No plans.

Tjohooo!

Jag sitter och kikar på 16 and pregnant på MTV. Trollisen ligger och sussar.
Igårkväll var planen att gå till Öppnis och vara med på sångstunden på eftermiddagen MEN dessa planer gick ju i stöpet eftersom hon sover. Illa detta, hon sover på morgonen när det är sångstund och hon sover på eftermiddagen vid sångstunden. Suck!

Istället har vi inga planer för dagen. Bara vara hemma och mysa blir det nog. Vi får se till att hitta på något imorgon istället. R jobbar till 22 både idag och imorgon, tråk tråk tråk.


Provade nya skinnjackan. Coolingen.

/ Sandr0o


Kommentarer
Postat av: michelle - mamma till mio!

kom till öppna imorgon kl 10 - då ska vi dit:)

Postat av: Hanna =)

DARLING, hon är världens coolaste prinsessa =)

heeeelt underbart, om ni har tråkigt imorgon kan ni ju alltid svänga upp till outlet och ta en fika med mig =) jag jobbar iof men kan nog klämma in en långfika med min fina vän =)

LOVE YOU, puss puss

2010-02-24 @ 09:40:30
URL: http://hannacarolinee.blogg.se/
Postat av: Nina

Satan vad ball hon var i skinnjackan =D



Nej jag har inte provat cambridge förut. Har en klasskompis som körde 8 veckor förrförra hösten och gick ner 20 kilo och sedan hållt sig på i princip plus/minus noll. Så det var genom hennes berättelse som jag tog beslutet. Nu när jag väl bestämde mig så blev hon också sugen på att köra, så vi ska köra på tillsammans.

Jag börjar nu på måndag, den 1a mars och kommer köra 4 veckor. Kommer ta mina mått i början och sedan försöka mäta mig en gång i veckan, så du får kolla in bloggen och se hur det går =)

2010-02-25 @ 15:31:50
URL: http://finanina.blogg.se/

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback