var är duuuuuu ikväll? ´ jag hade hoppats på något.

Känslan jag hade i går natt fick mig till att, istället för att sova gott, ligga och fundera i min mjuka härliga säng. Jag kunde verkligen inte sova -  jag var glad, jag var fundersam, jag var helt enkelt supersnurr! 
Den känsla som gjorde mig nästintill sömnlös inatt har varit med mig hela långa dagen och jag har njutit varje sekund förutom under de sekunder då fokus kunde varit en bra grej, men min bristande kunskap på att kunna koncentrera mig när jag så mycket hellre vill tänka på annat spelade in!

Jag skulle inte banga på att göra snöänglar, åka pulka och bara gosa ute i snön just i denna sekund..
gaoow vad mysigt!

Upp & ner vill jag hoppas också, för ta mig fan, jag är GLADER today! Men jag behåller mitt cool och chillar ner på det hela, man ska aldrig ta ut något i förskott och så vidare.. Jag väntar på mitt efterlängtade tillfälle!

För övrigt är det dags för skola imorgon och jag har aldrig varit mer otaggad på skolan någonsin, jävla skit alltså.. Jag orkar inte gå upp tidigt på morgonen, jag orkar inte göra läxor och plugga till prov.. Fuck it!

Om du vill ha mig? Nu kan du få mig så lätt!

I dream about you every night.Firade tre år med pojkvännen igår också, bra jobbat och inte illa pinkat alls.. Grattis till oss!
"Ride or Die"

stereotyp tjej?

jul och nyår har passerat illa kvickt.. finns inte så mkt att säga - dålig julstämning på julafton och kikande på fyrverkerier och skål på tolvslaget under nyårsnatten! tycker nyårsafton är så satans överskattat och brukar oftast sluta i ett stort kaos så det blev till att fira nyår med familjen detta år, ingen direkt höjdare men det funkar det med!

just nu vill jag vara en coldhearted biiiiatch, en slyna!
få tänja på lite gränser, släppa loss och göra precis som jag vill utan att tänka på andra alls!
varför ödsla tid på massa onödigt tjaffs när man vet vad man vill ha ? ;)
Cribbe, you know what Im talkin' about, for sure!
den skulle sitta finfint den.
Im sick and tierd of this game, a game of mine!
det är så svårt att läsa, så svårt att tolka!  ´ typiskt tjejer att säga så.
ibland får jag panik på mig själv, orka vara stereotyp tjej.
näääeeej, jag vill ryma! ryma ifrån allt & alla!

apropå ingenting så blev jag sååå glad sååå glad igår! jag älskar när mobilen ger ifrån sig detta underbara ljud, tiihi!

I JUST WANT YOU TO SEE ME!

Det har varit en jobbig vecka, damn!

utvik nästa - det kommer, det kommer!
a dream of mine.