Familytime.

Idag skulle jag ha åkt hem till Sanna med Cattis och bakat ytterligare lite till men jag bestämde mig istället för att stanna hemma och ha lite familjemys nu när R slutar tidigt och allt. Var ju för sjutton borta hela kvällen igår och imorgon ska jag också iväg under kvällen, någon måtta får det vara på det hela.
Vi har ätit mat, tittat på melodifestivalen (hör & häpna) och busat. Nu tittar R på fotboll så jag tror att jag ska slänga mig i sängen och läsa en stund innan jag slumrar. Jag tycker förresten att det var skitbra att Anna gick vidare, resten var verkligen skit. Fyfan. Jag inser verkligen att jag inte missat någonting alls genom att titta på de andra deltävlingarna för det var inte speciellt underhållande alls.


Evelyn åt lite korv på Maxi.

Vi var en snabb sväng på Stinsen och Maxi med mina föräldrar idag. Evelyn fick en gullig tunika och en kjol, tack tack. Vi kom hem lagom till Evelyns sovstund och hon däckade direkt och sov i två timmar.

Nu boken.

/ Sandr0o


Baka baka liten kaka.

    

Hos mormor & morfar i onsdags.

Igår var vi som sagt hemma hos Sanna och bakade. Vi hann med att baka tre olika sorters kakor iallafall. Strax innan startskottet för Lets Dance droppade de andra in och vi satte igång med mat. Jäkligt gott var det, pasta med parmaskinka, pesto, ruccola, soltorkade tomater, pinjenötter, parmesan och ostsås. MUMS! Evelyn gillade det också. Pappa R kom och hämtade lillis så att hon kunde få åka hem och sussa.
Vi missade väl typ hela Lets Dance nästan, haha men det har blivit tradition det med. Solsidan tittade vi självklart på också, älskart! Till sist tittade vi på film, The Orphan. En skräckis men den var inte hysteriskt läskig direkt utan snarare jobbig för psyket. Usch så mkt irritation jag satt inne på efter att vi sett den. Haha.


Evelyn lånade Vanessas stol.

         
Fick lite gosiga kort på Evelyn & Vanessa. Evelyn är alldeles röd i ansiktet för det var så varmt så varmt.

    
Rolig bild tycker jag, härmaporna! Nessa var glaaaad.

    
Sanna testade på att vara 2 barns mamma en stund. Cribb håller i Vanessa för första gången och är lite smått livrädd men glad.

Myskväll!


/ Sandr0o


Underbara fredag.

Jag & Evelyn har mellanlandat hemma hos mina föräldrar. Lillan sover gott så nu ska jag och mamma kika på Bröllopsfotografen.

När Evelyn behagar sig vakna styr vi hem till Sanna för bakning och sedan Lets Dance-kväll. Mys!

/ Sandr0o


Underbara solen.

Igår var det fantastiskt väder ute så jag och Evelyn hoppade i våra ytterkläder när R gick till jobbet och gick ut en sväng och åkte pulka. 40 minuter senare landade vi hemma igen. Guuuud så himla härligt att vara ute i friska luften när solen strålar något så underbart och det var lagom med minusgrader ute. Tanka lite energi i solljuset.





Ute i solen blir korten så himla fina. Jag höll på länge och nästan rullade runt i snön och försökte fånga lite bra kort men tillslut gav jag upp. För att få riktigt bra kort behövs en systemkamera. Detta får duga!

/ Sandr0o


Vackraste leendet.

Vi har tittat på Vampyrdagboken och Fringe som alltid på torsdagar. Skitbra!
Vi käkade den berömda salladen med fajitaskyckling och en massa grejer till middag. Riktigt gott var det!
Evelyn visade sig inte alls på sitt allra soligaste humör under eftermiddagen. Från det att hon vaknade vid fyratiden var hon allt lite smågnällig. Ville inte göra ditten eller datten så när hon slocknade för kvällen var det skönt att andas ut lite i soffan.

Vi försökte få upp våran tv på väggen nu ikväll MEN våra pissväggar är ju stenhårda så vi kom inte in i denna väggen heller. Vi har ett hål i lillans rum eftersom vi inte kommit in i den väggen heller. 1 centimeter max. Så störigt. Men Rs morfar skulle försöka låna med sig en borr från hans jobb över helgen så att vi kan få upp skiten. Jag börjar bli så trött på att det aldrig går som vi vill när vi ska fixa något här hemma.
Jag håller tummarna för att han får hem borren över helgen. Please please så att vi kan få upp tvn, högtalarna och lister i lillis rum. En gång för alla.

Bilder från i tisdags.


Hur kan man inte bli glad när man ser detta underbara leende?


Den finaste jag vet som myser i sin korgstol.


Helt plötsligt förvandlades den lugna tjejen som knapprade på ett kex till en huligan som skulle stå och dansa i korgstolen.

/ Sandr0o


Foood.

Tjoho!
Nu har vi varit på en liten turné mellan olika matbutiker och fyllt på det som behövts fyllas på.
Om en timme kommer Rs föräldrar och ska äta middag så det är dags för mig att sätta igång med maten. Lilliplutten sover, trött som tusan var hon och slocknade på tre röda.

Nej mat var det!

/ Sandr0o


No plans.

Tjohooo!

Jag sitter och kikar på 16 and pregnant på MTV. Trollisen ligger och sussar.
Igårkväll var planen att gå till Öppnis och vara med på sångstunden på eftermiddagen MEN dessa planer gick ju i stöpet eftersom hon sover. Illa detta, hon sover på morgonen när det är sångstund och hon sover på eftermiddagen vid sångstunden. Suck!

Istället har vi inga planer för dagen. Bara vara hemma och mysa blir det nog. Vi får se till att hitta på något imorgon istället. R jobbar till 22 både idag och imorgon, tråk tråk tråk.


Provade nya skinnjackan. Coolingen.

/ Sandr0o


Vincent Shoe Store.

Igår när jag och mamma var och handlade skor till Evelyn på Vincent Shoe Store hände det en lite rolig sak. Eller det var snarare inte förns vi kom hem men jaja.
Vi pratade lite med expiditen i affären när vi skulle betala för skorna. Hon tyckte min mamma var på tok för ung för att vara mormor bland annat.
Under tiden vi var inne i affären träffade mamma på deras grannar och de stod sedan en bit bakom oss i kassakön. Vi betalade klart och gick därifrån.

Det roliga hände inte förns senare samma kväll. Då kommer nämligen grannen till mamma som vi mötte på affären in till dem med ett par tofflor från affären som expiditen bett dem lämna till oss.
Så helt hux flux fick Evelyn även ett par tofflor från Vincent Shoe Store som en liten surprise av damen på affären! Det tycker jag var väldigt festligt faktiskt. Och snällt såklart.



Fotriktiga tofflor dessutom med en ordentlig sula för damen som springer omkring här hemma. Sen att färgen är ljuvlig är ett stort plus i kanten!

/ Sandr0o


Avatar.

Ikväll var det min tur att stå för nattningen men helt plötsligt lyfter pappa R upp Evelyn från soffan och går mot hennes rum medans han slänger ur sig "Jag är bättre på att lägga henne". Haha vilken fräcking alltså.
Det kan ju han få fortsätta tro ;)

Vi såg Avatar på bio idag, hundra år senare än alla andra. Jag tycker faktiskt att filmen var, hör & häpna, bra. Så långt bort man kan komma från min typ av film egentligen men jag diggade den. Dock var det förbannat kallt i biosalongen så jag satt och frös så in i norden även fast jag använde min jacka som filt.

Snö snö och åter snö. Visst har det varit himla fint ute idag men jag känner att det kanske kan räcka med snö snart. Att komma in och ur våran parkeringsruta som är alldeles igensnöad är inte allt för enkelt alla gånger. Idag fastnade vi på gångvägen när vi skulle åka hem från mina föräldrar efter att ha hämtat lillan. R fick gå ut och putta på medans jag satt bakom ratten. Vi fick backa hela vägen tillbaka till utgångspunkten, in i snödrivor hit och dit. Framåt hade vi aldrig kommit!

Soffmys innan det blir läggdags.

/ Sandr0o


Töffing.

Tjena mors!

Kikar in lite snabbt för att visa er skinnjackan som jag hade med mig hem till Evelyn igår. Tror bestämt att jag visat den en gång förut på vårens önskelista men den är så ball så den tåls att visas igen.


Från Lindex.

Hon kommer vara ballaste bruttan i stan i denna tror jag. Jeansleggings, en söt tunika och så jackan för att bryta av.
I love barnkläder.


/ Sandr0o


Melodifestivalen sucks.

Godkväll!

Jag har legat i badet och läst lite Ego Woman. Ingen melodifestivalhysteri hemma hos oss inte. Har faktiskt inte sett en deltävling ännu.

Evelyn & jag var en sväng på centrum med mamma idag. Hem igen en liten stund och så hämtade jag upp mamma och styrde mot Stinsen (lillis fick stanna hemma med pappa R). Jag hade med mig en superball skinnjacka hem till Evelyn. Hon fick också nya skor av sin mormor & morfar från Vincent Shoe Store. Superfina!

Jag förstår knappt att vi har vågat oss utanför dörren idag. Fruktansvärt väder - kallt, blåsigt och jävligt. BRRRR! Himla obehagligt att köra också när hela vägarna är täckta med snö och stora snövallar mellan filerna. Nej fy!

Nu vaknas det film resten av kvällen innan läggdags. Imorgon ska lillan hem till sin mormor & morfar medans jag och pappa R ska gå på bio.

Just det, middagen hemma hos Cribbe igår var supermysig. Vi åt middag något sent då värden var sen hem pga snökaoset så vid halv tio tiden högg vi in. Mys & godis framför Lets dance.

/ Sandr0o


Hej fredag.

Idag har jag inte mycket energi att hänga i julgranen. Evelyn sitter bredvid mig i soffan och är ganska trött men inte tillräckligt trött för att vilja sova. Jag längtar lite smått tills hon sluter sina små ögon så att jag kan slänga mig i soffan och tokslöa. Jag är ett hopplöst fall today!

Mina planer känns inte alls lockande, att få energin totalt utsugen som det sig brukar allt för ofta. Har man mycket energi så gör det egentligen inte så mycket men när den går på sparlåga vet jag inte hur det skulle sluta. Ett raseriutbrott kanske, så långt har jag aldrig kommit. Skrattet finns alltid nära tills hands! Jaja inte hela världen, jordens undergång dröjer nog en stund till.


Ge mig en timme eller två. Förlossningskliniken går på tv nu, det kan nog vara botemedlet.


/ Sandr0o



Fiiiiiiiiiiilm.

Slöar i soffan och tittar på den mysiga filmen Flirting with forty som visas på trean.


YES SIR!

/ Sandr0o


8nde tanden.

Vill bara tala om att jag hittade en ny liten tand i Evelyns mun igår. I övre käken ganska långt bak på höger sida, rakt över mot den förra tanden som jag upptäckte förra veckan eller när det nu var (veckovild ja).

Skrutten med 8 fina tänder.

/ Sandr0o


Flytta in hos mig.

Jag gick förbi HM på centrum idag en snabbis och trots den korta stunden hittade jag hur mycket som helst som mer än gärna kan få flytta in i min garderob.



Alla plaggen kommer som sagt var ifrån HM. Men till min stora besvikelse när jag nyss surfade in på deras hemsida så hittade jag inte ens hälften av det jag såg i affären. Min favorit, en klänning med volanger i grått, vitt och svart kunde jag inte hitta så långt ögat nådde. Suck! Sen så tycker jag också att någon kunde komma och ge mig en trisslott med en miljonvinst på. Någon som känner sig manad?

/ Sandr0o


Ljustokig.


Just nu.

Myspys. Jag älskar verkligen ljus. Allting på tavellisterna är bara random utplacerade och ditslängda. Alla ljussaker ska bort och ersättas av nya men jag vill ändå kunna ha mysstämning med alla ljus här hemma tills jag har handlat lite nytt så då tar man vad man har.

/ Sandr0o


Gipsavtryck i stora lass.

Jag ligger och njuter i soffan med datorn i knät och en sisådär halv miljard värmeljus runt omkring mig. Förbannat mysigt I must say. Vi kom hem för en stund sen. R hämtade upp oss hos Sanna påväg hem från jobbet. Vi har varit där och gjort gipsavtryck av lilla Nessas hand & fot. Ovärdeligt att ha kvar tycker jag och så himla fint att pryda väggarna med hemma. Evelyns 3 månaders fotavtryck har vi i vårat sovrum. Jag gjorde faktiskt också ett avtryck på Evelyn som blev jättefint förutom att hennes lillfinger syndes lite dåligt. Så nu när vi kom hem letade jag fram gipspåsen och satte igång och gjorde ett nytt handavtryck och ett fotavtryck. De torkar nu och jag hoppas att det ska bli fint så att jag kan få upp 1års avtrycken på väggen någonstans. Lite försenade men vad gör det.

         
Mamma Sanna & Mamma Sandra tycker att det är roligt att göra avtryck. Undra om det var lika poppis hos de små?


Vi upptäckte en rolig sak medans vi höll på. Nessa har 6 fingrar. Märkligt att inte Sanna & Andrés upptäckt det tidigare. Man lär sig något nytt varje dag som det burkar heta ;)

         
En glad liten tjej tyckte det var kul att stå. Evelyn hittade två muggar och var i heaven.


Yäj vad kul.

/ Sandr0o


Sneakpeak.

    
Sneakpeak från dagens projekt.



Tavellisten som jag skruvade upp i köket häromdagen.


Min snälla farfar hade köpt med sig detta fina hjärta med värmeljus från en affär i Örebro som jag ville ha. Nu hänger det två i vårat vardagsrum.

/ Sandr0o


Handavtryck.


En liten tös idag. Jag älskar hennes annorlunda prinsesströja från Zara.

    
Älskade barn.

Till min stora lycka fick jag upp locket på färgburken, eller nja egentligen inte. Jag tog en konservöppnare och öppnade den på mitt eget sätt och fick sedan hälla ut lite färg genom det hål jag lyckades få till. Allt går bara man vill. Jag målade fem ramar och tre bokstäver. Ska visa en liten sneakpeak snart för hela väggen med tavellisterna vill jag inte visa förns den är helt klar. Måste hitta något sätt så att jag kan få upp lite värmeljus där, alltså några ljuslyktor eller så som passar in och lite annat smått och gott kanske. Det tåls att fundera på!

Jag försökte också göra handavtryck med fingerfärg på lillskiten nu på kvällen. Hon blev galen skulle man kunna säga. Trycket blev inte bra alls. Jag kanske hade lite för mycket färg så jag måste göra om det någon dag, mindre roligt eftersom hon vart livrädd verkade det som.


Jag vill ju att linjerna i handen ska synas och alla detaljer.

/ Sandr0O


Lite pics.

Min kamera har varit på en kort semester hemma hos mina föräldrar så här kommer det lite bilder som jag inte kunnat lägga upp tidigare från helgen som varit.


Lek med farfar.

         
Evelyn har fått en present av tant Marie - en ball kofta från Venezuela.

         
Evelyn var passande hjärtklädd i söndags. Efter ett snabbt blöjbyte låg hon kvar på golvet och skrek när jag gått därifrån. Som om hon inte kunde röra sig lilla latmasken.


/ Sandr0o



Nattisen.


En trött Evelyn hälsar godnatt på tok för sent då hennes nap blev senare än vanligt efter dagens utflykt till Stinsen.
Men först lite mys i soffan och sen läggdags. (YES jag har en kass webcam).

/ Sandr0o


Ingen färg, ingen målning.

Blev en sväng till Stinsen idag. Åkte snålskjuts med min bror som skulle jobba så det var skönt att slippa åka buss hela långa vägen. Anledningen till att jag ens åkte dit var för att jag behövde köpa lite saker på panduro. Hade träfärgade ramar liggandes hemma som jag ska måla svarta och ha på tavellisterna i vardagsrummet. Penslar, fingerfärg (till avtryck) och bokstäver kom jag hem med. Äntligen har jag hittat bokstäver och dom ska också målas. Fick en burk färg av mamma så det behövde jag inte köpa.

MEN nu sitter jag här och har tagit fram allting eftersom Evelyn passande nog sover och nu kommer jag inte in i burkjäkeln som jag fick av mamma, dom har använt den förut så den har säkert torkat igen eller någe. Så bittert eftersom jag nu inte kan måla någonting alls!! Det innebär att jag måste ta en ny sväng iväg imorgon och bara köpa färg. Skit skit skit!

Får lägga mig i soffan och slappa istället. Jag som verkligen ville måla!

/ Sandr0o


Fettisdagen.

Godmorgon!

Jag blev nyss väckt av att min telefon ringde. Min läkartid i mars behövde tydligen flyttas så det gjorde vi.
Dåligt med uppdatering nu men det är inte mitt fel utan det gick inte att logga in på bloggen under hela kvällen igår och i söndags hade vi lite alla hjärtans dag mys med goda avokadomackor framför en film.

Igår var jag och tränade pump på förmiddagen och när jag kom hem var det bara fixa fixa fixa som gällde. Tvättstugan hade vi plus att vi försökte få upp tavellisterna i vardagsrummet. Det var konstigt nog lättare sagt än gjort (?) men det gick fint tillslut. Äntligen sitter dem på plats, nu måste jag bara fylla upp dem. Måste köpa ramar och bokstäver. Jag har varit på jakt efter fina bokstäver hur länge som helst men hittar inga som faller mig i smaken direkt. Suck!

Just det.. Det är fettisdagen idag. Måste sticka iväg och köpa semlor under dagen, smarrigt!

Ska sätta mig framför tvn och äta frukost tills min lilla skrutt behagar sig att vakna, sömntutan.
Glömde kameran hemma hos mina föräldrar i söndags så inga kort blir det, lite smått panik har jag ja. Måste nog ta tag i att hämta hem den.

/ Sandr0o


Söndag.

Jag försökte ge Evelyn lunch nyss men hon spottade bara ut allting så jag la henne i sängen istället och bums somnade hon. Jag hoppas på en hungrig tjej när hon vaknar igen.
På förmiddagen har min mamma & pappa varit här tillsammans med lite av min släkt ifrån Örebro. Vi fikade blåbärspaj med vaniljsås, smarri!

När Evelyn vaknar ska vi ta en snabb sväng på centrum så jag hoppas verkligen hon vaknar i tid och inte sover i tre timmar som häromdagen. Sen tar vi bussen hem till mormor & morfar där jag ska lämna lillan och sen gå och träna cykel & core. R slutar vid åtta så då plockar han upp oss påvägen hem. Kalasbra!

Nu ska jag slösurfa och göra absolut ingenting för det är precis vad jag känner för.

/ Sandr0o


Filmtips.

Jag & R har precis kikat klart på en film. En riktigt jäkla bra film som jag varmt kan rekommendera (R också för den delen). Spännande rakt igenom hela skiten! Woho så bra men ack så hemskt och brutalt enligt mig.
För er som är intresserade så kommer trailern här nere.

Law Abiding Citizen.




Nu är det nattinatti somm gäller.

/ Sandr0o


Bloody saturday.

Nyss så ramlade jag ihop på golvet då mitt ena ben inte orkade att jag stödde mig på det. Det känns precis som att en typ nerv ligger i kläm i svanskotan och sträcker sig ner i vänstra benet som jag berättat förut. Väldigt obehagligt! Jag antar att det känns värre nu då jag har städat under i stort sett hela dagen. Dammat, dammsugit, torkat golv, skakat mattan, dammat av soffan, skruvat upp tavellisten i köket. Jisses vad vi har hunnit med idag. Evelyn har varit så duktig och sprungit omkring med en trasa som hon lägger på golvet och så torkar hon.

Nu ligger hon och sussar sött. Jag är klar med städningen för denna dagen och R kom hem från jobbet för en stund sen. Vi ska åka till Rs föräldrar alldeles strax och äta middag. Måste få på mig andra kläder och väcka lillan bara.


Evelyn åt godis (flingor) i soffan igår.



/ Sandr0o


Afrodans.

Nu bär det av mot Afrodans med CrillePille. Mohahah.. Det ska bli spännande, första gången.
Sen ska vi handla en massa gott och åka hem till Sanna.

/ Sandr0o


Älskade barn.



FINA DU ♥

/ Sandr0o


Kavat Royal Collection.

    
Skorna kommer från Kavat och tillhör kollektionen Royal Collection.

Här har vi skorna som Evelyn fick i present av sin mormor och morfar i onsdags. Så fina!


Hon fick också denna tunikan som stod på önskelistan inför våren och ett par jeansleggings. Som en alla hjärtans dag present. Jag & R fick nya sänglakan i present som var väldigt välbehövligt.

/ Sandr0o


Tröttmössan Evelyn.

