Älskar nya jackan.

Gårdagens shoppingrunda blev över förväntan. Jag hittade äntligen den bikinin jag letat efter i butik. Den är hysteriskt snygg och kommer bli ännu snyggare när jag lyckas bli brun. Den ser ut som den på bilden, bara det att den är underbart lila. Love it!



Jag hittade en jacka till Evelyn också och den är jag väldigt nöjd med. Den är så otroligt fin, blev riktigt glad över att jag sprang på den inne på Intersport.




Jackan är mer cerise än på bilderna. Dragkedjorna runt jackan går i regnbågens färger och insidan är limegrön. Sjukt snygg och jackan kommer från McKinley. Hon fick en matchande mössa också, jag kunde inte hålla mig.

Trosor och leggings till lills hade jag också med mig hem, den tråkiga shoppingen men ack så nödvändiga.
Ett par skor fick prinsessan också, herregud vilken bortskämd liten donna. Haha. Ska visa skorna en annan dag, himal fina var dem.

/ Sandr0o


En dag hos mormor & morfar.


I måndags jobbade som sagt både jag & R så Evelyn fick ta en heldag hemma hos mormor & morfar. Ingen var nog nöjdare än lilla prinsessan. Lekparken , bada i lilla poolen, gå till Bögs Gård och kika på djuren och ha picknick med grillad korv.

Jag passade på att sno lite bilder från min pappas kamera när jag var där och solade en sväng. För sola har jag faktiskt gjort idag trots att det inte varit allt för varmt, ligger man i lä så.


Evelyn & dockan gungar.




Lunch i solen.


Evelyns favorit - pilatesbollen. Man kan hoppa på den, springa rakt in i den så man studsar tillbaka och en hel massa varianter.


Bögs gård.


Titta på hästen med morfar.


Hoppla pålle!


Picknick.

/ Sandr0o


"Blåsa bubble"


Från i fredags när vi solade hos mormor.

Gooooood morning sunshine!
Denna dagen skulle bestå av solning men vädergudarna motarbetar mig för det är på tok för svalt för att ligga i bikini och bränna. Till helgen hoppas jag innerligt, snälla duu där uppe!

Jag har precis droppat Evelyn på förskolan där dem var ute och lekte. Idag firar dem världsbokdagen på förskolan då den annars inföll under påskledigheten. Så idag har alla barnen som vill med sig en bok dit. Evelyn släpade med sig, hör & häpna, Pippi Långstrump. Ingen är väl förvånad? Hon älskar Pippi!

Ingen blöja hade hon på sig när jag hämtade henne igår och ingen blöja hade hon på sig vid lämningen idag. Duktiga flickan hon blivit. Hon som stretat emot att ens sitta på den där sablans pottan hur länge som helst och när det väl släppte så släppte det ordentligt. Envisaste fröken i stan! Fort går det med de små liven. 

Planen för dagen blir istället att uppdatera Evelyns garderob en aning. Lite praktiska förskolekläder och massa trosor. Skulle behöva hitta en jacka att ha på förskolan också? Inte lätt!

Vill ni veta en härlig sak?
Jag har en sketen arbetsdag kvar denna veckan. Wihoooo, hallelulja & hela den baletten. Ska bli förbannat skönt och nästan som en liten minisemester. Ledig idag, jobba torsdag och sen heeeeelg för hela slanten.

/ Sandr0o


Snabb update.

Tuddeluu på er!
Jag jobbar & sliter och har väl egentligen inte så mycket tid för annat. Denna dagen tror jag kan klassas som den längsta i världshistorien, så segt. Trodde ta mig fan aldrig att jag skulle få gå hem men klockan slog 19.30 tillslut och jag fick hoppa in i bilen och styra hemåt. Brothers & Sisters följt av BB i soffan och nu är vi här. Dags att sussa lite. Imorgon har jag blivit av med mitt dagspass då det är röd dag och jobbar istället 10.30-19.30. Suck, pust & stön känns det lite just nu MEN jag ska inte klaga. Jag jobbar nämligen bara tre dagar denna veckan -  måndag, tisdag & torsdag. Hur sweet? Galet!
Jag ska njuta för fulla muggar och jag önskar mig fint väder till helgen för då är planen solning och massa mys. Snälla väderguden!

Evelyn har vaknat på sena kvällen/natten och ropat kissnödig och har då gått på pottan och kissat. Duktiga flickan, det går framåt ska ni se. Inte lika mycket kiss i blöjan om morgonen.

/ Sandr0o


Evelyn har fått ett påskägg med såpbubblor...

100media_imag153 (MMS)

Evelyn har fått ett påskägg med såpbubblor, en vattenpistol och fem godisar. Roligare än så blir det inte men lilla skruttan är så nöjd. Överlycklig över det lilla godiset då hon aldrig får äta just godis annars. Glaaaad påsk!


Remember Yesterday. I Remember You.

Det doftade alger och blöt trä när jag knallade förbi ån nere vid stationen. Lite längre fram träffade jag på en liten hare som skuttade omkring på bilvägen. Alger luktar långt ifrån kärlek och haren skuttade vidare när den fick syn på mig men jag var lycklig i hela kroppen. En härlig promenad i friska vårluften runt Edsviken med gott sällskap efter en hektisk jobbdag. Att kunna gå en promenix sådär på kvällen utan att frysa och tappa bort sig själv i mörkret är lycka. Sommarkänslor till folket, från topp till tå är jag proppad med summerfeeling.

Jag älskar minnen. Att skratta och minnas. En speciell känsla i kropp & knopp. Det har blivit mycket av den varan på senaste och det är så uppskattat. Efter promenaden har jag spenderat kvällen med att bläddra tillbaka i arkiven och njutit av gammal musik. A trip down Memory Lane!

Favoriterna för kvällen.
Pearl Jam - Alive
Aldo Nova - Cant Stop Lovin You
Skid Row - I Remember You


What a great day.
"På rosa moln svävar jag omkring"



Imorgon ska jag mysa med min underbara älskade lilla unge hela dagen lång.

/ Sandr0o


Pictures please.


Bildregn people.

























Evelyn vaknade ovanligt tidigt imorse, före sju. Jag är trött mama idag!
Evelyn ligger i soffan och tittar på sin nya favofilm, Pippi ofcourse.
Jag tror jag ska göra henne sällskap en sväng innan det är dags att ta tag i dagen.

/ Sandr0o


Det finns inget slut på alla måsten.

Nu kan jag äntligen landa. Fick elda i baken och började plocka här hemma medan jag lagade mat till lillskruttan. Fortsatte med städning efter maten och nu är jag nästintill klar, moppning av golvet får bli när Evelyn sussar. Skönt att få det gjort nu så jag slipper hålla på under min lediga dag imorgon. Vore härligt att någongång faktiskt vara riktigt ledig utan några måsten alls. Men under städningen har jag bara hittat fler och fler saker som måste göras. Min och Evelyns garderob behöver en ordentlig genomgång så det tror jag minsann att jag får sysselsätta mig med imorgon. Fy så tråkigt men ack så skönt när det väl är klart.

Snart sticker vi och hämtar R på jobbet. Ikväll är det DH och jag ska gosa ner mig i soffan med ett glas Cola Zero, sounds lovely to me.

Ikväll blir det kort från lekparken tänkte jag.

/ Sandr0o


Lekparkshäng.

När jag kom hem från jobbet i fredags var jag lycklig i hela kroppen och hade en enorm energi så jag satte igång och tvättade fönster och donade med sådant som behövdes göras. Energin tog tydligen slut för sen somnade jag på soffan 19.30 och vaknade av att R väckte mig strax före 02 och undrade om jag inte skulle lägga mig i sängen istället. Det gjorde jag och sov som en stock till 09. Helt sjukt vad länge jag sov! Tråkigt att fredagskvällen bara försvann men hey det verkade som att det behövdes lite sömn skulle jag tro.
Nu slipper jag åtminstonde störa mig på det grymt smutsiga fönstrena vi haft.

Idag har vi haft en härlig dag. Vi började med att städa här hemma innan vi gick ut i lekparken någon timme alla tre. Evelyn älskar det och jag likaså. Helt galen var hon till och från, slängde sig i sandlådan och rullade runt i sanden. Haha riktigt tokig. Lunch i solen på balkongen innan naptime för Evelyn. Jag har nyss planterat ännu lite mer blommor och njutit av solen. Jag älskar våren, det tåls att sägas om och om igen!

Jag tänkte ta en powernap innan jag ska sätta fart med kvällens middag. Idag kommer nämligen min farfar hit från Örebro med sällskap av mina föräldrar. Trevligt värre och Evelyn ser fram emot det och har pratat om det både igår och idag. Innan hon skulle sova sa hon glatt "tiiiiig komme sova föst".


Powernap it is. Bilder från dagen får ni se vid ett senare tillfället.

/ Sandr0o


Happy saturday!!!!



Mitt face är redo för kalas. Hår & kläder återstår. Kalaset blev uppskjutet en timme så ingen stress inte. Dags för mig att väcka Evelyn snart. Då ska vi fixa med både hennes och mitt hår. Vi såg en liten flicka i centrum som hade två flätor så det ville Evelyn med ha när vi ska på kalas. Vi får la se hur det blir, hon brukar ha en tendens att ändra sig snabbt. Haha!

Idag när vi spanade runt på centrum gick Evelyn fram de mest rosa & glittrigaste skorna på hms barnavdelning och sa "pappa ha" och så gick vi förbi klänningarna och då tyckte hon minsann att "pappa ha klänning". Haha tokstolla!

Jag är förresten sjukt nöjd med paketet jag hämtade på posten. Så mycket grejer för så lite pengar. Jag ska visa er en dag men inte idag för då spoilar jag surprisen för någon.

/ Sandr0o


Våfflor i solen.

Vilken härlig dag. Äntligen är det fint väder när jag är ledig, som annars bara fått se grått & tråkigt. Yeeeesss!
Jag & Evelyn har varit en snabb sväng till centrum, hämtat ett paket och handlat lite snabbt. Vi tog cykeln dit och jisses så skönt att hoppa upp på cykeln och sticka iväg, utan att frysa det minsta lilla. När vi skulle cykla hem igen ville Evelyn inte ens ha jackan på, "fliijacka på bara" sa hon. Så fleecejacka fick det bli.

Väl hemma igen fick jag för mig att göra våfflor till lunch och avnjuta den på balkongen. Fy vad våren är härlig. Där har vi suttit och ätit och pratat massor. Evelyn pratar utav bara tusan ska ni veta.


"Eveli älka tofflo"
Haha det är inte lätt med alla dessa ord man ska lära sig som liten.












Evelyn har nyss lagt sig för sin nap. Jag ska parkera mig på balkongen och öppna paketet jag hämtade idag, förväntansfull som få. Sen blir det kanske en bok i solen innan det är dags att göra sig kalasklar. För ikväll väntas det kalas hos Sanna som fyller 24 år idag. Hipp hipp hurrraaaaaaaaaa!

/ Sandr0o


Projekt - done!

Denna trasiga "äppellåda" fanns på mina föräldrars tomt utan någon som helst funktion. Jag såg potential och tog med den hem.



Slipa, måla & piffa.
Voila!


Blev hur fint som helst ute på balkongen. Förtillfället pryds lådan av påskliljor men det kommer jag piffa efter tycke sen, lite ljus tror jag minsann. Det gör inte ett dugg att en bräda är trasig, tycker det blev charmigt.

/ Sandr0o


Pottjejen.


Har jag berättat om pottjejen? Hon gör numera även nummer 2 på pottan. När vi är hemma så är blöjan torr och hon använder bara pottan. Duktiga tjejen! Jag hade väntat mig att det skulle kissas lite hit och dit när vi väl började med pottan men hon har varit så duktig så. Säger till eller vanligast går och kissar alldeles själv och ropar när hon är klar och som sagt inget i blöjan. Stolt mamma! Hon använde ju trots allt pottan för första gången i fredags och sedan i lördags använder vi som sagt bara pottan (inte på natten såklart).
På förskolan använder hon pottan lite till och från tydligen. Men jag antar att det är lite svårare för henne att komma ihåg där eftersom det händer så mycket hela tiden. Det kommer med tiden, de uppmuntrar henne iaf att använda den.


Papparazzi morsan, check!

/ Sandr0o


Räkpasta.

Igår mina kära vänner svängde jag ihop middagen av saker vi hade hemma. Det blev skitgott!
Räkpasta blev det, simpelt & gott. Jag stekte vitlök, lök och paprika. I med jätteräkor att få steka med en stund. En burk creme fraiche med smak av paprika och chili åkte i, en skvätt grädde och så lät jag det puttra en stund innan jag sist hällde i sweet chili sås. WOW!


Jag toppde maten med blandspenat. Smaskens!

Det låter kanske inte mycket för världen men gott var det och jag har rester kvar i kylen. Lucky me!

/ Sandr0o

Det


Killing pain.

I måndags plågades jag av en huvudvärk under dagen. Det var en hanterbar värk som bara låg i bakgrunden och störde. När jag kom hem tilltog huvudvärken något men fortfarande gick det bra utan värktabletter. Under kvällen kom jag fram till att vi inte hade en enda huvudvärkstablett hemma så jag körde stenhårt på att massera tinningarna. Så pass hårt att jag fortfarande är alldeles öm där idag.
Som från ingenstans slog det till och mitt huvud sprängdes ungefär. Jag låg i fosterställning och hysterigrät för att jag hade så ont. Jag har aldrig tidigare varit med om maken till huvudvärk. Det var galet. Jag stod inte ut och försökte blunda och slappna av i hopp om att kunna sova. Det gick inte, jag panikandades och grät. Vilken mardröm!
Tillslut fick min lillebror som jobbade natt komma med huvudvärkstabletter till mig. Jag slängde i mig två stycken illa kvickt och lade mig i sängen, fortfarande hysterisk. Sakta men säkert kände jag att värken avtog och det kändes som att jag var i himlen. Jag somnade!

Det här var bland det värsta jag varit med om och då har jag ändå fött barn lixom. Haha!
Nej fy, må den värken aldrig återvända till mitt stackars huvud.


Gaaaaaah!

/ Sandr0o


Summerfeeeeeling.

Jag har fått en ny favoritlåt. Den går på repeat förtillfällt, som alltid när jag hittar nya favoriter.



Lyssna & njut. Summer here we come!

/ Sandr0o


Gnällfan.

God dagens!

Tv slitna dagar är nu förbi och imorgon spenderar jag dagen med fina vänner som jag inte sett på länge, inget jobb så långt ögat kan nå. Denna dagen var inte allt för roligt, massor att göra i info då vi fått alla postkunder från Helenelund. Sjukt mycket mer paket än innan så jag har sprungit som en idiot fram och tillbaka mellan kassan & info. Puh! Mitt humör var inte riktigt på topp där innan hemgång då somliga folk är allt för gnälliga. Jag har aldrig riktigt förstått poängen med att gå omkring och gnälla på precis allt. Det spelar ingen roll vad det gäller, det ska gnällas på allt. Men jag tog tjuren vid hornen direkt på en av dem och frågade vad problemet med allt gnäll var. Jag trivs hur bra som helst på mitt jobb men det här jävla gnället blir jag tokig på. Jag kommer aldrig bli en person som går omkring och surar & gnäller runt omkring mina arbetskamrater. Det spelar ingen roll om jag har en pissig dag eller vad det än gäller, jag gnäller inte när jag arbetar. Om man nu måste gnälla får jag för fan ventilera det hemma, eller med personen som det involverar och inte gå runt och sprida negativ energi till allt & alla. Fy, enough said!

Snart är det DH och jag sitter förstås bänkad men innan dess tänkte jag ordna med ett litet projekt. Ni kan nog få se resultatet imorgon skulle jag tro om det går som jag vill.

/ Sandr0o


Krukor.


Idag rullade jag ut den nyinköpta mattan på balkongen. Hade svårt att bestämma mig men R tyckte vi skulle köra den mattan så den får allt ligga kvar där ute. Det blir la bra det!

Jag var ute på blomjakt idag men kom hem utan blommor. Jag som hade sett fram emot att plantera men jag ska fortsätta imorgon efter jobbet och hoppas vi kan få fram lite blommor då istället. Hittade istället denna supersöta krukan som jag inte kunde motstå. På andra bilden ser ni krukan jag införskaffade på jobbet förra veckan, cute!






Jag måste hitta mysiga & passande ljuslyktor till balkongen och lite prydnadstjafs. Haha!

Det har varit en härlig dag idag, om man bortser från att jag vaknade tjugo minuter innan jag gick iväg till tåget och att jag har sprängande huvudvärk pga min hosta. Det fina vädret gör mig alldeles lycklig!
Vi hämtade trollungen på förskolan tillsammans idag. Det är vardagslyx för mig för det händer knappt 1 gång i månaden, mysigt. Dem hade fruktstund ute när vi kom och Evelyn ville inte gå in här hemma. I dont blame her, det är lovely ute.

Nu ska jag göra absolut ingenting. Mitt huvud värker så jag får spunk och vi har inga värktabletter hemma. Dålig kombination!

/ Sandr0o


The Town.

Hemkommen från jobbet. Nu mina kära vänner blir det soffmys framför en hyrfilm, The Town. Hoppas den är grym. Dagen har sprungit iväg och jag är så glad i mitt jobb (de allra flesta dagar iaf, haha).



Imorgon är det söndag och det suger alltid lite extra att jobba just söndagar då tiden brukar ha en tendens att snigla sig fram. 


/ Sandr0o


Envisa damen har gett efter.

Våran grymt envisa tös har äntligen gett efter och har för allra första gången kissat på pottan.. Två gånger dessutom. Hon har varit envis som få gällande pottan, "inte kissa pottan nej" har det låtit för det mesta hos oss. Men nu fick jag för mig att jag skulle prova igen. Vilken hit! Damen kissade minsann på pottjäveln, till min stora förvåning. Bara en halvtimme senare talade hon om att hon ville kissa igen så vi gick till pottan och score alltså. Haha. Evelyn har sprungit omkring med glädjerus och stolt visat upp sina prinsesstrosor. Söta barn!
Nu är det bara att fortsätta. Stolt mamma & stolt dotter!




2 år 2 månader 2 veckor & 6 dagar gammal. Envisingen!

Förtillfället sitter Evelyn i mitt knä och låtsas att inloggningsdosan är en telefon som hon ringer till alla möjliga ifrån. "Hej samo (farmor) hur må du ida då? Ses i molon samo leklande" Jag gillar att hon lägger till ett "då" där på slutet av frågan.. Hahah! Hon ska på leklandet imorgon med sin farmor och det glömmer hon inte bort kan jag tala om.

/ Sandr0o


Laktosfritt?!

Kan man reagera på laktosfriaprodukter? Någon där ute som känner igen det?

I tisdags lagade vi nämligen mat på laktosfriaprodukter för första gången då vi tror att karln i huset har blivit känslig för laktos. Morgonen efter var morgonen då Evelyn spydde. I onsdags fick hon inget sådant och vi fick inga spyor igår då heller. Imorse vaknade Evelyn och spydde (inga stora mängder dock) och då berättar R för mig att Evelyn fick smaka gröt med laktosfrimjölk igår av honom.



Anybody?

/ Sandr0o


Förkylning från helvetet.

Efter halva jobbdagen igår bestämde jag mig för att vara hemma idag. Jag har åkt på en riktig dunder & brak förkylning. Fram emot slutet av arbetspasset fick jag höra av flera kunder att jag borde gå hem och sova eller "herregud vad du låter". Med en sådär lagom sexig whiskyröst kom jag hem och var mör i kropp & knopp. Jag är glad över att jag valde att vara hemma idag för nu orkar jag antagligen hålla ut hela helgen och mån-tis tills nästa ledighet.

Jag springer omkring och snyter mig var tredje sekund. Åhh vad jag hatar att vara förkyld, it´s all coming back to me now.



Vi har legat i soffan mest hela förmiddagen. Evelyn ville sova så henne har jag bäddat ner. Lite mat och så kanske en tupplur så att jag piggnar på mig ordentligt.

/ Sandr0o


Pissigt.

Jag förstår inte hur jag tänkte när jag bestämde att R ska vara hemma med Evelyn imorgon istället för mig. Min näsa rinner, min hals svider, jag har ont i ögonen & jag hostar. Nu är det bara att gilla läget för jag vågade inte sjukskriva mig helt enkelt. Helt sjukt egentligen men jag vill inte ligga hemma och vara sjuk när jag har nytt jobb & dessutom provanställning.
Det är bara att hålla tummarna för att skiten försvinner fort och att torsdag till tisdag går illa kvickt nu.
Långa dagar och det kommer säkert vara röj på jobbet. Jag kanske borde köpa vitaminer? Bra idé!

Jag är ensam här hemma, om man bortser från Evelyn då men hon sover ju i vilket fall. R har nämligen gått iväg till en polare iklädd Barcautstyrsel. Det är match ikväll. Suck!
Men det är ju trots allt Greys på tv ikväll, följt av BB, så jag klarar mig nog ;)


Jag längtar till sommaren.

/ Sandr0o


Inspiration!

Surfat runt efter inspiration till balkongen och titta vad mycket fint jag hittat. Köpte faktiskt en kruka i måndags som påminner väldigt mycket om dem nedan, skitsnygg. Ska visa er en dag!

   

   
Allting kommer från Ellos & Jotex.

Det lutar åt en liten beställning därifrån snart. Jag tror balkongen kommer bli kickass när den är klar. Jag försöker fundera ut vad för blommor jag ska plantera också. Det är dock svårare för jag är inte ett jättefan av penseér, känns lite tråkiga.

/ Sandr0o


Sickhouse.

Här är det sjukstuga.

Jag vaknade imorse och hade ännu mer ont i halsen. Men jag överlever, det är trots allt bara en förkylning med halsont och tillhörande seghet. Anledningen till varför jag vaknade är något värre. Jag vaknar av ett skrik strax efter 06 och går in till Evelyn. Fröken har spytt lite i sängen men vi tänkte inte så mycket på det, kan ju vara något hon ätit. Hon och jag gick och lade oss i våran säng och somnade om medan pappa R gick och tränade.
Vid halv nio vaknar jag till igen, denna gången av att hon hostar och sedan spyr upp lite slem.

Evelyn vill först inte äta någon frukost men tillslut dricker hon välling. Strax innan R ska bege sig mot jobbet spyr hon upp en del välling på golvet. Vid det här laget är jag very happy då jag skulle ha två tjejkompisar på fika under dagen som jag inte träffat på väldigt länge. Så surt att det alltid är något som kommer i vägen. Jaja huvudsaken är att Evelyn ska repa sig nu. Flickorna kunde ses nästa onsdag också så det bokade vi om direkt. Får hoppas att det inte kommer någon bebis innan dess, då ena tjejen ska ha barn mycket snart.

Jag undrar vad sjutton det är för fel på Evelyn nu? Hon själv säger att hon har ont i magen, ont i halsen och är magsjuk. Men den lilla donnan är inte alltid riktigt att lita på ;)
Hon kanske har ätit något konstigt? Eller faktiskt är magsjuk? Men faan, det går väl inte magsjuka på våran förskola nu eller runt omkring. Har inte hört ett skit om det och jag tycker att vi redan haft vårt. Eller så har ont i halsen som gör att hon spyr? Det är ju inte helt omöjigt eftersom jag också har ont i halsen då.

Hon har i vilket fall inte ätit någonting sedan vällingen imorse. Druckit två klunkar saft kanske och "spytt" i hinken några gånger. Det har mest varit som att hon harklat upp slem eller "pruttat" ut saliv ur munnen nu. Usch! Men hon är så duktig och säger till så fort hon känner något. "Mamma pyyy" och så hinner jag hämta en liten hink innan vi har en olycka all over.

Hon har velat sova sen tiotiden men vi härdade ut med pussel och annat skoj tills nu. Jag ska passa på att fixa lite mat, schnitzel med klyftpotatis & beasås är jag väldigt sugen på. Mums!

Det blir soffhäng resten av dagen så att jag ska orka jobba imorgon. Jag vågar inte sjukskriva mig och det är dessutom min jobbhelg nu så det är bara att härda ut.


/ Sandr0o


Buuuuu!

Måndag och en ny vecka är igång. Min slitvecka så buuu för det men hoppas tiden flyger fram. Det brukar den ju!

Vi kikar på BB och jag har blivit upprörd både en och två gånger. Jag skäms över att jag tittar men kan fan inte låta bli och om jag har skämts för dessa inspärrade människor ikväll. Bänkad every night!

Jag har störigt halsont som smygit sig på under kvällen. Det kittlar ända upp i näsan. Fy bubblan, låt det inte gå längre än så för sjuk har jag inte tid att bli.

Nattatime väldigt snart då det är tidig dag imorgon.

/ Sandr0o




Mys.


Nu är jag precis hemkommen från en myskväll med tjejerna. Tiden bara sprang iväg så nu är det snart dags att krypa till kojs. Massa smaskigt hade vi att äta - Cattis hade bakat kolakakor, Kim bakade manjartårta och jag hade bakat kladdkaka. On top of all hade vi chips & dipp ;) haha.




Vanessa var busig som vanligt. Crazyyyy!

/ Sandr0o


Satuuuurdaaaaaaay - greeeeeey.

Hallå där.

Det skulle bli fint väder i helgen. Vart är det fina vädret? Jag hade sett fram emot solsken under ledigheten. Jag känner mig lurad. Haha. Hoppas det blir lite solsken imorgon iallafall så att vi kan ge oss ut en sväng när pappa R också är ledig. Idag har jag inte alls någon lust att ta mig utanför dörren.

Hela förmiddagen har jag varit orkeslös och legat i soffan och tittat på Pippi med mysungen. Tillslut fick jag lite fart och sorterade tvätt och plockade. Ska dra ett varv med dammsugaren när Evelyn vaknar. Hatar att känna mig orkeslös!

Ikväll ska jag hem till Sanna med gänget och mysa. Jag får åka dit När R kommit hem från jobbet för Evelyn är lite hostig till och från så jag vågar inte riktigt ta med henne dit nu när det finns en liten bebba i familjen. Jag spurtar dit så fort R kommit hem istället.

Det är Hills maraton på tv så där befinner jag mig tills Evelyn vaknar.

/ Sandr0o


Lovely feeeeeeling.

Tuddelu i fredagen.

Helgen är väldigt välkommen, som alltid när man är ledig. Jag blev hämtad på jobbet av familjen. Vi hade nämligen turen att sluta tidigt båda två idag vilket vi inte gjort någon annan gång denna vecka så idag är vi happy. Vi har ätit banantacos till middag (hundra år sedan, yummie) och i ugnen står det en äppelpaj och gottar till sig som jag slängde ihop lite snabbt. Det kan sluta hur som när det bara slängs ihop sådär utan någon egentlig aning om vad man gör men jag hoppas på succé.

  
I brist på nya bilder så får ni se två bilder från mars förra året. Titta sikken liten pluttis ♥

Nu ska jag gosa ner mig bredvid la familia.
Jag är ledig och fri som en fågel imorgon. Den känslan tycker vi om.

/ Sandr0o