Jobbhäng.

Denna dagen har inte varit mycket att hurra för. Smått kaotiskt på jobbet och förbannat sura miner, jag klarar inte av det. Lite tjaffs blev det innan jag äntligen fick lämna och gå ut i solen. Hade cykeln på stationen så Evelyn blev lycklig när jag kom hem cykel för att hämta henne. Happy tjej!

Vi åt middag på balkongen och Evelyn pratade om allt mellan himmel och jord. Det är nästan omöjligt att få stopp på na ibland. Hon såg en granne på balkongen så hon ropar i högan skyn "Gubbe gubbe gubbe, hej gubbe, hej gubbe" samtidigt som hon vinkade glatt. Haha tokstolle där!

Jag ska snart få arslet ur vagnen och fixa morgondagens matlåda och ta en dusch. Det är planen för stunden innan det är BB! Måste fixa med nå kläder till imorgon med. Först blir det lite span på Stinsen med Lindah innan vi möter upp lite andra jobbpeps för lite vin on a sunny uteservering, förhoppningsvis. Solsken tack!
Det blir himla mys ni. Det är ganska ofta jag träffar någon från jobbet ta mig tusan, minst en gång i veckan. Förbannat trevligt är det. Nästa torsdag ska vi spela brändboll hela gänget för att "fira av" våran butikschef som slutar i sommar. Det blir grejer det. Haha!

Tjupp tjupp..

/ Sandr0o


I love dresses <3


Det finns så mycket fint. Oj oj oj!
Tänka sig vad lycklig man skulle vara om dessa fanns i garderoben eller åtminstonde var påväg hem till mig. I love dresses!





Jag får inte nog. En av dessa skönheter kommer iallafall att ta plats i min samling, haha. Den dagen jag får hem den ska jag allt visa er. Så schnygg, nästa gång det blir partaj blir det garanterat den som åker på. Wohoo!

/ Sandr0o


Kalas hos bästa Hanna!

Hur kommer det sig att de lediga helgerna går så förbannat fort? Fy så jag längtar till semester och allt skoj vi ska hitta på. Igår var vi på kalas i stan hos bästa Hanna. Det var ett jäkla krångel att ta sig dit vill jag lova, dels för att varken jag eller R hittar särskilgt bra att köra bil i stan och dels för att det var avspärrat överallt iomed  Stockholm marathon. Humöret var inte på topp när vi snurrade runt runt men det vände när vi fick en parkeringsplats precis utanför Hannas dörr och att vi gick på mysigt kalas såklart.















Himla mysigt och Evelyn var i heaven med allt smarrigt som bjöds, speciellt chokladbollarna. Haha!

/ Sandr0o


The new tattoos.

Vi har en fungerande dator igen och ingen är lyckligare än mig. Woohoooo!
Idag har jag som ni redan vet utökat antalet tatueringar på min kropp till det dubbla, för idag har två nya kommit till. Jag kan be att få tala om att den på revbenen inte var någon lek. Satan i gatan vad ont det gjorde men jag blev förvånad över mig själv att jag inte låg och hade panik, riktigt impad faktiskt. Haha!

Snyggt som attan blev det också.





Där har ni resultaten. Svårt att få till riktigt bra bilder. Ska visa er en närbild på texten så att ni ser vad det står för denna var lite långt ifrån. Men inte nu inte för det är Greys på tvn förstår ni. Haha!

Tack världens bästa Sanna för att du följde med som moraliskt stöd idag.

/ Sandr0o


Tisdag it is.

Ingen tillfrisknad dator så långt ögat kan nå. Buuuuuu men jag hoppas fortfarande innerligt att det ska bli ordning på den. Efter jobbet rullar jag och hämtar Evelyn på förskolan och sen hem till mina föräldrar för jag måste nämligen skriva ut det jag ska tatuera imorgon. Texten på revbenen och hjärtana där ovanför foten. Börjar bli nervös nu. Det kommer vara en smärtsam dag imorgon men om man vill vara fin får man lida pin som det brukar heta :)
Som tur var kommer Sanna & Emilia och håller mig i handen imorgon. Skönt att slippa gå dit själv, negativt dock att dem antagligen kommer få se mig gråta av smärta.. Haha!

Nej ni!

Tjupp tjupp på er..

/ Sandr0o


Hola everyone. Vi är fortfarande utan dato...

100media_imag171 (MMS)

Hola everyone. Vi är fortfarande utan dator och det är inte alls någon höjdare kan jag tala om men what to do. Vi fick tillbaka den igår då han hade fått den att fungera men när vi provade här hemma fick vi inte igång den ordentligt så den får ta en sväng till på datorakuten tror jag nog. Buuuu! Helgen är över och förbi, rullat på snabbt och smärtfritt i vanlig ordning. Lovely! Ny vecka imorgon och jag ska upp tidigt som vanligt på måndagar. Dags att sussa nu med andra ord. Jag invigde min jumpsuit i lördags, vad tycks? Hiss eller diss? :) Jag tror jag älskar den!


Tittut på er. Livet rullar på i vanlig ord...

100media_imag166 (MMS)

Tittut på er. Livet rullar på i vanlig ordning och jag har nu gått in i min 6 dagars arbetsvecka. Jag både längtar och är nervös inför på onsdag, då har jag nämligen min efterlängtade tatueringstid vid 11. Det ska bli amazing men jag tror jag kommer dö lite pga smärtan. Ska kämpa duktigt med att hålla tillbaka tårarna, som jag tror kommer bränna där innanför ögonlocken. Imorgon börjar jag 12 och jobbar till strax efter 22 där någongång, kör mitt första butikspass. Exciting!!! Har ni sett vilken cool liten tös jag har? Älskade barn!


Viruuus.

Hejsan.
Dåligt med skriveri här på bloggen för tillfället men våran sablans dator har gått och fått något virus. Ingenting kan man göra med den så igår kom min lillebror och hämtade den och tog med sig den till hans vän så förhoppningsvis kan han fixa den åt oss.

Sitter hemma hos mina föräldrar nu, var tvungen att låna datorn en sväng.
Ska snart bege mig hemåt mot en sjuk karl igen.
Passade på att äntligen skriva ut min tatuering, hallelulja. Då kanske jag kan komma iväg och boka en tid snart.

/ Sandr0o


Ny vecka på ingång.

Denna dagen har gått åt till soffhäng och soffhäng enbart. Det är knappt så att vi rört oss en endaste liten millimeter under dagens gång. Pappa R är sjuk och orkar för den sakens skull inte och jag har en lazyday helt enkelt. Imorgon är det åter till arbetet för min del men karln blir hemma och kryar på sig, hoppas det ger med sig fort.

Efter jobbet imorgon dyker min fina kollega Lindah upp på jobbet och så styr vi någonstans för ett glas vin eller två över lite skitsnack. Det blir mysigt!

Sängen kallar om jag överhuvudtaget ska komma upp ur sängen imorgon.

/ Sandr0o


Centrumfesten - Studio 54.


Nu var det dags att uppdatera lite från centrumfesten jag var på i torsdags. Temat var 70-tal och närmare bestämt studio 54. De flesta på jobbet hade väl lite halvt missat den grejen men vi var inte ensammna om det. Det var show från början till slut, härlig gammal musik och glada miner. Ett musicquiz körde vi och Ica klarade ut hela skiten efter bara en fråga, amazing att hela programmet blev förstört. Champagne var priset!


Charlotte (the green one) hade gått all in på temat. Underbart!


Med boa och hela kittet. Den där boan flög runt under kvällens gång.


Det blidde lite suddigt ibland. Per, Eddie, jag & Wille.


Heeet brutta.


Lugnt och städat till en början.


Butikschefen på scen efter vinsten.


Det var shooow rakt igenom.


Vi skulle ta en bild på en del av gänget men en viss någon kom och tog över hela bilden, Eddie wtf?


Runt tvåtiden bestämde vi oss för att dra på efterfest hemma hos Linda.


Fina fina fina kollegor!


Himla kul det där.


Linda & Eddie.


Ett av två Icabord.


Det var glitter & glamour.


Happy people!


Wille, jag och Jessica at the dancefloor.

Det var en hysteriskt rolig kväll kan jag be att få tala om. Vi bjöds på god mat och hade 4 drinkbiljetter var, om man inte såg till att skaffa sig fler ;) Jag är så glad i mina fina kollegor!
Runt femtiden på morgonen landade jag med huvudet på kudden här hemma. Klockan 11 infann jag mig på jobbet igen för en kort arbetsdag som tur var, 17 slutade jag. Såhär såg det ut at work!


Alla laddade upp med Cola i stora lass. Det var en av de roligaste och mest efterblivna dagarna på jobbet hitills, så himla roligt hade vi brudar i info och som vi skrattade åt kvällens bravader. Lovely!

/ Sandr0o


The sun i shining.

Tuddeluu gott folk!

Jag sitter ute på balkongen med att glas Cola och läser chiclit medans Evelyn sussar gott. Härliga liv!
Jag hämtade ett paket på centrum som jag beställt tidigare under dagen, hälften fick åka tillbaka. Inte alls så roligt som jag hade tänkt mig. Buuu! Vi tog en glassfika med mina föräldrar innan vi knallade hemåt igen.

Jag tänker fortsätta njuta av solen tills Evelyn vaknar och sen ska jag sätta lite fart med att städa. Förbannat tråkigt men det måste göras. Min plan är att fixa en städerska faktiskt, det vore lovely!

Jag ska berätta om torsdagens partaj vid ett annat tillfälle, ikväll kanske. Det var en lovely kväll med underbara kollegor.

/ Sandr0o


Summertime.

Tjohoo!

Hela familjen ligger utslagna i soffan framför BP - Hammarby. Varför i hela helvete då? Ja alltså utslagna i soffan är väl en sak, vi är trötta. Men en viss någon har visst tagit över fjärrkontrollen, inte okej. Den tar jag allt tillbaka snart.

Det här har verkligen varit en jobbhelg som heter duga för mig och det har varit riktigt kul från början till slut. Hur ofta kan man säga så? Inte allt för ofta enligt mina erfarenheter. Tog på mig extratimmar igår också så det blev 11-22 både lördag & söndag. Det blir bra med pengar i juni tror jag minsann. idag började jag 07.45 och skulle sluta 16.45 men en tjej i info hade blivit magsjuk så jag stannade till 18.30 istället innan jag äntligen fick gå hem. Fick för mig att jag skulle täcka upp i kassan fram till 20 också men någon måtta får det vara kom jag fram till efter lite eftertanke. Vill ju hinna träffa Evelyn också!

Idag på rasten slet jag av mig till linne och satte mig ute i solen med min matlåda och glassade. Fy fabian så skönt! Det bli samma visa imorgon också (förutsatt att vädret håller i sig men det gör det nog) och jag funderar starkt på att ta med mig shorts också som jag kan svida om till, det blev sjukt varmt i solen och alldeles vindstilla också.



På onsdag är jag ledig och då ska jag sola sola sola sola. Gud nåde den som förstör det för mig! Buuuuuuuuu!

/ Sandr0o


Pepp på jobb.

Goood evning.

Var inte alls på humör för jobb igårkväll och imorse men när jag väl var på jobbet och både personal och kunder var på glatt humör och dagen rullade på finfint utan kaos och shit så vände det helt. En riktigt bra dag I might say.

Tog på mig två extratimmar som ju faktiskt blir 4 betalda timmar imorgonkväll. Skulle egentligen ha jobbat 11-20 men det blir 11-22 istället. Pengar tackar jag inte nej till så när jag såg att passet fanns norpade jag det direkt. När jag väl är på jobbet kan jag lika gärna se till att jobba extra ordentligt.
Fick även frågan idag från chefen om jag skulle vara intresserad av att ta jourpasset på mina jobbfredagar och det tackade jag ja till. Hon hade diskuterat vem som ska ta över passet när en kollega går på mammaledighet med butikschefen och då kom dem och tänka på lilla mig. Då har man butiksjouren mellan 19-22. Ingen stor skillnad på att sluta 20 och 22 så varför inte, roligt att lära sig lite nya saker även om jag fortfarande lär mig en massa nytt nästan dagligen.
Jag skulle då få börja 14 och köra till 22 men jag sa att jag gärna håller mig till min originaltid och börjar 12 precis som vanligt. Annars kommer jag ändå bara sitta hemma och uggla och vänta på att börja jobba i stort sett, extra timmar är välkommna. Så nu ska jag gå dubbelt med en kille under två veckor på fredagarna varannan vecka. Puh, då gäller det att kunna alla jäkla grejer sen. Men det blir roligt det!


På torsdag ska jag på centrumfest med jobbet. Det ska bli himla roligt faktiskt. Alla går omkring på jobbet och är väldigt taggade inför händelsen, ung som gammal. Det blir trerätters med kalas på Scandic i Sollentuna. Tjohoo så kul! Nästan hela personalstyrkan kommer vara halvdana dagen efter, det kan jag nästan garantera. Haha.


Man blir hjärntvättad av denna låten på jobbet som ljuder från varenda tvapparat på hela bygget. Tur att den är så stans bra då ;) Glad som tusan blir man av den tycker jag. Har gått och nynnat och hoppsat med den i hjärnan hela dagen.

Kom kom till Ica nu!

Nej ni, godnatt. Imorgon blire jobb och jag är jäkligt pepp på det. Woop woop. No kiddin!

/ Sandr0o


Blåsjäklar.

Trouble in paradise.
Evelyn spottade ut det mesta av middagen igår. Hon åt köttbullar med potatis och ketchup som hon vanligtvis älskar. Hon klagade och sa "ajaj" och när vi satte oss i soffan efter maten sa hon "ont munnen ont tungan" så jag fick kika in i munnen och hon hade blåsor på tungan och en massa knotter.
Maten hon fick hos sin mormor idag efter förskolan spottade hon också ut, förutom någon tugga. Nästan två yoghurtförpackningar fick hon i sig men sen var det stopp. På förskolan hade hon inte heller ätit mer än några tuggor.

Nu är det vällingtime här hemma men en viss liten fröken vill inte ha för hon har ont i tungan som hon säger. Vilket skit alltså! Vad kommer dessa jäkla blåsor & knotter ifrån? FY!

Hon är inte alls sig själv och efter denna eftermiddagen hemma hos mina föräldrar känner jag mig lite halvt slut med en gnällspik i hällarna. Det var likadant igårkväll här hemma, gnäll och gråt. Svårt och sova hade hon också så hon vaknade till en gång på kvällen och fick komma upp i soffan och mysa en stund innan hon ville springa till sängen igen. Sen vaknade hon under natten och ville sova hos mamma & pappa. Det fick hon såklart men vi vill ha våran tös tillbaka, stackarn. Det kan inte vara lätt att ha ont i munnen och inte kunna äta ordentligt.

Nu ser jag någon som minsann äter lite yoghurt i soffan med sin papi. Vi får vara glada att hon får i sig något, även om det råkar vara just yoghurt i mängder :)

/ Sandr0o


Todos.

Imorgon har jag en agenda. En agenda som jag måste följa till punkt och pricka.
Jag vill så gärna slöa på min enda lediga dag men jag måste verkligen ta tag i några todos.
På agendan hittar ni följande:

- Dammsuga
- Rensa Evelyns garderob
- Sortera leksaker
- Rensa min garderob
- Se till att bli av med allt utrensat
- Skriva matlista
- Gå till BVC med Evelyn
- Handla mat

Evelyns & mina garderober är katastrofala. Det väller över kläder här och var och ingenting ligger där det ska. Det är storrensning deluxe på gång imorgon. Jag ska inte hålla på och mesa nu och ta bort allting som jag inte använder och inte har gjort på länge. Nu får det vara nog!
En massa jäkla leksaker har vi överallt också, såklart. Time to clear up the mess!

Enligt alla bvc-program ska man bli kallad till en kontroll vid 2 års ålder men det har inte vi blivit och tösen blir ju 2 ½ år ganska snart. Så imorgon fann jag att det var drop in så vi pyser dit och får besöket avklarat. Jag är väldigt nyfiken på att se hur lång hon blivit och vad hon väger. Sist vi var där på 18 månaders kontrollen var hon 81,5 cm lång och vägde 10 kg. Det känns väl som att hon har vuxit hur mycket som helst sen dess, ska bli kul och se faktiskt.

/ Sandr0o


Stolt mamma - som alltid.

Vet ni?

Idag har Evelyn sovit utan blöja på förskolan för första gången och inga olyckor så långt ögat kan nå. Hoppas dem fortsätter prova under veckan på förskolan för nu har vi snart en helt blöjfri dam här hemma känns det lite som. Får vi ordning på det här med att sova utan blöja på dagen är det dags att ta tag i natten också, för på dagen har hon aldrig blöja, oavsett om vi är ute och flänger eller ej.


Evelyn tittar allt som oftast på någon film när vi kommer hem från förskolan medans vi lagar mat (Nicke Nyfiken eller Pippi) och sen tittar hon en stund igen innan läggdags. När hon tittat klart och det är läggdags trycker hon ut filmen ur dvdn, tar fram filmfodralet och stoppar i skivan innan hon slutligen lägger tillbaka den i lådan och går mot sängen för att sussa. Älskade barn så duktig du är!


Tänk vad lilla skruttan blivit stor

/ Sandr0o


"Sryyyser".

Det är inte okej att det snöar i maj. Slutdiskuterat!
Jag försov mig imorse och vaknade fem minuter i sju, den tid då jag vanligtvis hoppar i ett par skor och knallar ner mot stationen. Stress så in i bomben och skönt var att R varit ledig idag och Evelyn vaknade tidigt. Jag fick med andra ord skjuts till jobbet och kom inte mer än två minuter för sent trots försovningen, puh!

Bjuder på ett litet urval från i söndags när vi var på Gunnes Gård.





Jag trodde knappt att Evelyn skulle våga klappa djuren men tji fick jag. Hon nästan jagade dem!











Jag sitter här med min gosiga filt och mitt täcke och fortfarande så fryser jag. Har nog haft gåshud hela långa dagen på jobbet. Ge mig sol och värme tillbaka för jag ogillar verkligen att frysa.

Nu är det dags att ladda upp inför Desperate Houswives klockan nio. Karln laddar upp inför något helt annat, det är El Clasico... Ikväll igen! Jag tror minsann att det varit typ en gång i veckan de senaste fyra veckorna. Somebodys nervous. Haha!

Jag kastade en snabb blick på balkongen och såg att mina påskliljor nog är lite väl i det torraste laget. Får fortsätta ladda upp på balkongen med vattning av mina stackars blommor.

Just det. Jag kunde inte låta bli att plocka med mig en låda med jordgubbar hem från jobbet. Dem låg där och luktade bara så gott! DH och jordgubbar, lovely tisdag.

/ Sandr0o


AIK-Örebro.

Måndagen lider mot sitt slut. Jag gjorde lasagne till middag och karln håller på och plockar undan. Evelyn har ätit fyra portioner och ville ha en femte portion men någon måtta får det vara på ätandet för vi vill inte att det ska komma upp igen inte.

Jag sitter här och lyssnar på AIK-Örebro faktiskt. Kom igen gnaget! Det är minsann lite släktkamp iomed denna matchen då större delen av släkten bor i Örebro. Var väldigt längesedan som jag var på fotboll men jag & R har bestämt att vi ska se till och gå på en match under semestern.




Jag är en lycklig människa. Livet är så förbannat härligt. Bara så ni vet!

/ Sandr0o


Gunnes Gård.



Världens finaste.

Idag har vi varit på Gunnes Gård hela familjen och spanat på djuren och haft lite picknick med grillad korv. Myspys! Lite småkallt var det men inte så farligt ändå. När solen väl tittade fram blev det hur skönt som helst. Evelyn har klappat bää bää lamm och kossorna. Nu är tanken att jag ska slänga mig i soffan en stund tills Evelyn vaknar, då är det städtime. Buu men det behövs!

Visar fler bilder från dagen ikväll.

/ Sandr0o


A night out.


På fredagskvällen vankades det lite kalasande med ett gäng från jobbet. Vi startade hemma hos en kille från jobbet där vi blev kvar väldigt länge innan vi slutligen tog en taxi in till stan way too late men en sväng på stan blev det allt. Det var en spännande kväll med diverse incidenter. Haha.






Lätt & ledigt men snyggt.

/ Sandr0o


Ledig fredag.

I fredags tog jag & Evelyn över mina föräldrars baksida för lite solning. Solning blev det allt och fram emot kvällen kände jag mig lite som en tomat men allt som är rött blir brunt :) haha.









Himla synd att resten av helgen inte bjudit på något kalasväder inte. Så typiskt!



/ Sandr0o