Nu väntar vi bara på Kim & Marcus. Snart ä...

100media_imag121 (MMS)

Nu väntar vi bara på Kim & Marcus. Snart är det alltså dags att dra igång firandet. Gott nytt år på er och ha en trevlig kväll.


Nu väntar vi bara på Kim & Marcus. Snart ä...

100media_imag121 (MMS)

Nu väntar vi bara på Kim & Marcus. Snart är det alltså dags att dra igång firandet. Gott nytt år på er och ha en trevlig kväll.


Jag orkar inte mer. Det är kaos här och ha...

100media_imag121 (MMS)

Jag orkar inte mer. Det är kaos här och har varit det ett bra tag eftersom våran efterblivna idiotiska kärringjävel till chef inte kan schemalägga. Som vanligt!!!!!!! Hur dum får man lov att bli? Det är för i helvete nyårsafton, alla är ute och handlar. Mongo!!!! Jag skulle vilja åka hem och sova i flera år men ikväll ska det firas nyår. Så när jag går ifrån det här kaoset får jag släppa det tills imorgonbitti när jag ska tillbaka till skiten igen. Jag älskar mitt jobb, verkligen. Bara två veckor kvar ungefär. Jippiiiiiii!!!


Jag orkar inte mer. Det är kaos här och ha...

100media_imag121 (MMS)

Jag orkar inte mer. Det är kaos här och har varit det ett bra tag eftersom våran efterblivna idiotiska kärringjävel till chef inte kan schemalägga. Som vanligt!!!!!!! Hur dum får man lov att bli? Det är för i helvete nyårsafton, alla är ute och handlar. Mongo!!!! Jag skulle vilja åka hem och sova i flera år men ikväll ska det firas nyår. Så när jag går ifrån det här kaoset får jag släppa det tills imorgonbitti när jag ska tillbaka till skiten igen. Jag älskar mitt jobb, verkligen. Bara två veckor kvar ungefär. Jippiiiiiii!!!


Näst sista dagen på året.

Min lediga dag lider mot sitt slut. Jag är väldigt glad över att jag varit ledig just idag för när jag lämnade pappa R på jobbet innan elva var det nästintill fullt på hela parkeringen och när jag senare vid ett tutade förbi på motorvägen var det helt proppfullt överallt. Fy bubblan!

Däremot är jag väldigt väldigt väldigt otaggad på att jobba imorgon och på nyårsdagen också såklart. SUCK! Men men det är inte hela världen egentligen. Imorgon kommer Kimmi & Marcus hit och firar nyårsafton med oss. Trevlans! Jag jobbar till 18 och sen blir det hem och fixa inför kvällen - både mig själv, mat & dukning.


Busig tjej påväg från förskolan.


"Leka penga"


Check her eyes man. Haha.


"Tuuutttt tuuuuut!"

Dags att nanna kudden om inte allt för lång tid. Jag har varit hysteriskt trött i flera dagar nu morgon och kväll så jag skulle behöva sova "ikapp" eller bara få en rejäl sovmorgon någon dag kanske.

/ Sandr0o


I loved you first.

En sväng på Kista senare och jag har hunnit leka med kameran en stund men nu börjar det bli dags att hämta lillis på förskolan. Jag går och hämtar henne istället för att ta bilen och kameran ska jag ta med mig även om det börjar bli mörkt ute. Måste prova att fota i utomhusmiljö ju.

Smakprover.







/ Sandr0o


Samson.

Jag lyssnar på Regina Spektor - Samson på hög volym och försöker fördröja tiden. Jag måste nämligen klä på mig, äta frukost och göra mig i ordning om jag ska hinna bli klar innan jag ska lämna R på jobbet. Evelyn är på förskolan en stund idag så jag tänkte fixa inför nyårsfirandet imorgon. Jag tar mig nog till Kista och spanar lite.
Imorse hade jag äntligen tid att bege mig till löwet och ta bort mitt stygn sedan min olycka på jobbet som egentligen skulle tagits bort för en sisådär två veckor sedan. Då dök ju en arbetsintervju upp som jag såklart prioriterade och tur var väl det.

Nej om jag kanske skulla ta och sätta lite fart kanske. Byta musik till något lite mer fartfyllt och köra igång.

Jag vill hinna med och fota lite idag också. Har ännu inte funnit något tid till att vara ute med kameran och gå loss så det skulle jag vilja göra idag men vi får la se. Vart är solen sen när man behöver den? Sugigt!

På återskrivande.

/ Sandr0o


Nu har vi precis lämnat våran fina prinses...

100media_imag118 (MMS)

Nu har vi precis lämnat våran fina prinsessa på förskolan. Idag inviger hon finaste mjukisklänningen från Kappahl som jag fyndade igår. Man blir ju lycklig när det finns ting som man spanat in sedan tidigare på rean. Hur fin och mjuk som helst. Jag önskar mig en likadan själv. Nu till något mindre roligt - jobb!


Ny lampa.

Full rulle hela dagen idag.
Mamma hämtade Evelyn på förskolan och när jag slutade hämtade de mig på jobbet och så åkte vi till Stinsen och spanade lite. Evelyn har fått lite nya kläder och jag köpte en lampa till köket, raggisar och ett par supersöta pyjamasbyxor.
Min pappa mötter upp oss och vi käkade middag på Stinsen. Tiden sprang iväg och när vi åkte därifrån var klockan så mycket att mamma lämnade oss på jobbet då pappa R slutade istället för att köra hem oss. Så efter åtta var vi hemma här igen och fick lägga Evelyn illa kvickt. Imorgon ska vi upp tidigt då både jag och R börjar 8.


En detaljbild på nya lampan. Det är en takhängd lampa med en svart trådskärm och prismor som hänger ned.

Det enda problemet är att lampjävel inte fungerar. Varför är det alltid så när jag ska göra något? Är på riktigt dåligt humör efter att jag inte fick lampan att fungera. Jag undrar om det är uttaget, sladden eller själva strömbrytaren som är problemet? SUCK!

Lite snabbhäng i soffan och sen sooooova. Imorgon ska jag visa er mina sockersöta pyjamasbyxor. Kärlek vid första ögonkastet!

/ Sandr0o


Snoris.

Idag har det stått jobb på schemat och två dagars ledighet och julmys är förbi. Nu är det planering inför nyårsafton som gäller och sedan inför Evelyns 2 års kalas och mitt i alltihopa där ska jag ju byta jobb också. Spännande!


Evelyn med sin Pippidocka som hon fått i julklapp av mig och R.

Imorgon vankas jobb igen och jag skulle egentligen träffat flickorna för lite minijulfirande men Evelyn är fortsatt snorig sen sist hon var hemma från förskolan och det var ju över en vecka sedan. Man kan ju bli tokig på hennes rinnande näsa även om hon är som normalt annars. Vi får iallafall hålla oss undan så ingen annan blir snorig och pappa R jobbar till 20 så då blir det till att stanna hemma.

Jag är trött trött trött och funderar starkt på att krypa ner i våran nybäddade säng med de nya lakanen som jag önskat mig i julklapp. Sounds like a plan för imorgon ska jag upp tidigt igen då jag jobbar öppning.

/ Sandr0o


Julaftons outfit.

Jag blev lagom lycklig igår när jag var nere på centrum en snabb sväng efter jobbet och sprang rakt in i den klänning jag haft på mig dagen till ära. Ni ser den här nedanför. Denna kommer nog bli en favorit skulle jag tro då den föll mig i smaken precis. Lovely!

Jag idag.


Ni kan väl ignorera min snabba "klipp och klistra"-bild är ni snälla! No time för sånt nu när soffan lockar mer än någonsin.

/ Sandr0o


Julafton. [BILDREGN]

Nu är snart julafton över för det här året. Vi har haft en trevlig dag som startade med lite julklappsöppning här hemma innan vi åkte till Rs föräldrar för julfrukost, mys och paket. Hem en sväng och slöade framför tvn medan lillis sov middag och sen for vi hem till mina föräldrar och firade. Det blev en hel massa presenter som nu tar upp halva hallen här så imorgon blir det plock med allt det.


Tomten kom på besök.


Evelyns favorit. Tomtemor sjunger och tomtefar snarkar om man trycker på knappen.


Tomten fick en kram innan han skulle gå.


"OJ, vilket stort paket".


En kassapparat från morbror Robin.


Med gunghästen i bakgrunden.


Fina flickan!


Jag fick också vara med på kort. Det händer ju inte så ofta!


Våran duktiga flicka!

Jag är proppmätt och tänker slänga mig i soffan bredvid min karl som envisas med att titta på Troja. Suck! Jag får hälla upp ett glas julmust och bara njuta av lugnet.

Tänk.. Idag har våran tjej gått i exakt ett år för det var på julafton för ett år sedan som hon lärde sig ordentligt.

/ Sandr0o


Ännu mer julfix.

Hola amigas. Eller något!


Jag har varit riktigt effektiv efter jobbet. Väl hemma efter att ha hämtat en glad tjej på förskolan satte jag igång med middagen. Evelyn var megahungrig så hon fick äta före mig den lilla råttan men när även jag var mätt och belåten satte jag igång och städade. Torkade skåp och körde en riktigt ordentlig städrunda. Guuud så skönt, nu är det julstädat här hemma. Bara Evelyns lakan kvar att byta och det går ju på ett kick.

Evelyn sussade lite senare än vanligt eftersom vi städade och stod i. Hon torkade och torkade. Mammas lilla hjälpreda! Jag spenderade en timme framför Gordon Ramsays julprogram när lillis somnat. Jag älskar alla dess julprogram med matlagning och pyssel. Jag ser nog nästan vartenda ett som jag hinner med. Jag kommer sitta bänkad imorgon också när Gordon är på tvn igen för avsnitt två.

Nu har jag precis gjort brända mandlar i tre tappningar. En med vaniljsocker, en med kanel och en vanlig. Tjohoo så gott. Nu är det bara en sorts godis kvar att baka och det ska jag sätta fart med alldeles strax så att jag slipper stöka med det imorgon.


Detta blev skörden efter gårdagens julbak med finaste Cattis ♥
Knäck, julkola, skumtomtefudge och rocky road.

/ Sandr0o


Morning.

Tjohoo..

Julgodiset igår blev lovely och nu har både jag och Cattis en hel massa gottis att bjuda på. Jag ska göra brändamandlar och en till sorts julgodis ikväll men sen får det vara nog.
Jag sitter och försöker få i mig lite musli innan det är dags att kila iväg mot tåget. Dagens matlåda blev precis klar, underbart att gå upp på morgonen och laga mat.. Inte alls!
Kassler med ananas & chilisås med ris till bjuds det på idag. Smarrigt!

Nej ni.. Snart är det julafton.. Tiden går så himla fort och min hjärna hänger inte med, det är ju inte jul förns om flera veckor? Haha.

Dags att dra på sig mössan och knalla iväg. Brrrrr! Vill verkligen inte gå ut i kylan..

/ Sandr0o


Julgodis.

Hemma hos oss pågår förtillfället bakning av julgodis med bästa Cattis. Men vi har för stunden tagit en paus för att Evelyn ska få leka med Cattis, de ligger nu i Evelyns tält och läser saga. "Cakkis leeeka".

Vi har hunnit med skumtomtefudge och rocky road. Julkola och knäck återstår!

/ Sandr0o


Suuugen.

Jag har gått och suktat efter denna apparaten en stund. Åhh den skulle sitta fint. Ett tryck så får man latte, varm choklad, kaffe eller annat gott. Jag har försökt pika R om en sådan i julklapp kanske men det verkar inte helt gå hem hos honom.



En Bosch Tassimo med mjölksteamer kan gärna få flytta hem till mig ögonabums.

/ Sandr0o


Fjärde Advent.


De fjärde och sista ljuset är tänt.

Vi var en väldigt snabb sväng på Kista idag. Vi skulle handla de sista julklapparna och nu tror jag nog att vi är klara. Evelyn som hela dagen igår tjatade efter att få gå ut började sätta sig på tvären direkt när hon insåg att vi skulle gå ut. Väl i Kista var hon hur glad som helst och vi blev positivt överraskade för att en liten stund senare få ett slag i skallen. Helt plötsligt från ingenstans skulle det slängas på golvet, skrikas, sparkas och slåss. Hon skulle minsann inte gå själv, inte sitta i vagnen och inte bäras. Fler alternativ än så finns inte så det hela slutade med att vi gav upp efter en stunds bråkande och R gick till bilen och satte sig med henne medans jag handlade de sista vi hade kvar. Den där lilla donnan kan verkligen gå en på nerverna, speciellt efter en hel veckas gnäll till och från. R var skogstokig och på sitt allra bästa humör ;) mysig helg vi haft tillsammans men det blir så ibland, det blir inte riktigt som man tänkt sig alla gånger.

Tack och lov har vi haft en lugn och mysig eftermiddag/kväll tillsammans med minimalt med gnäll, nästan inget alls tror jag. Vi åt minijulbord till middag, mums vad gott. Busade i soffan hela kvällen innan läggdags och sen var denna dagen fort över.


Minijulbord.

Imorgon vankas det jobb igen efter sjukdom. Det kommer bli tufft att gå upp och släpa sig iväg men det går. Efter jobbet ska jag som sagt iväg och skriva papper på nya jobbet, spännande!

Nattinatt!

/ Sandr0o


The Christmas Tree.

Jag har inte visat någon bild på våran julgran så det vore kanske på sin plats. Dock är det förfärligt svårt att få ett fint kort på det hela. Våran väldigt mönstrade tapet som är bakom granen gör att den knappt syns, ser än tanigare ut än vad den är.


Evelyn pyntar i en klump.


Jaa som ni ser, man ser knappt granen, det ser ju inte ut som att den har några grenar alls för tusan. Jaja himla mysigt med gran är det iallafall!

Idag på kvällen har Evelyn flyttat runt alla pärlband som hänger i granen. Hon har gått och plockat på sig ett par stycken för att slutligen bestämma en gren som hon hängde alla på och så om och om igen. Hon är mycket för klumppyntning denna där.

/ Sandr0o


Förbannade hosta.

Min underbara lilla dotter fullkomligt älskar Pippi Långstrump. Om hon fick bestämma skulle hon nog sitta och glo hela dagarna. Det allra senaste är att hon gärna vill titta på Lotta på Bråkmakargatan också. Det är tre klipp som går om och om igen här hemma. Det är Pippi i Godisbutiken (Gooogis), Pippa Städar (Pippi täda täda täda) och Lotta på Bråkmakargatan när hon cyklar på sin födelsedag och ramlar och får ett skavsår på benet (Lottaa, beän). Hon talar alltså tydligt om vilket klipp det är hon vill se och säger bestämt ifrån om man "råkar" sätta på fel video.
Hon är rolig hon våran lilla stora tjej.

Förkylningarna is still going strong här hemma men det går åt rätt håll. Det är en satans hosta som har dragit över mig. Inatt var jag vaken jag vet inte hur många gånger och hur länge för att jag hade sånna hostattacker att tårarna rann längs med kinderna. Jag skulle minsann inte få sova. Jag gick och shottade av Evelyns hostmedicin flera gånger under natten och när jag vaknade imorse var jag alldeles skakis och tom i skallen av bristen på ordentlig sömn. Jag köpte några tabletter mot hosta idag på apoteket så jag hoppar för tusan att dem ska hjälpa. Jag har precis hällt i mig lite av lilldamens hostmedicin igen och tänker nu bege mig mot sängen och hoppas på det bästa. Hoppas vi vaknar snäppet kryare imorgonbitti för då ser det ljust ut.

Evelyn är nämligen så trött på att vara inne och var halvt hysterisk en stund här på eftermiddagen för hon ville gå ut. Hon sprang till hallen och pekade på sin overall och skrek "gååååå" alldeles förtvivlad. Jag förstår henne, det är inte roligt att uggla inne hela tiden, det här var ju femte dagen för henne om man bortser från en snabb sväng till affären på förmiddagen idag. Hon var helt lugn och stilla medan vi handlade. Så fort och lätt har det nog aldrig gått att handla, hon var paralyserad av alla människor och saker. Vi hoppas vi kan röra oss utåt lite mer imorgon.. Julklappar skulle verkligen behöva inhandlas, vi har några få kvar.


Stopp. Slut. Adios.

/ Sandr0o


Ni kan ju gissa hur lycklig jag är?



Det här pappret var jag och hämtade på mitt jobb idag för på måndag ska jag nämligen säga upp mig då jag fått ett nytt jobb. Jag var på intervju i veckan och igårkväll ringde en av dem från intervjun och talade om att jag fått jobbet. Papprena ska jag skriva under på måndag efter jobbet så när det är gjort säger jag upp mig. Happy me! Äntligen.. Bara en månad kvar att jobba på det där skitstället.
Vart jag ska börja jobba istället?
Tjänsten jag har fått är som kassaledare på Ica.

Ser där lixom. En vacker dag var det min tur med att få nytt jobb!

/ Sandr0o


Grattis älskling!

Idag fyller the love of my life år.


Grattis älskling!

Vi firade lite med paketöppning i sängen imorse innan det var dags att starta dagen på riktigt med Evelyn dansandes och hoppandes i sängen, lilla toker. När han kommer hem blir det lite fler paket!

By the way så kommer karln i huset vilja döda mig för att jag la upp denna bilden på honom men det är smällar man får ta. Karln vill aldrig vara med på kort så det fanns inte så många att välja på om vi säger så.

/ Sandr0o


Update från sjukstugan.

Tjohoo på er.
Idag känns det lite bättre men jag känner mig långt ifrån frisk men efter två dagar utan att knappt lämna soffan så går det åtminstonde åt rätt håll. Jag har precis lagt Evelyn att sussa efter ahh hon sprungit till sängen och sopat "soova soooova". Det var visst en trött liten dam.
Jag ska passa på att vila ögonen en stund jag med. Det behöver jag om jag ska kunna friskna till snart, vila & sömn!


Från luciafirandet på förskolan i måndags.



En tärna med munnen fullproppad av pepparkaka.

Jag misstänkte under firandet att det inte riktigt var som det skulle med Evelyn. Hon blev jätteledsen när vi kom dit och sen var hon inte alls glad under sången men lugnade sig lite under fikat, med betoning på lite då. Evelyn brukar alltid vara glad på förskolan enligt personalen och det märker vi ju på henne också vanligtvis men i måndags ville det sig inte alls. När vi var på julgransjakt efter firandet fortsatte hon att gnälla och vara allmänt kinkig så misstankarna om sjukdom fanns där och på tisdagen small det ju till som sagt. I know my child!

Sängen here I come.

/ Sandr0o


Här hemma är det sjukstuga. Evelyn blev hä...

100media_imag117 (MMS)

Här hemma är det sjukstuga. Evelyn blev hämtad från förskolan i tisdags förmiddag då hon var hängig, varm och ledsen. I går morse vaknade jag och kände mig krasslig men jag jobbade 8-12 då pappa R kom och bytte av mig så vi slapp VAB hela dagen. På eftermiddagen blev det bara allt värre och febern steg över 39 grader tillsammans med halsont, hosta, andningssvårigheter och allmänt ont i hela kroppen. Idag känns det lite bättre men det är marginellt. Jag orkar fortfarande inte röra mig. Evelyn ligger bredvid mig i soffan och slumrar till och från. Jag misstänker att hon åkt på öroninflammation igen för idag verkar hennes öron vara känsliga och hon blir megaledsen om man rör dem. Jag försöker ordna en tid på närakuten för våran vanliga klinik var fullbokad. Men jag måste få en tid när pappa R är hemma för jag orkar nämligen inte ta mig iväg själv. Vid sex skulle jag ringa igen, vi håller tummarna.


Lucia.

Pappa R hämtade mig på jobbet när jag slutade vid ett. Vi stannade till och köpte julgranssaker innan vi for hem för att jag skulle hinna göra mig iordning lite. Nu är det snart dags att sticka i väg till förskolan för lite luciafirande. Kameran ska självklart med och jag hoppas jag lyckas knäppa några fina kort.
Efter det sticker vi och jagar rätt på en julgran som ska pryda vårat hem. Åhh så mysigt! Ikväll blir det julklappsinslagning nu när vi snart har någonstans att lägga klapparna.

Jag bjuder på en snabbfotad bild på mig själv iförd en tomteluva som mamma skickade med lillis igår. Den är lite liten för mig men jag bjuder på den.



Trevlig Lucia på er!

/ Sandr0o


Sydd i låret.

Hola mina vänner!

Imorse så lyckades jag sticka in en kniv i mitt lår. Jag skulle riva av flikarna på en kartong och körde den rakt in i låret. Fortsätter med det jag höll på med innan jag märker att det är blött på benet. Blod såklart.. Jag sätter mig på huk inne i personalrummet och drar ner byxorna (annars kom jag inte åt) och duttade med papper så att det skulle sluta blöda. In kommer min kollega som undrar vad tusan jag gör sitter där med byxorna nere och blod på benet. Hahah och asgarvar gör jag. Väldigt komiskt var det trots allt. Hacket blev ganska djupt för det gick igenom hudlagrena så att man såg köttet där inne. Det såg ut som en hjärna, väldigt nasty.

Satte på ett litet jäkla plåster men det var ingen störra fara, det sved bara. Efter jobbet hämtade jag Evelyn på förskolan och styrde mot närakuten och bad dem kika om något behövde göras eller om det skulle läka ihop av sig själv. Jag fick snällt slå mig ner och vänta på att doktorn skulle ha tid att sy ihop skiten. I en sisådär två timmar var vi där innan jag slutligen var färdigsydd och klar.
Min mamma fick komma dit så att hon kunde ta Evelyn medans dem sydde. Sen kom också min pappa med mat till Evelyn. Tur det för stackarn hade ju inte ätit någon middag. Min mamma hann åka hem innan läkaren hade tid men min pappa var kvar och hjälpte till. Tack! Gladast var Evelyn -"Danne Danne Danne". Så fortsatte hon i bilen påvägen hem.

Jag som hade tänkt fixa lite här hemma efter jobbet. Så kan det gå eftersom vi inte kom hem förns efter halv åtta. Nu ska jag lägga mig i soffan och njuta av kvällen framför Idolfinalen och se fram emot en ledig helg. Mysigt!

/ Sandr0o


Mitt hår är skit.

Jag tror säker att jag fått närmare 100 pussar ikväll av min solstråle. Hon böjer sig fram, putar med läpparna, pussas, slänger sig bakåt och ropar "MEEEE" för att sedan upprepa proceduren gång på gång. Vilken glädje att vi fått Evelyn i våra liv!












Det blev en del bullar. Den som ser ut som hundskit framför tredje ljuset har Evelyn gjort alldeles själv. Hon tyckte den var fin så!

Just nu sitter jag med olivolja, honung och ägg i håret. Fick ett infall att göra en egen hårinpackning. Sagt & gjort så nu sitter jag här med kladdet i håret. Mitt hår är verkligen katastrof, det ser ut som skit. Torrt, slitet, tunnt (eftersom det ramlar av och går av) och utväxten ska vi inte tala om. Suck! Jag vågar verkligen inte göra något med håret även om jag gärna skulle vilja slinga mig. Är så rädd för att jag ska tappa ännu mer hår. Varför tappar jag ens allt mitt hår? Nu har det här pågått länge. Det kommer sluta med att jag inte har något alls kvar, peruk nästa!!!!!
Man kanske skulle ta och klippa det kort? Eller ja, kort & kort. Page kanske? Har svårt att se mig själv i page dock. Hmm.. Skulle nog se ut som en liten flicka.

/ Sandr0o


Spontanitet.

Fick nyss ett samtal från Kimmi som frågade om jag skulle följa med till donken och äta mat. Hungrig är jag då rakt inte efter kvällens middag men kompishäng är alltid uppskattat. Dessutom har Cattis bytt frisyr totalt och sidecuttat sig så klart jag vill se det, spännande!

/ Sandr9i


Evelyn med morbror Robin.

Igår fick vi besök av en OnePiece, nämligen min lillebror. Han var med oss och bakade peppisar & lussebullar och lekte med lillis.  






Jag vill också ha en OnePiece och mysa runt i här hemma.

Jag är helt slut och tänkte gå och sussa nu. Efter jobbet idag åkte jag och mötte upp gänget för lite pizza och sen gick vi hem till Sanna och hängde. Jag busade vilt med Nessan en bra stund och det kan nog vara anledningen till varför jag är helt utpumpad nu. Men det är så det ska vara. Undra vem som sover bäst i natt? Nessan eller jag? Haha!

Har flera bilder att visa från bakdagen igår men jag är helt enkelt för trött för att ta tag i det nu. Sussatime!

/ Sandr0o


Julbak.

Nu har jag precis förberett en saffransdeg. Det luktar jul hos oss. När Evelyn vaknar ska vi nämligen baka pepparkakor och lussebullar. Första julbaket för Evelyns del. En liten kavel och pepparkaksformar inhandlade vi idag när vi var och veckohandlade så nu väntar jag enbart på att tösen ska vakna så vi kan sätta igång. Mysigt! Pappa R ligger och snarkar här bredvid mig så även han måste kvickna till om det ska bli något bak. Lite julmusik och ljus and we are good to go. Lite julstämning vill man ju ha.

Jag inhandlade förresten att lucialinne till Evelyn idag inför firandet på förskolan. Jag tror att det kommer vara på tok för långt trots att jag köpte i minsta storleken men jag ska se om någon vänlig själ vill hjälpa mig att lägga upp den liten. Jag längtar tills luciafirande på förskolan. Jag fixade så att jag kan gå tidigare från jobbet och hinna se firandet, det vill jag inte för allt i världen missa och pappa R är ledig så vi kan gå båda två. Kameran i högsta hugg!

/ Sandr0o


Evelyn & Cattis.

Igår var saknade Cattis här och hälsade på. Jag hämtade upp henne på stationen efter jobbet och då åkte vi hem till Rs föräldrar för att hämta hem bustrollet som varit där under dagen då både jag och pappa R jobbade. Vi blev bjudna på middag med tillhörande kaffe, pepparkakor och choklad efter innan vi till sist hämtade R på jobbet och landade hemma. Jag och Cattis korkade upp lite vin och satte oss på balkongen och snackade skit så R skulle slippa med vårat skitsnack. Vi satt nog där ute i två timmar skulle jag tro innan vi fick nog av kylan och placerade oss i soffan istället. Men vem bryr sig om att det är minusgrader ute när man har världens bästa sällskap?






Evelyn är alldeles lycklig i Cattis sällskap.

Ser ni vad Evelyn har för byxor på korten? Jag skrattar ihjäl mig. R hade glömt ta med sig ombyte till lillis och blöjan hade läckt så hans mamma hittade ett par leggings (hennes egna) som Evelyn fick ha på sig. Hahahaha. Det såg himla roligt ut iallafall. Så kan det gå när man glömmer saker & ting.

/ Sandr0o


Lundmyr Of Sweden

Direkt efter jobbet i fredags åkte jag till förskolan och hämtade upp skrutten innan vi for vidare mot en utförsäljning av Lundmyr Of Sweden kläder. Jag fyndade en del till vår skatt och då menar jag verkligen fyndade.




Långarmad pikétröja, baddräkt, långkallingar, pikéklänning x 2, pipmugg och två nappar.
Hela kalaset slutade på strax över 400 riksdaler. Hur bra? I alla butiker och på webbshopparna ligger allt ute för fullt pris och jag hade då behövt betala närmare 1600 kronor för sakerna ovan. Vilket jäkla kap hörni!

/ Sandr0o


En fredagskväll hos oss.

Jag har en hel del bilder att visa kan jag be att få tala om. Jag fotograferar verkligen i tid och otid nu sedan jag köpte min systemkamera.. Såklart!

I fredags var Sanna, Kim och Ella här och mös framför Idol. Snälla Sanna passade på att klippa luggen på Evelyn också så att lilla damen kan få se någonting. Med en helt vanlig kökssax dessutom, hon är allt bra hon den där Sanna.

    
Till en början var det en ganska skeptisk dam som putade ut läppen så långt hon bara kunde men inget gnäll.


Men det släppte efter några klipp och hon blev sitt vanliga busiga jag igen. "Kippa kippa kippa".


Resultatet. Det blir så ovant att se henne precis när luggen är nyklippt men nu har jag vant mig igen.


    
En bebismage. Kim bjöd lite på sig själv och visade hur hon kanske möjligtvis skulle kunna se ut i lugg.


Wohooo lixom!


Kim och Marcus fick bli ett objekt för mitt paparazziutlopp.

/ Sandr0o


Vi sliter på jobbet. Det ska bli skönt att...

100media_imag038 (MMS)

Vi sliter på jobbet. Det ska bli skönt att vara ledig imorgon. Jag slutar 18 och då brummar jag hem till Rs föräldrar och äter lite mat och hämtar hem bustrollet. Jag saknar henne <3 bilden är från i sommras, jisses så skönt det ser ut.


Önska önska önska.

När vi var på Barnens Hus igår så passade jag på att fota lite olika leksaker som Evelyn önskar sig. Så här kommer ett inlägg på en del av släktens begäran.



En traktor med djur på släp. Evelyn brukar alltid säga "takto" när hon går förbi våran innergård då det för någon vecka sedan stod en traktor där varje dag.

Evelyn älskar ju att bada så några nya roliga badleksaker vore verkligen något. Dem hon har nu fick hon i julklapp förra året så det var ett tag sedan hon fick något nytt roligt att leka med i badkaret. Såsom dessa under eller några andra spännande vattensaker.


En sprattlande pingvin.


Massa olika figurer som man kan spruta & hälla med samt sätta fast vart man vill.


/ Sandr0o


Nostalgi.

Åhh herregud så mycket nostalgi.
Jag sitter och lyssnar på musik från the good old days på youtube. Bland annat på musik som vi lyssnade på när jag gick i Hertig Karl under åttan och nian.







Tiden i Hertig Karl var verkligen underbar. Jag är väldans glad över att jag bytte till den skolan. Vi hade förbannat roligt tillsammans där vi levde i våran egna lilla bubbla. Det var en liten skola och vi var den första klassen som gick ut. Tänk vilka fina vänner som inte hade funnits i mitt liv om jag fortsatt i Grimsta Skolan. Usch! Tråkigt bara att man inte ses så ofta men fortfarande, jag är tacksam för de fina minnena jag har ♥ Dessutom känns det lite som att tiden stått still när man väl ses även fast det samtidigt inte gör det. Inte lätt att förklara inte men ni kanske förstår.

Och så en tid in på gymnasiet.





Jag kan säga så mycket som att jag hade glömt bort alla dessa låtar. Poängen är att nu finns dem här i bloggen så jag inte ska glömma bort dem. Underbart att sitta framför datorn och bli alldeles lagom nostalgisk en torsdagskväll som denna.
Mestadels svensk musik under mina tonår kan jag nog konstatera.
Under gymnasiet lyssnade jag övervägande på svensk hiphop - beväpnad tjockis, sober, fronda and you name it. Fronda var nog dock den stora favoriten.

/ Sandr0o


Läggdags.

Såhär ser det ut hemma hos oss varje dag innan läggdags.
Evelyn ligger i soffan - dricker välling, läser bok, pillar på filten och gosar med "tuttisen".





Efter en stund utbrister hon alltid "Mamma ligga" och så klappar hon med handen på kudden bredvid. Då är det bara att lägga ner huvudet och passa på att mysa de sista vakna minutrarna av denna dagen för min älskade dotter.

Du gör mitt liv guldkantat.

/ Sandr0o


Mysljus.

Mitt huvud värker något förbannat. Jag måste ta mig i kragen och svälja en värktablett innan jag blir tokig. Jag hade tänkt plocka och dammsuga idag efter jobbet men det lämnar jag till morgondagen. Vi stack ner på centrum väldigt snabbt efter förskolehämtningen, köpte siffror till adventsstaken som jag velat ha men inte hittat. Letade också efter en stor röd stjärna att ha i vardagsrummet men hittade inte en enda. Vi åkte hemåt och åt middag, riktig mysigt vid middagsbordet. Sen är det kanske inte så mysigt att äta ur en matlåda men vi bortser från det, okej?
 Jag älskar ljus!


Mysmiddag.

/ Sandr0o


Bubbelbad.

Jag har precis hällt upp säsongens första glas med julmust och jisses så gott. Det gäller att inte "fördricka" sig på musten så att man inte tröttnar fram till jul, iallafall för mig.  
Jag och Evelyn har varit runt lite idag och tittat på julsaker samt varit på Barnens Hus och tittat på vad Evelyn ska önska sig för leksaker i julklapp så nu har jag lite mer koll på det tror jag. Jag & pappa R måste komma fram till vad vi ska köpa till älsklingsungen också.


Igår hade Evelyn en fin fläta. Jag kommer ihåg första gången Evelyn hade fläta, mot slutet av sommaren tror jag det var. Då var det en tunn liten fläta som hängde där bak men nu är det ju faktiskt en ordentlig liten fläta. Håret växer som ogräs. Dags att klippen luggen för andra gången här väldigt snart.

Evelyn har för övrigt varit feberfri i två hela dagar nu. Så imorgon återgår vi till jobb och förskolan och har planer på att fortsätta ha det så, inga insjukningar nu tack.

Min karl har precis kommit innaför dörren så det är dags att öppna första luckan i chokladkalendern. Evelyn får vara utan någon kalender alls i år. Till nästa år när Evelyn är stora damen ska jag ordna en egen kalender till henne men i år blev det inte av.







Jag och bustrollet hade en perfekt start på våran dag imorse. Vi badade hur länge som helst. Lekte med bubblorna och hade oss. Hon skrattade så hon tjöt det lilla trollet. Har jag nämnt att hon älskar att bada?

Min lediga dag är över och jag ser fram emot nästa som infaller sig på söndag för det är nämligen en speciell dag. Då har jag och pappa R våran första lediga dag tillsammans på en månad. Det hurrar vi för. Då är planen att sticka en sväng på en utförsäljning (om vi hittar dit) och sen baka julgottis, lyssna på härlig julmusik och sen trycka i oss lite av det gottis som vi bakat. Jag längtar efter denna mysiga andra advent!

/ Sandr0o