Lundmyr Of Sweden.

Nu ska jag berätta en rolig sak.
Idag har Evelyn nämligen varit på fotografering för Lundmyr Of Sweden.
I onsdagskväll efter jobbet (slutade ju 22) så tipsade mamma mig om att Lundmyr sökte barn till en photo shoot så jag skickade iväg en bild när jag kom hem på skoj. Jag hade aldrig väntat mig att just Evelyn skulle bli vald. Det var ju över 100 stycken som sökte och bara strax över 10 som blev utvalda tror jag det var. Himla roligt iaf!
Men både jag & R har jobbat idag så hon fick åka iväg med mormor. Jag gick omkring på jobbet och var nervös och ju närmare 14 klockan blev, eskalerade det. Det fanns ju en chans att hon inte skulle ställa upp och tvärvägra och hon som nästan alltid brukar vara blyg till en början. Tur jag inte var med iaf ;) även om det hade varit en kul upplevelse.

  
I knät på designern Mia när dem tittar på fotona. En indianmålad tjej.

  
Några bilder som min mamma tagit med sin kassa mobilkamera MEN jag ville ju väldigt gärna bli uppdaterad på vad som hände. Nyfiken morsa såklart!


Det hade gått jättebra och Evelyn hade skött sig exemplariskt, lite blyg till en början men det släppte. PUH! Jag som nästan hade väntat mig att det skulle gå åt pipsvängen, det är allt en bra duktig dotter vi har!



Det här kan vara Evelyn framöver, vi får väl se när och om hon dyker upp. Hahah!



Denna bilden skickade jag in som första bild.

    
Sedan fick man skicka in en nytagen bild och då föll valet på dessa två som jag knäppte lite snabbt för ändamålet.

Nu springer Evelyn omkring och säger att hon har varit på sitt första jobb idag och att hon har varit fotomodell och att det var jätteroligt. Så himla kul verkligen!

/ Sandr0o


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback