Weekend.

Igår var pappa R och jag som ni redan vet på en liten biodejt. Vi såg äntligen Inception och den var precis lika bra som jag hade väntat mig. Flera tummar upp!


Redo för bio!

Imorse vid nio kom mamma och lämnade Evelyn. Hon blev ledsen över att mormor skulle åka vidare och försökte slita med henne i benet. Väl här hemma var hon grinig en bra stund och höll på att somna i soffan redan 10.30. Som tur var höll hon ut till 12. Dagen blir så himla lång annars då pappa R slutade 17 idag. Fröken sov i över 3 timmar så jag hann slumra till en stund jag med, skönt!

När vi båda vaknat till gav vi oss ut i spöregnet och knallade ner till centrum. Jag köpte ett par nya byxor igår som det visade sig vara hål i så dem fick åka tillbaka. Men ett par nya utan hål hade jag med mig hem också såklart. Killer pants actually!


Evelyn har varit hos mina föräldrar. Det innebär nytt nagellack och "örhängen". As always!

Pappa R mötte upp oss på centrum idag när han slutade jobba. Vi handlade hem lite mat och åkte sen bil hem istället för att promenixa i spöregnet. Lagade middag och avnjöt den och sen var det inte mycket mer tid kvar innan läggdags för fröken bus. Vi hyrde film idag så den har vi tittat på. Bra film som rekomenderas - Brothers!

Jag är en trött människa nowadays. När jag var mammaledig gick jag aldrig och lade mig före midnatt och nu lägger jag mig alltid runt tio men innan elva iallafall, spelar knappt roll att det är helg för efter det slocknar jag bara rakt upp och ner. Det innebär nattatime för mig snart. Imorgon ska jag åka och äta frukost med Sanna, Kim och Cribbe på donken. Var ganska längesedan sist så det ska bli trevligt. Man får ta den tid som passar folk så det blev helt enkelt frukost, mysigt tycker jag. Mickey Ds har ju trots allt jäkligt god frukost, synden där!

På eftermiddagen/kvällen kommer Rs föräldrar hit på middag. Sen är helgen slut igen, jisses så fort tiden går.

/ Sandr0o


Kommentarer
Postat av: sanna

haha micky ds, mc dodo, mackidonken, donken, macki.. jaa kärt barn har många namn!! =)

Postat av: Anonym

Vi vill också komma på middag Mams o Paps

2010-09-19 @ 06:08:33

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback