Godmorgon världen.

Godmorgon och godmorgon, klockan är ju faktiskt över två men jag har legat och latat mig hela förmiddagen.
Det blev inget jobb idag för min del, har så fruktansvärt ont i mina fötter att jag knappt kan ta ett steg framåt. Tur att jag har världens snällaste pojkvän som tog jobbtiden åt mig idag. Dumt att mina skor var helt skeva gånger en miljard. Klackarna hade ju inte direkt en normal vinkling utan låg snarare under skorna. Hur lätt tror ni att det är att gå i ett par sådana skor? Hursomhelst så var gårkvällen mycket trevlig måste jag säga. Alltid lika roligt att gå och se stonebridge spela, me like it alot.

image148

Tobias dansar med någon kalaspingla uppe på podiet (precis som vanligt på varje spelning) och Yvettes huvud syns precis nere i högra hörnet. Hahaha, så såg det iallafall ut under gårdagen. Kul var det, trots att mina värkande fötter föstörde en del men vad gör man?


VILKEN UNDERBAR DAG!

Jag är kär i R.
Jättekär.
Och det är helt lovely.
För han är världens finaste människa.
Jag är lycklig./ Sandr0o

Festa sig lite.

Nu sitter jag bara och väntar på att pappa ska komma hem så att han kan skjutsa mig till Edsviken, närmare bestämt hem till Yvette för att sedan där förfesta lite smått och göra sig redo för kvällen. Jag ser så himla mycket fram emot den här kvällen, det ska bli himla trevligt faktiskt.
Kvällen till ära så ser jag ut såhär:

image147
 Hade en otrolig beslutsångest innan jag tillslut lyckades välja några kläder alls att dölja min nakna kropp med och sådär blev helt enkelt resultatet. Jag känner mig relativt nöjd måste jag erkänna. Inte överdrivet men det ser helt okej ut tycker jag.

Förhoppningsvis så blir det en spännande kväll som jag har framför mig och imorgon är det bara att skutta upp till jobbet 11-15. Vilken softar tid, det lär nog behövas tror jag efter kvälllens kommande bravader.


Over And Out / Sandr0oo


Akon är min stora idol.

Wanna be startin something. Bästbästbästa låten.

Imorgon blir det utgång med Yvette. Ser verkligen fram emot det, var otroligt längesedan jag var ute och svängde mina lurviga. Det största problemet är ju såklart, VAD SKA JAG HA PÅ MIG?! Jag har inte en aning om vad jag ska sätta på mig. Kul ska det iallafall bli. Vi brukar ju gå till Solidaritet och titta på när StoneBridge spelar (tack vare tobbe) men imorgon ska vi till Caféet och titta på när han spelar. 

Jag jobbar 8-17 imorgon, blää för att gå upp tidigt på morgonen. Men som sagt efter det blir det till att försöka göra sig själv gorgeous och sedan bär det av till Yvette för en liten liten förfest. På lördag jobbar jag bara 11.15-15.
Underbart.. Sen är jag "ledig" från jobbet hela veckan och tillhörande helg för att jag ska gå på kurs i typ skärholmen? Bo på hotell och sitta på föreläsningar typ, låter ju skit fancy men hej & hå vad nervös jag kommer vara.
Och det värsta av alltihopa är..  HUR ska jag klara av att vara utan R i fem dagar? FY & FASA!


/ Sandr0oo