Lundmyr Of Sweden.

Nu ska jag berätta en rolig sak.
Idag har Evelyn nämligen varit på fotografering för Lundmyr Of Sweden.
I onsdagskväll efter jobbet (slutade ju 22) så tipsade mamma mig om att Lundmyr sökte barn till en photo shoot så jag skickade iväg en bild när jag kom hem på skoj. Jag hade aldrig väntat mig att just Evelyn skulle bli vald. Det var ju över 100 stycken som sökte och bara strax över 10 som blev utvalda tror jag det var. Himla roligt iaf!
Men både jag & R har jobbat idag så hon fick åka iväg med mormor. Jag gick omkring på jobbet och var nervös och ju närmare 14 klockan blev, eskalerade det. Det fanns ju en chans att hon inte skulle ställa upp och tvärvägra och hon som nästan alltid brukar vara blyg till en början. Tur jag inte var med iaf ;) även om det hade varit en kul upplevelse.

  
I knät på designern Mia när dem tittar på fotona. En indianmålad tjej.

  
Några bilder som min mamma tagit med sin kassa mobilkamera MEN jag ville ju väldigt gärna bli uppdaterad på vad som hände. Nyfiken morsa såklart!


Det hade gått jättebra och Evelyn hade skött sig exemplariskt, lite blyg till en början men det släppte. PUH! Jag som nästan hade väntat mig att det skulle gå åt pipsvängen, det är allt en bra duktig dotter vi har!



Det här kan vara Evelyn framöver, vi får väl se när och om hon dyker upp. Hahah!



Denna bilden skickade jag in som första bild.

    
Sedan fick man skicka in en nytagen bild och då föll valet på dessa två som jag knäppte lite snabbt för ändamålet.

Nu springer Evelyn omkring och säger att hon har varit på sitt första jobb idag och att hon har varit fotomodell och att det var jätteroligt. Så himla kul verkligen!

/ Sandr0o


What happend?!

Med datorn på magen ligger jag i soffan och slökollar på 27 dresses. Eftermiddagen på jobbet var galen och jag var helt färdig när jag lämnade jobbet. Vi hade en helt hysterisk kund inne idag, på något sätt lyckades en tetra med grädde explodera i ansiktet och över hela hennes kläder varpå en annan kund som stod i närheten flinade till. Det skulle hon inte gjort för den här personen som står med grädde lite överallt blir helt skogstokig och slänger iväg tetran med grädde åt helvete och börjar skrika de fulaste svordomar man kan säga till en människa. Helt crazy är hon innan hon till sist lämnar kassorna och sticker. Strax efter kom väktarna och det var förbannat synd att hon hade hunnit gå då. Usch så irriterad jag blev, det måste väl för sjutton finnas någon gräns för hur man får lov att bete sig även om man blir förbannad. Det var bara att sätta igång och torka upp all grädde överallt....


Nu till något helt annat. Min lilla snart treåring har för någon dag sedan kommit in i någon kiss & bajs-ålder  (minus kiss). Hon säger bajs lite då och då och har himla kul åt det? Ikväll när vi satt framför tvn så pratade hon i sin telefon, det är inte alltid man lyssnar till 100 procent när hon babblar på som hon gör. Jag började snappa upp lite ord och hör sedan vad hon sitter och säger när hon låtsaspratar med någon "du måste köpa bajskorvar, jag ska laga bajskorvar" och på slutet säger hon "jag vill ha två bajskorvar". Hon asgarvar åt sig själv under hela samtalet. MEEEN VAA?! Hahah vad sjutton kom det här ifrån? Lilla knäppisen alltså. Det här får hon nog ta och lägga ner illa kvickt ;)


Mitt hjärta I Bangkok.

/ Sandr0o


Ny tv.

Idag har vi varit ute på galej och jisses vad mycket folk det var. Köer med bilarna överallt, var ju knappt så man kom fram. Vi var en sväng på Media Markt och på Expert. Det blidde en ny tv som fick följa med oss hem. Vi har velat köpa en tv till sovrummet men nu slog vi till på en ny tv till vardagsrummet istället så flyttar vi den gamla till sovrummet. Man vill ju gärna ha den med schysstast bild där man kikar mest och så fick det bli helt enkelt.


Vi håller på och kopplar in den nya tvn nu, jag väntar med spänning på att se hur bilden är. Vi fick dessutom fler kanaler i 2 månader för mindre pengar än nu, inte illa. Hoppas dem kanalerna kickar igång snart så vi kan använda HD-kanalerna och se om det blir någon stor skillnad eftersom vi har HD-box och nu en HD-tv.

Update.
Inlägget publicerades aldrig och nu kan jag tala om för er att det är en jädra skillnad jämfört med våran förra tv och en märkbar skillnad att tittta på HD-kanalerna mot de vanliga. Sådärja!

Vi måste köpa nya mindre skruvar för att kunna hänga upp tvn på väggfästet i vardagsrummet och vi måste köpa ett väggfäste till sovrummet. Till att börja med ska vi ställa tvn på ett lackbord i sovrummet, tills vi har lånat en borr och köpt ett väggfäste. Det blir nog bra till slut.

/ Sandr0o


Julafton i bilder.

I år bestämde vi oss för att ha två julaftonar. En på självaste julafton hemma hos oss med Rs familj och en på juldagen med min familj. Här kommer bilder från riktiga julafton.





















Vi kollade på Kalle (såklart), åt smarrig julmat, öppnade klappar och hade det gott. Precis som man bör på julafton!

/ Sandr0o


Fullt öööööössssssss.

Imorgon är det dan före doppare dan vilket såklart innebär fullt ös medvetslös när man jobbar i en livsmedelsbutik. Även fast jag hade världens skitkväll på jobbet igår så kan det nog bli kul att jobba imorgon så länge det inte blir en massa sjukskrivningar och folk som gnäller och har sig. Vi har gjort upp en plan för att dessa personer kommer bli inlåsta i frysen för imorgon är det glada miner som gäller och så ska vi hjälpas åt at all times. Jag kollade precis och vi är 51 stycken som jobbar under morgondagens timmar, det måste ju bara gå bra. Punkt på det! Jag jobbar 10-20 imorgon och sen ska jag hem och fixa julmat och slå in julklappar, jipppiii. Det blir nog en sen kväll för mig.

Sent har det blivit idag med som ni märker. Jag & Cattis har bakat massor med smarrigt julgodis och så kom Kimmi förbi på lite mys. Nu måste jag nog nanna kudden illa kvickt, lite sömn inför morgondagen kan nog vara till min fördel.

/ Sandr0o


Traditioner..






Igår bakade vi som sagt pepparkakor. Mina föräldrar kom förbi på fika en sväng när vi höll på att avrunda bakningen. Idag har jag och Evy pillrat med pepparkakshuset. Det var inte lätt att försöka göra fint med en treåring som ville flytta, pilla och greja samtidigt som man själv försökte pyssla. Sen att min satans kristyr blev pyttelite för lös och att min sprits var helt värdelös gjorde att jag till sist gav upp och sprutade ut kristyr lite överallt och lät Evelyn gå loss med godiset.


Sådärja. Mysigt är det ju iaf även om det inte är vidare fint, haha. Men några så där speciella traditioner ska väl Evelyn allt få växa upp med. Nu är det ju upp till mig & R att ge Evelyn trygga, varma och mysiga traditioner så som vi haft under våran uppväxt. Att just göra pepparkakshus har dock aldrig varit någon tradition hemma hos oss men nu får vi ju välja alldeles själva. Mys!

Jag ska knalla ner till bilen och hämta in påsarna med julklappar till en viss liten fröken. Passade på att handla på väg hem från jobbet och nu är det dags att sätta fart att slå in lite klappar tror jag nog.
Lite glögg eller julmust och Justin Biebers - Mistletoe kan få göra mig sällskap. Jag ogillar verkligen Bieber men kan inte sluta lyssna på låten, jag lyssnar på den flera gånger per dag. Haha!

/ Sandr0o

/ Sandr0o 



Jul hos oss.

Halloj!

Jag har gått och blivit riktigt jäkla förkyld, fredag morgon var hemsk och efter jobbet på fredagen bosatte jag mig i soffa och lyfte inte ett finger under hela eftermiddagen/kvällen. Jag fick feber under kvällen men den hade försvunnit till lördagen då jag fick pallra mig iväg till jobbet, det går inte att sjukskriva sig nu inte. Hysteriskt! Mådde väl ganska pissigt under dagen igår och mår ungefär likadant idag, dunderförkyld men klart bättre än i fredags så det går väl kanske åt rätt håll trots allt?


Evelyn visar stolt upp vår finfina julgran som vi införskaffade i början på veckan.


Jag vill ha jul året runt för vårat vardagsrum är himla mysigt just nu.


Vi köpte en ny ljusgreja häromdagen och den är underbar. Ger ifrån sig värsta mysskenet!

Idag har jag varit ledig (jobbade extra igår som jag tagit på mig sedan länge) så jag och Evelyn har varit en snabb sväng på centrum och inhandlat några små julklappar och sedan shoppade vi med oss lite grejs hem så vi kunde baka pepparkakor. Vi tänkte egentligen göra ett pepparkakshus men det var slut på sån där färdig byggsats, inte tänker jag göra egna delar inte. Haha! Det fick bli vanliga pepparkakor helt enkelt. Men pappa R köpte med sig en byggsats när han åkte hem från jobbet så ikväll eller imorgon efter jobbet ska vi pyssla med det också. Mysigt!

Nu måste jag ställa mig och ordna klart middagen som blir kokt torsk med äggsås och potatismos. Jisses så gott det är!

/ Sandr0o


PUUUUUH!

Jag har varit tillbaka på jobbet i två dagar och håller redan på att slita av mig håret. Igår gick relativt smärtfritt men idag, jisses Amalia. Idag har det varit röj till tusen, personal som brytit ihop i omgångar, underbemanade som heter duga and so on. Jag var verkligen på bristningsgränsen där en sväng, sparkade läkerol hej vilt och svor högt. Hmm inte alls bra men det blir alldeles för lätt så när man är stressad och tiden inte ens i närheten räcker till.


Nu är jag iallafall trött och det är bara förnamnet!

Bilder och historier från Thailand får komma lite pö om pö då det är mer eller mindre fullt upp nu inför julen. Imorgon är jag ledig och då ska vi ha kalas för pappa R som fyller år på lördag. Jag har inte ens hunnit sätta mig ner och titta på vad vi ska bjuda på imorgon, dags för det nu kanske. På fredag ska jag på julmiddag med some friends, innan dess ska jag hinna handla julklappar och bidra med en rätt till minijulbordet. Det kan bli fasligt spännande hur jag ska få tiden att räcka till.

Jag har aldrig tidigare varit med om att känna någon julstress men herregud så hysteriskt stressad jag känner mig. Julklapparna är långt ifrån inhandlade och klara, inte ens i mitt huvud har jag en plan för dessa.


Lets stressa ner med en fridfull bild på mig från beachen Thailand. Åh så skönt!

/ Sandr0o


Thai.

Så var vi hemma igen. I lördagsmorse landade vi på svensk mark. Vanligtvis brukar man ju känna att "vad skönt att vara hemma igen" men både jag och R saknar den känslan och skulle båda åka tillbaka på direkten om så tillfälle gavs. Haha! Men nu är det tillbaka till verkligheten igen, imorgon klockan 07.30 börjar jag jobba. Det kan bli spännande efter tre veckors härlig semester!

Men det blir inte så mycket jobbande i december trots allt så jag ska nog stå ut även om det antagligen kommer kännas tufft innan man kommer in i det igen. R den jäkeln börjar inte jobba förns på fredag. Lysigt värre!







Vi har haft det helt fantastiskt och jag har ett ton bilder att visa er. Men just nu tror jag att det är dags att börja dra sig mot sängen eftersom jag ska upp hiskeligt tidigt imorgon och det är jag ju inte alls van vid efter semestern. Wish me luck!

/ Sandr0o


Hej från Thailand.



Jag sitter i skrivande stund på Chang Corner, ett ställe med gym, fika och lite så. R tränar, Evelyn springer runt och tittar medan jag sitter och uppdaterar mig om världen och letar hotell. Imorgon eftermiddag/kväll åker vi till Bangkok. Så det är god tid att hitta ett bra hotell att bo på. Kraven är pool och nära till shopping, typ MBK eller Central World. Vi har haft dåligt väder i 2 ½ dag ungefär så imorse var vi överlyckliga när vi såg solen, jag var uppe före nio och packade ihop tvätt som vi skulle lämna in innan beachen. Om en timme ska vi åka och hämta den, så nu är det mesta ren innan hemfärden, förutom lite kläder i Bangkok och sådär då men skönt att slippa ha ett tvättberg att ta hand om när vi kommer hem.

Idag har vi som sagt varit på stranden hela dagen. Jag har fotat enormt mycket bilder under hela resan och hysteriskt många bara idag. Fick bland annat till den fantastiska bilden ovan på Evelyn & morfar som leker i vågorna. Härligt ser det ut minsann!


Ville bara kika in lite snabbt men nu vill jag inte slösa mer holidaytime i paradiset på att sitta här och jäsa framför datorn.


/ Sandr0o