Officiellt utan hjärna.

Idag skulle jag hämta Millie för att gå till läkaren och göra allergiprover. Hon har ofta problem med maskineriet i magen, äter sällan mer än extremt lite och har mycket utslag så nu vill jag kolla om det kan vara någon allergi som ligger bakom det hela. 

I vilket fall som helst så upptäckte jag när jag stod och väntade på att dem skulle komma ner att det inte var förns imorgon som läkartiden var. Klantskalle! Det är så mycket inplanerat denna veckan så har tydligen blivit snurrig på köpet.. 

Lånade hem Millie iaf och vi sitter och ritar julteckningar tillsammans. 
Jag har verkligen börjat prioritera all tid tillsammans och försöker att lägga undan min telefon och hoppa över mycket av det här med sociala medier för jag tycker på senaste tiden att det påverkar mig negativt. Dessutom snor det ju onödig tid från familjen utan att ge speciellt mycket så det känns verkligen som ett steg i rätt riktning. 
Dock vill jag gärna ändå dokumentera på något sätt för att längre fram kunna titta tillbaka och minnas så försöker mig på att uppdatera lite här istället. Så lite snabba inlägg mellan varven. 

Åter till julteckningarna! 

(null)

(null)


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback