Landet.

Allt som oftast brukar vi spendera så mycket tid vi bara kan ute på Håtö på somrarna. Då har vi bott hos Eddies föräldrar men denna sommaren ser det lite annorlunda ut då vi har gått och blivit med eget landställe sedan några månader tillbaka. Sedan dess har vi ägnat i princip minst varje helg åt att fixa i ordning så att vi alla ska trivas här ute. 

Vi har renoverat alla rum i huset, alltså två sovrum, ett vardagsrum och ett kök.  Badrummet är vår skönhetsfläck och fortfarande kvar i gammalt skick för det är inget vi ger oss på själva och dessutom inte har någon som helst lust att lägga pengar på, just nu. 

Före bild på köket: 

(null)

Och här har vi köket idag:
(null)

Det är en del pill kvar såsom taklister, golvlister, passbitar & handtag. Jag har också en vision om mer arbetsyta i hörnan och dessutom en platsbyggd mysig sittbänk under fönstret då vi valt att inte ha något matbord i köket för att skapa mer yta... men det får bli i framtiden, haha! 

Här är från mathörnan i vardagsrummet: 
(null)

(null)

Både bord och stolar har vi behållt från huset och jag har målat om dem.  Har försökt återbruka en del möbler som har mer att ge och som fortfarande passar in fint men i en annan färg. Blev toppen! Golvet har jag och Eddie slipat själva och det är nog bland de saker som jag är mest nöjd med. Det är så fint!!! Och härligt mjukt och skönt att gå på.. Här har vi också taklister kvar och anledningen till att det är lite småsaker kvar i vissa rum är att vi bestämde oss för att lägga all tid på att bygga en stor och härlig altan på säkert 80 kvm som vi kan njuta av under hela sommaren. Innan fanns en fjuttig liten altan som var väldigt gammal och som dessutom tagit stryk av stormen Alfrida. Så vi bestämde oss helt enkelt för att göra en ny och bygga ut den rejält.  

En liiiiten liiiiten altan:

(null)

Vi har byggt ut altanen på alla möjliga längder och så går den runt huset en bra bit. 

(null)

Nu är de på sluttampen med altanen och håller på med kjolen och sedan ska en bred trapp till på högersidan ut mot tomten men sen är det klart. Tur jag har en händig svärfar och en halvhändig man! 



Kommentarer
Postat av: Morfar

Sandra, roligt att se hur fint ni har gjort på Håtö. Jag har visat mormor bloggen och bilderna.Hon hälsar. Hälsa Eddie och övriga. Mvh Morfar

2020-07-02 @ 21:31:43

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback