Hej från Thailand.



Jag sitter i skrivande stund på Chang Corner, ett ställe med gym, fika och lite så. R tränar, Evelyn springer runt och tittar medan jag sitter och uppdaterar mig om världen och letar hotell. Imorgon eftermiddag/kväll åker vi till Bangkok. Så det är god tid att hitta ett bra hotell att bo på. Kraven är pool och nära till shopping, typ MBK eller Central World. Vi har haft dåligt väder i 2 ½ dag ungefär så imorse var vi överlyckliga när vi såg solen, jag var uppe före nio och packade ihop tvätt som vi skulle lämna in innan beachen. Om en timme ska vi åka och hämta den, så nu är det mesta ren innan hemfärden, förutom lite kläder i Bangkok och sådär då men skönt att slippa ha ett tvättberg att ta hand om när vi kommer hem.

Idag har vi som sagt varit på stranden hela dagen. Jag har fotat enormt mycket bilder under hela resan och hysteriskt många bara idag. Fick bland annat till den fantastiska bilden ovan på Evelyn & morfar som leker i vågorna. Härligt ser det ut minsann!


Ville bara kika in lite snabbt men nu vill jag inte slösa mer holidaytime i paradiset på att sitta här och jäsa framför datorn.


/ Sandr0o


Kommentarer
Postat av: Kim

Åh härligt! Låter som att ni har det fantastiskt bra där borta! Lite bildvisning på lördag kanske? :P

Postat av: sanna

Åååh man kan ju inte annat än önska att man vore där!! fyyy sjutton va härlig bild! Njuuut av varje sekund! Här är det december i vanlig ordning! Grått, kallt.. och mer kallt.. Håller med kim ang lite bild visning på lördag så vi andra får drömma oss bort:) Puss!!

2011-12-06 @ 14:20:54
URL: http://sanini.blogg.se/

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback