Ny tv.

Idag har vi varit ute på galej och jisses vad mycket folk det var. Köer med bilarna överallt, var ju knappt så man kom fram. Vi var en sväng på Media Markt och på Expert. Det blidde en ny tv som fick följa med oss hem. Vi har velat köpa en tv till sovrummet men nu slog vi till på en ny tv till vardagsrummet istället så flyttar vi den gamla till sovrummet. Man vill ju gärna ha den med schysstast bild där man kikar mest och så fick det bli helt enkelt.


Vi håller på och kopplar in den nya tvn nu, jag väntar med spänning på att se hur bilden är. Vi fick dessutom fler kanaler i 2 månader för mindre pengar än nu, inte illa. Hoppas dem kanalerna kickar igång snart så vi kan använda HD-kanalerna och se om det blir någon stor skillnad eftersom vi har HD-box och nu en HD-tv.

Update.
Inlägget publicerades aldrig och nu kan jag tala om för er att det är en jädra skillnad jämfört med våran förra tv och en märkbar skillnad att tittta på HD-kanalerna mot de vanliga. Sådärja!

Vi måste köpa nya mindre skruvar för att kunna hänga upp tvn på väggfästet i vardagsrummet och vi måste köpa ett väggfäste till sovrummet. Till att börja med ska vi ställa tvn på ett lackbord i sovrummet, tills vi har lånat en borr och köpt ett väggfäste. Det blir nog bra till slut.

/ Sandr0o


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback