär det av till MVC på en gång för ännu en check up. Imorgon är jag ledig och vet ni vad? Då ska jag & R tillbaka till tittutkliniken och titta på våran lilla flicka. Hoppas hon är på lite bättre humör då och vill visa upp sig. Jag får nog trycka i mig lite chokladglass innan vi åker dit, hon verkar vara fasligt förtjust eller oförtjust i det då det blir ett himla rabalder inne i magen när jag äter det.
Hon har blivit väldigt mycket mer livlig inne i magen på senaste tiden. Ofta sparkar det till ordentligt och hon trixar där inne mest hela tiden. 


/ Sandr0o 

...





Du kan gå och dö.
Helt plötsligt blev jag väldigt osäker på det här.



The biggest mistake of my life?




Födelsedagskalas.

Om lite drygt en vecka fyller jag 20 år. Hur länge har man inte längtat efter att få fylla 20? Jag längtar inte längre. Det är inte så att jag inte ser fram emot det heller utan det känns bara som att det inte är en sån big deal längre. De flesta av mina vänner har ju redan fyllt 20 för längesedan så jag ligger lite efter kan man säga. Men det kanske är dags att försöka ta sig i kragen och prata med lite vänner iallafall om jag nu vill ha någon att fira med dvs. Brukar alltid vara så himla svårt att få saker & ting att gå ihop med tanke på jobb och annat onödigt skit.




Så skulle en del av min önskelista kunna se ut. Ge mig!


Det här har lätt varit den mest värdelösa lördgskvällen på mycket länge. Jag sitter alldeles ensam i mörkret i ett tyst hus. R jobbar sent och mina föräldrar är ute på galej dem med. Roligare kan man ju ha än att spendera en lördagskväll framför en förbannad skärmjävel! Jaja, jag får väl se fram emot nästa helg jag. Då är jag ledig tillsammans med R och dessutom som jag nämnt så är det ju dags för lite födelsedagsfirande då. Det blir säkert kalasatrevlig för det brukar det ju oftast vara!

/ Sandr0o

I Evigheternas Evighet.




Du & Jag mot världen.
Det finns ingenting annat som bringar sådan glädje.


/ Sandr0o



En fucking jävla lista som jag snodde från Natha.

ÄRLIGHET:
Ditt äldsta hångel? Det har jag verkligen inte en aning om.
Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i ? 1 ½ person.
Vad tycker du om kärlek? Finns det något bättre?
När kramade du någon sist? Tvångskramad för en liten stund sedan.
Saknar du någon speciell person? Folket i Santorini.
Har du svårt för att bli kär? Det beror ganska mycket på.
När kysste/hånglade du med någon sist? Igårkväll innan läggdags.
Ångrar du det? Absolut inte.
Är du singel? Nej.
När fick du senast en komplimang? Minnet är kort.
Har du hånglat med någon av samma kön? Jag tror inte det?

HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös: Ja.
Playat? Nej, onödigt tjaffs.
Hånglat med nån riktigt ful: Det har nog hänt.
Hånglat med fler än 50 pers: Det har jag nog säkerligen gjort men vem räknar egentligen?
Gjort något riktigt dumt? Riktigt dumt hmm.
Gjort något du verkligen ångrar? Ett fåtal gånger.
Varit nykter på nyårsafton? Ser fram emot denna nyktra nyårsaftonen.
Åkt ambulans? Ja.
Gjort nåt olagligt? Vem har inte det? Skit saker.
Blivit polisanmäld? Nej.
Fått din mamma att gråta? Ja.
Slagit ner någon? Jag är en snäll flicka.
Skämts över dina föräldrar? Det har väl alla någon gång.
Skämts över dig själv? Ja.
Sagt jag älskar dig och menat det? Ja.
Tar du droger? Aldrig i livet.
Dricker du? Inte i nuläget.
Vilka kläder sover du i? Mina underbara HelloKitty pyjamasbrallor och en T-shirt.
Vad hatar du verkligen? Att jobba just nu.
Varit kär? Ja.
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? Det har jag nog varit ett par ggr.
Är du ensam nu? Sitter på jobbet så jag har Marcus och Roberto springandes runt mig.
Vill du gifta dig? Ja, det vill jag nog.
Vill du ha barn? Ja och snart så är hon här.

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng? R.
Såg dig gråta? R.
Fick dig att gråta? R och hormoner kanske.
Du delade en cigg med? Det var ett tag sedan så minnet är inte så bra men jag skulle gissa på typ Kim eller någe.
Du gick på bio med? R.
Skällde på dig? R.


/ Sandr0o

"Hej, jag skrev visst en hel bok".

Första jobbdagen efter en härlig ledig helg. Idag jobbade jag stängning för första gången på sjukt länge, tacka gud för att det var måndag idag och inte alls någe mycket folk överhuvudtaget annars hade jag nog blivit tvungen att avlida. Jag jobbar stängning imorgon också och det absolut bästa med att stänga är att man får sig en underbar sovmorgon. Börjar jobba 14.30 imorgon vilket passar mig alldeles perfekt eftersom jag måste åka till Kista och uträtta några ärenden innan jobbet, hinner verkligen inte någon annan dag.

Imorgon ska jag även komma ihåg att slänga min överklagan gällande min rätt till havandeskapspenning på brevlådan. Har försökt skriva ut skiten i flera dagar nu men det har alltid varit något fel, skrivaren fungerar inte, inga bläckpatroner, inget papper. Jag trodde jag skulle bli tokig tillslut av att allting motarbetade mig. Känner hur hela den här situationen sitter som en satans klump långt ner i magen, så fort jag tänker på det knyter det sig i magen. Hoppas verkligen att dom ändrar sitt beslut och i tid dessutom. Det är ju endast lite mer än två veckor kvar tills det är dags att börja ta ut penningen. Annars måste jag börja ta ut min föräldrapenning redan nu och det kan ju aldrig sluta bra med tanke på att jag då får vara hemma under en kortare period när lilla väl har kommit till världen. Då vill man ju ha så mycket tid tillsammans som möjligt. Det gäller att hålla alla tummar och tår jag har för annars vet jag inte vart jag ska ta vägen. Jag kommer aldrig klara av att jobba hela vägen till januari, jag tycker tillochfrån att det är förbannat jobbigt nu att jobba, speciellt när min rygg is killing me. Varenda gång jag ska böja mig ner vill jag bara skrika, det betyder att jag känner för att skrika rakt ut tusentals gånger per dag. Haha men så kan man ju inte göra.


Jag har glömt det bästa av allt. I helgen var jag och R och tittade på en soffa som vi har velat köpa under en tid nu. I söndags beställde vi soffan och vi får som tur var ha kvar den i deras lager tills vi ska flytta. Hallelulja! Nu är det bara att hoppas på att det passar sig med den soffan i vårat vardagsrum. Hoppas hoppas men det ska nog bli bra.
Nu till det allra bästa - vi var och tittade på en barnvagn i lördags. Åkte tillbaka i söndags för att testa om denna barnvagnen gick att få in i våran pyttelilla bil och till våran stora glädje så gjorde den det och vi slog till direkt. Det är nämligen inte många vagnar som skulle gå in i våran lilla bil. Vi hade tänkt att köpa en ny bil från början men kände att nu när vi hittat en vagn som vi vet får plats så sparar vi det till ett senare tillfälle när vi inte har riktigt lika mycket utgifter som just nu. Jag är så glad.. Vi har köpt en vagn, vill bara att den ska stå här hemma så att man kan fixa iordning den och hej & hå. Haha men det har jag gått om tid med att ordna med sen iallafall så jag får la ta och hejda mig.  


Denna vagnen har vi köpt, dock med både svart ligg och sittdel då det går att matcha lite bättre. Åhh vad bra det ska bli.
Kan inte se det framför mig - hur jag går och drar denna vagn dagarna i ända. Spännande!



/ Sandr0o