Ombre VS lång page? HELP NEEDED!

I need some help. Jag är desperat vad det gäller mitt hår just nu. Jag behöver en liten förändring!
Jag trivs sjukt bra med mitt mörka hår så det kommer inte på fråga att bli blond igen, tack & lov säger mitt hår. Jag tappar hysteriskt mycket hår så det känns som att jag snart kommer bli flintis och därför var min tanke att klippa en lite längre page för att jämna till håret en aning, inte vidare snyggt när håret är alldeles tunt i topparna. I want fylligt hår!
 
 
Min andra tanke var att färga mitt hår a la ombre, jag har fastnat totalt för det. Dösnyggt! Skulle vilja prova dipdye också meeeeeen om jag känner mig själv rätt skulle jag tröttna grymt fort på typ rosa toppar plus att det blir svårare att klä sig.
 
 
Jag tänker mig håret som på första bilden ungefär. Gorgeous! Men en lång page är ju också to die for. Dilemma dilemma, dagens i-landsproblem.
 
Vad tycker ni? HJÄLP MIG!
 
/ Sandr0o

Tatueringsvärlden.

Jag funderar och funderar på min nästa tatuering. Jag har världens beslutsångest, jag skulle vilja skriva en text på en av mina biceps men mina armar är inte i den shape jag vill att dem ska vara och innan dess blir det ingen tattoo där inte. Min senaste fundering (som jag funderat länge på till och från) är att tatuera en dreamcatcher, så himla fint! Runt i kring revbenen tänker jag mig att den ska sitta, som på första bilden, min favvo!
Perfekt att det gör så djävulskt ont att tatuera på revbenen då och jag har bara en text men den var tillräckligt med pain.
 
 
 
Fint va?
Funderingarna fortsätter ett tag till.
 
/ Sandr0o
 
 
 

Happiness.

Den här kvällen blev inte alls som jag hade tänkt mig, käppar i hjulet och min plan gick i stöpet. Jag skulle ju gymma ikväll, istället blev det en powerwalk i dagens sista solsken.
Jag började dagen med en morgonpromenad innan jobbet och avslutar dagen med en kvällspromenad.
Grymt skönt!
 
MEN imorgon är det jag som ska till gymmet, inget kan stoppa mig. Jag är grymt taggad för rygg & biceps och så får det bli helt enkelt. Woopiiidoooooo!
 
 
Dags för en kesella innan nattatime. Jag tror att min klocka ringer lite extra tidigt imorgon. Igen!
 
/ Sandr0o

Pepp inför After Beach 2012.

Fick ett mail av Axon alldeles nyss.

Så jädra pepp efter att ha läst det hörrni. I augusti är det GAME ON.

Jag älskar utmaningar!

 

Och en sak till. Jag hoppas du är medveten om vad som kommer krävas av dig =)?

Här har du en sammanfattning:

- Du kommer behöva laga din mat (visst du kan äta ute men det är onödigt dyrt och blir svårt med rätt mängd).

- Du kommer promenera i stort sett 45-60min varje dag.

- Du kommer inte få ha någon ätardag de fyra första veckorna utan det är stenhård diet som gäller.

- Du kommer träna styrketräning flera gånger i veckan - STENHÅRT!

- Du kommer behöva avstå från alkohol.

- Du kommer behöva köra 2 konditionspass varje vecka.

- Du kommer behöva föra träningsdagbok och rapportera denna till mig så att jag kan följa dina framsteg och skälla ut dig om du inte går framåt enligt planen.

Vad jag försöker säga är att vi kommer ha jävligt roligt på denna resa och du kommer få resultat du aldrig tidigare kunnat drömma om men det kommer krävas att du verkligen satsar. Jag valde att ha med dig på After Beach 2012 då jag utifrån din ansökan verkligen tror att du kommer lyckas.

Med andra ord - gör mig inte besviken. Jag vet vad jag kan kräva av en människa och jag vet vad som är realistiskt att uppnå på 5 månader så återigen gör mig inte besviken.

Ha en riktigt skön sommar och så återkommer jag med exakt tid när vi drar igång resan nu i augusti =)

 

/ Sandr0o


Kondispass - Zumba - Powerwalk.

Vilken dag. Sjukt seg på jobbet men när klockan äntligen slog 17 blev det pepp.
Blev upphämtad av min fina kollega Jessica, drog till hennes gym och körde ett litet kondispass som uppvärmning innan vi drog vidare till simhallen och skulle prova på Zumba. Dem har nämligen Zumbra gratis varje måndag hela sommaren, egentligen ute i Edsbergsparken men när vädret inte tillåter hålls det inne istället.
Alltså heeelloooooo, kände mig lost in space och helt koko from time to time men ändå sjukt kul. Jag kan tänka mig att det såg hysteriskt kul ut men hey klart som fan man inte lär sig alla steg och shit på en gång. No way José!
Pepp på nästa måndag igen!
 
Slängde i mig middag när jag kom hem då jag var riktigt håll käften hungrig. Direkt ut på en powerwalk efter maten i princip, läggning av barn innan bara.
Nu känner jag mig lagom mör i benen kan jag tala om. En dusch, lite tv och så sängen på det här.
 
Grym dag fifan ♥
 
 
/ Sandr0o

Midsommarafton 2012.

 
Jag tänkte bjuda på lite bilder från våran midsommarafton. Dagen spenderade vi först på gymmet och sedan på Kairobadet, bara vi tre. Det var riktigt härligt att bara ligga där och mysa, Evelyn sprang runt och pysslade med allt möjligt. Årets första dopp blev det också, för både mig & lillskiten. Det var inte varmt kan jag tala om, brrr! Men det måste ju göras, ovanligt sent för årets första dopp dessutom!
Roligt att se att Evelyn var allt annat än en badkruka som hon ju faktiskt har varit tidigare år, hon hoppade från bryggan och hade jätteroligt.
Vi stannade där i ett par timmar och till sist fick vi nästan slita oss därifrån och mellanlanda hemma för tillfix och sen iväg till kvällens grillning med vänner vid Edsviken.
 
Här får ni lite bilder från kvällen. Tagna med min systemkamera som jag nästan aldrig använder, fy & skämmes! Det är ju så tacksamt att ta kort när vädret är fint. Dock måste jag komma ihåg att byta till mitt andra objektiv, hur jobbigt det än är att vara så "nära" motivet hela tiden blir bilderna så mycket bättre. NOTE TO SELF!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vissa bilder är roligare än andra och jag har faktiskt inte en förklaring till någon av dem, jag låter dem tala för sig själva ;) haha. En sak som är säker är att Evelyn var kvällens pajas.. Precis som vanligt med andra ord, älskade unge!
 
 
En alldeles alldeles perfekt midsommarafton i mina ögon ♥
 
/ Sandr0o
 
 
 
 

Seeeeeegt.

Åhh vad jag önskar att den här dagen kunde ta slut. I min värld räcker det gott och väl med en söndag per vecka och den här veckan har vi ju haft två, så jädra segt att jobba då. Vanligtvis är det ju fullt ös här en lördag men igår var det såklart dölugnt. På det här stället finns inget mellanting, antingen dör man av att man inte hinner med eller så dör man av tristess.. BUUU!
 
När jag slutar sticker jag och hämtar hem lilis från mina föräldrar. Kanske det blir en kvällspromenad när R kommer hem från jobbet? Eller kanske en morgonpromenix innan jobbet imorgon? Hur som är jag jävligt pepp på nästa vecka, den kommer bli grym på alla sätt och vis I say.
 
Bjuder på en liten bild på min pajas till dotter på midsommarafton.
 
 
/ Sandr0o

Sommarinspo.

 
Härligt väder idag hörrni. Jag satt på balkongen i kanske 10 minuter imorse och njöt av min frukost. Jag fick värsta randen av den korta stunden, idag hade man ju inte velat vara ledig nej! Jobbat från 11.45-19.15 men det har gått riktigt bra, trodde det skulle vara mer ös idag, det borde det ha varoit också om man jämför försäljningen men men..
Var lycklig tjej när jag fick stämpla ut, snacka lite goja med Jessica och för att till sist hoppa in i bilen och dunka min nya skiva på grymt hög volym. Bästa!
Hämtade hem karln på vägen och nu förbereder vi lite mat för min mage kurrar minsann. Lillis har varit med sin farmor idag och vi hämtar hem henne imorgonbitti efter att vi har tränat. Jag hoppas på fint väder imorgon, jag skulle mer än gärna åka och lägga mig någonstans och bara njuta & umgås istället för att fira midsommar som vanligt. Mys! På kvällen ska vi iallafall grilla med vänner för vädret ska ju bli fint. Det har vi ju bestämt by now!!!
 
Jag tänker mig mat i soffan framför en film. JAAA!
Men först.. Lite sommarinspo, helt rätt mood.
 
 
Jag blir så lycklig av varenda en!
 
/ Sandr0o
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Häng med världens bästa Hanna.

Efter jobbet har jag & Evelyn hängt med världens bästa Hanna. Hon hämtade lillis på förskolan, hämtade mat och så var dem på innergården och väntade på mig när jag kom från jobbet. KÄRLEK!
Vi har ätit smarrig mat, kyckling med vitlöksphiladelphia, mumsig sallad & fetaostkräm. Typ yum? Det vattnas i munnen av att bara skriva det, SÅ gott var det.

Nu ligger jag i sängen och kikar på tv, nya
90210. Slötittar och pillar på mobilen!

Skulle lätt kunna lägga mig och sova redan nu, kanske skulle man?!


After Beach 2012 med Axon.

JUST DET!

Jag kanske ska ta och avslöja det där roliga som jag hintade om. Någonting som i mina ögon är helt förjävla roligt faktiskt. Jag tipsade ju er om lite olika träningsbloggar, en av dem jag tipsade om var 
Axon.
Han har kört ett erbjudande på bloggen där han skulle hjälpa 20 personer till sitt livs form, Beach 2012. Intresset blev sjukt stort så han utökade det till 60 platser men över 100 stycken fick inte chansen inför sommaren.

Nu har han istället dragit igång After Beach 2012 och jag tänkte att jag söker väl, inte så troligt att man blir utvald var min tanke. 35 platser var kvar denna gången då några gick direkt till dem som sökt till beach 2012.
Häromdagen fick jag till svar att han har valt mig som en av deltagarna. Wohoo ju!

Texten nedan är tagen direkt från hans blogg där han beskriver upplägget för Beach 2012, samma grej gäller After Beach 2012. PEPP!

"Jag satte riktigt hårda krav på de sökande och informerade dem vad som skulle komma att krävas av dem under de närmaste månaderna. Vissa tackade då nej och platsen erbjöds då till någon annan.

Upplägget såg ut enligt följande.
Alla antagna fick fylla i en hälsodeklaration och en kost/träningsanalys så att jag fick en bild av varje persons dagsform, målvikt samt erfarenhet av styrketräning och kost. Därefter bokade jag in alla på ett personligt möte hos mig på Idrottsskadecenter där vi gick igenom deras hälsodeklaration och deras kost/träningsanalys.
Efter vi gått igenom deras hälsodeklaration och kost/träningsanalys utförde jag fett och omkretsmätning på dem så vi fick ett utgångsläge att arbeta ifrån. Vi satte sedan gemensamt upp ett delmål (mars) och ett slutmål (maj/juni) avseende fettprocent, omkrets och muskelmassa. Därefter gick vi ned till gymmet på Idrottsskadecenter och baserat på varje enskild individs träningsanalys konstruerade jag ett personligt träningsschema med övningar specifikt för just den individen.
Med sig efter besöket fick de resultatet från fettmätning, sitt träningsschema samt sitt egna personligt skräddarsydda dietschema som de skulle följa de närmaste månaderna.

Efter cirka 6 veckor var det dags för återbesök med nya mätningar och avstämning.
Coachningen fortsatte sedan 6 veckor till och efter 12 veckor gjordes nya fettmätningar. Vi gjorde även om träningsschemat för att bibehålla variationen och aldrig vänja varken muskulatur eller nervsystem vid en angiven belastning eller specifikt träningsupplägg. De flesta startade med ett halvkroppsbaserat träningskoncept och fick sedan efter 12 veckor ett splittat träningsupplägg. Precis som efter 6 veckor så gjorde jag vissa förändringar beroende på hur väl de lyckats."



ETT PERSONLIGT TRÄNINGSSCHEMA

ETT PERSONLIGT KOSTSCHEMA
3 ST FETT OCH OMKRETSMÄTNINGAR
PERSONLIGT KOSTTILLSKOTTSCEMA
PERSONLIG COACHNING

Hur grymt? Det ska bli sjukt roligt hörrni.
I augusti drar det igång. Woop woop!

/ Sandr0o


Summerburst at my place.

Vi har kikat på dokumentären om Swedish House Mafia, efter kom livesändningarna från Summerburst. Verkar awesome ju. Grym musik och helt galet wicked.

Evelyn hoppade in i modet direkt, började ropa Alesso (var han som spelade) och dansade "houseigt" med händerna ovanför huvudet. Hon skulle passa in där hon ;) lite i minsta laget bara men hon såg minst lika galen ut som dem på tvn.

Planen var att titta på film men jag har liiiiite svårt att slita mig från den grymma
musiken. Måste bränna en houseskiva till bilen, note to self!!!




Oplanerad.

Ett sent godmorgon. Jag är utslagen, ont & svullen i tjejmagen. Det kan dra ned en helt men jag har precis masserat stackars magen och tryckt i mig en alvedon så jag är hoppfull för en förbättring. Vi sticker en sväng mot mina föräldrar som varit i Turkiet (igen).

Resten av dagen & helgen är oplanerad. Ikväll röstar jag för en bra film i soffan, ja ja ja!

Jag har förresten något roligt att berätta, ikväll kanske!

/ Sandr0o


Thank God Its Friday.

Ja jädrar vad skönt det ska bli med helg. Tänk vad optimalt det hade varit om det skulle vara fint väder i helgen också MEN icke. Jaja, lediga är vi iallafall!

Sitter på tåget on my way to work. Hann inte äta någon frukost, klantarsel jag. Tror minsann jag har en kvarg på jobbet, håll tummarna.

Jag har sagt det förr men det tåls att upprepas, jag älskar mina kortisfredagar. Träning efter jobbet och sen hem till fredagsfamiljemys & förhoppningsvis en smarrig middag.

Just love life!


Så är det.

Pissig mat & träningsdag idag. Hade hoppat i träningskläderna imorse, intagit pwon och var i princip på väg när mina ögon blev helt förstörda. Kliade så in i bengen, gjorde ont osv så det blev helt enkelt till att stanna hemma. Hade aldrig kunnat koncentrera mig på gymmet plus att jag såg ut som en knarkare, alldeles röd i ögonen. Men ingen fara på torpet egentligen, den finns ju flera dagar kvar denna veckan. Imorgon blir det ett pass direkt efter jobbet, slutar 13.15 och sen ledig helg. Ska bli så skönt!

Vi har varit på Ikea idag och shoppat lite till balkongen. Väl där åt jag kålpudding med gräddsås, som jag misstänker inte alls är lika vettig och bra som när man gör det hemma själv (såklart). Note to self: gör kålpudding, mums. Biten jag fick var pytteliten så jag fyllde på med en korv (utan bröd) på vägen ut. Inte heller den helt okej föreställer jag mig, lär knappast vara den höga kötthalten som jag annars alltid köper.

Så är det med det. Ingen katastrof då jag ändå hållit mig inom "ramarna", imorgon blir en bättre dag. Men satan hörrni vad jag har varit sugen på något gott hela dagen, det hör inte till vanligheterna hos mig det. Kan ha och göra med att jag köpte nybakade kanelbullar till Evelyn & R på Ikea, dem doftade ljuvligt.
Därför har jag nu fixat lite gottis som står i kylen. Eller jag hoppas att det ska vara lite gottis åtminstonde. Jag läste om folk som tyckte det var svingott att blanda någon klick jordnötssmör (hitta en vettig sort, läs noga, finns mycket skit) med kvarg och så tillbaka i kylen en sväng. Låter väl kanske inte jätteyummie men jag är hoppfull!




Jordnötssmörskvarg & Criminal Minds står på schemat innan läggdags.


/ Sandr0o


Panik för sjutton.

Jaha. Så var vårt relativt nya golv i köket förstört det också. Ska man behöva ha betongplatta som golv för att slippa att det ska bli förstört?

R tappade ut nå medel på golvet i en sekund och se hur det ser ut nu? Så jävla fult!
I 6 månader hann det se snyggt ut. Grattis!


Morning för sjutton.

Its a beautiful day. Lämnar R på jobbet innan jag sticker mot gymmet. Rygg & biceps på schemat som sagt, tänkte droppseta ryggen så att den på riktigt dör. Kärlek det där vet ni!

Funderar på att unna mig lite solarieöarna efter gymmet? Kanske det!

Ikväll ska jag jobba, som vanligt. Är fantastiskt omotiverad efter två helt jävla hysteriska dagar. What to do!

Hoppas att jag ska hinna prova baka ett proteinbröd som jag fått recept på och förhoppningsvis frulle på balkongen. Hey vi har ju för sjutton fint väder idag!


FUCK YEAH!

Det blev ett väldigt spontant gympass ikväll.
Somnade vid halv åtta, blev väckt vid nio och cravade gym så jag slänge i mig pwon, aminosyrorna och stack iväg. Alldeles nyvaken och orkeslös när jag stack iväg men väl på gymmet kände jag mig stark och fearless. Körde bröst, axlar och triceps med lite extra kärlek till triceps. Nötte dips tills jag storknade och jävlar i mig vad jag ska nöta framöver. PEPP!



Blev ett grymt jävla pass iallafall och jag är taggad för rygg & biceps imorgon. Wopido!

Aminosyror, en proteinshake och så natta på det!

/ Sandr0o


Tisdagsjävel.

Jag är mer död än levande. Två helvetiska dagar på jobbet senare och jag är verkligen slut som artist. Mitt högra knä håller på och dödar mig och gör ondare för var dag som går. Jag har inte varit ute på en enda promenix den här veckan, vill inte riskera mitt knä, för tillslut kan jag inte gå när mitt knä trilskas så här.

Jag har slängt ihop lite middag, fetaostbiffar med blomkål och sås. Jag har verkligen bara slängt ihop saker jag hittat så det är bara att hoppas på att resultet blir gott.


Jag försöker lyssna på James Morrison men resterande delar av min familj är väldigt högljuda av sig. Haha, då höjer man helt enkelt.


We ♥ it

/ Sandr0o


A disappointed state of mind.

Min all time favourite spelas i bakgrunden.
Jag är i skrivande stund besviken, arg, ledsen, irriterad och förvirrad. Det har varit många droppar på sistonde och någon gång rinner ju bägaren över. Inga konstigheter!
Som på en sekund förvandlas jag från en sprallig & glad 23-åring till en osäker 15-årig högstadieflicka.
1 2 3 4 5

Ut på en promenix med musik i lurarna är vad jag tänker sysselsätta mig med.
Music makes me happy!




/ Sandr0o


Just do it.

Denna veckan blir en halvdan träningsvecka. Mitt mål är att hinna med 4 styrkepass i veckan - jag kör axlar, bröst & triceps två gånger i veckan då min satsning för tillfället ligger där.
Det finns inte tid för fler än 3 pass denna veckan, eftersom R har riktigt pissigt schema varannan vecka så finns det inte möjlighet att få det att gå ihop. En fet tumme ner för det!

Veckans movement people.

Måndag - 1 timmes powerwalk.
Tisdag - 45 min powerwalk.
Onsdag - 1 timmes powerwalk + bröst, axlar & triceps.
Torsdag - 1 timmes powerwalk + rygg & biceps.
Fredag - 45 minuters powerwalk + ben & mage.
Lördag & söndag - 45 min powerwalk.

Nästa vecka lägger vi in minst ett styrkepass till då det är chillvecka för både mig & R. Hallelulja!



PEPP!

/ Sandr0o


T o d a y.

Ledig dag idag. Har inte gjort mycket vettigt alls då det slutade med att jag somnade tillsammans med lillis och vi sov i en sisådär 3 timmar, hoppsan!
Startade dagen med rygg & biceps at the gym. Sänkte vikterna på latsdrag och körde full jävla fokus på att det verkligen skulle ta ordentligt, glömde tillomed bort att andas ibland. Typiskt mig haha!
Vet ni? Jag känner redan av träningsvärken. Woop woop, har försökt detta med full fokus på det förut men då utan någon vidare lycka så jag är happy tjej idag.
Hoppat upp i hantlarna med biceps också, fortfarande pissigt svag men efter ett tags stillastående är jag massa nöjd såklart.

Städade under förmiddagen och plötsligt ville Evelyn sova så vi la oss och som sagt slocknade vi båda alldeles för länge. Det var redan dags att hämta hem R från jobbet när vi vaknade.

Jag har varit ute på en powerwalk och borde hoppa in i duschen men jag fastande här, surfandes som vanligt. Dags att beställa nytt proteinpulver och som vanligt fastnar jag vid massa annat skoj jag vill prova.

Ett, två, tre - aspirinmask here I come!

/ Sandr0o


Simple.



WORD!

/ Sandr0o


Stroganoff.

Jag har ätit en grymt god middag idag, nämligen korvstroganoff med blomkålsris. Första gången och en riktig hit, yummie!

Here it goes people.

Se till att köpa korv som har en hög kötthalt (hittade 95% smaksatt från Garant). Stek korven i lite smör, släng i vispgrädde, torkad dragon, paprikapulver, chilipulver, muskot, salt och en liten klick med tomatpure & en liten med dijonsenap. Låt puttra en sväng så att såsen tjockar på sig. Under tiden kan du riva blomkål som du sedan steker i en stekpanna med lite smör i, salta. DONE!
Enligt receptet ska man ha i lök & vitlök också men idag var jag way to lazy och ville bara ha maten på bordet snabbare än snabbt.


Tomatpure är inte det bästa ur ett lchf-perspektiv beroende på hur strikt man vill vara, såklart, och hur kolhydratsintaget ser ut totalt under dagen. En pytteklick i dagens middag fick det bli och det är okej i min värld, det kommer varken göra till eller från med den lilla mängden. Det skiljer otroligt mycket mellan de olika märkerna, syna näringsinnehållet så slipper man undan en massa skit man inte vill stoppa i sig. Samma sak gäller dijonsenapen, Druvans ekologiska innehåller bara 4 g kollisar per 100 gram. Topp!

Min magkänsla är tillbaka och ketosen is coming closer. Det är nästan ett hallelulja-moment i mina ögon. Kolhydrater makes you (me) feel like shit!

/ Sandr0o



pwat.

Sådärja. En timmes powerwalk avklarad och jag är svettig utav bara satan. Jag somnade när jag lagt lillis så när R kom hem och väckte mig var det bara att glida i träningskläderna och ge sig ut. Bra jobbat tycker jag och så himla skönt såhär i efterhand! Var allt för nära att skita i att ge mig ut men nu jädrar har vi steppat upp ett par växlar så inge bullshit. Glad är jag över det då luften ute var härlig och gjorde mig gott.

Imorgon ringer klockan tidigt då dagen startas med en powerwalk, bästa möjliga start på dagen skulle jag säga.


Vad diggar ni mina nya lurar? Jag älskar dem.

Jag har väldigt ont i min vänstra handled och det är otroligt irriterande. Det onda bara dök upp under dagen från ingenstans och jag kan inte böja handen i vissa vinklar utan att vilja kapa av mig halva armen. Snälla försvinn under natten tack!

/ Sandr0o


Träningsbloggar - tips tips tips.

Jag läser väääldigt många bloggar.
Allt från vänner & bekanta till modebloggar & "mammabloggar". Men de bloggar som toppar min lista är ett helt gäng med träningsbloggar. Jag tänkte tipsa om de allra mest inspirerande & vettiga, ur mina ögon sett.



Smaljeansen
Ett par smaljeans har väl de flesta längst bak i garderoben, numera kommer jag i mina efter
en lyckad formtoppning sommaren 2011 som var startskottet för den här bloggen. Jag som skriver är Elbe; träningsälskande tjej från småstaden som numera bor med kille och kiddo i Stockholm, jobbar inom media.
Grymt inspirerande brutta som alldeles nyligen startat en bikini bootcamp med egen facebooksida för dygnet-runt-pepp.


PT-Fia 
Jag skriver varje dag om helhetsbilden av hälsa där det sunda står i fokus. Jag skippar trendiga dieter, snabba lösningar och tror kombinationen av “lite av allt” och livsstilen i helhet är vinnaren till den långsiktiga hälsan.
Denna tjejen är typ hälsan själv, "renlevnadsmänniska" som pysslar med militarytraining som jag är väldigt pepp på.



Health and Science
Jag heter Martina & är civilingenjör inom bioteknik & medicinsk teknik med ett brinnande intresse för allt som har med hälsa att göra. Dedikerad LCHF:are sedan 2010 och tränar regelbundet tung styrketräning & löpning. Här skriver jag om lågkolhydratkost, naturlig föda & övergripande samband mellan kost och hälsa. Biokemiska resonemang blandat med min personliga nyfikenhet & strävan efter ett hälsosammare liv - min träning, recept, dieter & motivation i massor!
Kommer alltid med intressant fakta och det är mycket molekyler hit & dit som förklarar varför saker och ting är som det är. Sjukt lärorikt och ett stort plus i kanten för lchfen.

Axon
Jag är en Stockholmskille som älskar att arbeta med människor. Jag är färdigutbildad Naprapat vid Naprapathögskolan i Stockholm och innehar legitimation från Socialstyrelsen. Jag är även Lic. Styrketräningsinstruktör Lic. Personlig tränare Lic. Kostrådgivare och Diplomerad massageterapeut av Brachrådet svensk massage. Jag har över 10års yrkeserfarenhet och har bland annat hunnit med att vara medicinskt ansvarig för Djurgårdens innebandy samt våra kampsportsstjärnor Jörgen Kruth och Alexander Gustavsson.
Grym rakt igenom, spelar lixom ingen roll om du är rookie eller fullfjädrar gymjunkie. Mycket tips & trixs gällande precis allt.


Jag fullkomligt älskar Health And Science & Axon då de båda sprutar ur sig av sin kunskap & erfarenhet. Svamp som jag är suger jag i mig och försöker bygga upp min egen kunskap om kost & träning, hur allting lixom går ihop är väl en självklarhet men hur fungerar det egentligen inne i kroppen?
 Martina provar ofta nya saker och det är ju lite av min melodi, det var därifrån jag fick Warrior Dieten. Awesome!

IN & INSPIRERAS!


/ Sandr0o


Mammas hjärta ♥

Tjenixen i kvällen!

Första arbetsdagen efter 1 veckas semester är avklarad. Jag har ont i mina fossingar & benhinnor (som alltid när jag inte jobbat på ett tag) men det är ju lite konstigt nu för det enda vi gjorde i London var ju att gå, gå & gå. Tror att mina nya tofflor är boven i dramat, tänkte prova att jobba i något annat än mina converse då dem är helt platta plus att det lätt blir varmt. Vi får väl se om det fortsätter med pain i benen, då får jag väl switch back helt enkelt.

Jag & Evelyn har lagat middag, plockat undan & dammsugit och haft en liten photosession. Haha och här kommer resultatet.









Älskade barn ♥

Dags att slänga sig i soffan en sväng innan Evy ska sova. Då är det dags att ta tag i min tvätthög (oh so exciting) och när R kommer hem står en PW på schemat. Lööööve life!

Jag är lite uppspelt tjej idag, har nämligen bokat tid för en sak jag velat prova länge. Den 29 juni är det dags och jisses så förväntansfull jag är. Wohoooo!

/ Sandr0o



TAGGAD!

Efter 1 veckas semester med allt var det innebär och inte en enda tanke (I wish? Haha) på varken kost eller träning. Både kroppen & knoppen har protesterat en del då det inte är under dessa omständigheter som jag mår allra bäst men är det semester så är det. Jag har njutit och så är det med det!

Imorgon är det dags att hoppa i träningsskorna igen och där tänker jag stanna. Nu är det full fokus på kost, vad jag stoppar i mig eller inte väljer att stoppa i mig. Träningen hakar på den med såklart!
Jag är äckligt taggad!

Dessvärre blir det inget gym förns på onsdag men jag har planerat PWs fram tills dess. I cant wait.
Det blir strikt så in i bengen med lchfen, något jag aldrig provat fullt ut förut och det blir ett utmärkt tillfälle att gå all in nu. Nu kör vi hardcore hörrni, no excuses!



Jag längtar efter känslan man har i hela kroppen när man kör lchf och så träning på det.
Mina steg blir lättare, energin & humöret är på topp, magen är aldrig svullen och livet leker. Himla svårt att sätta ord på den känslan, I love it. 
Simple as that!


Är ni redo för summertime?


/ Sandr0o


London - breakfast i Hyden.

Vi är heeeemmmaaaaaa.
Eller jaa, det har vi ju varit sedan natten mellan fredag & lördag.
Jag/vi har haft annat för oss sedan vi kom hem bara, igår rensade vi allas garderober och fyllde på med allt det nya. Tacosmiddag och familjemys i soffan avslutade kvällen, som vi har längtat efter våran lilla skruttis. Samtidigt har det varit hur underbart som helst att bara vara jag & R, det är vi inte riktigt vana vid och det behövs såklart en dos av det med. Mys!

Bjuder på några bilder från en frukost i Hyde Park. Hur härligt som helst!


Det där var verkligen heaven in a cup, tillomed för R som inte ens tycker om kaffe. You got to love Starbucks.








Goaste wrapen.




Dem är ju lite halvt galna när det gäller uppmärkningen av näringsvärdet där. Tydliga etiketter på varje artikel, bra grej i min värld även om allt sådant var bortkopplat under semestern.



Som ni ser hade vi något bättre väder i London än här hemma. Huja!


/ Sandr0o