Baggy.

Usch så besviken man blir när man vaknar upp på morgonen och ser vilket pissväder det är ute. Kallt, blåsigt och regnet ligger i luften. Brrr! Idag har jag iallafall varit iväg och tränat och sen tog vi en sväng till centrum, förbi banken och Ica. Jag och R slumrade till i hela två timmar när Evelyn också sov, lagom seg i huvudet när jag vaknade till igen. Ytterligare en sväng förbi Ica på andra sidan vägen, då vi är lite bakom flötet och glömmer att handla saker till middagen så står nu middagen och puttrar på spisen. Rs deffkycklinggryta med ris, haha. Inget ris för mig då men I really love den där kycklinggrytan. Så enkel och god!



Jag kommer i mina coola halvbaggy replayjeans som jag hade i gymnasiet. De sitter hur bra som helst och känns inte alls tighta som de alltid gjort tidigare. Heja heja!


Nu väntar snart middag framför Halv åtta hos mig. Ikväll är det Hollywoodfruarna. Jag avgudar Maria Montazami.

/ Sandr0o

Kommentarer
Postat av: sanna

ohlalaaa!! hot mama! =D



fan va du e duktig, och vad är detta för spännande kycklinggryta du pratar om?! Lätt OCH GOD! hmm.. kanske kan få recept på den tom?



Ja du de där jeansen va ju ICKE tajta så Good job babe! haha fick också lust att prova mina gamla replay! efter vårt snack om våra oldisar! höhö.. kanske tom lagar dom i skrevet! =D


Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback