I’ve got sunshine.

Vädret vädret vädret.. 
Typiskt svenskt att spricka av lycka när man kan kasta jacka, mössa, vantar & annat obekvämt och njuta av solens värme. Att bo utomlands halva året vore inte dumt alltså. Men få saker slår våren & sommaren i Sverige ändå alltså. Men vintern & hösten - usch! 

Jag har spenderat mina dagar denna veckan ute på altanen, när baby V sovit har jag läst bok i en solstol. Det är bland det bästa jag vet verkligen.. Läste precis ut min bok så jag måste sätta tänderna i en ny snarast. Försöka styra upp vilka böcker som ska med till Thailand också, viktigt det där. Bara lite mer än en månad kvar till semester och vi alla i familjen längtar verkligen! 

(null)

Vi spenderade påsken ute på landet i Norrtälje i det härliga vädret, skönt att byta miljö i några dagar. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Idag har jag varit på sista samtalet på Millies förskola innan det blir skola för damen till hösten. "Tack för er fina uppfostran, det underlättar verkligen vårt arbete" var väl ändå den fin komplimang tyckte jag.. 
Millie fyller 6 år på måndag och hon längtar ihjäl sig till hennes kalas på söndag. På lördag ska vi tjejer baka lite roligt och förbereda inför nästkommande dag. 

Nu har Millie precis dragit ut hela Barbie-artilleriet och leker för fullt. 

(null)


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback