Toker.

Vi har packat en del här hemma. Dessvärre var det ingen av oss som riktigt orkade men jag skulle tro att det mesta är nedpackat nu, förutom everydaystuff som måste packas på lördag. Handbagaget är inte packat ännu heller men det som ska ner där är iallafall framställt. Ska sätta mig och slå in några paket till Evelyn imorgon när hon sover. Jag har köpt några små grejer att slå in som vi kan ta till under flygresan ifall damen inte alls vill vara med längre. En bil, en minidocka och en lustig slajmig "boll".



Evelyn hittade en chipspåse (!) på morbror Robins rum. Hon tog chips, hoppade upp i hans säng, lutade sig tillbaka och satte på tvn. Lilla knäppsöta du!


Åka dammsugare, jippii!


Våran stora lilla tjej med sin nya väska. Där ska det packas ner kuliga saker inför semestern.

Apropå nya väskan och packa så satt jag och Evelyn och packade ner hennes elefant och lite annat bara för att visa att man ska packa ner stuff där typ. Då sitter hon och packar & packar och helt plötsligt försöker damen själv få plats i ryggsäcken och krypa ner däri. På riktigt så har vi världens tokigaste tjej, en riktig liten buse!  

Nu är det snart sängdags men först räkningar. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra av morgondagen. Pappa R jobbar 11.45 till 22. Blää bläää bläää! Jag hatar dessa långpass och imorgon vet jag inte hur vi ska få dagen att gå. Slå in paket, en tur till centrum och lite småplock har jag planerat men det tar ju knappast hela dagen.

/ Sandr0o


Kommentarer
Postat av: sanna

Åhh klart att dagarna känns långa när ni har SEMESTER att se fram emot=) ååh nu e evy stora tjejen forreal!! haha Puss på nosen


Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback