Solskens helg.

Efter enorma mängder regn när jag och killarna åkte till landet i onsdags har vi äntligen fått strålande sol. Vi har haft en fantastisk dag med lite projekt följt av fiske på eftermiddagen. 

Projekt nummer ett var att skruva en jädra massa skruvar i stolparna på vårt plank bredvid uteduschen. Sedan skulle tråd bindas emellan och till sist planterades mina luktärtor nedanför. Blir nog superfint när de växer på sig och de klättrar över hela väggen i olika färger. 


(null)

Projekt nummer två. Jag har målat reglar svarta och sedan skruvat fast det i några av pallkragarna för att skapa en ram där jag sedan också knutit tråd mellan skruvarna. Tog en himla tid att binda tråden så jag har en kvar att göra imorgon, haha.  I den första ska mina gurkplantor få klättra när värmen kommer på riktigt. I den andra ska det få bo lite blommor och sockerärtor till att börja med.  Blir nog toppenfint när växtligheten tar fart ordentligt. 

(null)


Kommentarer
Postat av: Morfar

Jag kan se framför mig hur fint det ska bli med dina hängande gurkor. https://www.blomsterlandet.se/tips-rad/tradgard/kokstradgarden/odla-gurka-gor-sa-har/

2021-05-30 @ 05:34:21

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback