What happend?!

Med datorn på magen ligger jag i soffan och slökollar på 27 dresses. Eftermiddagen på jobbet var galen och jag var helt färdig när jag lämnade jobbet. Vi hade en helt hysterisk kund inne idag, på något sätt lyckades en tetra med grädde explodera i ansiktet och över hela hennes kläder varpå en annan kund som stod i närheten flinade till. Det skulle hon inte gjort för den här personen som står med grädde lite överallt blir helt skogstokig och slänger iväg tetran med grädde åt helvete och börjar skrika de fulaste svordomar man kan säga till en människa. Helt crazy är hon innan hon till sist lämnar kassorna och sticker. Strax efter kom väktarna och det var förbannat synd att hon hade hunnit gå då. Usch så irriterad jag blev, det måste väl för sjutton finnas någon gräns för hur man får lov att bete sig även om man blir förbannad. Det var bara att sätta igång och torka upp all grädde överallt....


Nu till något helt annat. Min lilla snart treåring har för någon dag sedan kommit in i någon kiss & bajs-ålder  (minus kiss). Hon säger bajs lite då och då och har himla kul åt det? Ikväll när vi satt framför tvn så pratade hon i sin telefon, det är inte alltid man lyssnar till 100 procent när hon babblar på som hon gör. Jag började snappa upp lite ord och hör sedan vad hon sitter och säger när hon låtsaspratar med någon "du måste köpa bajskorvar, jag ska laga bajskorvar" och på slutet säger hon "jag vill ha två bajskorvar". Hon asgarvar åt sig själv under hela samtalet. MEEEN VAA?! Hahah vad sjutton kom det här ifrån? Lilla knäppisen alltså. Det här får hon nog ta och lägga ner illa kvickt ;)


Mitt hjärta I Bangkok.

/ Sandr0o


Kommentarer
Postat av: Anonym

2011-12-28 @ 09:16:19
Postat av: Michelle

Haha Mio är exakt likadan! Pratar om bajs heeela tiden! I söndags när vi var & åt på restaurang säger han "mamma- kommer du ihåg i Thailand när du bajsade på dig"??? Hur pinsamt???? Vad får dom allt ifrån???

2011-12-28 @ 09:17:37
Postat av: Michelle

Haha Mio är exakt likadan! Pratar om bajs heeela tiden! I söndags när vi var & åt på restaurang säger han "mamma- kommer du ihåg i Thailand när du bajsade på dig"??? Hur pinsamt???? Vad får dom allt ifrån???

2011-12-28 @ 09:18:07

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback