010510

När Evelyn vaknade imorse så gick R och hämtade in henne till våran säng så att vi alla kunde ligga och dra oss lite. Jag kände att jag närsomhelst skulle somna om men när R slänger fram mobilen och visar smset han fick från sin chef gällande att hans semesterändring gått igenom sprang jag nästan till datorn för att boka resan vi spanat på. Ett litet hallelulja-moment det där! Lyckliga vi!

Vi tog en sväng hem till mina föräldrar för att lämna flyttkartonger då min lillebrur gjort om på sitt rum. Fastnade där en stund men brummade sen hemåt. Lillis slocknade. Jag & R fastnade framför tvn då dem visade Toy Story, nostalgi någon? Mysig film det där I must say.

Vi passade på att städa och sedan förberedde vi middagen. Eftersom R inte var med och åt middag igår utan fick äta när han kom hem från jobbet passade vi på att använda bordsgrillen även idag nu när vi ändå har lånat den av mina föräldrar. Men idag blev det marinerad kyckling, champinjoner, sparris och sallad. Mums det med! Det är himla mysigt att sitta och pilla med allting på grillen och äta lite smått då och då. We like!

Nu kikar R på Barcelona så jag tänkte surfa runt och kika lite inför den kommande resan och sen call it a night. Imorgon ska vi hämta några saker hos Cattis som jag glömde i hennes väsk igår och sen ta en sväng på Stinsen för att till sist åka hem och tvätta. Det sista skulle jag gärna hoppa men you gotta do what you gotta do som det brukar heta.

Hoppas alla haft en mysig lördag!

/ Sandr0o


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback