Projekt fyrahundrafemtioett.

(null)
Vallmo är ju så fantastiskt fin! 
Jag strösslade ut massor med blomfrön i en pallkrage och skulle prova hur det blev. Nu har både blåklinten och vallmon slagit ut. Nästa år blir det inte lika många frön dock, den är verkligen överfylld. 

(null)
Den här krukan med pelargoner har blivit helt magisk och ännu är det många knoppar kvar som ska slå ut. 

(null)
Millie hjälpte mig att klippa luktärter igår. Jag har så många buketter överallt och igår blev jag tillomed tvungen till att köpa fler vaser för att ha någonstans att stoppa dem. 

(null)

(null)
Mina tomater börja mogna, sakta men säkert. Vi har redan smakat några av de gula små. De röda stora är lite trögare. 

(null)

(null)

(null)
Vi startade ett nytt projekt i tisdags, haha. Projekt stabil poolgrund. Vi köpte ju en pool modell större jämfört med den vi haft föregående år. Den stod inte optimalt där vi slängde upp den så nu håller vi på att lägga en bra grund som är plan och fin. Eddie fick låna en minigrävare och kunde gräva ur utan lite och jämna till. Sedan har de byggt en ram som  "bonden" här ute kom och laddade grus i igår. Till sist kom han med ett lass sand och sedan har vi paddat det så att allt blir packat. 
Sista steget är att lägga marksten som Eddie är och köper idag.  Litet lätt projekt för att ha någonstans att ställa poolen, haha! 

Nu ska vi gå till stranden och bada. 

Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback