Fredagar innebär Lets Dance. Lyckliga jag!

Nu sitter jag hemma hos mamma och pappa. Känns som att det börjar bli standard att vara här på fredagar nu eftersom R ofta jobbar 12-22 då. Är inte alls roligt att sitta hemma själv och lalla hela dagen och kvällen när han jobbar sålänge så då passar jag på att åka hit så jag får lite sällskap.

Min mormor har varit här inne och hälsat på mig och lillan. Hon hade inte sett lilla Evelyn vara så vaken som hon var nu utan hon har sett henne när hon sovit eller varit väldigt trött för det mesta. Men nu fick hon hålla en alldeles vaken och upptäckande Evelyn.
Min lillebror ringde nyss och talade om att han klarade teoriprovet, congrats. Då håller vi bara tummarna på uppkörnigen sen då. Kom förresten att tänka på att imorgon så har jag haft mitt körkort i ett år, tiden går himla fort alltså!

Evelyn ligger och sover nere i soffan och nu tänkte jag gå ner och lägga mig bredvid henne och kika lite på tv. Snart kommer nog delar av familjen hem skulle jag tro. Bäst att jag sticker ifrån min brors rum då så han inte blir helt galen över att jag sitter här. Det gäller att passa på :)

/ Sandr0o

Imorgon är det freitag.

Idag var det dåligt med uppdateringen i bloggen. R har varit ledig idag så då blir det inte lika mycket tid för bloggen inte, då finns det ju sällskap i huset. De bästa dagarna är när R är ledig. Nog för att det är väldigt mysigt när jag är hemma själv med Evelyn också men man får inte lika mycket utbyte då såklart.
Har rensat lite i garderoben min idag, hämtat ner lite kläder från förrådet som jag inte kunde ha när jag var gravid. Sedan har jag varit och handlat också, skulle bara handla lite men jag kom hem med tre proppfulla kassar med mat. Jag tyckte att det var lika bra att handla ordentligt på en gång så nu har vi massa mat här hemma.

Middagen för kvällen bestod av tacos, my favourite.. Yummie!
Vi har precis lagt lillan och hon han redan vaknat två gånger och skrikit, ganska olikt henne faktiskt för när hon väl sover så brukar hon sova ordentligt men som tur var så somnade hon om snabbt igen om man stack in lite snabbt och vaggade henne.

Lillan har spytt lite idag med. Imorse blev det en spya som sprutade rakt ut igen men det var inte lika mycket som den igår men ändå. Känns inte riktigt helt okej för det känns som om hon spyr mer än vanligt och bajsar mycket mer än vanligt. I stort sett varenda blöja är en bajsblöja. Eller så är det kanske bara jag som fått för mig att allting inte är som det ska. Vi avaktar och ser för någon panik är det ju inte. Hon äter ju och idag har hon varit lite mer med än igår då hon sov precis hela dagen.

Vi avslutar dagen med en liten bild på Evelyn när hon ligger och sover i babysittern under dagen.


Nu - One Tree Hill och daimkulor.

/ Sandr0o


De tre nya vännerna.

Nu ligger Evelyn och sover igen. Hon somnade när hon åt vilket resulterade i att hon inte fick i sig så mycket mat alls, jag försökte tvinga i henne lite mer men det rann bara ut ur munnen igen. Änsålänge ingen spya iallafall! Till nästa matning hoppas jag att hon äter lite mer som hon brukar och att det inte blir någon kaskadspya mitt i alltihopa. Då blir jag glad igen, nu känner jag mig lite småorolig men det är nog ingen fara. Det är bara så det blir när det inte är som det brukar med henne.

Jag tror att jag ska kika på Patrik 1,5 nu. Hoppas den är något att hänga i julgranen, åtminstonde lite grann. Eller ska jag försätta på min bok kanske? Blev himla sugen helt plötsligt. Jag skulle behöva laga lunch också. Vad ska jag laga då tro? Har ingen fantasi alls.

Just det.. Evelyn fick en liten present av mig och R igår.
Hon fick denna Disney babysitter som nu inte är så himla fräsch längre eftersom hon spydde ner hela skiten. Jag ska undersöka om det går att ta bort tyget och tvätta det, det borde ju gå annars är det jättedumt verkligen för vilka bebisar spyr inte någongång?

Här sitter hon med sina nya kompisar Tiger, Nalle Puh och Ior. Blev verkligen världens sämsta bild men man ser ju lite iallafall. Ska ta en bättre bild när lillan sitter i sin fina babysitter sen.


/ Sandr0o

Kaskadspyans dag.

Vilken trevlig morgon. Vaknade vid halv elva för att mata lillan. Hon åt och åt och det fanns ingen hejd på henne, hon åt nästan dubbelt så mycket mot vad hon brukar. Visst det är väl bra att hon äter men kruxet är att strax efter att R hade gått utanför dörren och lillan fortfarande åt så kom världens kaskadspya. Det sprutade rakt ut över hela henne, babysittern, golvet och mina byxor. All mat måste ha kommit upp igen för det var så himla mycket, jag har aldrig sett på maken. Tyckte så synd om henne när hon satt där indränkt i sina egna spyor. Har läst att det inte är normalt för bebisar att spy sådär mycket utan att det är något som är fel. Jag ska vänta tills nästa matning och se om det händer igen. Undra vad det kan bero på att allting kommer upp igen?
Efter att hon hade spytt upp allt skrek hon och verkade hungrig igen såklart så jag gav henne lite till i långsam takt, då blev hon trött och somnade. Hoppas verkligen inte att det blir så nästa gång för då måste jag nog ringa BVC tror jag.

Nu ska jag iallafall passa på att äta frukost och duscha.. Vi får se hur långt jag hinner!

/ Sandr0o

Slut för denna dagen.

Lillan sover sedan 2 timmar tillbaka. Jag och R har tittat på OTH, druckit te och ätit mackor. Just det, får inte glömma. Vi har ju ätit semla också, precis som resten av den svenska befolkningen antar jag. Smaskens! Förutom att jag hatar mandelmasa så jag måste äta runt mandelmassan, alltså äter jag grädden ovanpå och brödet runt och under. Sedan fick R ta min rester, den äckliga mandelmassan och det som var kvar av själva bullen. Var tvungen att köpa semlorna på ICA då jag var så sent ute annars brukar man ju kunna köpa utan mandelmassa på ett bageri men jag fick klara mig denna gången.

Nej usch.. Nu tror jag att det är sovdags, ville kolla på ytterligare ett avsnitt av OTH men jag är så förbannat trött så det får bli imorgon istället. För övrigt så ska jag slinga håret imorgon, det ska bli mycket skönt och nu håller vi alla tummarna för att det funkar den här gången. Men nu har vi införskaffat riktigt blekmedel av min faster så det ska nog gå bra.

Läggdags..

/ Sandr0o

Underbara dag.

Tog en himla tid för lillpluttan att bli trött igår. När jag skrev inlägget igår hade jag precis lagt henne och då var klockan typ 22.30. Till en början var det lugnt och stilla inne i sovrummet men efter en stund så börjades det gny och sedan kom skriket. Först ett ganska lugnt skrik och inte så ofta men sedan ville hon bara skrika hela tiden så då fick hon komma upp igen. Hon ville inte ha någon mat men hon ville sitta hos mig ett tag. Så jag och R tittade på två avsnitt av OTH  medans jag hade henne i famnen och hoppades på att hon skulle bli trött och grattis till oss för tillslut blev hon trött. Strax efter tolv gick vi alla och lade oss. Lillan hade då ätit mellan 21-21.30 och vaknade inte förens 02.45 och ville ha mat. Det hade ju varit ganska bra om hon hade varit trött vid första läggningen och somnat men icke. Haha.. Så kan det gå ibland, hon har en bestämd vilja den här lilla pluttan.

Jag och Evelyn har varit på BVC idag. Hon vägde 3940 g denna gången så hon går fortfarande upp bra det lilla matvraket. Hon tyckte att hon fortfarande var lite gul precis som förra gången. Ska försöka ha henne i solljus så ofta det bara går så nu ligger lillan och sover i bilbarnstolen framför fönstret så att det lyser på henne. Dessutom så har hennes hormonprickar i pannan blivit alldeles torra och gula så hon föreslog en kräm som jag ska smörja med så att det blir bättre förhoppningsvis. R får stanna på apoteket påvägen hem och köpa så att vi kan börja smörja direkt.
Nu ska vi inte tillbaka till BVC förens vid läkarbesöket den 10 mars.


Och såhär såg det ut på morgonen när vi vaknade. Lillan hade ramlat av kudden och låg alldeles snett. Hon är nog en vild sovare hon.

Nu tänkte jag lägga mig i soffan och fortsätta läsa min bok som jag började med då jag var gravid. Har inte blivit så mycket läsande här hemma inte men nu ska det bli ändring på det. R slutar jobba nu men han ska träna efter jobbet så det dröjer en stund till innan jag får sällskap här och då passar ju boken alldeles ypperligt.
Vi hörs senare.

/ Sandr0o

Läggdags

Det funkade att ladda min kamera igår iallafall tillslut. Det är glapp i skiten bara så om man har tur så laddar den minsan. Så jag tänkte avsluta denna dagen med ett kort.


 Här är lillan nerbäddad och klar för att sova.

Imorgon blir det BVC och en liten promenix.


/ Sandr0o

Flo-Rida Ft Will.I.Am and Fergie - In The Ayer.

Denna natten funkade fint som förut, dock var jag otroligt trött och hade svårt att hålla ögonen öppna när det skulle bytas blöja och matas. Skulle nog behöva sova en liten stund nu på dagen men det blir ju aldrig av tyvärr, det finns så mycket annat att fixa och dona med. Jag och lillan vaknade vid halv elva så då var det matdags, blöjdags och påklädning. Hon somnade om ganska snabbt efter maten så jag har hunnit duscha, lagt ansiktsmask och plockat här hemma. Blev en ordentlig frukost också för ovanlighetens skull - äggröra, en macka med ost och skinka och ett glas apelsinjuice. Jag är så himla dålig på frukost annars och det händer nog ofta att jag skiter i frukosten helt och ibland äter "lunch" lite tidigare istället.

Nu ska jag slänga mig i soffan och läsa senaste Mama tills lillpluttan vaknar.
Idag slutar R vid fyra så då blir det kyckling med banan och curry till middag och sedan One Tree Hill tittande och kanske även en liten eftermiddags tupplur för mig om jag förtfarande känner mig trött.

/ Sandr0o


Skön söndag.

Dagen har runnit iväg snabbare än kvickt. Natten var världens längsta då lillan ville upp och äta med två timmars mellanrum och inte ville somna om själv i vaggan vid det sista nattmålet. Då tog R upp henne och la henne på sitt bröst och då somnade hon om, precis som om hon brukar när man lägger henne vid bröstet så att hon hör våra hjärtslag. Det var längesedan som vi behövde ta till det känns det som, hon har ju skött sig exemplariskt på nätterna under 1 ½ vecka om inte mer, har verkligen ingen tiduppfattning. Hoppas att beteendet inatt inte håller i sig. Hon ligger och sover nu men var lite svår att få att somna men vi lämnade henne i vaggan och satte oss i soffan tillslut, vi hörde henne gny och skrika till ibland men sedan somnade hon.

Jag har solat idag. Så himla skönt och känner mig inte lika blek längre, dock vill jag bli brunare ändå såklart, som alltid! Vi har städat idag också. Förbannat tråkigt men väldigt nödvändigt. Så nu är det skinande rent här hemma.
Nu på kvällen har vi kollat på Miami ink och sedan har vi fortsatt att titta på One Tree Hill som vi laddat ner. Vi fick ta en paus i tittandet nu för att göra matlåda tills imorgon så nu har R matlåda och jag har mat som bara är färdig att värma här hemma. Brukar bli lite svårt att hinna med att laga mat annars för det brukar ju passa sig så fint att lillan precis då blir hungrig, börjar skrika eller liknande. Haha!

Nej nu är det dags för fler avsnitt av OTH. Glädje!

Btw så har min kameraladdare lagt av helt och batteriet på min kamera är dött. Förstår ni hur illa det här är? Jag kan inte ta några kort på min lilla flicka. Detta måste åtgärdas snabbt. Men tills dess blir det tomt med kort på denna bloggen, tråkigt av bara tusan.


/ Sandr0o

Kalasknas.

Dagen som så: tvättning, stinsen och besök hos mamma och pappa.
På stinsen köpte vi en box med saker så att man kan göra fotavtryck på lillan som blir till en liten gullig tavla. Vi passade även på att köpa en ny napp till lillan eftersom hon inte har tyckt om de nappar vi har haft hemma. Hon har totalvägrat att ta dom men den nappen vi köpte idag verkar funka lite bättre. Hon har väl spottat ut den några gånger under dagen med men de andra flög ut så fort de kom in i munnen så en klar förbättring. Dock är nappen vi köpte idag världens fulaste och den ser jättestor ut så jag ska försöka hitta en napp med samma suggrej men lite annorlunda utseende. Det behövs ju fler än en napp iallafall så.




Hemma hos mamma och pappa satt lillan med oss alla i soffan minsan. Ser ut som om hon bara har promenerat och satt sig i soffan alldeles själv. Haha.. Söta lilla underverk!

   

Påvägen hem svängde vi förbi Ica och köpte med oss lite nödvändigheter hem. Nu har vi nattat Evelyn för en liten stund sedan bara och nu hoppas jag på att hon ska sova bra och längre än hon har gjort under dagen. Igår så somnade hon vid 22 tiden och vaknade inte förens 03.45. Ett riktigt långpass ska ni se, det går vi gärna med på igen.

/ Sandr0o

Thank god its friday.

Idag har vi varit på turne. Lämnade R på jobbet strax före tolv och sedan åkte jag och lillan vidare till stinsen för att titta på lite kläder till henne. Hittade två par byxor, en body, strumpbyxor och ett mjukisset. Vi har massor med kläder här hemma men det allra mesta är i alldeles för stora storlekar. Vi har inte alls mycket i stl 50, lite mer i stl 56 och allra mest i stl 62. Nu har hon ju precis väst i stl 50 så det lär ju dröja ett litet tag iallafall innan hon kommer i 62, vi får la se.

När vi hade shoppat klart packade vi in oss i bilen igen och begav oss mot Kallhäll och Hanna. Hemma hos Hanna tittade vi lite på Gossip Girl och drack kaffe. Lillan fick även presenter, tre bodys och en finfin mössa från armani. Tack du kära vän för presenterna!
Sist men inte minst så åkte vi hem till mamma och pappa där vi spenderade kvällen med mat och Lets Dance. Min farmor och farfar var ju på besök från Örebro och fick träffa Evelyn för första gången.

Nu har vi precis kommit hem. Lillan sover gott, R tittar på tv och jag tar igen min tid framför datan med bloggar och alltihopa.
 
Jag har jätteont i min hals, fast bara på vänster sida. Hoppas verkligen inte att det blir mer än så, har ingen lust att bli sjuk. Hur skulle det gå? Fy bubblan!

Imorgon blir det först tvättning, sedan vet jag inte vad vi ska hitta på riktigt? R är ju ledig iallafall.


/ Sandr0o

Hos mamma och pappa.

Vi var och bekräftade Rs faderskap idag innan han skulle jobba som jag nämnt tidigare. Helt skum grej egentligen. De ställde frågor om R var säker på att det var hans som var pappan så att han inte hade några tvivel om det. När han skulle skriva på pappret så var det två personer som var tvungna att komma in i rummet och bevittna hans underskrift och även dom skriva under att det var pappans underskrift som skrivits på pappret. Haha.. Vilken grej! Dessutom så skrev vi under papper på gemensam vårdnad eftersom jag enbart stått som vårdnadshavare fram tills idag.
R fick skjutsa hem oss till mamma och pappa eftersom han behöver ha bilen för att ta sig hem från jobbet när han slutar vid 22. Så jag och lillan har varit och hälsat på min mormor och morfar som bor rakt över gatan för att fördriva lite tid. Sedan har vi tittat på tv och ätit mat och nu sover lillan så jag passar på att kika runt lite på datan när jag nu har chansen!
Sen får vi se när någon här känner för att skjutsa hem mig.

Jag tror för övrigt att R tyckte om min alla hjärtans dag present MEN det är inte så lätt att veta med honom alla gånger. Haha..
Just nu sitter jag och spanar in HMs home kollektion. Det fanns ju en del godbitar i det sortimentet må jag säga, undra hur kvaliten på sakerna är bara? Kanske får testa och se om det är något att ha.


/ Sandr0o

Alla hjärtans dag present avslöjad. (Bättre sent än aldrig)

Nu har R fått sin försenade alla hjärtans dag present. Så nu får ni andra också titta.
Jag köpte ett precis likadant till mig själv med så vi har likadana. Jag tyckte det var mycket fint jag.



Nu blir det tvtittande som vanligt. Vi tittar alltid på CSI Miami innan vi lägger oss och det har vi gjort ett bra tag nu, ända sedan vi flyttade in tror jag bestämt. Våran inprentade kvällsrutin. Men efter CSI så blir det läggdags för oss.
Ska försöka få lillan att somna nu!

Adios Amigos / Sandr0o

Duktiga jag.

Oj vad jag har legat i. Har hunnit med massor medans lillan har sovit. Har dammat, lagt saker på sin plats, sorterat papper, rensat ur min plånbok, bytt lakan i lillans vagga, plockat ner den satans belysningen på balkongen, steriliserat lillans flaskor och nappar, adressändrat åt R, gömt undan lite sladdar och lite andra småsaker. Vad skönt det känns när man verkligen har fått saker gjort. Nu är det bara dammsugningen och en snabb svabbning kvar. Vill dock inte dammsuga nu när lillan sover då det känns som om hon håller på att vakna, man hör hur hon riktigt sträker på sig. I vanliga fall brukar det inte vara några alls problem att dammsuga precis bredvid henne när hon sover utan hon sover vidare utan problem men jag tar inga risker just nu för jag vill hinna fixa och dona lite till innan hon vaknar :)


Det ska bli så spännande att se vad R tycker om min alla hjärtans dag present. Jag längtar tills han kommer hem. Snabbspolning tack!
Alldeles strax är det Unga Mödrar och då sitter jag bänkad. Det är så himla bra trots att de flesta i programmet verkar helt puckade.

/ Sandr0o

Livet på en pinne.

Kom hem efter en lagom lång promenad med Tobbe ganska nyligen. Vi spatserade omkring i Märsta och sedan tittade han hur vi bor bara. Har gett lillan mat och mig själv mat sedan dess. Nu ligger lillan och halvsover i babyskyddet och jag hoppas hon gör det ett tag till så jag hinner fixa här hemma, jag skulle behöva städa. Fy vad tråkigt!

Idag har förresten Rs alla hjärtans dag present kommit så ikväll när han kommer ifrån jobbet så ska han få den, det ska bli spännande. Hoppas han tycker om det!

Imorgon ska vi åka och bekräfta Rs faderskap innan han ska åka och jobba. Vet inte riktigt hur det ska gå till sen med bil och grejer. Vi har ju bara en bil men vi båda behöver komma hem vid olika tidpunkter. Jobbigt värre!

För övrigt så fick jag världens skavsår när jag var ute på promenixen idag, smarta jag satte på mig ett par skor som jag inte haft på mig på väldigt länge. KLANT!

Mot städning..

/ Sandr0o

Tisdagsbekymmer.

Besöket hos sjukgymnasten gick bra. Vi behöver inte tänka på att stretcha foten någe mer utan bara fortsätta stretcha hennes nacke som ju också var lite sne när hon föddes. Dock kunde hon inte känna det idag men vi ska ändå fortsätta så att det inte blir fel sen. När lillan är 3 månader och har lite mer koll på sitt eget huvud så ska vi komma tillbaka och titta igen.

Var hemma hos mamma och pappa efter sjukhusbesöket idag eftersom jag hade lånat mammas bil. Pappa skjutsade hem mig vid sjutiden och sedan dess har jag enbart försökt få lillan att somna och lyckades för en liten stund sedan. Äntligen.. Hon har varit ganska grinig idag den lilla gosgrisen så nu hoppas jag att hon sover ett tag så att jag kan röra mig och andas lite. Snart kommer R hem från jobbet, tack och lov. Vissa dagar är jobbigare än andra så är det bara.



På fredag ska jag och lillan åka och hälsa på Hanna tror jag. Vi har planerat så iallafall :) Det var verkligen inte igår jag träffade henne. Det ska bli myspys! Efter det besöket åker jag förmodligen hem till mamma och pappa eftersom min farmor och farfar kommer hit från Örebro och hälsar på. Dessutom jobbar R 12-22, precis som resten av dagarna denna veckan. Men helgen har vi lediga tillsammans, det tackar vi för.

Nej usch, nu ska jag äta upp det sista som är kvar av kladdkakan sen häromdagen. Idag är en sådan dag men imorgon får det lov att bli en långpromenad och där med basta.

/ Sandr0o

TomatSandra.

Tvättning, solning, badning och sedan bort på middag.
Så har dagen sett ut på ett ungefär. Vi lämnade hemmet strax efter fyra och kom inte tillbaka förens vid nio. Dagarna bara springer iväg, vi som skulle sätta upp tavlor och fixa med hyllor men icke det kom vi hem alldeles för sent för. Det får bli en annan dag!
Imorgon ska jag och Evelyn till Astrid Lindgrens till sjukgymnasten och titta på henne fot. Den har blivit mycket bättre men vi får se vad dom säger imorgon helt enkelt!

Inatt somnade lillan vid 21 och sov enda tills 02.30. Vilken lyx! Vi hoppas att hon sover lika bra inatt med!

För övrigt så är jag röd som en tomat i ansiktet efter solningen idag.. Har aldrig varit med om maken, det måste vara sjukt bra solarium där alltså! Jisses.. Vi håller tummarna för att jag bröjar se lite brun ut snart också.

Jag tror förresten att det är dags att gå och sova nu. R sitter och tittar på Baywatch och uttrycker ibland sitt missnöje över att jag sitter vid datorn men jag fastnade.
Nu får det vara slut på det roliga!

/ Sandr0o


En dag på IKEA.

Idag har jag och lillan varit på äventyr. Mamma och pappa kom hit med min byrå och hjälpte mig att sätta fast ett skåp för dvdfilmer som vi köpte för ett tag sedan som vi inte kunnat sätta fast själva. Mamma skulle sedan åka till IKEA så då packade jag ihop lite nödvändigheter och följde med. Hittade lite smått och gott men inget speciellt roligt men det var ju inte meningen heller. Påvägen hem stannade vi till på Vinn och Coop i häggvik. Köpte en finfin tidningskorg, en liten röd hund som man kan hänga på barnvagnen så att lillan har något fint att titta på och lite annat som är bra att ha såsom blöjor och våtservetter. 

Här har ni lilla isbjörnen. (Det är helt och hållet Cattis fel att jag säger isbjörnen, dumma du.)



När R slutade jobba kom han och hämtade oss och väl hemma blev det uppackning av inköpta artiklar och sedan direkt iväg och sola en snabbis. Ska försöka satsa på att försöka se åtminstonde lite brun ut, man ser så mycket friskare och fräschare ut. Har tröttnat på att se ut som ett spöke nu.
Imorgon ska vi första tvätta och sedan bär det av hem till Rs föräldrar för att äta mat.

Om en timme ungefär så är Evelyn exakt 4 veckor. Tiden går förbannat fort må jag säga, jisses!


/ Sandr0o

Löööööööördag.

Denna dagen gick himlans fort. Mötte Cattis vid bussen strax efter två, vi traskade hemåt och gav lillan mat och sedan satte vi igång med hårfärgandet. Vi kan väl konstatera att det är någonting konstigt med mitt hår för det vill lixom inte bli färgat längre sedan jag blev gravid. Det blev kanske lite lite ljusare men inte alls så att någon kommer märka att jag gjort något med håret direkt. Gaah, jag vill ju vara blond och fin. Nästa helg kommer antagligen min farmor och farfar upp och hälsar på och då ska dom ta med riktigt blekmedel från min faster som är frisör. Så då håller vi verkligen tummarna på att den färgen biter på mitt hår.
Håret blidde ju inte riktigt som vi ville men det var en mycket trevlig dag ändå ska ni se. Sådana dagar borde man ha oftare. Inte alls roligt att bara umgås med sig själv hela tiden, haha.
Cattis begav sig hemåt vid sjutiden så då promenerade vi till bussen för att lämna henne och sedan hem igen. Lillan fick mat och utan någon som helst förvarning när hon hade ätit klart så spydde hon rakt på mig. Alltså det kom flygande mot mig rakt ut ifrån hennes mun, två gånger på raken efter varandra. Inte alls så himla trevligt måste jag säga. Typiskt bara för att jag och Cattis hade diskuterat att det mest rinner när hon spyr, tji fick jag!


Ge mig riktigt blont hår.

Bakade kladdkaka för en liten stund sedan som R och jag ska fira lite alla hjärtans dag med tänkte jag eftersom det inte blev någon mysmiddag för oss. Tyvärr så har inte alla hjärtans dag presenten som jag beställde lyckats komma fram ännu, hade jättegärna velat ha den tills idag men  men hoppas den kommer så snart som möjligt. Hade ingen lust att gå och köpa någonting för köpandets skull till alla hjärtans dag bara, ville verkligen ha det jag beställt. Ska visa sedan när det har kommit och R har fått det.

Imorgon har jag inte en aning om vad jag ska hitta på. En promenad kanske om vädret tillåter? Mer planer än så har vi tyvärr inte men på måndag är R ledig så det ser vi fram emot.
Nu är det dags för kladdkaka tror jag. So long!

/ Sandr0o

Alla hjärtans dag.

Jag sitter just nu och väntar på att Cattis ska säga att hon är på G hit så att jag kan packa ner lillan i vagnen och bege mig mot bussen för att möta henne. Idag blir det blekning av hår minsan, vi håller tummarna för att det funkar för nu har jag verkligen tröttnat på mtt hår. Mitt hår gick inte att bleka under tiden jag var gravid trots flera försök så det är därför jag ser ut som jag gör i håret men idag blir det förhoppningsvis ändring på det.


Hoppas alla får en mysig alla hjärtans dag. Jag ska tillbringa den först med Cattis och sedan blir det bara lillan och jag tills R kommer hem vid 20.30. Så mycket för den alla hjärtans dagen tillsammans med R men vad gör man :)

Igår var jag hemma hos mamma och pappa under dagen då R jobbade 12-22. Kollade på Lets Dance och åt kalasgod mat. Äntligen så åkte Kitty ut, YES YES YES! Pinsamma människa.. Lillan fick en alla hjärtans dag present av sin gammelmormor, en röd stickad kofta med hjärtmönster, finfint! Tyvärr så är den lite för stor för att ha på sig dagen till ära.
Glömde min satans kamera där och den kan vi ju verkligen inte leva utan så ska försöka få R att åka och hämta den idag påvägen hem. Det håller vi tummarna för!

/ Sandr0o

IQ FISKMÅS.

Jag och R satt och pratade om en rosa tröja som han köpt inför alla hjärtans dag eftersom dom måste ha på sig antingen rött eller rosa den dagen. Han kommer aldrig mer att vilja använda den igen och funderade på om man inte kunde få den att byta färg. Jag föreslog då att han kaske kunde försöka färga den svart varpå han undrade hur man går tillväga då. Jag svarade att det bara är att köpa färg.
- Va?! Ska man måla den?

Jag förklarade då, utan att tänka på vad han faktiskt sagt, att man får köpa textilfärg som man färgar i maskinen med för att sedan brista ut i gapskratt när jag insåg hur han trodde att man skulle färga den! Ser bilden med R och en pensel med svart färg på sittandes på golvet och försöka måla om sin rosa T-shirt. Hahahah..

Iochmed det säger jag nog godnatt för nu har lillan fått ny blöja, ätit mat och fått på sig sin Hello Kitty pyjamas för första gången. Så nu är det dags att krypa till kojs innan det är dags att gå upp igen!


/ Sandr0o

Lillpluttan.




Såhär tyckte våran plutt att det var skönt att sova igår på kvällskvisten. Tyckte personligen inte att det såg vidare skönt ut men det gjorde minsan hon. Ikväll igen ligger hon och sover i bilbarnstolen, vi får se när hon vaknar upp och vill ha mat. Sedan blir det nog läggdags för oss här hemma. Jag har förövrigt varit och solat idag för första gången på mycket länge och herrejisses för första gången så ser jag ut som en jävla tomat i ansiktet. Hur hände detta? Vi kan ju hoppas att den röda färgen utvecklar sig till brun såsmåningom, allra helst nu.

/ Sandr0o


BVC-besök.

Även denna natt så gick det bra för pluttan att äta och sova även fast hon kanske var lite hungrigare än vanligt och vaknade ibland med mindre mellanrum än tre timmar men jag klagar inte för det. Sålänge hon inte gallskriker när hon ska somna om så är jag glad och somnat om har hon ju gjort utan problem nu i flera nätter.

Kom hem från BVC för inte sålängesedan där det var dags för vägning. 3600 gram vägde hon nu, hon går upp riktigt duktigt lillan. 210 g har hon gått upp på en vecka nu. Idag var det även dags för mätning då hon nästan är en månad. Hela 51 centimeter har hon hunnit bli. Vilket betyder att hon har vuxit 3 centimeter sedan hon föddes. Idag fick jag med mig AD dropparna hem som hon ska ha fem droppar av varje dag.

R slutar tidigt idag. Fantastiskt skönt när han inte jobbar kväll. Så idag har jag planerat att vi ska äta lax med potatis och romsås till middag. Smaskens!!! Sedan på kvällen ska jag sticka iväg och sola, vill inte vara såhär blek längre. I cant take it anymore!

För övrigt så sitter lillan just nu i bärselen för första gången. Hon ville inte på några som helst villkor ligga själv  i vagnen och sova när jag försökte och jag hade tröttnat på att ha henne i famnen och titta på tv så jag tänkte att vi skulle prova bärselen så att jag kan sitta framför datan och plocka lite här hemma medans hon sitter i bärselen. Och tro det eller ej men hitills har hon varit nöjd. Grattis till oss!

Nej nu ska jag äta mitt första mål mat för dagen. Jag kan ju inte riktigt bestämma själv längre när jag ska äta utan det är lillan som styr just nu och nu gäller det att passa på eftersom hon är lugn. Hon har inte sovit sedan hon vaknade idag vid 10.30. Pigga lilla fröken där!

/ Sandr0o


Movietime.

Jag lyckades komma iväg på promenaden igår. Grattis till mig och jag var faktiskt ute i nästan två timmar. Det var riktigt skönt att spatsera omkring, påvägen hem kändes det som om jag hade promenerat runt hela Märsta. Dock var det ingen höjadare att gå omkring utan mössa, det blidde ganska kaltl om öronen ska ni se. Så till promenaden imorgon har ju nu sett till att skaffa fram en mössa som kan värma mina stackars öron.

Idag har R varit ledig så då har vi varit ute på lite äventyr. Vi packade in lilla familjen i bilen och stack iväg till Stinsen för att kika runt lite. Fick med mig en tröja hem som jag fyndade på rea. Idag var det riktigt roligt att prova kläder, var ju så himla längesedan som man inte blev deprimerad av att titta sig själv i spegeln med den stora magen som tog upp halva spegelbilden. Haha.. Så när våren börjar närma sig då jäklar ska jag ut och prova kläder på riktigt och förhoppningsvis så lyckas jag gå ner så mycket som jag vill tills dess. Tror jag ska försöka satsa på att gå på promenad vareviga dag när det är fint väder (inte snöslask eller regn), förutsatt att både jag och lillan mår bra dvs. 
Nu flög jag iväg på en helt annan tråd än den jag började på. I vilket fall som helst så svängde vi förbi jobbet påvägen hem och käkade lite mat och visade upp lillan för de stackars själar som jobbade. 

Väl här hemma var det dags att städa och sedan laga mat. Vi gjorde curryfiskgryta som Rs mamma brukar göra. Blev faktiskt himla gott, dock inte riktigt likadant som hennes men men.

För övrigt så hade vi en till bra natt.. Grattis till oss!
Lillan åt 00,04 och sedan inte förens 09 imorse. Hon var inte vidare hungrig inatt verkade det som. Skönt var det för oss som bara behövde gå upp en gång under natten. Nu är bara frågan om det är okej att hon sover sådär och säger till när hon är hungrig eller om jag egentligen borde väcka henne var tredje timme för matning? Ska se till att fråga på BVC imorgon när vi ska dit.. Hallelulja! 




Nu ska jag och R titta på Honey. Jiippiii, jag får titta på en film som jag tycker om utan tjaffs!


/ Sandr0o


Bullfest bullfest hela dagen.

Vi har haft en riktigt bra natt här hemma. Matning 00,03,06 och 09 och inga som helst problem för lillan att somna om igen efter maten. Hoppas att detta innebär att hon börjar få in mat och sovrutinerna, så vi håller alla tummarna för att denna natten funkar precis lika bra. Det vore verkligen ljuvligt!

Rs mamma var här nyss och hämtade min bilnyckel eftersom klantarslet R lyckades låsa in nyckeln i bilen på jobbet. Tur att hans mamma kunde åka och lämna den annars hade det blivit jobbigt.

Lillan somnade om för en timme sedan ungefär efter lite gnäll så då passade jag på att hoppa in i duschen. Nu är det dags för frukost framför tvn och sedan när Evelyn vaknar igen så ska vi göra oss redo för en promenad. Behöver verkligen komma ut i friska luften känner jag.

Igår var det bakdags igen här hemma. Fick sån himla lust att baka muffins och jag tror att det helt och hållet är Kims fel efter allt hennes muffinsbakande ;) Stack iväg och köpte muffinsformar bara för resten hade jag hemma. Jag gjorde hallonmuffins med vitchoklad, de blev riktigt goda ska du se. Smaskens! Är sugen på att baka chokladmuffins också men tyvärr så finns det ingen som helst plats kvar i frysen här. Synd det, jag skulle gärna ha en större frys.
Nu har vi iallafall fikabröd att ta fram när vi får besök så slipper folk köpa med sig hela tiden.

/ Sandr0o


Bullbakning.

Jag höll på att glömma bort en sak. Igår skrev jag ju att jag skulle ha bakat men eftersom den satans bloggen blev helt trashad så fastnade jag med att försöka ordna upp det såklart.

Men nu har jag äntligen bakat de sablans bullarna.
Blev inte direkt de vackraste bullarna jag har sett i mitt liv men goda var dom iallafall. Verkar inte som om någon direkt lyckas göra dessa bullar speciellt fina så jag mår inte dåligt över det. Haha..



För övrigt så har jag gått och blivit beroende av
prinsessans blogg nu när de har fått sin lilla flicka. Ska bli mycket spännande att läsa om vad som sker hemma hos dem med en liten bebis i familjen.

/ Sandr0o

Bloggfix.

Okej.. Nu ger jag upp!
En sak kvar och sedan är jag relativt nöjd med bloggen igen om man bortser från vissa småsaker men det kan jag leva med. Vad jag dock inte kan leva med är att inläggen är vita, jag vill ju ha dom med dödskallebakgrunden som lyser igenom. Hur jag än bär mig åt så funkar det inte så om det är någon som är en fena på detta så tipsa mig gärna om det.
När jag har lyckats fixa det så får det vara nog med bloggfixande för man får för fan ont i huvudet av att sitta och hålla på med alla html-koder. Men vad säger ni, bättre förr eller nu? Tycker iallafall att den blev hyffsat gullig nu. Så himla mycket bättre än vad den såg ut igår, då hade jag nästan lust till att börja gråta. Haha fjantiga jag!
Hur som helst.. Nu släpper vi bloggfixandet bakom oss för en stund!

Idag har vi haft besök igen. På förmiddagen var min morbror och hans sambo här och hälsade på för första gången sedan vi flyttade in. Dock bara en jättesnabbis för att titta på Evelyn för sedan skulle dom vidare.
Vid fyra kom Rs pappa hit och lämnade min resväska som han hade fått låna när han åkte till Chile. Då blev det te, fikabröd (som han hade med sig) och tvtittande i ett par timmar.

Har inte ens varit utanför dörren idag. Snacka om att man känner sig dålig och tråkig då men det räcker ju  med att bara titta ut igenom fönstret och se skitvädret så vill man inte gå ut även fast det är tråkigt att sitta inne en hel dag.
Imorgon har vi bestämt att vi ska åka till centrum en sväng och bara gå och titta lite innan R ska åka och klippa sig med sin pappa. Då tänkte jag passa på att åka hem till mamma och pappa en stund om dom tänkte vara hemma då dvs annars är det ju ingen idé.

Dags att slänga sig i soffan och ta det lite lugnt innan det är dags för matning och sedan lite välbehövlig sömn!


/ Sandr0o


Jag hatar min blogg.

Min fina fina blogg bara försvann och se hur fan det ser ut nu?
Jag har försökt fixa om den men det går ju inte. Min header syns ju inte ens även fast jag har lagt in den precis som man ska?

Får ont i huvudet bara av att titta på alla skit html-koder.

Stackars mig.. Det här kommer ju aldrig att bli bra!


/ Sandr0o

JÄVLA SKIT!

Vad fan hände med min blogg?


VAD LEDSEN JAG BLIR!


Presenter.

Nyss hemkommna från BVC. Kände mig mer eller mindre som en snögubbe påvägen hem, snacka om att vintern verkligen är på gång på riktigt nu. Eller åtminstonde snön, bara X antal veckor för sent.
På BVC gick allting bra, lillan vägde 3170 g för exakt en vecka sedan och har nu gått upp till 3390 g. Skönt att hon går upp som hon ska. Var lite orolig igår att hon inte skulle ha gått upp så mycket men nu slipepr vi oroa oss för det mer. Ska tillbaka för vägning på torsdag.

I måndags hade vi ju besök av Kim och Cattis här hemma. Tänkte visa vilka fina presenter som vi fick då.
Kläder till lillan, ett egengjort armband till mig och en egenknåpad sångbok. Så himla fint! PysselCattis hade varit i farten rejält :)

      

 
            
 
Idag lyckades jag få med mig jäst hem från affären iallafall. Grattis till mig! Så när lillan vaknar, som ligger och sover i vagnen, och har fått mat så täntke jag försöka sätta igång och baka lite. Jag är inte direkt någon bakexpert så vi får hoppas på det bästa.

/ Sandr0o

Slappardag.

Äntligen har jag fått lite gjort. Gick upp lagom till Våra Bästa År när lillan ville ha mat och täntke att jag skulle sätta igång och plocka lite här hemma när hon var mätt och jag hade tittat klart men icke. Hon ville vara som ett plåster och ligga på mitt bröst hela tiden. Om jag ens försökte lägga ner henne i soffan och bädda in henne i filten blev hon arg minsan och började skrika. Det tog två timmar ungefär innan hon kände sig redo att ligga själv på soffan. Då passade jag på att hoppa in i duschen och sedan städade jag lite här. Nu ska jag sätta igång och fylla i lite papper som måste fyllas i, som att lillan ska få ett namn kanske och inte heta Flicka 02223 Karlsson som hon heter just nu. Haha.

Igår var jag ju hemma hos mamma och pappa hela dagen. Köpte en Bärsele av en tjej som bor i närheten av oss, mycket bra att komma undan billigt.
Lillan kissade och pruttade på mamma igår när hon skulle byta blöja på henne, haha vilket sätt alltså :) 

Imorgon ska jag och lillan till BVC och väga. Då hoppas vi på att hon har gått upp bra igen! När vi kommer hem sen så ska jag ta mig i kragen och baka Cattis goda bullar. Ska komma ihåg att köpa med mig jäst denna gång påväg hem från BVC.

Resten av dagen blir det bara till att ta det lugnt och titta på tv och fixa lite. Har ingen lust att gå utanför dörren idag i snövädret. Usch och fy.. Det får helt enkelt bli imorgon för då är vi så illa tvungna att bege oss ut.

/ Sandr0o

Sömntutor för hela slanten.

Vilket trevligt sällskap jag fick helt plötsligt. Vänder ryggen till och kikar lite på datan en kort stund och vad hör jag? Joo snarkningar... Båda mina skatter ligger och sover på soffan. Typiskt! Roligare kan man ju faktiskt ha så snart blir det nog till att väcka R åtminstonde, lillan kan få fortsätta sova hon. Idag har vi bara varit en liten sväng till Ica maxi och handlat lite smått. Hade tänkt bara sådana goda bullar som Cattis hade med sig igår men tror ni inte att jag glömmer att köpa hem en ingrediens? Gah, vem tänker på jäst egentligen? Så jag får helt enkelt skjuta upp bakeriet tills på torsdag för imorgon tänkte jag åka med R när han åker till jobbet och tillbringa dagen hos mina föräldrar. R jobbar till klockan halv nio så det finns ju inte så mycket sällskap här hemma så då packar jag och Evelyn ihop våra saker och åker dit.


Sömntutor..

Nej nu ska jag slänga mig på R i soffan så att han vaknar.


/ Sandr0o

Bloody Monday.

Gah.. Jag är trött! Men jag har ingen som helst lust att gå och sova för det. Jag vill hellre ligga i soffan och glo på tv. Känns inte som om det är något bra alternativ egentligen, speciellt inte om nätterna fortsätter att se ut som de senaste. Då kommer jag mycket snart att se ut, och känna mig, som en zombie. Måste bli duktigare på att vila på dagen när lillan sover när nätterna har varit jobbiga. Men idag har vi ju haft besök under större delen av dagen så ingen vila idag inte.
Som sagt så har vi haft besök idag av Kim och Cattis. Cattis hade med sig mycket smarriga bullar. Blev riktigt sugen på att ställa mig och baka faktiskt efter att vi hade ätit dem. Kände bara för att skriva en liten kortis i bloggen innan jag faktiskt måste ta mig i kragen och gå och lägga mig trots att jag inte riktigt vill. Men först.. Blöjbyte och mat till lillan!



Större delen av besöket såg nog ut såhär tror jag. Alla omringade lillan i sängen som låg och sov för det mesta.

/ Sandr0o

Måndag.


Såhär ser det ut hemma hos oss just nu.





Lillpluttan ligger och sover i våran säng. 


 

R diskar medans jag sitter här och surfar i väntan på att jag ska hämta Cattis och Kim på stationen.


/ Sandr0o

Besöksdag.

Natten var inte alls rolig. Lillan sov från 23-02 men sedan somnade hon aldrig om ordentligt och ville vakna varje timme för att äta. Jag tror hon somnade igen runt sju tiden imorse för att sedan vakna strax efter nio igen när hon var hungrig. Vid halv elva hade jag tvättid så det blev inte mycket sovande för min del denna natt. Känner mig riktigt trött nu faktiskt och hoppas innerligt på att denna natt ska gå bättre.
Idag på dagen var min faster från Örebro här på besök med mamma, pappa och min lillebror. Efter det tog vi en liten promenix till Ica och handlade lite småskit bara. Matade lillan när vi kom hem och sedan var det dags för mig och R att också få lite mat i magen. Jag är jättedålig på att äta nuförtiden. Idag åt jag två mackor vid två, halv tre tiden på dagen och sedan åt vi bondsoppa till middag, thats it. Mer än så har jag inte ätit idag. Så har de senaste dagarna sett ut på ett ungefär, mycket dåligt av mig. Min aptit och hunger har totalförsvunnit, dock känner jag mig hungrig just nu men jag är inte alls sugen på någonting och har ingen ork till att fixa någonting heller så det får helt enkelt vänta tills imorgon.

På kvällen kom Rs mamma, pappa och syster hit och hälsade på. Igår var Rs mamma, syster och morbror här och åt middag och tittade på lillpluttan. Rs syster som flygit hem från Umeå för att spana på Evelyn. Så idag var det dags för Rs pappa att få se vårat mirakel för första gången också eftersom han varit i Chile i en månad ungefär. Nu tror jag att vi har klarat av de flesta besöken. Är nog nästan bara min farmor och farfar som inte varit här och hälsat på lilla familjen ännu men dom bor ju lite längre bort så det är inte så konstigt.

Imorgon börjar R att jobba igen. Fy så förbannat jävla tråkigt och lite panikartat men det borde nog gå bra tror jag. Bara själva tanken på att jag faktiskt är helt själv för det mesta om dagarna med lillan från och med nu känns lite konstigt. Dessutom så kommer Cattis och Kim på besök imorgon. Cattis har visst varit duktig och bakat några bullar av något slag med hallon i. Lät himla smaskigt tycker jag.

För åtta minuter sedan så blev våran lilla skatt exakt två veckor gammal. Tiden går faktiskt himla fort.
Nu har jag precis matat lillan och sedan bäddat ner henne i vaggan sin. Dags för mig och R att hoppa i sängen med så att vi hinner sova någonting beroende på hur denna natten kommer se ut. Håll tummarna för oss!


GodNatt...

/ Sandr0o