Det var en övertrött tjej som jag fick lägga i hennes säng alldeles nyss. Hon skrek som en liten gnu och slängde sig raklång på mage i soffan och somnade nästan på tre sekunder så jag lyfte in henne i sängen så hon fick somna om ordentligt där. Konstigt att hon var så trött redan nu för hon vaknade inte förns vid tio och hade då sovit hela natten lång. Jaja nu sover lilla tösen iallafall sött.

Jag ska samla ork en stund i soffan framför tvn innan jag tar ett ryck och plockar undan. Det gäller att passa på medans Evelyn sover.

/ Sandr0o


Träning som ger huvudvärk?

Våran "kalopsmiddag "blev smarrig måste jag säga. Jag tog lite delar ifrån ett kalopsrecept men körde sedan på det gamla vanliga, att jag kör lite på kän om vad jag tror blir gott. Fläskfilé hade jag iallafall i och det blir ju så otroligt gott när den får stå i grytan och puttra tills den sen smälter i munnen. Jisses vad gott!

Träningen idag var verkligen hysterisk, jag hade glömt bort hur jobbigt ett boxpass är. Illamående, svettig och nästan lite snurrig kan jag lova att man var. Tänk er in i någon typisk boxningsfilm där en tränare står och piskar någon att göra en massa olika armhävningsvarianter och liknande, samtidigt som man ser karaktären i filmen göra saker som man inte trodde var möjligt. Ungefär så kändes det! Huja.. Men skönt är det trots allt när man promenerar därifrån med vattenflaskan i handen och känner att fan vad duktig jag var.

Jag hade tänkt hinna med att visa lite bilder på en del presenter som Evelyn fick igår av sin mormor, morfar & gammelmormor. Bland annat fick hon ett par underbart fina skor från Kavat som jag suktat lite efter men de passade absolut inte in i min plånbok om vi säger så. Bilder på det imorgon kanske om jag hinner med.

Vi har haft maraton framför tvn. Halv åtta hos mig (som alltid), säsongspremiären och dubbelavsnitt av The Vampire Diaries (värt att följa att döma av de första avsnitten) och Fringe.

Har haft en otrevlig huvudvärk på kvällen så jag ska krypa till kojs nu.
Imorgon ska jag och Cribbe på Afro och sen hem till Sanna och käka smarrigt framför Lets Dance.

Onödigt vetande - Evelyn har inte sovit någonting under dagen idag och hade lite problem med att somna kvart över nio. What? Hon borde ha varit helt däckad lixom.

/ Sandr0o


Box.

Tjenixen.

Jag har stått vid spisen en stund som en riktig hemmafru, haha. Jag håller på och gör typ kalops fast det ändå inte är kalops. Utan kanske mer min egen specialare av kalops, hm något sånt.
Om en halvtimme ska jag hämta upp Cribbe på centrum och åka vidare mot sats där det väntas ett boxpass. Mitt mål är att slå ner Cribbe, haha. Nejmen det blir nog skitkul. När jag kommer hem så har nog "kalopsen" puttrat klart och vi kan äta middag.

Jag hinner chilla i soffan framför OTH en liten stund innan jag ska åka så det tänker jag göra.

Vi hörs ikväll.

/ Sand0ro


Smärta.

Evelyn sover fortfarande, lilla sömntutan.
Jag har legat i sängen och haft så äckligt ont i magen eller typ äggstockarna. Jag har behövt andas igenom smärtan och skrikit och gråtit om vartannat. Fy så ont.
Förra gången jag hade så här ont hade jag en cysta på min ena äggstock som hade snurrat sig så att jag fick operera. Smärtan idag kändes ungefär jämförbar med den smärtan jag hade då.

Nu har jag fortfarande ont och känner mig alldeles öm men nu är det kontrollerbart och inte den där paniksmärtan iallafall. Hoppas det försvinner helt innan R går till jobbet.

Ska försöka få i mig lite frukost nu. Sen tänker jag lägga mig i ett härligt bad!

/ Sandr0o


Ett brunt och ett blågrönt.



Upptäckte att man ser hur Evelyns ögon ser ut på riktigt på bilden i föregående inlägg. Det brukar vara svårt att försöka fånga hennes ögonfärg på bild men här syns det verkligen tydligt att hon har två olika färger. Personligen så tycker jag att hon kan fortsätta ha olika färger på ögonen för att det är häftigt. Inte som alla andra våran underbara tjej!

/ Sandr0o


Pusskalas.

Man märker var dag hur mycket Evelyn utvecklas och hur mycket hon faktiskt förstår. Det är häftigt!
Det senaste är att man säger "Evelyn, kan pappa/mamma få en puss?" Då springer hon direkt och pussar på den av oss frågan gällde. Sen att hon har en helt annan uppfattning om vad en puss är det är en annan sak. I hennes värld öppnar man munnen så mycket man kan, sträcker ut tungan lite och attackerar sen våra ansikten med sin öppna mun. Men vad är en puss utan dregel och slask? Man kan inte bli annat än alldeles varm i hela kroppen!



Vårat fina fina hjärta som förgyller våra dagar något så otroligt.

/ Sandr0o


Sovmorgon XL.

Vad har hänt med våran lilla tös? Hon har blivit ännu mer sjusovare än hon redan var från början. "Imorse" vaknade jag vid halv elva och då hade hon fortfarande inte vaknat och inte förns vid elva hörde vi ljud ifrån hennes rum. Då gick hon och lade sig vid 21.30 igår och vaknar inte förns elva imorse, haha det är nästan för bra för att vara sant. Som den morgontrötta människa jag är tycker jag att det är fasligt skönt såklart.

R började inte jobba förns fem idag så det blev en kort dag själva för mig och lillan. Vi har bara varit hemma och myst och det var skönt att slippa göra någonting alls idag.

         
Evelyn var en tuff tjej idag med jeansleggings och en ball tisha med halsband på.

Jag njuter i soffan framför Pelikanfallet. Ska försöka övertala karln i huset om lite massage, jag vaknade nämligen med hysterisk träningsvärk imorse. 

/ Sandr0o
 


Ullunderställ från Troll.

Jag är med och tävlar hos Prinsessan om barnartiklar från Barnlycka.
De finns en himla massa fint där som jag gärna skulle se komma hem som ett brev på posten. Allra helst skulle jag vilja ha ett Troll underställ till våran prinsessa. Jag skulle då satsa på ett ställ som hon kan ha nästa vinter när hon går på dagis för då vet jag att hon alltid kommer vara varm och gosig trots en massa minusgrader.
Håll tummarna!


Detta set i färgen syren står på våran önskelista!

/ Sandr0o


Sömnbrist och sovmorgon.

Jag har helt glömt bort att tala om att Evelyn har fått sin 7nde tand. Det var i förrgår när vi badade och höll på att busa som jag skymtade en liten liten tand långt bak i övre tandraden.
Jag kan också berätta att Evelyn endast sovit i 10 minuter på hela dagen. Det är konstigt att hon varit så himla glad idag, hon borde ha varit gnällig och trött men inte alls faktiskt. Jag klagar då inte!

Vet ni förresten när vi vaknade igårmorse?
Jag & R vaknade 10.20 av oss själva (det var väl ändå hundra år sedan man inte vaknade av Evelyn eller ett alarm). Tjugo i elva bestämde jag mig för att kika in i lillans rum och då satt hon där i sin säng och lekte med sina gosedjur, alldeles knäpptyst. Gostrollet! Förstår ni hur utvilade vi var då? Efter en hel natts sömn utan några avbrott alls och dessutom en fet sovmorgon på det. Underbart lyxigt!

Nu ska jag gosa ner mig i soffan och fortsätta titta på Goldeneye.

/ Sandr0o


Vårnytt.

Det finns en del fint att spana in inför våren/sommaren. Jag har hittat en del godbitar som mer än gärna får ta plats i Evelyns garderob när graderna utanför fönstret stiger en aning. Hängseljeansshortsen är hur söta som helst, ett måste till sommaren för oss om jag får bestämma.


HM 199 kronor.


HM 69 kronor.

HM 129 kronor.

Lindex 149 kronor.

Lindex 399 kronor.

/ Sandr0o


Ensam hemma.

Jag är hemma själv. Jag tror inte att jag varit hemma själv någongång utan lillan. Möjligtvis om jag varit sjuk men det är inte riktigt samma sak. Pappa R och Evelyn är ute och handlar mat. Jag har dammsugit, moppat golven, spolat rent golvet på toaletten och sen tog jag en välbehövlig dusch efter träningen och städningen. Nu sitter jag i soffan och känner mig sådär härligt slut i kroppen efter pumppasset.

Om en halvtimme ska jag ner i tvättstugan och tvätta lite smått bara. Våran egen tvättmaskin kan vi tyvärr inte använda förtillfället. 



    
Mina fina.





Igår åt Evelyn förbaskat dåligt. Två skedar gröt till frukost, två skedar korvstroganov till lunch, en fruktpure förpackning till mellis och sen tack och lov en portion gröt till kvällsmål. Ingen välling åt hon heller förns innan läggdags. Det var otroligt lite hon fick ner i magen igår alltså. Vi som hade fått in sån bra rutin i några dagar på att äta ordentligt med mat på dagen och absolut ingen mat på natten.
För de senaste veckorna har hon fått för sig att man ska vakna en gång på natten och äta. Inte okej! Hon är ju stort tjej nu så ingen mat på natten får hon om hon vaknar.

/ Sandr0o


Träning.

Det var förbannat härligt att promenera i solskenet igår. Vi stannade hos Rs föräldrar och fikade en stund och begav oss sen hemåt igen. På kvällen åkte vi och lämnade lillan hos mina föräldrar så att jag kunde gå på pass med Sanna & Cribbe och R träna sitt vanliga skit. Haha. Nu är det dags att dra igång med träningen igen för nu är förkylningar och annat fuffens long gone. Igår var det cykel & core och vid elva idag kör jag pump.
Bokade box och afrodans med Sanna & Cribbe på torsdag och fredag, ska bli kul!

Vi har inga planer för dagen so far förutom lite snabbstädning här hemma. En prommis skulle sitta fint idag med. Strålande sol mina vänner!

Dags att glida i träningskläderna och snart sticka iväg.

/ Sandr0o


Solsken.

Nu sticker vi ut på en härlig promenad i solskenet. Vi går och hälsar på Rs pappa och hämtar en skruvdragare så vi kan få fast tavellisten i köket ordentligt.

Ska bli härligt med frisk luft I must say!

/ Sandr0o


Natti natti.

Dags att tvätta bort sminket och slänga mig i sängen. Fastnade framför filmen Big Daddy, tycker den filmen är väldigt söt. Just nu ligger det en karl bredvid mig i soffan och storsnarkar, mysigt haha. Ska väcka honom och förflytta oss till sängen. Nådigt trött är jag.

Jag har fått irriterande ont i ryggslutet på ena sidan som sträcker sig ner mot ena låret. Precis som att en nerv ligger i kläm och gör att mitt vänstra ben viker sig när jag stödjer mig mot det. Riktigt obehagligt och ont så in i norden gör det. Hoppas det försvinner snart för jag känner mig twice my age (minst) om vi säger så när jag halvt haltar fram.

/ Sandr0o


I love it.

         
Evelyn tycker om Cattis & Kim.

    
Såhär kan det sluta. Vi bjuder på den , eller hur Cattis? :) Litegrann iallafall.


Massa gott att snaska på - chips, nötter, fetaost, kryptoniter. MUMMA!

Fler sånna här kvällar tack. Snacka snacka snacka, skratta skratta skratta! I LOVE IT!

/ Sandr0o


Mammas buse.

Evelyn och jag vaknde vid halv tio idag. Vi satte oss i soffan och kollade på tv en stund innan vi hoppade ner i badet. Jag satte sen igång och städade och Evelyn kikade på så snällt. Hängde iordning lite i min garderob och fixade. Jag var helt slut när jag väl var klar. Det tog sin lilla tid. Vips som det var så var klockan tre och R slutade. Det var en tröttmössa som jag la in i sängen strax före tre för att sova nap.

         
Busa busa busa busa hela dagen lång.

    
Banka en anka?


Sötaste tröjan tycker jag. Från Zara.

/ Sandr0o


Cool chick.

Nu när bilderna fungerar är det lika bra att slänga in de bilder som jag tänkt på en gång. Flickorna har gått hem för en kort stund sedan. Vi har skrattat och jag älskar det. Skratta är livet!

Lilltösen under de senaste dagarna.


         
Hur söt får man lov att bli?

    
Absoluta favoritleken, putta ner soffkuddarna. Älskade korgstolen.

         
Coolaste bruden i stan. Här har hon jackan som hon fick i present av Yvette häromdagen. Jag älskar den, så ball!!!!

    
Tok-Mormor satte bikinitrosorna på huvudet. Även dem en present från Yvette.

    
Busa med ballongen innan nattinatti.

/ Sandr0o


Overknees.

Redo för kvällen.

    
Tänkte att att jag skulle visa mina balla overknees som jag fick av Yvette häromdagen. Invigs nu ikväll. Strumporna kommer från Stella Nova om jag inte minns fel.

/ Sandr0o


Hårfärg.

Jag tycker inte om att det inte fungerar att ladda upp bilder stup i kvarten. Igår hann jag lägga in bilderna från lekhörnan men sen gick det inte mer. Suck! Så fort det fungerar igen ska jag visa bilder!

Just nu sitter jag med färg i halva håret, min utväxt såg helt förtaskig ut. Så jag tog en sväng ner på centrum när R kom hem och köpte färg. Vi hoppas det blir bra, har alltid fått hjälp att slänga i skiten förut.
R lagar middag (lyckliga jag) så snart ska vi äta vilket är tur för mig för jag är hysteriskt hungrig. Min mage knorrar hejvilt.

Dags att skölja färgen ur håret, käka middag, sminka mig och slänga på mig kläder. Ikväll kommer Cattis och Kimmi hit på drinkkväll. Ska bli kul!

/ Sandr0o


Lekhörnan.

Vi skulle ner på centrum och handla lite till middagen ikväll så vi passade på att stanna till vid lekhörnan en stund.

    
Leka leka leka.

    
Michelle & Mio och en massa andra mammor med bebisar dök upp. Mio dansade lite breakdance kanske? :)

         
Mio och Evelyn. De kunde leka fiint också.

    
Mio verkar vara en van linslus :) Evelyn har trängt in sig i ett hörn.

Innan vi gick hem igen efter en bra stund i lekhörnan köpte vi med oss lite skit hem så att vi kan äta tacos ikväll. Yummie! Tacos och sen lets dance, det blir en toppenkväll. R slutar jobbet om en halvtimme också så familjemys väntar. Jippiii!

Nu har jag lite tid för mig själv, Evelyn somnade inte förns 14.45 idag så nu ska jag surfa runt på styleroom tänkte jag. Love it.

/ Sandr0o


FYY!

    
Jeansleggings plus en cool t-shirt som Evelyn fick i present av Yvette häromdagen.

Tyvärr så vill blogg.se fortfarande inte fungera så jag kommer inte längre än de två bilderna tyvärr. Får visa jackan en annan dag, den är så grymt snygg alltså! Precis min smak..

Evelyn napar så jag har passat på att sminka mig och kikat bloggar. Glider fortfarande omkring i morgonrock men det tänker jag fortsätta med tills gullet vaknar. Då fyller vi på mat i lilllans mage och jag hoppar i några kläder och promenerar till centrum. Jag måste till apoteket för slemmhinnan i min näsa har blivit helt torr pga av tabletterna jag äter kombonerat med min förkylning skulle jag tro.

Usch vad arg jag blir på att bilderna inte fungerar. Inte alls lika roligt att blogga då.

/ Sandr0o








Blogg.se är skit.

Jag blir så trött på blogg.se. Det händer allt för ofta att det inte fungerar att blogga som man vill. Idag när jag postade senaste inlägget då lillan sov tänkte jag ladda upp och visa de fina presenterna vi fick igår. Jag kom så långt som två bilder och sen slutade det fungera. Testade igen nyss och fortfarande samma problem.

Blää vad trött jag blir. Inga bilder till bloggen alltså. Vi håller tummarna på att det funkar imorgon!

Jag ska försöka sussa snart. Godnatt på er..

/ Sandr0o


Tavellist.

         
Tavellisten i sovrummet är äntligen på plats. Evelyns fot vid 3 månader.

Jag tycker det blev jättefint med tavellisten i sovrummet. Nu vill jag bara ha en vit sängstomme istället för våran svarta. Vi har ju köpt garderober och allt annat i vitt nu för att vi vill byta färg och nu är det bara sängstommen kvar.

Idag blir en lugn och härlig dag hemma. Det ska faktiskt bli riktigt skönt att bara slöa efter stressdagen igår. Inte har vi någon lust att gå utanför dörren heller när det blåser till så ibland. Jag har precis slängt in potatisgratäng med köttfärs och blå castello och Evelyn sover. Det lutar åt att äta lunch i lugn och ro. LOVELY!

/ Sandr0o


Disaster.

Idag har vi haft en stressig dag minst sagt och natten till idag var den värsta natten vi varit med om i Evelyns 1 åriga liv. Vi vaknade kvart i ett av att Evelyn panikskriker och det fortsatte hon med ett jäkla bra tag. Det hjälpte inte att hålla i henne, ingenting hjälpte. Hon vred sig av panik i famnen så att det var svårt att hålla henne. Himla läskigt tycker jag faktiskt att det var. Efter en stund gick vi och satte oss i vardagsrummer och jag satte på lite musik och hon blev lugnare men skrek ändå lite titt som tätt.
Försökte lägga henne i sin säng när vi märkte att hon blev trött igen men så fort vi gått ut ur rummet började det om så vi la oss i vårat rum istället.

Även där var det lite skrikfest en stund för att sedan totalt vända och bli en glad & busig tjej. Vi alla tre slocknade i sängen samtidigt någongång efter halv tre imorse. Under natten pep hon till några gånger (och ville ingenting) men vi fick sova till tio imorse iallafall. Jag ska be att få tala om att jag sovit förbannat dåligt inatt för att Evelyn har typ puttat ut mig så att jag legat som ett sträck på sidan av sängen med halva kroppen utanför sängen. Ville absolut inte flytta på henne för att riskera att hon vaknar och börja om från ruta ett igen med skrikfest.

När jag vaknade imorse hade jag ont i hela min kropp. Fyfan för denna natten! Jag vet inte riktigt vart vi tar vägen om detta skulle upprepas även inatt, vi kramphåller våra tummar så att säga. Jag undrar vad sjutton det var som var fel inatt, hon måste ha drömt riktigt läskiga mardrömmar eller någe för hon verkade inte ha ont om man blir lugn av att lyssna på musik och så och skrika lite om vartannat bara. Men det förblir ett mysterium.

Sen att vi har borrat upp tavellister, fixat knoppar på garderoberna, tvättat 1 ton smutskläder, hälsat på min mamma på sjukan och haft besök ikväll. Sikken tid tingen tagit idag så att allting har behövt gå som på räls, inte en lugn stund för oss inte. PUH!

Yvette tog med sig sin lillasyster Julia och Fia kom också som en överraskning och hälsade på ikväll. Mina gamla vapendragare i högstadiet och gymnasiet. Åhh så roligt!!!!
Evelyn fick otroligt fina kläder i present av Yvette, hon kommer bli så himla ball i det. Lyckliga vi! Ska visa bilder på det imorgon. Jag fick tillomed också present, inte var dag man får det.
Fina människor!

Jag som bara tänkte slänga in ett snabbt inlägg skrev en halv bok. Nu är det verkligen godnatt som gäller för att samla lite försvunnen sömn och hoppas på en bra natt.

/ Sandr0o


Ny vecka.

Om en timme åker R till jobbet. Fy så tråkigt. Jag vet verkligen inte vad vi ska hitta på idag. Ska ringa till min pappa och fråga om vi kanske kan komma och hälsa på där senare eller något. Min mamma opereras idag så det är bara han hemma och min lillebror vistas inte särskilt mycket hemma inte.

Imorgon är iallafall en fullspäckad (?) dag. Ska tvätta mellan 12-15 och Rs pappa ska komma hit någongång där så att vi kan borra (jippiiiiiiii). När vi är klara med borrandet ska vi åka och hälsa på min mamma på sjukhuset. På kvällen är det tänkt att min gamla vän Yvette ska komma hit och hälsa på. Jag har inte träffat henne sedan jag var gravid, otroligt längesedan med andra ord. Ska bli skitkul!
Jag är sugen på att träna imorgon innan tvätten men surfade in på sats hemsida nyss och dom hade inga roliga pass då. Surt!

R står och skriksjunger inne i köket medans han lagar mat. Bäst jag går dit och ser vad sjutton det är som händer.

/ Sandr0o